Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym RRr lø. 5 mai 2012 04:21

Så en profil som ble avsluttet med denne setningen:

"Btw er du FRP'er er det ingen vits i å snakke til meg."

Hva er galt med henne, tenker jeg da. Finnes da mange hyggelige FrP-ere!

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 lø. 5 mai 2012 04:26

Ehh! Flott da at alle i FRP,AP eller Høyre tenker identisk...

Skjult ID med pseudonym RRr lø. 5 mai 2012 04:39

Virker som hun automatisk tror at man støtter ABB om man støtter FrP.

Skjult ID med pseudonym Flopp lø. 5 mai 2012 06:01

Enig, men er det tilfeldig at hver gang det er noe rusk..så er det en FRP politiker? Mye rart i FRP tror jeg..
Om det er fyllekjøring eller filming av gutter i dusjen..så er det jammen meg en FRP'er..tilfeldig? Neppe.

Skjult ID med pseudonym MrGoose lø. 5 mai 2012 06:57

Hmmmm, tror faktisk at jeg skal da sette i min profil at: Stemmer du rødgrønt så ikke snakk med meg for da driver du nok bare og juger og snylter med pensjon, stjeler penger til venner, etc etc etc.
Men er det ikke greit da TS når det står sånn i en profil for da vet man jo med en gang at denne personen har et så utrolig innsnevret syn på politikk og da sparte man seg for en date eller to før man fant ut det:-)

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 5 mai 2012 08:27

Svaret er NEI, TS.
Frpister er ikkje noe å samle på.

Så 100% enig med profilen du så på.
Eg blokkerer faktisk profiler, som sier dei stemmer frpistisk.

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 5 mai 2012 08:49

Generaliserings-alarm! Og er LANGT unna FrP politisk og kunne neppe vært sammen med noen som var aktiv supporter, men å si at "Frpister er ikkje noe å samle på" er b...shit. Ja, jeg vet om mange hyggelige "sådanne", jeg og, og har ett par stykker som faktisk kan defineres som venner... Sjokk og gru for enkelte, men sant.
MEN. Det skal sies at for enkelte, som den vedkommende TS refererer til, regner sitt politiske syn for såpass viktig (jeg er blant disse, for den del) for en at i (NB!) søk av potensiell PARTNER faktisk har noen "absolutte krav" mht dette (man kan jo ikke huke av på "politisk overbevisning" i Relasjonsprofilen), som mange har f.eks. med "ikke ha barn fra før", "ikke røyke" og lignende... Så kan man jo alltids diskutere hvordan det kan formuleres i ens egen profil, men selv om jeg heller ikke likte den TS "fant", så er det jo en personlig sak hva man skriver DER. Undertegnede har "bare" nøyd seg med å presisere ganske klart min "politiske profil" i Hurtigfakta-biten, og satser på at en som tar kontakt, faktisk kan lese...

(mann 34 år fra Oslo) lø. 5 mai 2012 08:58 Privat melding

Trenger vel ikke å kalle noen FRP hater bare fordi hun ikke liker folk som stemmer på FRP.

Kaller ikke folk rasister bare fordi de ikke vil date utlendinger.

Folk må vel få lov til å bestemme selv.

Skjult ID med pseudonym phenom lø. 5 mai 2012 09:24

FRPere er idioter når det gjelder økonomi, samme med høyre. De vil gi masse skatteletter slik at folk har mer penger å bruke. Da blir det mer inflasjon. De vil bruke mye mer av oljefondet og bygge masse nye motorveier. Da blir det enda mer inflasjon. Når det blir inflasjon blir pengene mindre verdt, så da hjelper det lite om man får mer utbetalt når alt koster mer. Ulempen blir da at landet får mindre skattepenger å bruke på felleskapet og vi går i underskudd som andre land. Oljefondet trenger vi til krisetider i fremtiden. Skulle feks en orkan rasere en vestlandsby, feks Bergen, så må vi bruke av oljefondet for å bygge opp byen igjen.

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 5 mai 2012 09:25 Privat melding

Nå er det jo sånn at menn som er ihuga frp-tilhengere gjerne er mest opptatt av penger, status og meritter. Alt bare handler om "meg, meg, meg og meg" og det gjenspeiler seg ofte i personligheten ellers også!
Jeg har datet flere frp-menn, og uten å generalisere, så er de kun opptatt av seg selv....hvilket forøvrig er grunnpilaren i frp-politikk..."jeg skal ha", "jeg vil ha".........hehehe.....tipper jeg erter på meg noen her nå ;)

Det er selvfølgelig forskjell på frp-tilhengere også, men jeg skjønner faktisk greia....jeg også styrer unna....
Men kunne aldri funnet på å sette det opp som et krav.
Og så er jo frp-tilhengere morsomme å diskutere med også!!! Altså når de ikke har flere saklige argumenter igjen.....LOL ;p

Nei da.......folk må få stemme på hva de vil og det har ikke noe å si når det kommer til den type relasjoner vi driver med her i gården ;)

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 5 mai 2012 09:29

Folk må seff få stemme på det dei vil... enn så lenge er frpistene lovlige.
Grunnen til at eg ikkje vil ha noe med frpister å gjøre... ikkje som partner ELLER som venner, er deira grunnholdning og oppførsel, som fleire andre her har referert til.

Ikkje uten grunn at vår alles "beste venn" ein gang var ein frpist

Gi frpistene makta, og sjå på at velferdssamfunnet faller i grus, mens dei sørger for gode tider for alle som allerede har tjukk lommebok fra før.

Skjult ID med pseudonym MrGoose lø. 5 mai 2012 09:35

Er helt enig at folk får bestemme selv NallePu, men ser på denne og hauger av andre tråder her at her er det bare fler og fler med så snevert syn og skylapper på at jeg tror faktisk at de fleste her inne forblir single. Men det har jo med det og være norsk dette. Makan til mer snevert, fremmedfryktig og egosentrisk folkeslag vi har blitt etter og ha fått denne oljen i hendende. Selv jobber jeg med folk sfra hele verden og har gått fra og være stolt av og være norsk til direkte flau. Har så mange pinlige situasjoner med utlendinger på besøk ii dette landet at jeg kunne ha skrevet bøker om det......og det mange bind!!!

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 5 mai 2012 09:35

Denne tråden har potensiale :)

Politiske debatter blir alltid opphetet, må finne frem øl og nøtter allerede :)

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 5 mai 2012 09:41 Privat melding

Jeg vil helst ha en som stemmer på meg ;)

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 5 mai 2012 09:43

Gjentar gjerne det skal holde ekstremt og veldig(!) hardt for meg å bare vurdere å involvere meg på kjærleiks-fronten med en FrP-supporter, men så er det å "skille sak og person" når man "bare" omtaler sistnevnte, da (altså "personen")... Og kan selv snakke lenge om/argumentere (saklig) mot både partiet og selve programmet de stiller seg bak, og mye av det som kommer ut av munnen min DA, kan nok enkelte ihuga FrP-stemmere finne "støtende", det er ikke det. Men kjenner altså drittsekker av begge kjønn som stemmer på alle partier representert på Stortinget (og enkelte partier som ikke er DER, heller), for å si det sånn.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 5 mai 2012 09:49

Selv om man stemmer FRP så trenger man ikke å være enig i alt partiet står for, samme som folk som stemmer KRF trenger ikke være personlig kristne.
Finn et parti som jobber for en sak du brenner for, eller som har flest for enn imot saker som du bryr deg om.
Mange legger for mye i hva folk stemmer, men trenger ikke å dele synet på alt selv om man stemmer på et parti.

Skjult ID med pseudonym Antonym lø. 5 mai 2012 10:42

Stor forskjell fra Hat til--- "Btw er du FRP'er er det ingen vits i å snakke til meg."

Dette er en dating side og kanskje hun er aktiv politisk på sosialistisk side.. Da er hun kanskje ikke interessert i en som stemmer FRP da..... Man setter mange andre kriterier her så syntes det er helt grei.

