Alle innlegg Sukkerforum

Høyre vil forby tigging...

Vis siste innlegg
(mann 38 år fra Buskerud) sø. 6 mai 2012 17:13 Privat melding

...hva med i stedet å forby det å gi penger til tiggere? Satt på spissen, så blir det litt samme fremgangsmåte som å forby det å gi penger til prostituerte. Eller?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 6 mai 2012 17:15

Blir jo til at de forby tigging som helhet. De ønsker jo ikke å bli stemplet som rasistiske ved å forby utlendinger og tigge, til tross for at det er den type tiggere som både er verst og mest unødvendig.

Skjult ID med pseudonym slayer sø. 6 mai 2012 17:24

Forbud,forbud og atter forbud.De skal tre alle mulige forbud ned over ørene på oss.Det er vel ikke lenge til vi må bruke styrthjelm når vi kjører bil !! grrr : (

En kan vel ikke forby mennesker i nød å be om hjelp.Folk har tigget siden tidenes morgen og vil gjøre det så lenge kloden er levbar.

Få oss ut av schengen så er problemet borte.Og når de først er i gang kan de få oss ut av EØS.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 6 mai 2012 17:39

Mennesker i nød? Du vet at den tigging de ønsker å ha vekk er slike som kommer til Norge for å tigge også drar de hjem igjen. Og det gjør de bare fordi det er gode penger i det. Ikke fordi at de er i nød.
Det er disse vemlige innpåslitne tiggerene.
Selvsagt litt dumt at de narkomane blir rammet og slikt, men som sagt. De ønsker jo ikke akkurat rasist stempelet. :P

Skjult ID med pseudonym slayer sø. 6 mai 2012 17:51

@powpowgutt

Det er Rumenerne vi snakker om som har blitt dette store problemet.Men de er egentlig ikke Rumenere,de er Sigøynere.I Romania blir de ekskludert fra samfunnet og behandlet verre en hunder.Sigøynerne er mennesker like mye verdt som alle andre mennesker. Det er ikke de her "vemmelige" tiggerne sin feil at de irriterer slike som deg.Feilen ligger hos våre folkevalgte idioter som snikinnfører EU som det Norske folk klart og tydelig har sagt nei til, i ikke mindre enn 2 folkeavstemninger.

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 6 mai 2012 17:53

@powpowgutt

Det er det dummeste jeg har hørt på lenge. Tror du virkelig at tiggerne som kommer til Norge for å tigge, gjør det fordi det er gode penger i det??? Hvor mye tror du egentlig de tjener per dag som tigger?? Og hva vet du om de er i nød eller ikke?

TS

INGEN liker å sitte på gata å tigge. Det er også svært få prostituerte som liker å selge kroppen sin.Det er desperate mennesker som gjør det. Og si meg en ting, hva koster det deg å ha tiggere i Norge? Hva taper du egentlig, i kroner og øre?

Skjult ID med pseudonym McCloud sø. 6 mai 2012 17:58

Men de prostituerte, har de hver og en dratt til Norge på egen hånd?

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 6 mai 2012 18:05

@slayer

Du får ta denne fighten:)) Jeg gidder ikke diskutere dette en gang til. Makan til sneversynte folk, som bader seg i luksus og faktisk irriterer seg over andre mennerskers nød. Nei i Norge har vi det faen ta meg godt. Våre største daglige problemer består i at vi syntes det var blodig urettferdig at brunkrem-Preben ble kastet ut av Paradise Hotel...Djiizes

(kvinne 50 år fra Oslo) sø. 6 mai 2012 18:17 Privat melding

Tillat meg en avsporing her. @Powpowgutt : Hvor gammel er du ?

Skjult ID med pseudonym slayer sø. 6 mai 2012 18:21

@poppy

Jeg kan ta alle de fighter du måtte behøve,alt fra eddiser,spøkelser til narrow minded people.Men bare på en betingelse,at du sjekker ut min profil : ) deal ?

Ps lurt mye på hvem denne Preben er og nå fikk jeg svaret ; )

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 6 mai 2012 18:26

@Poppy

Vel, ikke ta mitt ord for det. Finnes en norsk dokumentar fra enten NRK eller TV2 hvor de sier det rett ut selv at det kommer til Norge for å tigge fordi det er gode penger i det. De sa til og med at med pengene har de fått bygget et så fint hus i landet de kommer fra at de anses som velstående.

Og nei, jeg har ikke noe imot de tiggerene som bare sitter der og tigger.
Det jeg ikke liker er disse som følger etter deg. Og kom ikke her å si at du liker sånne. Hverken prostituerte eller tiggere eller andre folk for den saks skyld som er innpåslitne og for mange, inkludert meg selv kan føles truende.
Ikke at de nødvendigvis er det, men de kan få personer til å føle ubehag.

