Alle innlegg Sukkerforum

Myten om forandring

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym RRr lø. 5 mai 2012 00:50

Mange har det for seg at det er galt å forsøke å forandre seg dersom man ikke har draget. Man må bare være seg selv, og til slutt vil skjebnen sørge for at drømmedama/drømmeprinsen dukker opp, når man minst venter det.

Dette er en veldig skadelig myte som fører til mye frustrasjon for mange.

Sannheten er at det ikke er noe galt med å forandre seg for å bli bedre til å dra damer/menn. Man er ikke en taper om man leser en bok om sjekking og personlighetsutvikling. Dette er noe som alle må lære, og har man ikke vært så heldig å vokse opp i et miljø hvor man får sjekking og flørting inn med morsmelken, så må man lære det senere i livet.

Det er ikke taperaktig å ta seg selv i nakken og gjøre noe med sitt dårlige drag. Det er vinneraktig. Det som er taperaktig er å fortsette som før, når all erfaring tilsier at det sjelden eller aldri gir resultater.

Skjult ID med pseudonym Høypåpæra lø. 5 mai 2012 00:53

Enig! Det er de som klarer tilpasse seg og likevel være seg selv som vinner! :)

Skjult ID med pseudonym poppy lø. 5 mai 2012 00:55

Hey!! Ikke ødelegg alle mytene daaaa:P Er jo de som holder liv i oss :D

Skjult ID med pseudonym RRr lø. 5 mai 2012 00:58

Riktig. Det handler ikke om å forandre personlighet, men om å lære seg litt om det motsatte kjønn og hva jenter/gutter tiltrekkes av.

Det er for eksempel ikke slik at dersom du er en innadvendt person, så skal du "fake it till you make it", og forsøke å bli det naturlige midtpunktet på festen.