Kan også være at hun er smart(høy iq)... Denne er gammel men stemmer nok fortsatt...
http://nrk.no/programmer/tv/test_nasjonen/3098803.html

FRP har de velgere med desidert lavest iq...............:)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 5 mai 2012 10:45

@Antonym

Haha den linken var faktisk litt artig :)

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 5 mai 2012 10:49

For meg så e ein frpist heilt uaktuell som partner. Hun vil da stå så langt fra meg i så mange ting, at eg aldri ville finne henne hverken tiltrekkende eller noe å samle på.
Enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym MrGoose lø. 5 mai 2012 10:49

Så mange trangsynte mennesker...:( Blir nesten litt lei meg jeg at man putter umiddelbart mennesker i bås fordi de har et annet syn istedet for og ha et åpent sinn og utforske andre mer enn og sette maler
Jaja, det er jo en grunn for at det blir bare fler og fler single her i landet.

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 5 mai 2012 10:51

Bare et lite sidespor til Grimstads innlegg ovenfor; Kjenner faktisk til en hindu(!) som stemmer KrF, kom jeg på i farta. Hans argument for det er at han støtter (den noget konservative, etter min mening) familie- og verdipolitikken de forfekter. Så ja, det GÅR an! :)

(mann 33 år fra Oslo) lø. 5 mai 2012 11:14 Privat melding

Hehe jeg engang var jeg på en cafe i Oslo, skal ikke si hvilken og da nektet plutselig jenta å servere meg siden hun mente jeg likte FRP.

Er vokst opp med 100% innvandrervenner og de aller fleste stemmer frp.

Skjult ID med pseudonym MrGoose lø. 5 mai 2012 11:17

Hehe, ja fordommer uten og gjøre noe med det er nordmenn verdensmestre på :-)

(mann 33 år fra Oslo) lø. 5 mai 2012 11:34 Privat melding

Men det som slår meg med de superhvite politisk korrekte er at de ofte ikke har noen innvandrervenner, de skal på død og liv forsvare innvandrere og si slemme ting om FRP men de kjenner bare Amira fra studiene eller ubekvemt hilser på Milos som bor i 1.etasje eller så får de besøk fra sør-amerika hvert 4år siden de var der på studietur og da er det stor ståhei.
Mens de som stemmer FRP er de som bor der ingen røde mennesker vil bo, de bor på grorud, holmlia, bjørndal, mortensrud...de bor og lever og er sammen med innvandrere i sitt daglige liv...også er det de som er tranggsynte rasister?

Selv er jeg imot vårt politiske system og synes folkeavstemninger der vi stemmer på eksperters forslag ville vært mest fornuftig, jeg ser ikke vitsen med rike familier som skal gjøre karriere og arve stortingsleiligheter, gullpensjoner og masse aksjer og eiendom rundt omkring i Norge, rød eller blå.

Det må være den billigste måten å markere seg sosialt på, å skulle skrive at du hater en gruppe mennesker i profilen sin, jeg kan ikke se forskjell på jenta som skriver at hun ikke liker frpere og Hitler.

Skjult ID med pseudonym Antonym lø. 5 mai 2012 11:34

Sjekk hva du stemmer:
http://www.mensa.no/cms/hjemmetest.html

Fasit:
http://nrk.no/progr ammer/tv/test_nasjonen/3098803.html

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 5 mai 2012 11:40

For ordens skyld; Man kan ikke arve en Stortingsleilighet, den er kun disponibel for representanten i den tida vedkommende er innvalgt, og aldri i dennes eie. Så.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 5 mai 2012 11:42 Privat melding

@Nref - Det har stort sett hver de samme etternavnene som har okkupert de leilighetene siden tidlig 1900tallet, så i praksis går det i arv, tror du stoltenberg ville vært statsminister om han het hansen og var fra notodden?

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 5 mai 2012 11:45

Jeg bare peker på det formelle her, LeChamp... Siden den konkret nevnte familien Stoltenberg nå uansett bor i Oslo-området, har såvidt jeg vet ingen av disse behov for en sånn uansett, disse er primært pendler-hybler for representanter litt lenger ute fra "periferien". Og jeg har forøvrig vært inne i en sånn, og noe "luksus" er det nå knappest... Noe mer diskusjon om politiske systemer/hierarkier får du nok ta med andre, jeg orker ikke i dag (tungt hode, bare...). :)

Skjult ID med pseudonym doom lø. 5 mai 2012 11:48

Enig med LeChamp

Jeg liker ingen politiske partier. Liker ikke politikere. Politikk har blitt religion innefor enkelte familier. Vi ser innefor familier at de nærmest opptrer sektlignede. Barn blir puttet inn i ungdomsorganisasjoner. De er forhåndsdømte til å bli politisk aktive innefor samme parti som resten av familien. Det begynner med hallelujamøter i 10-årsalderen. Er du født i f.eks. en AP-familie, så er sjansen for at du IKKE blir AP-politiker omtrent like stor som at en som er født i Irak ikke blir muslim...

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 5 mai 2012 11:51

...akkurat som barn vokst opp i et "kristent hjem" også har en lei tendens til å bli kristne, altså... ;) Og at barn av båtentusiaster ofte kjøper båt selv når den tid kommer, etc, etc, etc.

Skjult ID med pseudonym doom lø. 5 mai 2012 11:58

@Nref

Jodda, men det skremmede er at dette er svært velorganisert og har høy aksept og anerkjennelse i det norske samfunnet.
Vi ser at ungdom som er medlemmer av politiske ungdomsorganisasjoner fremstiller seg som samfunnsengasjerte og "edle". Mer engasjerte enn ungdom som ikke er medlemmer av et bestemt parti. Dette er skremmende.

Jeg har selv to barn. For meg er det et vesentlig poeng at de er så open minded som mulig ifht politikk og samfunnsstruktur. Uten bindinger til noe bestemt parti, eller underlagt noen sterk påvirkning slik vi ser de politiske partiene i dag gjør. Da vil de selv, av egen fri vilje og frie tanker komme frem til hvilke samfunnsmodeller de syntes er best. De vil da stemme ut ifra et rasjonelt valg og ikke ut ifra at de er "hjernevasket" fra barnsben av

Skjult ID med pseudonym doom lø. 5 mai 2012 12:02

Faktisk mener jeg at politiske ungdomsorganisasjoner burde forbys. Heller burde det være åpne politiske organisasjoner der de unge samfunnsengasjerte kan lære alt om politikk. Dette som grunnlag for å ta et standpunkt i mer voksen alder, basert på allmenkunnskap om samfunn, politikk og partier. Da vil de ta et klokt valg fremfor å bli indoktrinert i en sektlignede politisk retning.

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 5 mai 2012 12:04

Jeg kan godt omgås Frp.ere, være med på et kristent møte (dersom de selger rømmegrøt), dra på tur, jobbe, fiske, drikke kaffe hos dem etc. etc.

Tror kanskje det har blitt verre å oppdra et barn sammen med en, der kan muligens forskjeller i verdisyn bli litt for tydelige.

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 5 mai 2012 12:09

Synes at det er vel så betenkelig, doom, om ikke MER, at norske advokater/jurister ser ut til å nærmest arve embeter, jeg (og siden de fleste advokatpraksiser er private, er mye av dette ikke særlig offentlig heller, i motsetning til i politikken)... Og DER snakker vi "dynastier" (TO personer fra samme familie (Stoltenberg, Bondevik, Borten) er pr. def. ikke å regne som et dynasti), der!

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 5 mai 2012 12:12

...og å forby(!) politiske ungdomsorganisasjoner er nok ikke aktuelt i et demokratisk samfunn, det er ingen andre "land vi liker å sammenligne oss med" som har gjort det hittil, i hvert fall.

Skjult ID med pseudonym fyr84 lø. 5 mai 2012 12:13

Unngår ikke FRP-velgere, men det gir dem vel ikke noe ekstra fortrinn foran de andre. Viktigst er hva du mener om ting som er viktig for meg. Kræsjer vi fullstendig der så kan det bli tøft.

