Alle innlegg Sukkerforum

Det enkle er ofte det beste.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym pickles ti. 8 mai 2012 21:29

Med tanke på hva jenter skriver i profilene sine, syns jeg ikke det er mange som skiller seg ut. Det virker som om hele gjengen er inspirert av slagordet til Rema 1000 og det viser seg å være det som funker.

Jentene vil nok være innenfor og liker ikke helt å bli sett på som outsidere, tror nok det er mange i samme båt. Det syns jeg er kjedelig....

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 8 mai 2012 21:35

O k . : - )

Skjult ID med pseudonym pickles ti. 8 mai 2012 21:38

Men jeg skjønner. De fleste av oss menn er opptatt av pupper, ansikt og rumpe på kvinnen, så det er det enkle som er populært, ikke det dype;)

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 8 mai 2012 21:44

Da har altså TS ikke sett Tingelings profil som eksempel på det motsatte... :)

Skjult ID med pseudonym Snehvit ti. 8 mai 2012 21:46

Jahh??? hva vil dere vite da...? bh-størrelsen..?

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 8 mai 2012 22:16

Jeg er billig.
Vet ikke om den er Rema 1000 sin, men en eller annen har noe med billig.

Skjult ID med pseudonym Makhno ti. 8 mai 2012 22:20

Hvis en profil er enkel, så åpner det for en rekke spørsmål, noe som gjør det lettere å starte en samtale.

Skjult ID med pseudonym carbar ti. 8 mai 2012 22:22

Tja, annerledes profil som jente er ikke BARE positivt har jeg erfart...

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 8 mai 2012 22:25

Vel, det funker nå på NOEN, da, carbar..? ;)

(kvinne 41 år fra Buskerud) ti. 8 mai 2012 22:28 Privat melding

@nref: okei, da!:) Iallfall noen, men så bor de gjerne pokker i vold! (jeg er ikke bitter..:) )

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 8 mai 2012 22:30

Trodde ikke du var det heller, så... :)

Skjult ID med pseudonym carbar ti. 8 mai 2012 22:32

Tullebukk:)

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 8 mai 2012 22:33

...is my middle name... ;)

(mann 38 år fra Østfold) ti. 8 mai 2012 22:35 Privat melding

"Alle" liker god mat, være med gode venner, film/musikk, trene litt, reise og oppleve noe, og ta seg en fest i ny og ne... Å opplyse om det er igrunn litt unødvendig. Det er jo nærmest en selvfølge, og forteller egentlig leseren absolutt ingenting. Når profilteksten består av KUN slike vage selvfølgeligheter, så blir det litt vel kjedelig for min del ihvertfall. Jeg er ikke spesiellt interessert i å vite hva noen har til felles med så og si alle andre mennesker, jeg vet det jo fra før.

Det går an å spesifisere litt. F.eks... Du liker musikk ja... Musikk generellt? Ingenting som fenger mer enn noe annet?

Hvem er du liksom, og hva er det som er forskjellen på deg og de x-antall tusen andre folka som er her inne...? DET hadde vært litt mer interessant at stod i profilteksten... Ikke hva du har til felles med "alle" andre her i landet.

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 8 mai 2012 22:42

Enig med KK, og det blir trøstesløst i lengden... Og han har jo da også greid å ta DET ganske så på kornet i sin egen profiltekst (beware...)! :)
Venter spent på få se noe sånt som;
"Hater all musikk, liker ikke 'vennene' mine og prøver å unngå dem i det lengste, har brutt all kontakt med familien min da de bare er så jævlig kjipe, er så kresen i matveien at jeg bare spiser knekkebrød med nugatti, kan ikke fordra å reise fordi det er kjempeslitsomt, og liker meg best hjemme (innomhus!). Vil du ha meg med ut i skog og mark, får du dope meg ned først og transportere meg pr. bagasjerom..."

(mann 28 år fra Rogaland) ti. 8 mai 2012 23:54 Privat melding

Kjedelig når det står så mye likt.... Helt enig med KK! Verste er de som ikke har skrevet noe, bare lagt ut bilder. Gidder ikke ta kontakt med noen som ikke skriver noe som helst. Det er faktisk litt greit å ha noe å gå ut ifra hvis du vil ta kontakt, gjerne noe som faktisk skiller seg litt ut fra standard-profilen de fleste har.

