Alle innlegg Sukkerforum

åååå... jeg blir så lei meg selv

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ah... sø. 6 mai 2012 03:09

Etter en kveld på byen der en fyr tydelig har flørtet med meg hele kvelden er forbi, så bare innser jeg at jeg er så feig! Jeg snakket mye med kompisen hans, samtidig som jeg sendte han andre mange smil, men sette seg ved siden av og slå av en par, nei det somler jeg meg ikke til..blir noenganger alt for lei med selv :-)

Skjult ID med pseudonym 303 sø. 6 mai 2012 03:20

Ikke vær for hard mot deg selv, det er jo tross alt mannens oppgave, eller hva? ;p

Neida, føler med deg. Håper det går bedre neste gang. Jeg har trua på deg, har du? :)

(mann 34 år fra Buskerud) sø. 6 mai 2012 03:42 Privat melding

Jo. VÆR for hard mot deg selv! Fy deg for å ikke ha tatt saken i egne hender, i steden for å vente på at han skulle komme til deg!

Dere jenter har alt for lett for å tro at dere sender tydelige signaler til oss gutta, men det gjør dere ikke!

Just sayin ;)

Skjult ID med pseudonym B33 sø. 6 mai 2012 03:44

WTF.
Du må være hard mot deg selv. Du må ha fylleangst. Du må spise paracet. du må drikke vann. Du må sove. Du må drømme kjiipe drømmer, Du må drikke vann, Du må drømme kjiipe drømmer, Du må drømme søte drømmer, Du må drømme kjiipe drømmer, Du må våkne og ikke vite hvor du er, Du må sove, Du må drømme drømmer, Du må våkne, Du må ha fylleangst, Du må spise fast food, Du må ta paracet, Du må se naturprogram, Du må ringe han.

Skjult ID med pseudonym wooop sø. 6 mai 2012 03:48

Jeg bare søler på byn jeg.... Flørter med kvinnfolk å får de på kroken :P kjør på sier nå jeg. Du må bare være litt frempå!

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 6 mai 2012 08:39

R2_D2 har et veldig godt poeng ovenfor; Noen jenter sender ut "signaler" ang. interesse eller manglende sådan som er så kryptiske at man nok må være inni hodet deres for å forstå... Og som mange "med-jenter" heller ikke greier å "se", for den del, har ved noen anledninger prøvd å få venninner (altså jenter som BARE er det) til å "hjelpe til" i så henseende for å finne ut om det er noe himmelropende åpenbart her som "bare" jeg som mann ikke skjønner, men disse har i samtlige sådanne tilfeller undertegnede har vært borti vært AKKURAT like blanke som meg. M.a.o; Ta det i klartekst, for f..n! ;)

Skjult ID med pseudonym MrGoose sø. 6 mai 2012 08:49

Helt enig Nref. Kvinner vrir og vender på det meste og tror at vi gutta tar hintet......not. Har mange kvinnelige venninder og er av og til ute på byen med de. De blir jo helt fra seg for SER jeg ikke at hun eller hun flørter med meg???nope:-).
Med menn må man være enkel og presis....og en plakat over hodet som sier "jeg, under denne plakat flørter med deg" er kanskje det sikreste våpen:-)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 6 mai 2012 09:00

Som jeg sier, MrGoose, MINE venninner greier som oftest HELLER ikke å "ta" disse signalene som enkelte TROR er så tydelige atte; Så noen er mer "mystiske" enn de har godt av selv (TS?). Og regner meg selv som over gjennomsnittet på å "lese" andre folk av begge kjønn (så det behøver jo ikke være så "enkelt" at det nærmest må være på måten du skisserer i siste avsnitt, selv om det kanskje hadde rydda av veien mange misforståelser...), men det nytter jo lite når "avsender" (og ofte knapt nok DET) stort sett er den eneste i lokalet som skjønner sitt eget "budskap"... :)

Skjult ID med pseudonym MrGoose sø. 6 mai 2012 09:06

Ikke vær så sinna/irritert da Nref:-) Er ikke bra kjæresteemne det:-) Lighten up, det er sol ute og vi er i live:)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 6 mai 2012 09:11

Er ikke sinna, jeg da (men detaljen med "sol ute" får du ta for egen regning)! :) Snakker bare i klartekst for egen regning/etter egen erfaringer, men hvis det gir et "sint" uttrykk i skriftlig form, så beklager jeg det... ;)

Skjult ID med pseudonym MrGoose sø. 6 mai 2012 09:17

Men det er jo alltid sol ute......hvis du vil det. Its all in your mind:-)
Og ja for og være helt ærlig så er du vel angripende og lyder sint noen ganger. Men så sniker du jo inn smilefjes også da, hehe:-)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 6 mai 2012 09:22

Ok, skal skjerpe meg... MÅ bruke emoticons innimellom for å understreke både "humør" (som svært sjelden er "surt", bare for å si DET) og ironi (noen tar jo bare ikke sånt...), har jeg uansett merket meg... Og "sol inne" (om ikke nødvendigvis "ute" som her akkurat nå) er det jo så absolutt ens egen holdninger som avgjør! :-)

Skjult ID med pseudonym MrGoose sø. 6 mai 2012 09:30

Ja du skjønner vi er endel her inne som er ganske enkle sjeler, så hold det enkelt, vær så snill :-)
Enig, det er kun sin egen holdning som lager "sol" :) Og ser vi oss litt ordentlig rundt så burde vi skinne som en sol hele tiden :-)