Alle innlegg Sukkerforum

Skjerpe seg - være høflige..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym damion on. 9 mai 2012 18:58

What`s the point?
Om noen ikke er interessert i deg, hva hjelper det så å motta et høflig svar eller avslag, sammenlignet å ikke få noe svar? Blir jo ingenting ut av noe slikt uansett, annet enn mer slitasje og tykkere træl i tastaturpølsene..
--Og hva innebærer det å skjerpe seg? -å fire på kravene sine? - å ta til takke med en fyr eller en jente som i utgangspunktet ikke er av interesse? Finnes det noen som gjør det da?

Ikke av interesse = intet svar = enkelt, forstålig og greit..

Sånn, nå er alle inneforstått med denne sukker-regelen :)

(mann 38 år fra Oslo) on. 9 mai 2012 19:22 Privat melding

For min del så handler det om å være omtenktsom ovenfor den andre personen.

Jeg har full forståelse for at enkle "hei på deg" meldinger og frekke sextilbud ikke blir besvart, men en melding som man tydelig kan se at vedkommende har brukt tid på å skrive (f.eks. ved å spørre om noe som står i profilen?, så burde i det minste autosvar være et valg å ta.

Samtidig så forstår jeg at jenter ikke vil svare, for mange har opplevd å bli kjefta hodet full fordi de avviser noen. DET er triste greier.

Men takk for at du informerer oss om denne sukker-regelen damion, jeg har da brutt denne regelen hele tiden jeg har vært her, for jeg har jammen meg svart alle, til og med de jeg ikke er interesert i! >_<