Skjult ID med pseudonym Stjerne* on. 9 mai 2012 00:04

Veeeeeeeel??
Jeg har alltid hatt en velfylt profil.. Litt humor og litt alvor..Mange bilder i fotoalbum:)
Denne våren har jeg ikke fått mange mld..og de få jeg har fått,- har dessverre vært helt uinteressante av forskjellige grunner.
Nå på søndag fjernet jeg nesten alle bildene..men lot et i helfigur,ansikt og et uten sminke bli igjen. Fjernet all tekst og skrev isteden at jeg nå ikke var tilgjengelig for dating og vil heller prøve utenfor Sukker en stund.

Da skjedde det ting:)))

Mailboksen lyser gult hele tiden !!!!
Go figur??

Skjult ID on. 9 mai 2012 00:11

Kan det være at de fleste av oss ikke er så unike som vi liker å tro...? Og disse mennene som etterlyser orginale profiler er ikke etter det jeg har kjennskap til så utrolig spesielle som de liker å fremstå. Vanlig er helt greit i mine øyne, de fleste av oss er det.

Skjult ID med pseudonym pickles on. 9 mai 2012 00:15

@skjul ID

Jeg er original. Fordi profilen min er vaksinert mot klisjeer;)

Skjult ID on. 9 mai 2012 00:23

Om du er aldri så flink til å skrive en profil som skiller seg ut, betyr ikke det at du er så unik og fantastisk som person. Kan hende, men langt fra sikkert..

Skjult ID med pseudonym blabla on. 9 mai 2012 00:27

Jepp, dette har også slått meg. Alle damene har omtrent prikk lik profil. Men de trenger jo ikke stresse med personlighet, de får jo hauger av oppmerksomhet av oss idioter (les: menn) uansett, hehe:)

Skjult ID med pseudonym Neon on. 9 mai 2012 00:27

@stjerne*
Gutter vil alltid ha det de tror de ikke kan få. Så enkelt kan det være!

(mann 28 år fra Rogaland) on. 9 mai 2012 00:40 Privat melding

Mener ikke det at alle er så spesielle å unike å alt det der. Jeg synes bare det er litt kjedelig når det står to linjer med den samme teksten som går igjen i mange profil. Folk stort sett er jo ganske like, men det finnes jo forskjeller blandt folk også.

Skjult ID med pseudonym pickles on. 9 mai 2012 00:58

Nå er vel problemet det at hvis man skriver helt vanlig, er ærlig forteller framtidsplaner og hva man driver med,så blir man oppfattet som kjedelig. Nei, man skal fremstå som spennende 24/7, på grunn av at den personen får med seg at alle andre gjør det samme.

Jeg tror vel mange av de personene som fremstår med slike fantastiske egenskaper i profilen sin er egentlige ganske grå mus i det daglige..

Det har jeg sett et dusin antall ganger med kjærestepar som har møtt hverandre på nett, men som senere har gått fra hverandre fordi de oppdager at forholdet deres ikke var så spennende og driftig, nettopp fordi hverdagen har innhentet dem.

(mann 38 år fra Oslo) on. 9 mai 2012 08:10 Privat melding

Nå er nok gutteprofilene sånt de også, men er enig, blir fort kjedelig. Men det er ikke mye som skal til for å skrive noe som er litt anderledes, så lenge man har litt fantasi, og gjerne spør folk og venner om tips! :)

(kvinne 30 år fra Sør-Trøndelag) on. 9 mai 2012 21:47 Privat melding

Prøvd å være ganske ærlig i min profil, fikk tilbakemelding fra en dude om at jeg virket litt gal..:P Jeg takket bare pent :) hehe.. Man er nå den man er, hvis noen skal ende opp med meg, så må nok vedkommende pent bare ta meg for den jeg er! :)

Skjult ID med pseudonym Gerimax on. 9 mai 2012 22:30

Det enkle er ofte det beste er en f....king fordummende uttrykk , hvis vi skal leve etter det hadde vi aldri kommet til månen :) nemlig ! Så det er sagt , moi lever ikke etter det .......

Skjult ID med pseudonym pickles on. 9 mai 2012 22:55

@Gerimax

Nettdating er og blir en overfladisk greie, det virker som om alle lever etter det å fremstå som kul og populær. Man gidder liksom ikke å ta seg bryet ved å lage en profil som kanskje blir sett på av andre som litt negativ, litt kritisk, man blir sett på som sær og umoderne hvis man skriver ned helt vanlige ting og ikke klisjeer.
Det virker som det er mer akseptert å ikke fremstå helt som seg selv, man skriver ned at man er spennende, har glimt i øyet etc etc, men så stemmer ikke det som regel når festen er over og dagliglivet har kommet. Tro meg jeg har sett mange eksempler på dette!