Skjult ID med pseudonym doom lø. 5 mai 2012 12:17

@nref

Det er en vesentlig forskjell her.
At folk som vokser opp i advokat eller lege-familier, i familier som er fotballsupportere eller kristene, ofte følger familiens fotspor. Dette har vært et tema som diskuteres både kritisk og konstruktivt. Ingen er upåvirket av familiens virke og interesser

Det skumle med politiske ungdomsorganisasjoner, er at dette er svært velorganisert og med store organisasjoner bak som har til formål å klekke ut nye partipolitiske broilere. Hjernevasking satt i stort og velorganisert system. I tillegg påberoper disse organisasjonene seg edle motiver. Vi hører aldri noen medlemmer si at de er engasjerte for å fremme et forutbestemt partipolitisk system. De kaller seg bare samfunnsengasjerte eller politisk aktive - og de sier det med stolthet, disse "hjernevaskede"

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 5 mai 2012 12:19

Javel, doom, du om det...

Skjult ID med pseudonym doom lø. 5 mai 2012 12:21

@Nref

Når jeg skrev forbys, så var det i prinsippet. Altså ikke realistisk. Jeg vet jo at foreldre sender sine barn i type religiøse skoler også. Felles for disse (religiøse og politiske organisasjoner) er at formålet er det samme.

Uhildede barnesinn skal indoktrineres i et religiøst eller en politisk retning

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 5 mai 2012 12:23

Denne threaden er bra, nå setter jeg meg ned med chips og cola :D

Skjult ID med pseudonym doom lø. 5 mai 2012 12:24

Er det jeg som skal sørge for underholdningen, Grimstad82? :)

Skjult ID med pseudonym moi lø. 5 mai 2012 12:38

Jeg kunne ikke datet noen som stemte Frp, rett og slett fordi det blir så langt i fra mitt politisk ståsted. Det samme gjelder andre ytterkanter også, hadde ikke passet med en fra Nkp heller. Så det handler om politiske ulikheter som er vanskelig å forene, ikke nødvendigvis partiet i seg selv.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 5 mai 2012 12:52

@doom

samme det, liker bare åssen debatter om politikk ofte utvikler seg til noe mer.
Holdninger mot andre som ikke stemmer på "rett" parti syntes jeg bare er galt.
Eksempel, ordfører i Risør var fra Rødt, tror ikke han er ordfører lengre husker ikke helt, og hadde folk stemt på parti så hadde han blitt valgt til ordfører......

(mann 44 år fra Oslo) lø. 5 mai 2012 13:04 Privat melding

@moi og mange andre.. Er ikke dette i overkant fordomsfult da?

Selv om en stemmer på et parti, så betyr vel ikke det at vedkommende nødvendigvis er skråsikker eller politisk aktiv. De fleste vingler vel litt, og det finnes intet parti som oppfyller alle folks kriterier. Livet og politikken er nyansert. De fleste stemmer, uten at de er så veldig opptatt av politikken. Mange har også snev av såkalt politikerforakt, uavhengig av partitilhørighet.

Etter å ha stemt AP i mange valg, stemte jeg i forrige kommunevalg på Høyre. Dette av rent pragmatiske årsaker relatert til at jeg har startet opp med egen virksomhet. Da passet det for den navlebeskuende delen av meg å stemme på Høyre.
Jeg kan også tenke taktisk når det gjelder valg: Hvem ligger an til å havne på vippen, hvem er mest egnet til å styre en kommune vs. å styre landet osv..
Jeg gjort meg opp en mening om hvordan samfunn jeg tror er best, men jeg er av prinsipp ydmyk og open minded. lytter gjerne til andre meninger og argumenter. Jeg kunne godt ha elsket en frp-jente, forutsatt at hun var ydmyk, lyttende, open minded, mottakelig og ikke bastant, samt at hun kunne debattere og diskutere ting i trivielle former og på verdig vis. Det kommer altså an på mennesket bak det politiske valget - og ikke valget i seg selv. Folk er så forskellige og har en rekke ulike preferanser.

Jeg syntes det er fryktelig bastant og fordomsfult å eliminere bort folk basert på at de la en stemmeseddel i en boks med et politisk parti.. huff a mei..

Skjult ID med pseudonym Danty lø. 5 mai 2012 13:08

Jeg kjenner også nakkehårene reise seg litt av ordet; "politisk ståsted" .. i mine ører høres det ut som om vedkommende står fast, er bastant og urikkelig.. Jeg liker at folk, iallefall har reflekter over ting og ikke at de har satt seg fast i en tanke..

Skjult ID med pseudonym slayer lø. 5 mai 2012 13:25

Jeg dater ikke under noen omstendligheter FRP sympatisører og personlig kristne !
Kunne heller ikke være sammen med en jente som har en avart av krist i sitt navn,med mindre hun var villig til å bytte døpenavn.

PS Dere husker alle Greven eller Varg Vikernes. Han er døpt Kristian * ler * : )

(mann 34 år fra Rogaland) lø. 5 mai 2012 13:27 Privat melding

Eg nekter å date ei som liker SV eller FRP. Fornuftig politikk skal inkludere alle, flinke, svake, rike og fattige.

Skjult ID med pseudonym MrGoose lø. 5 mai 2012 13:29

@danty: amen :-)
Til dere som er bastante i deres syn på Frp eller et annet parti dere ser på med forakt: Et scenario: Du skriver med en person her inne som du rett og slett faller pladask for. Møtes og faller enda mer, ja helt hinsides....men det dere ikke har gjort er og diskutere politiske ståsteder dere har før dere ligger der sammen i en seng etter en fantastisk natt og du får da vite at den som ligger vedsiden stemmer FRP!!!
Hva gjør du da???

Skjult ID med pseudonym moi lø. 5 mai 2012 13:31

Hvis man er vinglete eller ikke skråsikker i sitt valg, burde man heller ikke oppgi hvilket part man stemmer på eller sympatiserer politisk med. Og det er helt i orden :-) Men når jeg ser folk som oppgir parti på profilen sin, så tenker jeg at de er ganske sikker i sin sak. Derfor handler det ikke om en stemmeseddel, men et standpunkt.

Skjult ID med pseudonym Danty lø. 5 mai 2012 13:35

E9 moi..

Jeg oppgir aldri hva jeg stemmer i en tidlig fase.. kommer aldri noe godt ut av det.. Vi ser jo her i tråden hvor fordomsfulle og fordømmede folk er..

Skjult ID med pseudonym Danty lø. 5 mai 2012 13:39

Politikk er jo i grunnprinsippet ikke båser.. ting kan gli over i hverandre. Jeg finner elementer i både Frp og SV som jeg er enig i.. og jeg vet at alle partier er velmenede og ønsker å oppnå det samme, men med ulike midler..

Skjult ID med pseudonym Danty lø. 5 mai 2012 13:43

@vaffelmaen

Din holdning virker følgelig snever, fordomsfull, lite inkluderende og åpen.

Skjult ID med pseudonym hm! lø. 5 mai 2012 13:49

@Danty, er en klok mann...les nøye hva han skriver i de fleste innlegg. Her er det mange som har mye å lære. Den mannen må jo være et kupp jenter.;)

Skjult ID med pseudonym Danty lø. 5 mai 2012 13:52

Øhhh..

Skjult ID med pseudonym Stormende lø. 5 mai 2012 14:53

Litt moro å se slike diskusjoner.
Og da særlig med tanke på at de "rød-grønne" er de som snakker høyest om likeverd, ytringsfrihet, åpenhet og inkludering!! - men å inkludere en FRP'er, og la h*n komme med sine ytringer - nei DER går grensa!!! :)

Skjult ID med pseudonym Danty lø. 5 mai 2012 15:03

Uansett hvordan en vrir og vrenger, fordømmer, eksluderer eller inkluderer, så er det tross alt fint at det finnes en stor spennvidde i politikken og i folks meninger.. Vi trenger ytterkantene - på begge sider. De utfyller sine roller og skaper mangfold, balanse og likevekt.
Tenk om alle de fordomsfulle skulle ha rula samfunnet.. Da ville alle som ikke lå i sentrumskjernen i politikken bli forbudt. Å nekte å snakke med noen, date noen eller å ikke ønske kontakt med mennesker som har annen oppfatning enn en selv, ligner nesten sensur.. Nei, se på personlige egenskaper og kvaliteter - mennesket bak og slutt med stereotypiske fremstillinger basert på hva en stemmer..

