Alle innlegg Sukkerforum

Frastøtende eller uvitende??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann 32 lø. 5 mai 2012 23:15

Hei kjære sukker folk!

Dette innlegget er rettet mot det kvinnelige kjønn, MEN mannfolk med gode tips får gjerne svare!

Ved en henvendelse, til dere kvinner/jenter, hva gjør så dere svarer ? Kommer det mest an på det som står i brevet dere får? eller profilen dere går inn å besøker? Hele pakka kanskje.. For jeg føler meg rimelig mislykka i forsøket til å få igang noe her.

Man begynner å tvile, er det utseendet, er det profilen, eller er det rett å slett brevene mine som er katastrofale?

Råd mottas med takk! :)

Ellers får dere ha en god helg!

Skjult ID med pseudonym Jossi lø. 5 mai 2012 23:17

Jeg svarer alltid uansett. Om det blir noe videre, kommr an på hva han svarer, hva han skriver, bilde, profilen, interesser etc.... Blir ikek nedrent selv heller. Å snakke om sexvaner i de første meldingene, er 100% turnof for min del... men vi er forskjellige her inne....

Kan jo ikke vurdere profilen din, da..... siden du er anonym.

Skjult ID med pseudonym Trulte lø. 5 mai 2012 23:22

Jeg svarer også alltid. Men overraskende mange som kommer med tilbud om sex allerede i 2-3 brevet... og da mister jeg totalt interessen....

Skjult ID med pseudonym Mann 32 lø. 5 mai 2012 23:23

Jossi, ja så klart, det som skjer videre etter en mail eller to kommer jo mer an på kjemi,å ting som du beskriver.. Å jeg velger å tro at jeg har såpass sosiale antenner at det er ikke helt håpløst..ikke maser jeg om noe sex relatert heller..
Jeg vurderte å ikke lage pseudonym, men så følte jeg det ble litt for utleverende.. Var bare ute etter noen generelle tips. :)

Skjult ID med pseudonym S lø. 5 mai 2012 23:26

Siden du faktisk bryr deg om å analysere om du gjør noe feil, tviler jeg på om brevene dine er katastrofale. Eksempler på katastrofale meldinger er "Hei", "Hei snuppa", "Hei sexy", "Skjer'a?" , "Hatt en fin helg?" , "Hvordan har den damen det?" osv eller meldinger som bærer preg av masseutsendelse. Gode meldinger trenger ikke være lange eller supermorsomme, men les alle trådene bakover som handler om dette, er en del tips og triks der.

Skjult ID med pseudonym Trulte lø. 5 mai 2012 23:26

Skriv noe morsomt, så får du nok svar ;)

Skjult ID med pseudonym Mann 32 lø. 5 mai 2012 23:28

Trulte, jeg å har vel forstått det sånn på noen, at det er mange som veldig kjapt kommer innpå sex.. Kanskje blir vi menn tatt over en kam pga det å, ikke vet jeg.

Noka$, yes..det er jo sånn det er. Latter er bra, det har jeg forstått. :)

Skjult ID med pseudonym moi lø. 5 mai 2012 23:29

Spør om noe relatert til profilen hennes. "Ser du liker klatring - jeg også. Hvordan går det ellers?" Gjerne mer catchy enn som så, men det viktigste å få frem er at du har tatt deg tid til å lese profilen, og ikke bare sender en random melding.

Skjult ID med pseudonym Jensemann lø. 5 mai 2012 23:31

Det kommer an på hvem du sender til, og hva du ønsker.

Viss du ønsker å få svar, og det er nok: Send en lang, spesiell og morsom mail. Hun vil svare.

Viss du vil ha en date med en jente som du trur mange gutter er keen på: Du må bruke tre fire dager på å finne fram til de aller beste bildene dine. Du må finpusse profilteksten din. Det aller viktigaste er bildene. Dårlige bilder og du vil aldri få svar fra en vakker jente.

På nettet oppfører jenter seg som gutter.

