Alle innlegg Sukkerforum

Myten om venn som blir kjæreste

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym RRr lø. 5 mai 2012 00:54

En annen myte med rot i Hollywood er myten om at jenter kan gjøre helomvending og plutselig bli tiltrukket av en gutt de tidligere bare har sett på som en venn. Det gjelder bare at gutten viser sine romantiske sider, så vil jenta falle pladask.

Sannheten er at når man først har havnet i vennefella, så blir man som regel der. Det finnes unntak fra regelen, men unntakene er få.

Det er derfor viktig at man begynner å flørte og skrur på sjarmen så tidlig som mulig, slik at jenta helt fra starten av begynner å vurdere deg som en potensiell partner. Og når jeg sier fra starten, så mener jeg fra starten. Forskning viser at det ikke tar mer enn 7 sekunder for et menneske å gjøre seg opp en mening om et menneske vi nettopp har møtt.

Skjult ID med pseudonym neptjuv lø. 5 mai 2012 03:33

Forskning viser også at 90% av alle "forskning viser"-påstander uten kildehenvisning er oppspinn.

Førsteinntrykk har mye å si for hvordan vi oppfatter andre mennesker, men sju sekunder er et tall tatt ut ifra løse lufta (vær alltid skeptisk til påstander med tallene 3,7,9, ikke uten grunn at de er magiske).
To-tre minutter derimot: http://www.usatoday.com/news/health/2004-09-23-impressions-usat_x.htm

Captain Nitpick, away!

Skjult ID med pseudonym RRr lø. 5 mai 2012 03:41

To minutter du liksom. Allerede etter få sekunder har vi dannet oss et inntrykk, og allerede da vet en kvinne om hun kan tenke seg å ha sex med deg, eller om du bare er en venn.

Skjult ID med pseudonym RRr lø. 5 mai 2012 03:41

http://www.forbes.com/sites/carolkinseygoman/2011/02/13/seven-seconds-to-make-a- first-impression/