(mann 44 år fra Oslo) lø. 5 mai 2012 15:04 Privat melding

eeeeehhh,,, amen

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 5 mai 2012 15:10

Ja, det er moro, stormende... Siden du gjør det samme som du kritiserer andre for å gjøre i ett og samme innlegg! :) Kom igjen nå; Avslør de"rødgrønne" du mener å ha lokalisert i denne tråden for oss... ;)

Skjult ID med pseudonym 303 lø. 5 mai 2012 15:39

Ja, jeg var også innom den profilen. Jeg sendte ikke melding, selv om jeg ikke stemmer FrP. Makan til generalisering. Hu stemmer sikkert SV, typisk SV-folk å drive med sånt!!!!!

;p

Skjult ID med pseudonym m30 lø. 5 mai 2012 15:46

"Buhu. Avisene driver heksejakt på oss. De rød-grønne hetser oss. Erna vil ikke leke med oss. Buhu"

Slutt å syt og gjøre dere selve til offer!

Det er faen ikke en gruppe mennesker i Norge som sutrer mer enn dere!

(Dere vet hvem dere er.)

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 5 mai 2012 15:49

@m30

Eg veit, eg veit!
Kan eg få lov å seie det???

Frpistene vel!

Det er den eineste gruppa som i samme setning hyler og gnæler over at dei blir mobba og trakassert, for så å slenge med kjeften og trakkassere og mobbe både andre politiske grupper og personer....
Men så gråte enda fleire krokodilletårer når ein eller anna frpist igjen er tatt med buksa nede, og handa ned i trusa til ein mindreårig...

Skjult ID med pseudonym doom lø. 5 mai 2012 16:01

For ordens skyld, Pedro

De neste sedlighetssakene av alvorlig karakter og med mindreårige involvert, som skal opp i retten, er henholdsvis med en AP-politiker (ordfører) og nestleder i Venstre.. Bare så du er klar over det, Pedo, siden du er så opptatt av bukser som er nede i politikken

(mann 42 år fra Telemark) lø. 5 mai 2012 16:06 Privat melding

Skjønner godt at hun ikke vil ha noen frp'er. Hun er antakelig sosialist rent politisk, og vi vet alle at det er stor forskjell på verdigrunnlaget her. Skal jeg trekke det litt langt så er det vel bare greit at ho opplyser frp tilhengere om å ikke kaste bort tida si!

Skjult ID med pseudonym poppy lø. 5 mai 2012 16:07

Er det virkelig mulig? Så mange sneversynte folk her inne, skulle nesten tro at samtlige var FRP-ere.
Nå har jeg vokst opp med en pappa som er Frp-er, mens jeg,søsteren min og mamma er sosialister og veldig rød!! Dette har aldri vært noe problem i våres familie. Mine foreldre har vært gift i 40 år og er enda sammen!! Ulike politiske syn har da ingenting å si. Det er jo bare morsomt. Blir mange morsomme diskusjoner av det! :)

Skjult ID med pseudonym Stormende lø. 5 mai 2012 16:08

@Nref: Oida.. Tenkte ikke generelt her i denne diskusjonen ang den meldinga da. Men sånn generelt i samfunnet er det også mye slik "dobbelmoral". ok - kanskje MIN personlige oppfatning, men dog..
Hvorfor er det forøvrig noe som heter "politisk ukorrekt" - når det er ytringsfrihet?

Skjult ID med pseudonym Danty lø. 5 mai 2012 16:09

Syntes Pedro og m30 burde ta seg en tur ut sammen i kveld.. og la praten gå seg imellom - over noen øl - om alle de fæle politiske meningene som finnes blant folk - skål :)

Skjult ID med pseudonym 303 lø. 5 mai 2012 16:10

Stormende: Det heter politisk ukorrekt, fordi noen kan bli lei seg :(

(mann 38 år fra Telemark) lø. 5 mai 2012 16:11 Privat melding

Foreslår at vedkommende melder seg inn i et passende parti og drar på landsmøter. Der skjer det visst litt av hvert :p

Skjult ID med pseudonym .. lø. 5 mai 2012 16:11

Merkelig så mange "idioter" man har i dette landet da!!! Om frp bare tok feil, ville partiet vært dødt for lengst.... Kipt at folk forhåndsdømmer ut i fra hva folk mener politisk..
Skal vi begynne å søke folk med riktig stjernetegn og?

Skjult ID med pseudonym doom lø. 5 mai 2012 16:11

Kanksje lese det du kommenterer, før du skriver, strings..

Skjult ID med pseudonym Strings lø. 5 mai 2012 16:14

Doom: Jeg er ap'er men jeg dømmer ikke tiltalte frp'ere for usømmelig oppførsel bare fordi de er tiltalt for det. Slik som med han Stavangerkaren så blei han frikjent for anklagene om misbruk. Det kan både Ap/venstre politikerne også bli! Når det gjelder Frp'ere med buksa nede så ligger det tilståelser til grunn.........

Skjult ID med pseudonym doom lø. 5 mai 2012 16:15

Jiiises, strings. Dømte jeg noen? les det jeg skrev en gang til da

Skjult ID med pseudonym RRr lø. 5 mai 2012 16:22

"Enig, men er det tilfeldig at hver gang det er noe rusk..så er det en FRP politiker? Mye rart i FRP tror jeg..
Om det er fyllekjøring eller filming av gutter i dusjen..så er det jammen meg en FRP'er..tilfeldig? Neppe."

Ap- og SV-politikere er også ille, men media holder kjeft når disse gjør noe.

(mann 44 år fra Oslo) lø. 5 mai 2012 16:23 Privat melding

@Strings

Du er ap`er. Hva betyr det?
-at du sitter fastlåst i et forhåndsbestemt tankeregime? -at du ble indoktrinert i et system -at du kjemper for at den ene typen politikk (ap`s program) skal råde i samfunnet - over andre?

Ikke noe galt med det nødvendigvis. Jeg har selv stemt ap ved flere anledninger. Men kan godt finne på å stemme noe annet en annen gang. Min tanke er fri og åpen, uten bindinger til noe bestemt. i allefall forsøker jeg å tenke på det viset..

Skjult ID med pseudonym Strings lø. 5 mai 2012 16:24

Doom: Hva mente du med det inlegget ditt da? Du skriver jo at de neste sakene som skal opp er med ap/venstre politikere........

Skjult ID med pseudonym Indigo85 lø. 5 mai 2012 16:27

"FRPere er idioter når det gjelder økonomi, samme med høyre. De vil gi masse skatteletter slik at folk har mer penger å bruke. Da blir det mer inflasjon."

*Gi* skattelette? Snodig formulering. Du forutsetter jo at pengene man tjener tilhører staten, men at staten kan være snill og la slavene beholde litt av det de skaper.

Og nei, det blir ikke inflasjon av skattelette. Inflasjon vil si at pengemengden øker.

Skjult ID med pseudonym doom lø. 5 mai 2012 16:28

Jeg gjorde bare oppmerksom på at saker skal opp i retten. Tror at slike typer saker kan skje i alle politiske miljøer uavheging av parti. Det er i retten folk blir dømt eller frikjent

Skjult ID med pseudonym Indigo85 lø. 5 mai 2012 16:29

"Nå er det jo sånn at menn som er ihuga frp-tilhengere gjerne er mest opptatt av penger, status og meritter."

Mitt inntrykk er motsatt. Som liberalist er jeg bare opptatt av å bestemme over mine *egne* penger. Folk på venstresiden er derimot opptatt av å bestemme over pengene til alle menneskene i hele samfunnet.