(mann 38 år fra Akershus) lø. 5 mai 2012 23:31 Privat melding

S, det var konstruktivt. :) Å skjønner godt poengene dine der, skal også se over andre tråder. Gjorde ikke det før jeg selv oppretta en. En innrømmelse, jeg har faktisk prøvd meg med bare "Hei"..:o Ser veldig godt masseutsendelse preget når jeg leste det nå.

Trulte, jeg får prøve meg på det. :)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 lø. 5 mai 2012 23:32

Utseende, høyde og smil/tenner har vært første greie for meg.. Så to sec etterpå leser man teksten.-... Og sjekker treet osv... Men så kjenner man på magefølelsen.. Og uansett hvor kjekk eller kul profilen virker etter min "smak"... Så er magefølelsen det som har gjort om jeg gidder å svare utfyllende eller litt.. Eller første skrivet selvfølgelig..

Men ikke ha bilder av andre eller annet enn deg... det er beste trikset

Skjult ID med pseudonym Mann 32 lø. 5 mai 2012 23:34

Synes det var veldig mange som tok seg tid å svare her, sløyfa anonymiteten å i en post der..

Takker for alle tips ja.. Aldri vært noe stor sjarmør, men med tips så kan ting forbedres. :)

Skjult ID med pseudonym ingengrens lø. 5 mai 2012 23:37

Er nok profilbildet (desverre) som avgjør i første omgang. Du må se skikkelig ut. For min del ganske A4 mann, ingen bart, ørering, singlet, bar overkropp, skalle med tjukk hårmanke rundt, snusglis....... Ett fint bilde åpner opp for nysgjerrigheten i å se resten av albumbilder og lese teksten. Er resten bra, kan det bli positiv respons tilbake.

Skjult ID med pseudonym Høypåpæra lø. 5 mai 2012 23:38

Om han ikke har fylt ut noe som helst i profilen sin og skriver "hei, hva skjera....", så bør han være veldig kjekk for å virke spennende.

Fyll ut profilen, legg ut noen bilder, så trenger du ikke skrive så mye. Det er profilen som avgjør for min del, ikke det du skriver.

Skjult ID med pseudonym -redrum- lø. 5 mai 2012 23:38

Du ser da ut som du har et utseende som jenter ville like, så er litt merkelig om du ikke får svar, så utseendefiksert som denne siden er laget for å være :P

Skjult ID med pseudonym Trulte lø. 5 mai 2012 23:38

Ikke noe urovekkende i den profilen der ;)
Så skjønner ikke annet enn at du har tatt kontakt med feil jenter...

Skjult ID med pseudonym Mann 32 lø. 5 mai 2012 23:40

Jensemann, ser poengene dine å, en populær jente vil vel sortere veldig selektivt å har ikke tid/lyst å svare alle brevene som kommer. Jeg får prøve å holde meg realistisk å legge sjel å humor i en mail. :) Gutter å jenter er kanskje like på nett ja.

Kvinne81, jeg skjønner hva du mener, sånn har vel de fleste det. Skal forresten rydde opp i bildene mine..hehe.

Skjult ID med pseudonym Moi lø. 5 mai 2012 23:54

Ikke noe galt med profilen din, men den sklir litt inn i mengden her, også er ikke grus og brostein spennende for oss jenter. Ellers ikke noe å utsette. :)

Skjult ID med pseudonym Skjult ID sø. 6 mai 2012 00:01

1) Smil på bildet - hadde et vanlig kjipt bilde hvor jeg ikke smilte selv, men fattet ikke hvor dumt det var før jeg byttet til et friluftsbilde med et fett glis, fikk tilbakemelding med en gang av ei jeg skrev med om hvor nice smil jeg hadde.

2) Aldri skriv "hei, synes profilen din så interessant ut" eller "hei, hva skjer?" "Oj, du var jammen vakker" eller noe sånt bedritent som du aldri vil få respons på. Hvis ei søt jente har fått 50 meldinger, så er kanskje 40 av dem i den gata der. Kan visstnok være noe frustrerende det også. Og en del av de gangene de gir høflige avslag, så får de bare dritt tilbake, så de bare orker ikke å risikere å få en bitter type etter seg igjen når de gir et vanlig avslag. Ikke ta Sukker personlig.

