Alle innlegg Sukkerforum

Mange ønsker, men alle skulte profilene?

Vis siste innlegg
(mann 50 år fra Buskerud) ti. 22 mai 2007 14:34 Privat melding

Lurer jammen på hva som er vitsen med å kritisere andre for skrivefeil, eller fortelle hva man savner, når man må skjule sin egen identitet for å skrive noe?

Blir nesten som å tro at drømmedamen kommer av seg selv, banker på døren min, og plutselig ligger i senga.....

Jeg er riktignok en drømmer til tider, men vet også at den rette finnes, men den som intet våger, intet vinner...

Ha en herlig uke folkens

Klem til alle som trenger det
H

(mann 36 år fra Telemark) ti. 22 mai 2007 17:22 Privat melding

Mange føler nok for å få ting litt "ut" og siden de samtidig er på jakt er det greit å ikke gjøre sine sjanser mindre med å være negativ eller å klage på noe. Finner ikke klaging så veldig sexy selv så jeg forstår dem godt.

Du nevner "den rette" og det finner jeg litt rart. Når vet du at du har truffet den rette? Kanskje er det bare en som er veldig god for deg og den rette står rett bak hjørnet? Hvem er det som kan definere den rette? Er del hele i grunn en litt håpløs romantikers drøm om et håp at det finnes en rette for alle? Jeg velger å tro det. Tror det er mange der ute jeg kunne fått et fantastisk liv med så "den rette" kikker jeg ikke etter.

Den som intet våger intet vinner er jeg helt enig i. Man må selv ta ansvar for sin egen skjebne og bli sjefen i sitt eget liv. Som han sier på mr.Lee reklamen: "fjellet kommer ikke til deg, det er du som må gå til fjellet". Eller man kan også tenke på sangen til Bjørn Eidsvåg. "Eg ser at du er trøtt, men eg kan ikkje gå alle stega for deg. Du må gå de sjøl, men eg vil gå dei med deg".