Skjult ID med pseudonym m30 lø. 5 mai 2012 16:30

@Danty
Meg bekjent har vel du ingen forutsetninger for å kunne si noe som helst om min politiske orientering. Eller hva?
Og om du tror jeg er enig med Pedro, så tar du feil.
Kallenavn og nedsettende ordbruk liker jeg ikke, så det å kalle noen "Freppere", "Frpister" og annet er noe jeg ikke er tilhenger av. Men det sagt, så kan jeg ikke fordra det når 'noen' begynner å bruke for eksempel begrepet "sosialt" på en sånn måte at det underbygger negativitet, og til tider regelrett blir brukt som skjellsord.

Jeg mener at ord har makt, og skal respekteres deretter. (Og maktmisbruk er noe tull som ikke aksepteres.)

@RRr
Og du VET at media holder kjeft når det komme til lovbrudd begått av AP- og SV-politikere? Fisk frem bevis, eller ugyldiggjør det argumentet.

(I beste "FRP-stil" begynner du umiddelbart å anklage media for å være på "politisk heksejakt" etter FRP-ere.)

Skjult ID med pseudonym Danty lø. 5 mai 2012 16:31

Du har et såre enkelt syn på livet, Indigo85 hehe..

(mann 42 år fra Telemark) lø. 5 mai 2012 16:34 Privat melding

Danty: Hva vet du om mine grunner til å stemme Ap.....at jeg er indoktrinert....at jeg kjemper for at den ene typen politikk skal råde over alle andre....Nei, jeg stemmer Ap fordi jeg av forskjellige årsaker ikke vil ha Høyre, FRP, Kristelig folkeparti, sosialistisk venstreparti, venstre og Senterpartiet. Så de tinga du ramser opp har ingenting med mitt politiske standpunkt å gjøre, det har nok mere med ditt tror jeg!

Skjult ID med pseudonym Danty lø. 5 mai 2012 16:34

@m30

Jo, noe kan jeg tolke ut i fra det du skrev. bl.a. kan jeg vedde en tusing på at du ikke stemmer frp :)

Skjult ID med pseudonym m30 lø. 5 mai 2012 16:35

"ha-ha"@Danty

(mann 44 år fra Oslo) lø. 5 mai 2012 16:36 Privat melding

Så, så Strings

Jeg bare spurte :) - og du svarte

En ting er å stemme AP - noe annet er å være en ap`er, som du kalte deg

Skjult ID med pseudonym Strings lø. 5 mai 2012 16:38

Doom: Mener du at det ikke var et argument for at det ikke bare var FRP politikere som var blitt tatt med buksa nede? Det virka ihvertfall sånn for meg, for hvis ikke skjønner jeg ikke hva slags argument det er.

Skjult ID med pseudonym Danty lø. 5 mai 2012 16:41

Som tidligere nevnt, har jeg stemt ap ved flere anledninger. Men jeg tillater meg å være litt vinglete. Tidene endrer seg, samfunnet og økonomien er under endringer. Noen ganger kan jeg stemme taktisk. Noen ganger kan jeg stemme ut ifra hva som vil være best ifht mitt eget virke. Andre ganger ifht hva jeg mener er bra i et samfunnsmessig henseende. Jeg kan stemme ulikt i kommune og stortingsvalg. Jeg forsøker å holde meg samtids/samfunns-oppdatert. Jeg tar hensyn til ansvarlighet og vil definere meg selv som moderat. Men ingen parti skal være sikret min stemme noen gang. Det er jeg fast bestemt på

Skjult ID med pseudonym doom lø. 5 mai 2012 16:43

Jeg skjønner ikke hva slags argument det med bukser nede er i det hele tatt, for å si det sånn

Skjult ID med pseudonym Strings lø. 5 mai 2012 16:45

Danty: Det er en ting jeg ikke skjønner, er det ok å stemme de Ap av slike grunner, men ikke være Ap'er...........går det ikke an å være Ap'er av taktiske årsaker. Er det slik at du kun er Ap'er hvis du av hele ditt hjerte omfavner alt partiet står for......i såfall er jeg ikke Ap'er!

Skjult ID med pseudonym Liselotte lø. 5 mai 2012 16:48

Jeg skjønner hvorfor mine foreldre aldri diskuterte politikk...de stemte trolig hvert sitt parti... Så kan vi lære noe av det? Det vil være mange forskjellige partier så lenge folk støtter opp om dem..! Og det er uenigheter som skaper krig i verden....

Skjult ID med pseudonym Strings lø. 5 mai 2012 16:50

Doom: Pedro siktet mest sannsynelig til Hokksrud og kanskje litt til Søviknes saken, det foreligger jo tilståelser så vi kan være rimelig sikre på at noe ureglementært foregikk. Kanknsje litt dumt å gå til angrep på et parti på grunn av slikt, men som argument så veier disse foreløpig tyngre siden de to andre ikke er dømt ennå.

(mann 44 år fra Oslo) lø. 5 mai 2012 16:51 Privat melding

Ja, jeg tror det, strings. For mitt vedkommende er et nytt valg et nytt valg. Det er hele poenget. Er parti må fortjene min stemme. Å være en ap`er eller en høyremann er ikke min greie.
Jeg ser også an de politiske vinder og endringer som ligger i luften. Hadde det vært stortingsvalg i morgen, hadde jeg nok stemt på MDG :)
Kanskje Høyre, fordi jeg aner en såkalt regjeringsslitasje og regjeringsarroganse med de rødgrønne i regjering nå i 8 år.. kanskje jeg ønsker et skifte.. Og kanskje jeg stemmer AP igjen om 4 år.. :)

Skjult ID med pseudonym m30 lø. 5 mai 2012 16:55

Endig med du, @Danty.

En endring i regjeringen er nødvendig, nettopp av de grunner du ramser opp.

Skjult ID med pseudonym Strings lø. 5 mai 2012 16:55

Danty: Da er jeg med, men jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle meg da....får si det slik at mere en 50% av meg heller mot Ap. Jeg stemte foresten mdg engang, som protest til de andre partiene.

Skjult ID med pseudonym Danty lø. 5 mai 2012 17:01

Dessuten er jo jo utrolig priviligerte her til lands. Vi har nærmest råd til å "eksperimentere" litt i politikken :) Videre har det jo også vist seg at når et parti, som f.eks. SV kommer i posisjon (eks. Kristin Halvorsen som finansminister), så utgjør det ikke så stor forskjell i praksis. Vi ser også i Oslo at den nye byråden fra Venstre (Ola Elvetstuen) ikke skiller seg ut nevneverdig i den praktiske politikken sammenlignet med de tidligere FrP-byrådene som satt i posisjon før han.
Selv om jeg har motforestillinger mot frp sin politikk, må jeg innrømme at jeg ikke frykter en koallisjon mlm høyre, frp og venstre i regjering :)

Skjult ID med pseudonym Strings lø. 5 mai 2012 17:06

Du er inne på noe der Danty, det med at vi har råd til å eksprimentere....og som du sier så er det ikke så veldig stor forskjell på den daglige politikken i praksis. Og skal en ta Høyre og Ap under lupen så er det veldig mye likt.
Det som utgjør mer når det gjelder hva en regjering får til er hvem som sitter i den, ikke hvilket parti de hører til.

Når det gjelder den skisserte regjeringsmodellen, så tror jeg det avhenger av hvor stor oppslutning FRP får. Et Frp som er nesten like store som høyre mener jeg ikke er bra.

Skjult ID med pseudonym Danty lø. 5 mai 2012 17:06

Strings

MDG er et kult upcoming parti.. :) Har snakket en del med partifolkene her i oslo. Veldig bra folk. De øvrige partiene kaller de for løse kanoner hehe.. gøy med slike nykommere som kan pepre litt løs :)

Skjult ID med pseudonym Strings lø. 5 mai 2012 17:08

Det kan hende, men merk deg at jeg stemte det mest som en protest mot andre partiers miljøpolitikk.