3) Hvis du har en eller annen interesse som er litt minde mainstream, fokuser på den i din egen profil. Hvis du er glad i å reise, liker fotball og går på byen med venner, bare nevn det nederst i profilen din, nærmest i en bisetning. Forteller heller at du akkurat har begynt å kite (hvis det er interessen) eller noe annet som er annerledes og åpner for spørsmål.

4) Ta tak i noe rart/spesielt i profilen. Og bare still et enkelt spørsmål, intet mer intet mindre. Vær også selektiv og ikke skriv til de som har helt vanlige interesser (liker å reise, trene, ute med venner, trenger en mann i armkroken - men uten noe du kan ta tak i). Det er nok av flotte damer som har skrevet ting i profilene du kan ta tak i, så gå løs på dem.

Jeg dater ei nå (truffet hverandre fire ganger), og det begynte faktisk med at jeg stilte et banalt spørsmål fra profilen. Hun forklarte hva hun mente, og så kom jeg med mitt syn på saken. Plutselig var dialogen i gang, og etter en syv-åtte meldinger fra hver av oss, bestemte vi oss for å treffes. Vi kom etter hvert inn på Sukker, og hun synes det var både litt vanskelig og overveldende. Hun hadde fått ca 100 meldinger de første dagene etter at hun ble medlem, noe som var så mye at hun rett og slett tok en par ukers pause. Flesteparten av meldingene var "hei, fin profil du har" og en del sexrelaterte. Skjønner godt at hun ikke orker svare flesteparten av meldingene hun får.

(mann 38 år fra Akershus) sø. 6 mai 2012 00:01 Privat melding

Super måte å lære noe om sukker verden på dette da, tusen takk for alle tips. Jeg har nok tenkt litt "enkelt å naivt", har egentlig ikke tenkt så dypt på denne siden, selv om jeg er ærlig på profilen. Men det er nok som folk sier at jobben man legger i presentasjon av profilen betyr nesten alt, uansett hva som blir skrevet i en mail.

Takk igjen til alle som bidro her så fort! :)

Skjult ID med pseudonym S sø. 6 mai 2012 00:01

Er ikke noe i veien med utseendet ditt, eller profilen. Kanskje litt som Moi sa, at den sklir litt inn i mengden?

Skjult ID med pseudonym Snehvit sø. 6 mai 2012 00:02

Mye bra over her... men jeg tror jeg hadde svart om noen hadde sagt jeg var vakker.. *smelt*....

Skjult ID med pseudonym S sø. 6 mai 2012 00:04

Kanskje alle sutrekoppene kan lære av denne tråden, de som er genuint opptatt av å faktisk forbedre seg får god respons mens sure 'drittjenter som aldri svarer' - innlegg får stort sett sure svar tilbake ;)

Skjult ID med pseudonym Mann 32 sø. 6 mai 2012 00:07

Jeg glemmer å hake av anonym saken..ikke meningen med mer utlevering nå.

Moi, brostein å grus er jo super fascinerende! Hehe, skjønner deg.. Var mer for å vise hva jeg driver med.

Skjult id, mange gode poeng der, å jeg vil si jeg har tenkt mange av dem selv også.. Men flott skrevet, å takker for tipsene. Lykke til videre med datingen din å, måtte det bli hel klaff. :)

Skjult ID med pseudonym Skjult ID sø. 6 mai 2012 00:14

Et annet tips, hvis du skal være veldig systematisk:

Ikke skriv til nye Sukker-brukere. Når de er nye er sannsynligheten stor for at en haug med karer skriver en haug med masseproduserte meldinger. Det gjør at din melding risikerer å drukne i mengden av uinteressante meldinger.

Noter heller ID til de nye og når de dukket opp (de ser du på Nye brukere-listen), og så venter du tre-fire uker før du skriver til de du måtte føle var interessante.

Skjult ID med pseudonym Iris sø. 6 mai 2012 00:17

Ikke noe ille profilbilde, "TS". Men kunne kanskje fått mer nærbilde av ansiktet. Syns du skriver bra i profilteksten også, men kan hende noen legger spesielt merke til manglende "å" -"og". Og en del ord som burde vært sammenskrevne. For min del var det noen av albumbildene som trakk ned.