Som sagt, de kan få tigge så mye de vil så lenge de ikke er påtrengene og følger etter en.
Men det er disse politikerene vet du, de er jo mest mulig interessert å gjemme problemene i samfunnet fremfor å prøve å løse dem. Viktig for dem at Norge ser ut som et kjempeflott land utad, til tross for at det er i ferd med å råtne fra innsiden (veier, sykehus, skoler, you name it).
Prostitusjon og tigging er to synlige ting som hvertfall Oslofiffen ønsker bukt på for å fremme sin sitt image om en kjempeby uten noen som helst av problemer.

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 sø. 6 mai 2012 18:55

Tror Powpowgutt må sette seg litt mer inn diverse før han uttaler seg.

Slayer
Ut av EØS?
Da er det jo kroken på døra for fri utveksling av ikke bare arbeidskraft og kapital, men også varer og tjenester. Ikke så himla smart for å si det sånn....

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 6 mai 2012 18:57

Ikke skjønner jeg hvorfor dere påstår jeg er så snevresynt.
Jeg sier ikke at ALLE tiggere er slik eller ikke er i nød og ikke trenger hjelp.
Mange av de har det forjævlig og har ikke noe annet valg.
At politikeres løsning er et forbud er jo selvsagt like latterlig som alt annet. Men det er sånn dette landet fungerer.
Er det noe politikere ikke liker så forbys det.

Mye hadde det egentlig kostet i året å gi disse menneske et sted og bo og mat?
Kunne lett latt seg ordne ved å øke litt skatter og avgifter eller noe.

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 6 mai 2012 18:58

@slayer

Kjekt å ha en som deg i ryggen ;)) Sjekke profilen din...vel...det kan jeg nok ikke gjøre nå iallfall:)

@Powpowgutt

Jeg skal ikke påstå at det ikke har skjedd. At èn eller annen familie har blitt så rik på tigging at de har bygget hus og er å anses som velstående. Selv er jeg meget tvilende til den påstanden. Anyway, det er langtfra alle som er så heldige. Det vet du og det vet jeg!

" Og nei, jeg har ikke noe imot de tiggerene som bare sitter der og tigger.
Det jeg ikke liker er disse som følger etter deg. Og kom ikke her å si at du liker sånne "

Liker "sånne" hva? Mennesker?? Jo det gjør jeg faktisk. Jeg liker mennesker og mener det er en årsak at enkelte er som de er. Om man viser respekt og medmenneskelighet, så får en også det samme tilbake. Stort sett iallefall. Uansett kunne det ikke falt meg inn å være forhåndsdømmende, eller slå alle under en kam. Det er det ingen som fortjener.

Men jeg kan være enige i det med politikerne. At de vil gjemme problemene. Er også enig i at Oslo er en by hvor det trenges å gjøre tiltak. Helt enig faktisk. Men det betyr ikke at tiggerne skal være nødt til å lide enda mer av den grunn. Eller de prostituerte for den saks skyld!

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 6 mai 2012 19:03

Jeg foreslår å forby "Spredning av fordommer bunnet i renspikka kunnskapsløshet/idioti" (noen eksempler her i tråden og), men det er vel å håpe på for mye... :(

Skjult ID med pseudonym slayer sø. 6 mai 2012 19:06

@Gunsan

Nå er jeg ingen ekspert på området,men slik jeg ser det hadde Norge klart seg bedre uten EØS.Vi handler da med resten av verden.Bare å lage våre egne regler.
Hvorfor skal vi måtte påtvinges EU-direktiver ? vi er ikke medlem i EU.

For noen få år siden ville EU tvinge oss til å fjerne den gule midtstripen på veien.Heldigvis ble foten satt ned da.

(kvinne 45 år fra Buskerud) sø. 6 mai 2012 19:07 Privat melding

Har vi vondt av å minnes på at ikke alle mennsker i verden er født i et slikt velstandsland som Norge? Jeg er taknemlig hver gang jeg ser en stakkars sjel som må sove ute og be andre om nåde for å få noe å leve av ... Hva koster det meg å gi litt av den overfloden jeg har? Ingenting!!Dette gjelder både de norske og de utenlandske.. ingen mennesker, og det er det de er "tiggerne" har det godt av å få skraprestene fra de rikes bord...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 6 mai 2012 19:08

@Poppy

Mulig det ikke kom godt nok frem. Med sånne så mener jeg folk som er innpåslitne og til tider kan virke truende.
Jeg snakker i dette tilfellet ikke om tiggere, men personer generelt uavhengig av status.
Godt mulig du liker slike mennesker som er innpåslitne og som kan føles truende, men det gjør ikke jeg.
Og som sagt, og det mener jeg også kommer frem i de første postene, at jeg referer til en spesiell gruppe innenfor tiggere.
Jeg kan ikke se at jeg har brukt ordet 'alle' eller noe lignende og at dere kritiserer meg for noe jeg strengt talt aldri har sagt.

At jeg kunne ordlagt meg ENDA tydligere er nok mulig.