Skjult ID med pseudonym Danty lø. 5 mai 2012 17:11

Skjønte det - det kan kalles for et taktisk valg da.. Men har trua på at mdg kan stå på egne ben også. De er mer enn et protestparti. Tilsier de politiske vinder, når valget nærmer seg, at de kan komme over sperregrensen, så er det stor sjans for at de får min stemme :)

(mann 33 år fra Oslo) lø. 5 mai 2012 17:15 Privat melding

Men poenget er vel heller at en scorer billige politisk korrekte poeng for å fremstå som det perfekte kule hvite overmennesket som har hvisket ut alle sin egne personlighetstrekk for bli en riktig uniformert soldat alle de "kule", akkurat som gestapo skal de bære de riktige fordommene i front og eliminerer menneskers verdi på bakgrunn av hva som er akseptert å hate, f.eks FRP.

Litt spesielt at en kan like Che Guevara som henrettet 100vis av homofile som han samlet opp som fanger som han mente var en trussel mot revolusjonen men hate de som stemmer FRP? Vent litt, du er altså kul fordi du støtter massehenrettelser og medisinske forsøk på mennesker i regi Che Guevara? what the fuck?

Skjult ID med pseudonym jente78 lø. 5 mai 2012 17:27

Hvorfor er det verre å ikke ville være sammen med en som stemmer frp enn det er å ikke ville være sammen med feite eller lave folk?

Skjult ID med pseudonym Danty lø. 5 mai 2012 17:30

kanskje fordi det verken går på utseende eller personlige egenskaper? Men hva vet jeg :)

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 5 mai 2012 18:01

Oisann, her tok det av, gitt... Uansett, Stormende; Jeg regna ikke med at du snakket annet enn "generelt", slik du også presiserte, altså... Men det var litt FOR gøy til å la være å tolke innlegget ditt "selvmotsigende" slik jeg gjorde (sorry!). :)

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 5 mai 2012 18:37

@doom

Jada, vi veit alle om den saken, og alle sakene med frpister. Husker med glede krokodilletårene til SJ når hun skulle forsvare nestlederen sin som hadde rota litt med småripsen.
Det er mere der det kommer fra. Opplever frpister hver dag på jobben, og det er samme ulla.

Skjult ID med pseudonym Pedo lø. 5 mai 2012 19:44

Enig med deg Pedro.. absolutt alle som stemmer frp er helt like og de er en gjeng med drittsekker som kun er ute etter å misbruke alle andre seksuelt.

Skjult ID med pseudonym Presten lø. 5 mai 2012 20:32

Man kan si mye om FRP'ere sikkert, men INGEN er verre en SV'ere! Fy f.. for en gjeng med suppehuer! Har de noen gang klart å få til noe på egenhånd i livet?

Skjult ID med pseudonym Pedo lø. 5 mai 2012 20:37

Enig med deg presten.. Her snakker vi dum og dummere. Alle som stemmer frp og sv er skikkelig teite. De fleste som stemmer sv og frp er også kun ute etter å misbruke alle rundt seg seksuelt. Særlig de yngre

Skjult ID med pseudonym h0tntott lø. 5 mai 2012 21:38

Leste en gang i en liknende tråd her inne at:

ikke alle frp-politikere er idioter, men alle politiske idioter er frpere..

;)

Skjult ID med pseudonym EvilSmurf lø. 5 mai 2012 21:57

Vel....jeg er selv ikke interessert i politikk, da man jo vet at uansett hvem som leder landet, så vil landet bli dårligere, ikke bedre å leve i, siden alle politikere i dette landet kun er ute etter å mele sin egen kake. Den veien det har gått de siste 15 årene, i hvert fall.

og AP og Høyre har jo også nå vist seg som landsforrædere ved å tvinge igjennom DLD og selge friheten vår til EU, mot vår vilje. For ikke å snakke om Diesel saken....snakk om svindel.

Stoler ikke på FRPere mer enn noen annen politiker, men merker meg det at de få gangene en politiker sier noe vettugt i media, så er de som oftest fra FRP. Men alle politikere er lystløgnere, så selv om de sier bedre ting enn de andre, så tror jeg ikke på dem for det...

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 5 mai 2012 22:15

Hmmm... Om enn så pragmatisk, er undertegnedes toleranse for dem som beviselig ikke KAN noen verdens ting om praktisk politikk/demokratiske systemer og/eller er monomant opptatt av enkeltsaker (DLD er en klassiker blant disse... Se over) men som på død og liv LIKEVEL føler et intenst behov for å uttale seg bastant og skråsikkert om emnet (ofte på en "dommedagsaktig" måte, se over igjen) VELDIG lav, for å si det forsiktig (se over, NOK en gang!). Er du ikke interessert i politikk eller forstår noe ev det, ikke bry deg om å si så mye om det heller (da disse uansett sjelden bruker stemmeretten, er det faktisk rett og rimelig å "kreve" det)!

Skjult ID lø. 5 mai 2012 22:24

Bet er bare de som er dumme som ikke stemmer frp

Skjult ID med pseudonym EvilSmurf lø. 5 mai 2012 22:29

@Nref

Siden jeg faktisk bor i dette landet, så vil jeg si meg kvalifisert til å kommentere dette, da jeg er en av de som får føle de håpløse lederene "på kroppen". Og jeg har også flere ganger blitt offer for maktmisbruket dems. Som blant annet en ting jeg har blitt tvunget inn i som kommer til å forfølge meg til jeg er pensjonist.

Og siden det å stemme på korrupte ledere er VERRE enn å ikke stemme, så står jeg for mitt valg.

Skjult ID med pseudonym Super lø. 5 mai 2012 22:30

he he det er vel en kjent sak at det vel er en del sløve kniver inne på dette forumet! :-P

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 5 mai 2012 22:41

Javel, EvilSmurf... Bare kommenter, du, men forvent IKKE å bli tatt alvorlig, for hva du nå enn har blitt "utsatt for", er selve det du skriver om "det norske politiske systemet" beviselig bare surr, oppspinn og konspirasjonsteorier, mens "argumentet" ditt for å ikke stemme ved valg kan selv den mest middelmådige ex.phil-student som har fulgt litt med i Logikk-forelesningene plukke sønder og sammen... Lykke til.

Skjult ID med pseudonym EvilSmurf lø. 5 mai 2012 22:48

haha. Vel. om du klarer å komme med noen bevis, så vær så god.
Eneste beviset jeg har, er erfaring. En erfaring jeg deler med folket. Og vi har alle sett hva slags politikere vi har. Bare de mest naive tror at politikerene vi har i dag duger til jobben de har.

Demokrati blir sett på som den beste måten å styre et land på. Ja det er kanskje den beste verden har i dag, av de som er i bruk, om man har politikere som duger(noe jeg ikke har opplevd ennå).
Men digitalalderen har åpnet for nye og langt bedre metoder å styre et land på, som eliminerer korrupsjon og maktmisbruk fullstendig. Vi kommer nok dessverre ikke å se det bli tatt i bruk før en ny "fransk revolusjon" kommer, riktignok....men gjelder å se på hva som kan bli bedre, og ikke la ting forfalle ved å bare godta det som det er.

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 5 mai 2012 22:59

"Digitalalderen har åpnet for nye og langt bedre metoder..." Javel, hvilke da? Facebook-"liker" på viktige saker? I kombinasjon med at du nevnte DLD i samme åndedrag som "landsforræderi" tror jeg du skal tusle litt bort fra (og slå av!) PC-en og gå litt ut i verden, rett og slett.
Forøvrig er et annet karakteristika som jeg glemte å nevne i "oppramsinga" for to innlegg siden, at disse "Ikke- interessert-i-politikk-men-det-er-noe-dritt-og-JEG-vet-uansett-bedre"-folkene stort sett har en gjengs oppfatning av at "alle andre" (som tar oss bryet med å følge litt med, ta personlige standpunkt til hva som er viktig for oss, diskutere med folk vi ikke nødvendigvis er enige med, men likevel kan lære noe av) er de som er naive... Som sagt, lykke til, si ifra når du er blitt "virituell landshøvding" eller hva som enn er planen å kalle det i "ny-systemet" ditt/deres...