Skjult ID med pseudonym R2_D2 sø. 6 mai 2012 00:29

En ting. Folk reagerer på bilder som er flere år gamle, noe mange av dine ser ut til å være. Om noen av de som viser fjeset ditt skikkelig i albumet er ganske nye, så burde du skrive det i kommentaren ;)

Skjult ID med pseudonym Mann 32 sø. 6 mai 2012 00:44

Iris, jeg fulgte dårlig med i norsk timene, så kjedelig. Men ser flere av feilene nå når du har påpekt det. :)
Jeg får fikse nyere å bedre bilder etterhvert, ihvertfall jobbe mer med de.

R2_D2, takk for tipset. Jeg liker jo selv å se hvor gamle bildene på profiler jeg besøker er. :)

(kvinne 35 år fra Buskerud) sø. 6 mai 2012 11:30 Privat melding

Ut fra det jeg har fått høre tidligere, hardu egentlig fått bra og relevante svar på dine spm.
Nå har jeg ikke tatt meg tiden til å besøke profilen din enda, for å gi deg min mening der, men i det generelle
fikk jeg egentlig bare lyst til å drepe noen myter for deg med en gang.
Jada, det er nok sant at noen få jenter her inne blir bombandert med titalls poster, ført og førstegangsmailes her hver dag.
Men det er langt fra normalen. Etter å ha snakka med en god del jenter her inne, blitt kjent med noen av de OG lest mange nok tråder her inne, er faktum heller at menn TROR jenter blir dynka ned i poster, kanskje en måte å forsvare hvorfor de selv ikke fikk svar.
Sannheten er at selv de vakreste jentene kan oppleve "mail tørke" på flere uker! Grunnene kan jo være mange, hva veit jeg, men fått dette bekreftet fra noen av disse.
En annen myte jeg vil avlive for deg er hva som skal stå på disse første meldingene. Joda, for noen - er det kjempeviktig hva du skriver og at du ikke skriver standard osv. Men når alt kommer til alt... det er annen og tredje meld som er viktig, ikke første.
Hvorfor?
Fordi enhver jente her inne VET menn kan komme med laaange første meld, skal imponere dem med å "ha lest profilen" (mange skummer gjennom til de finner noe de kan bruke på mails), skal virke orginal, ikke være kort osv når de skriver første gang.
Joda, for noen kan det vekke intr, men dama blir mer imponert om du er deg selv, prøver å la det skinne gjennom brevene, at du etter et par vekslinger ikke begynner å spørre om ting som står på profilen osv...
Og ja.... det er jo sant som tidligere sagt her oppe... Ikke begynn å snakke om sex! BIG no no - selv om jenta skulle være pervers av seg, eller naughty eller what ever... er jenta inne for å lete etter kjærligheten, er det KJEMPE turn off - at gutten spør om sex og sexvaner osv...

En annen ting jeg vil anbefale deg, er å ikke spille hard to get, vær ærlig om deg og ditt fra begynnelsen og om hu ikke liker det hu ser/leser osv... ikke bli sår og dust pga. Da er det takk og farvel og... Det er ikke hennes eller din feil, man faller ikke for alle bare...

Skjult ID med pseudonym Snehvit sø. 6 mai 2012 12:49

Grus og brostein er kjemperelevant for meg... Jeg har hus og hage...Om jeg hadde en mann som kunne sånt,var det bare et kjempepluss... så det er forskjellige damer her inne...

Da burde jeg ikke hatt solnedgangsbilder på min profil...men det er jo "meg"...

Skjult ID sø. 6 mai 2012 13:01

Jeg svarer alltid, for det er det eneste som rimer med god folkeskikk for meg. Men ellers er jeg som deg - irriterer meg over folk som ikke har det... Det er én ting som er sikkert i alle fall: t t t.... (ting tar tid) :-)

Skjult ID med pseudonym Mann 32 sø. 6 mai 2012 15:48

Takker fortsatt for tips her ja. :) Interessant lesning for en mann som fortsatt kan forbedres..hehe.

Snehvit, godt å høre at noen synes sånn er nyttig også. Hadde vært for kjedelig om alle var like! :)