(mann 32 år fra Oslo) sø. 6 mai 2012 19:12 Privat melding

Jeg har møtt den kuleste tiggeren ever og tok han med på Mcdondalds i Usa hehe. Han kom bort til meg og var kjempe happy og spurte om jeg hadde en dollar til kaffe, eneste jeg hadde i lomme var 20 dollar, jeg ga det til han og han bare....vent her, så skal jeg hente vekslepenger til deg, så sa jeg, nei behold det du, og da sa han, la meg spandere kaffe på deg da, så sa jeg at jeg heller kunne spandere Maccern på han :D

Å gjøre ting som enkelte ikke kan noe for ulovlig blir bare for dumt, hvertfal når disse politikerne som koser seg på andres penger. Veldig lett for dem å si hva de ønsker. Jeg kjenner flere som har hatt et tøfft liv og klart å komme seg. Bedre å hjelpe dem på en måte enn å gjøre ting vanskeligere for dem!

(kvinne 45 år fra Buskerud) sø. 6 mai 2012 19:16 Privat melding

Flott skrevet Kevin. Å gi kan aldri bli galt :))

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 6 mai 2012 19:17

...og et apropos; Selv om jeg ikke akkurat er Høyre-velger, hadde jeg trodd MYE bedre om dem enn at de skulle hive seg over et såpass "billig" forslag som dette (har respekt for at de vanligvis tenker FØR de snakker (og nevner ingen eksempler på det motsatte... Men et hint; Samme politiske "fløy"), og selv om undertegnede er uenig i nevnte "tanker bak", er disse om ikke annet resultatet av et sammenhengende resonnement på forhånd...). Merk også at selve partiledelsen gikk imot hele greia (eller "stuntet", om du vil).

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 6 mai 2012 19:24

@Nref

WORD <3 love it <3

@powpowgutt

I`m Out..!!

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 sø. 6 mai 2012 19:25

Du har lyst til å sitte der med nisselua godt tredd nedover huet, Slayer?

Avtalen innebærer også samarbeid innen forskning og utdannelse, sosiale spørsmål, miljøvern samt kultur.
Hvordan tror du utviklingen vil bli om vi velger oss bort fra EØS?

EU kunne jeg klart meg uten, ville heller hatt et nordisk samarbeid.
Vi betaler i dyre dommer for ikke å være med i EU, men vi tjener faktisk på det, i hht. utveksling av varer og tjenester

@Gilia
Er enig med deg! Vi har godt av å se det med egne øyne!

Bare tilfeldigheter at vi bor i et velstandsland, kunne like så godt vært født i et fattig land uten infrastruktur og god, økonomisk styring.

Tenk litt på det; blir det et børskrakk vet vi ikke hvordan det vil ende siden mye av økonomien vår er investert i aksjer. Vi ser hvordan opprør det er i flere land i dag pga skakk- kjørt økonomi

Skjult ID med pseudonym slayer sø. 6 mai 2012 20:06

@Gunsan

Dette kan du tydligvis mye mer om enn meg : )

Er bare skikkelig motstander av alt som har med unioner å gjøre.Er nokk av eksempler på at det er skummelt.

eksempler :
Sovietunionen,Tjekoslovakia,Jugoslavia,EU,United Kindom (Det Britiske imperiet).Og sist men ikke minst United Shit of America,som er 5 % av verdens befolkning og bruker 55 % av verdens ressurser !

Nordisk sammarbeid,ja det hadde vært noe det : ) hvorfor hjalp vi ikke Svenskene før de begynte å selge ut arvesølvet ? Hvorfor kjøpte vi ikke jagerfly av Svenskene ? slike ting undrer meg mye ; )

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 6 mai 2012 20:12

@slayer

Bare et lite sidespor, har du sett første prøve flyvningen av JAS Gripen?
Og Norge kjøper MASSE militært fra svenskene, er viktig å ikke bare kjøpe fra en produsent/land.

Skjult ID med pseudonym chuckboris sø. 6 mai 2012 20:34

Nordisk "samarbeid", som da vi var under danskene?
Eller unionen Sverige-Norge? :)

Skjult ID med pseudonym kit sø. 6 mai 2012 20:40

Pussig nok så vil Høyre forby tigging men gjøre om på sexkjøpsloven. Jaja, det er vel fritidsinteressene til egne velgere de tenker på...

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 6 mai 2012 20:41

...eller å "fri" til potensielle samarbeidspartnere (vel, én, i hvert fall), kit... :)

Skjult ID med pseudonym Joachim sø. 6 mai 2012 21:13

Disse folkene som kommer til Norge for å tigge... er ikkje masse i nød...
Opplevde ein gjeng av dei i dag som kom for å raide loftsryddinga utenfor eit lokalt borettslag....
Dei har ihvertfall råd til 2-3 varebiler til å samle sammen dette...
fattige? Nei
ressursvake? Nei

Trenger vi dei? Nei
Støtter forbudet