Skjult ID med pseudonym EvilSmurf lø. 5 mai 2012 23:05

Du hører ut som en av de som mener at politikk er planetens gave til folket, og at de kun har vårt beste i sine tanker osv. osv. osv...

Kunne godt gitt deg et eksempel på en bedre styremåte, som ville senket politikere til rådgiver posisjoner uten makt, der PCer blir brukt til å stemme frem lover o.l. Dette ville fort tatt hele natten, om jeg kjenner din type rett, såh:

Ser sjelden poenget i å diskutere sunn fornuft med folk som ikke har noen. Så du får tro hva du vil.

Politikere elsker de naive og lettmanipulerte.

Skjult ID lø. 5 mai 2012 23:06

Jeg holder på mitt.Stemmer de ikke frp er de dritt.

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 5 mai 2012 23:10

Qued erat demonstrandum...

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 6 mai 2012 01:31

Jeg er ærligt talt fascineret. Uanset hvor meget jeg prøver så kan jeg altså ikke se nogen reell forskel på AP/FRP/Højre osv. hver eneste af dem bryder mod deres egne parti-program ved enhver given lejlighed de kan score nogle points hos offentligheden.

I norden i dag er det ingen forskel på højre/venstre og deslige - praktisk talt al politik er henover midten uanset.

Skjult ID sø. 6 mai 2012 01:37

Ingen intligente folk stemmer Frd

Skjult ID med pseudonym idiot sø. 6 mai 2012 01:42

EN ting forundrer meg... når det gjelder Frp!!!! Det er ikkje knyttet til at FRP'ere ikkje er hyggelige... meeeeen - det som forundrer meg er noke heeeeilt annet.... merkelige greier... :/

Og dei greiene greier eg ikkje slippe meg fri fra.. er nødvendige "onder" for FRP... hmmpf.. :( Dei vil aldri få MEG som velger.. :/

Skjult ID med pseudonym FRPLOVE sø. 6 mai 2012 01:43

Skjult id... de ordene kan du spise... så kan du gjere drite dem ut og... Antar du ikke stemmer en gang.....

Skjult ID sø. 6 mai 2012 01:46

@frplove
Liker ikke DU fremskrittsdartiet?

Skjult ID med pseudonym FRPLOVE sø. 6 mai 2012 01:56

Hva jeg IKKE liker er at noe rakker ned på andres meninger.. Hva slags parti jeg liker er helt uvesentlig. Nicket var bare for å provosere..

Skjult ID med pseudonym idiot sø. 6 mai 2012 02:04

@FRPLOVE.... Kva var det med eg eg sa som tente deg så salig??? :D

Skjult ID med pseudonym FRPLOVE sø. 6 mai 2012 02:10

"skjult id" snakket jeg til..som sa ingen inteligente mennesker stemmer frp".... Idiot, sa ikke noe til deg ;)
Syns bare det var trist at noen mente andre var idioter pga forskjellige meninger politisk

Skjult ID med pseudonym idiot sø. 6 mai 2012 02:15

@FRPLOVE.... om eg har misforstått så beklager eg.... las nok ikkje alt kanskje.. :D

Eg har all respekt for politisk uenighet.. og ulik tilknytning.. ;)

Senser likevel - litt udifferanse mellom deg og ditt "parti" - men gjør meg ikkje den laden - å avsløre denslags her!!!!!!! evt... ;)

Imidlertid - så er det NATTIS her no.... nødvendig onde.... :(

Skjult ID med pseudonym FRPLOVE sø. 6 mai 2012 02:18

stemmer ikke en gang frp...liker bare at folk respekterer hverandre ;) Var bare det ;)

Skjult ID med pseudonym idiot sø. 6 mai 2012 02:21

@FRPLOVE.... eg lover deg.. det gjør eg og... :) Bare ute å tester realiteten i det eg.. om en faktisk tørr å STÅ for noke.. slett ikkje alle som gjør det...!!!!! Det tørr du.... om det går på TVERS.. ;) Respekt oppnås først DA... .;)

pssssst... eg stemmer heller ikkje FRP.... .men eg stemmer heller ikkje på ANDRE som ikkje er TYDELIGE nok... :/

Skjult ID sø. 6 mai 2012 03:00

Jeg stemmer frd.

Skjult ID med pseudonym Rightlover sø. 6 mai 2012 04:29

Har vi noen ministre i dagens regjering som nå IKKE har drevet med enten økonomisk svindel eller andre ulovlige saker? Og jeg mener sellvfølgelig det som etter loven er ulovlig for den enkelte borger, ikke for de rødgrønne for de har visst sin egen lov som er mye mer slepphendt.

Skjult ID sø. 6 mai 2012 05:48

Er det noe de ikke har så er det det.

Skjult ID med pseudonym Pedro sø. 6 mai 2012 06:14

Til alle frpister: vi føler med dere, og sammen kan vi jobbe for at dere kommer over det, og blir skikkelige borgere i samfunnet igjen. Dette skal gå bra, bare du har troen på endring.

Skjult ID med pseudonym Rightlover sø. 6 mai 2012 08:34

@anonym 05.48
Hehe, du MÅ jo bare være en ihuga Ap,er (og tar man bort kommaet så ser man jo hva det blir:-)) Du svarer akkurat som dem uten og komme med noe fakta i det hele tatt. Stakars!

@Pedro
Hvilken endring er det du mener? Endring til hva det er nå? Norge er grunnet de rødgrønne er en siste soviet-stat. Hadde det ikke vært for oljen hadde vi plukket poteter hele gjengen. Dagens styre har som det eneste i verden klart og få nesten 50 prosent i offentlige stillinger, altså halvparten passer på halvparten!!! Resten av verden reduserer antall offentlige mens vi øker. Og offentlige ansatte produserer jo ikke en eneste krone!
Og drive privat næring i landet blir bare dyrere og dyrere og mange legges ned eller flyttes utenlands.....slik som de aller rikeste i landet grunnet at staten stjeler alt for stor andel skatt. Og ikke nok med det så hørte jeg nå at det var et forslag oppe at ingen skulle tjene mer enn 1,5 mill i året. Og da kan vi si hade til stort sett alle som driver større selskaper og står for de fleste skatte og avgiftskronene utenom oljen.
Skulle nesten ønske at oljen forsvant i morgen. Med dagens styresett så ville vi ha blitt et uland/pottitland på no time og måtte nok fått uhjelp fra Uganda.
Wake up and smell the cofee, rødgrønne!!!!

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 6 mai 2012 08:48

Rightlover; Politisk debatt blir jo ikke akkurat "bedre" å lire av seg de sedvanlige klisjeene ("Den siste Sovjetstat" o lign.) i MOTSATT retning, da... ;) Det er vel DER problemet ligger mht til saklig diskusjon/debatt om politikk, når den oser av fordommer (se ovenfor hvor jeg utdyper dette litt nærmere) i begge leire kommer man ingen vei, og "skyttergravene" blir opprettholdt. Mange som kanskje ER geniunt samfunnsinteresserte på et generelt nivå, men som ikke har så mange bastante oppfatninger om hverken den ene eller den andre "sida" gidder i HVERT fall ikke å mobilisere interesse DA (kjenner til flere eksempler på dette av personlig erfaring); Slik produserer og reproduserer man "hjemmesittere" i generasjon etter generasjon, er nå min teori! :)

Skjult ID med pseudonym Rightlover sø. 6 mai 2012 08:58

Etter og ha fulgt denne debatten må jeg vel si at nå skjøt du deg kraftig i foten, Nref!!!
Pass på degselv litt du:)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 6 mai 2012 09:08

Øøøh, jaha, ja? Eksemplifiser GJERNE (å "ta" folk som ikke interesserer seg for politkk i noen former men likevel krever å bli hørt i debatter om det går IKKE inn under dette, for ordens skyld), var det det at jeg gjentatte ganger advarte mot (og sa at jeg avskydde) generalisering av andre på grunnlag av partifarge, at jeg motsa de som sier sånt som Pedro her over, at jeg poengterte at undertegnede faktisk HAR (tro det eller ei) venner i samtlige partier, at "drittsekk-prosenten" er noenlunde likt fordelt i samtlige politiske leire ELLER "bare" at jeg (NB!) personlig (og jeg understreket at det gjaldt MEG og ingen andre) nok måtte ha tenkt meg om ett par ganger hvis jeg skulle involvere meg i en FrP-supporter? Tipper vilt på at det var dette siste du hang deg opp i, du... ;)