Jeg har en helt ordinær profil, jeg forteller hva jeg tror på, hva jeg driver med og hvilke planer jeg har for fremtiden. Er det kjedelig? Ja! Men kommer jeg til å tape på det senere? Neppe! Kanskje er jeg spennende, sprudlende, romantisk, eventyrlysten, kanskje ikke. Jeg har valgt å ikke skrive det ned, jeg lar den eventuelle jenta som skulle være inne i bildet finne det ut når hun blir kjent med meg;)

(kvinne 43 år fra Buskerud) on. 9 mai 2012 23:12 Privat melding

Tja, nå er det vel slik at de fleste av oss faktisk er ganske vanlige. Med vanlige interesser som å pleie omgangskretsen og familien, jobbe, ha en grei fritid og så videre. Det må da være bedre å beskrive oss selv som vi er, enn å pøse på med alskens finurligheter bare for å bli avslørt som mannen/dama i gata ved første og beste anledning?

Trådstarter skriver at vi jenter sannsynligvis ikke liker å bli sett på som outsidere, men er du nå så sikker på at det finnes så mange outsidere? Blir det mange nok av dem så blir jo dét også vanlig.

Litt synd det der at alle skal ha det så himla spennende hele tiden, og det at folk går fra hverandre fordi hverdagen blir, vel, hverdagslig... det har vel litt å gjøre med at forventningene er noe høye? Eller? Det er bare å innse det - 99% av oss er rett og slett helt, totalt og likefremt fullstendig "vanlige".

Og til info: kanskje 1 av 50 manneprofiler skiller seg ut, så akkurat der tror jeg det er ganske likt mellom kjønnene:)
Der og.
Men det gjør ingenting!

Skjult ID med pseudonym Aqueena on. 9 mai 2012 23:21

Uhm...@Pickles...da har du ikke besøkt min heller....snufs!! ;-p

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 9 mai 2012 23:22 Privat melding

Ups...det ble visst pseduonymisk gitt... Her er jeg :-D

Skjult ID med pseudonym Gerimax on. 9 mai 2012 23:22

@Pickles

Nekter å tro at alle er overfladiske men klart at de finnes , opp til deg å lese deg fram i profilen .Prøver selv å ikke havne i " overfladiske kategorien " da jeg tror det er ganske lett hvis man skal leve etter hva enkelte skriver om her inne av erfaringer . Kloet er å tro på seg selv og ikke ta et "NEI" personlig !

Jeg tror også at det er mange mennensker som fomler fram i blinde slik som meg :) men jeg lærer ,av alle skriveriene på forum :)

Det er ikke enkelt å skrive om seg selv basert på din ( subjektive mening om deg selv) om ikke umulig
så da er vel kansje hver eneste profil her inne ........:)

Ikke alle kan formulere godt nok men de kan vel være gode folk for det .selv om de tyr til floskler i mangel på ?

Skjult ID med pseudonym Aqueena on. 9 mai 2012 23:24

Hahaha Gerimax!!! I digg u!! :-))

(kvinne 34 år fra Akershus) on. 9 mai 2012 23:33 Privat melding

Min er superenkel.. kanskje fordi jeg er litt simpel?

Skjult ID med pseudonym Chessy to. 10 mai 2012 16:28

Chessy fjernet innlegget sitt.. Hun er ikke interessert i bli analysert av en bildeløs tulling...
Unormalt...? Du er bare misunnelig ... :P Hårløs, kanskje..?

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 to. 10 mai 2012 16:34

Har bedre hår feste enn en anonym kommentar.

(kvinne 34 år fra Akershus) to. 10 mai 2012 16:36 Privat melding

@H.-melk

Jeg har unormalt høy panne.. Takk for at du måtte påpeke det altså, superviktig at alle legger merke til det.

Skjult ID med pseudonym Antonym to. 10 mai 2012 16:47

lavpanne innlegg av h melka.

Skjult ID med pseudonym Una.T to. 10 mai 2012 16:48

Har hørt at folk med høy panne er inteligente....

Skjult ID med pseudonym Ixi to. 10 mai 2012 17:08

Skyll- brett og stapp.....

Skjult ID med pseudonym pickles to. 10 mai 2012 19:27

@gerimax

Det er jo ganske enkelt å bli dømmende når man leser profilteksten, spesielt fra ekstremt billedskjønne jenter/ kvinner som fremstiller seg på en måte så den som sitter hjemme tror at den personen aldri har møtt noe motstand i hele sitt liv;)