Alle innlegg Sukkerforum

Kultur og dating

Vis siste innlegg
(mann 38 år fra Telemark) ma. 7 mai 2012 16:30 Privat melding

Virker som om dating tas mer alvorlig her i Norge, enn det kanskje gjøres andre steder. Man skal helst vurdere opp og ned i mente før man inviterer noen ut på date. Helst utveksle en haug med meldinger for å kartlegge hverandre før man hopper i det. Kanskje forventningene da er større også, hva vet jeg?

Synes igrunn det ser ut til at f.eks Amerikanere tar litt lettere på det. Husker fra tv programmet der Nors-Amerikanere ville finne seg norsk kjæreste. Virket som datingen gikk på et litt enklere plan der.

Hva tror dere? Liker dere å bli godt kjent før dere inviterer noen ut?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 7 mai 2012 16:33

Dating er blodseriøst! Og jeg ville helt klart foretrukket å vite så mye som mulig av relevante ting før jeg inviterte noen ut. Hadde ei jente invitert meg ut etter kun et knippe meldinger hadde hun fått avslag på grått papir. :P

Skjult ID med pseudonym Hmmm.. ma. 7 mai 2012 16:46

Har man sett bilde og andre ting ser ut til å stemme ut i fra profilen er det vel like bra å hoppe idet. Man klarer uansett ikke å finne ut om man er noe for hverandre før man har sett hverande "live". Å skrive hundre mailer frem og tilbake dreper min interesse ganske fort i alle fall...

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 7 mai 2012 17:14

@ts
Jeg krever alltid vandelsattest, verifisering av passdetaljer via FAX, og 3 uavhengige referanser jeg kan ringe. Om jeg får ringe arbeidsgiver er det et godt tegn.

Selvfølgelig kommer jeg til dette steget kun etter analyse av personens horoskop, Myers-Briggs Type Indicator, og gjennomgang av siste gyldige iq-test.

*host*

Alternativ holder det om jeg finner en spennede profil ;p

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 7 mai 2012 17:33

Tar det litt på feelingen jeg. Men, nå er jeg alenemor så det blir gjerne litt mail/sms og tlf før jeg kan treffes.. Men, har jeg barnefri skal det ikke så mye til før jeg takker ja..

(mann 46 år fra Aust-Agder) ma. 7 mai 2012 17:39 Privat melding

Det beste er jo å treffes nokså fort fremfor å bruke masse tid på mail her på sukker.

Det er iallfall min mening.

Skjult ID med pseudonym Snehvit ma. 7 mai 2012 18:14

jbh: hei
kl 20? i kveld?