Skjult ID med pseudonym Rightlover sø. 6 mai 2012 09:25

For og få avklart et punkt så har jeg aldri stemt Frp og uten visse endringer så kommer jeg aldri til og gjøre det. Men jeg velkommer de inn i en blå regjering.
Og ellers så tror jeg vi kunne hakket mot hverandre i evigheter, så jeg lar det ligge :-) Kaffe???:)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 6 mai 2012 09:27

Takk for tilbudet, men jeg har! :) Og det er jo søndag, tar vanligvis "politkk-fri" uansett, jeg. Enig i DEN! :-)

Skjult ID med pseudonym Rightlover sø. 6 mai 2012 09:34

Smart valg og ta politikk fri:-) Og hvis ingen har sagt det før så er du utrolig smart. (ingen smisking, jeg er bare sånn)
Så bra at du hadde kaffe for hvis ikke måtte jeg dele min nypressede Starbucs med deg:-)
God søndag:-)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 6 mai 2012 09:41

Takkogtakkogtakk for kompliment... :) Er i alle fall irriterende (for enkelte) pragmatisk i politiske diskusjoner som går på "generelle" ting (som denne, mener jeg da, men uenighet i denne selv-observasjonen er tillatt), men det er begrenset hvor mye jeg faktisk gidder å diskutere emnet i debattfora, så helg ER helg, vanligvis (gjorde unntak i går, men fremdeles på et "generelt" plan). Hygger meg med Friele mørkbrent, er slettes ikke dårlig til å være vanlig dagligvaresjappe-kaffe, for øvrig. Og god søndag sjæl! :)

Skjult ID med pseudonym Rightlover sø. 6 mai 2012 09:51

Enig:-) .......men bare husk på at man får ikke mer høyrevridd kaffe enn Friele!!! :-)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 6 mai 2012 09:55

DET skiter jeg faktisk i! :)

Skjult ID med pseudonym sirene sø. 6 mai 2012 10:11

Hehehe......skal det være en hjemmebakt havrekjeks med brunost til kaffen, gutter? ;-)

*sier ikke hva jeg stemmer, men det er neppe nødvendig heller* ;-)

Skjult ID med pseudonym Rightlover sø. 6 mai 2012 10:14

Gutter??? Men ja jeg tar gjerne en havrekjeks:-)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 6 mai 2012 10:22

Havre er for hester, sirene... ;)

Skjult ID med pseudonym sirene sø. 6 mai 2012 10:27

Karer da, @Rightlover ;-)

@Nref: Og gulrøtter er bare for kaniner? ;-)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 6 mai 2012 10:43

Jupp! Gulrøtter er fælt og stygt og ekkelt og jævlig og spiser det IKKE (uansett situasjon) hvis jeg blir servert denne "djevelens grønnsak" (det ligger en del fæle middags-minner fra barndommen og lurer bak her, for å understreke DET). :)

Skjult ID med pseudonym Una.T sø. 6 mai 2012 10:49

Hvor er trådene hvor man kan hate de andre partiene? Leter men finner ikke..

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 6 mai 2012 11:06 Privat melding

Det er forskjell på å omgås, date og skape en fremtid sammen med et menneske.
Som noen nevnte her over - dette er en datingside med hovedfokus på å finne seg en kjæreste! Det er ikke poenget å skulle forholde seg til alle medlemmer på sukker for en likebehandlingsprosess.

Hele poenget med sukker er jo å kunne filtrere ut de man skal kunne ha en sjanse med til å skape et par og en relasjon med. Man kan godt gå på skole med, jobbe med, omgås med, ha venner som man ikke kunne vært kjærester med, og respektere dem fullt ut. Men når man skal velge ut den eneste ene, ja, da er det andre kriterier som kommer inn. Og som en annen nevnte her oppe - det er fair av denne profilen å gi beskjed til FRP-folk at de ville kastet bort tiden sin med den profilen - det er faktisk å vise respekt for deres tid.

Det aller viktigste kriteriet for å kunne date noen er jo at den andre er interessert i deg! Ellers er det jo ikke interessant, eller hva? Nå får man vite det før man trenger å ta kontakt at vedkommende ikke er interessert - FLOTT! Fortsett å stem hva du vil, og finn noen andre som ER interessert.

Skjult ID med pseudonym Flopp sø. 6 mai 2012 11:29

Jeg er en stolt rasist, men stemmer ikke det jalle partiet FRP av den grunn.

Skjult ID med pseudonym Damed sø. 6 mai 2012 12:16

Kanskje ts til innlegget `AP-hat` er svaret . De virker ikke særlig gløgge,for å si det sånn.

Skjult ID med pseudonym Stevia sø. 6 mai 2012 12:44

Frem for å ta skrittet i dag.

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 6 mai 2012 13:00

Ja, trenger å ta et skritt idag.
Så:
En villig dame i Oslo her?
Hvor og når? :)

(mann 42 år fra Telemark) sø. 6 mai 2012 13:07 Privat melding

Rightlover: Du stiller vedkommede spørsmål som jeg har kopiert ifra tråden din

"Har vi noen ministre i dagens regjering som nå IKKE har drevet med enten økonomisk svindel eller andre ulovlige saker? "

Det kan vi jo aldri vite sikkert, men hvis vi ser på antall avsløringer kontra antall ministre så er du på bærtur. Hvis de avsløringer som foreligger gir grunnlag for å anta at resten av ministremne også har sine svin på skauen.

Isåfall kunne jeg spurt på bakgrunn av Søviknes saken, Hokksrud saken og den med han Stavanger karen, er det nå ingen i FRP som har filmet mindreårige i dusjen, kjøpt sex eller hatt sex med mindreårige?

Skjult ID med pseudonym Stony sø. 6 mai 2012 13:10

Vil den som er perfekt kaste første stein...?

Skjult ID med pseudonym Antonym sø. 6 mai 2012 13:13

Steinen er kastet i glasshuset.....;)

Skjult ID med pseudonym Stony sø. 6 mai 2012 13:16

good one ;)

Skjult ID med pseudonym Dame sø. 6 mai 2012 13:41

Flopp : Vil det da si at å være rasist er en grunn til å stemme Frp ? hehe.. selv om du ikke stemmer Frp,så er de ialfall flinke til å balle det til for seg selv bare ved å åpne kjeften .

Skjult ID med pseudonym Jensekvinn sø. 6 mai 2012 14:06

Hehehe

Skjult ID med pseudonym mann34 ma. 7 mai 2012 15:23

jeg synes det er greit at jenter skriver det på profilen sin jeg, så slipper jeg å kaste bort tid på og kontakte dem. Selv om jeg ikke selv stemmer Frp. Derimot liker jeg ikke snevsynte og intolerante mennesker, og jenter som mener alle som stemmer Frp er dårlig mennesker synes jeg er like snevsynte som folk som måtte mene at alle som er kristne er religiøse fanatikere, alle muslimer er terrorister eller at alle som stemmer sosialistisk er rødstrømper eller kommunister. Folk stemmer etter hva som de synes er aller viktigst, hva som opptar dem. Er de veldig opptatt av kriminalitet og lov og orden, og kanskje også skremt av den store innvandringen og urolige for hva som skjer med samfunnet (uten nødvendigvis å være rasister av den grunn, skjønt noen er det også selvsagt), ja da stemmer de ofte Frp. Er de på den annen side opptatt av en stor offentlig sektor og mer økonomisk likhet i samfunnet (henger nesten alltid sammen med at de selv befinner seg i de lavere inntektsgruppene og ikke eier så veldig mye, men gjerne vil ha litt mer), ja da stemmer de gjerne SV eller kanskje Ap. Er egentlig ikke så vanskelig å forstå.