Alle innlegg Sukkerforum

Må lufte tankene litt...

Vis siste innlegg
(mann 36 år fra Oslo) on. 9 mai 2012 20:52 Privat melding

Hvordan kan man bli så lei seg over å miste noen man aldri har hatt? Drømmedama glapp. Hun jeg hadde noe på gang med for et års tid siden. Hun som har såret meg så mage ganger, men som jeg aldri helt har klart å slippe. Jeg skjønte vel for lenge siden at det ikke kom til å bli noe mellom oss, men jeg klarte likevel ikke helt å slippe taket. Tvert imot! Jeg har vel heller gått og tenkt på henne hver dag. Det er så slitsomt med disse store følelsene! Kanskje det var dette jeg trengte? Det hender man trenger et slag i trynet for å våkne. I dag kom slaget! Kanskje det nå blir lettere å gå videre...

(mann 38 år fra Oslo) on. 9 mai 2012 20:55 Privat melding

Ja, man trenger den bitchslappen for å våkne opp! Men det som er bra er at du faktisk FØLTE noe så sterkt, selv om det bare var deg. Da vet du at du kan føle deg igjen, og det burde du prøve å fokusere på! :D

Skjult ID med pseudonym lashes on. 9 mai 2012 21:04

Nå fikk jeg skikkelig vondt av deg, for jeg vet hvordan det føles. Og jeg lover deg, det blir lettere. Du klarer å gå videre;)

(mann 38 år fra Telemark) on. 9 mai 2012 21:05 Privat melding

vil gjerne sitere fra deler av en flott sang:

skal du kunne se lyset,
må du ha vært i mørket en stund
vil du finne veien opp fra dypet
må du ha skura noen ganger mot bunn

Den har henta meg opp før.

låta heter "Noen speller Willin´"

Skjult ID med pseudonym Magnus_82 on. 9 mai 2012 21:29

Takk for koselige svar :) Ja, nå vet jeg ihvertfall at jeg kan forelske meg. Lett å miste troen på det iblant... Men man kan ikke gi opp håpet! Det finnes nok flere drømmedamer der ute :)

Skjult ID med pseudonym Pirat on. 9 mai 2012 21:45

Mange flotte damer der ute, det er helt sikkert, men det gjelder å finne de som er sikre på seg selv og valgene de tar i livet, Trist å høre denne historien, for du er ikke alene der akkurat nå, jeg er der jeg også! Og som han sier så fint her oppe, Vær glad du ihvertfall kan føle så sterkt. :) Når vonde følelser føles så sterkt, da vil du også føle lykken så sterkt, og det blir en fin dag! :)

(kvinne 32 år fra Rogaland) on. 9 mai 2012 22:16 Privat melding

@ts
Akkurat den følelsen sitte jeg med nå, ble så betatt av en i over 1års tid. Selvom han aldri viste signaler at det kan bli noe mer,så håpte jeg på det.
Men så,bestemte jeg meg for å gå videre. Hvorfor skal jeg ha så sterke følelser for en person og den personen ikke sette pris på det?
Noen ganger så føler jeg det samme som deg,miste troen på om jeg kan blir forelsker igjen.
Jeg har veldig mye kjærlighet å gi,men den riktig personen har enda ikke komt min vei...

Skjult ID med pseudonym bønna on. 9 mai 2012 22:27

Ja, hvem har ikke vært der :-)

En maler seg sjøl inn i et hjørne noen ganger... med mørkeblå maling.

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 9 mai 2012 23:30 Privat melding

Bare ikke straff andre jenter fordi du har gått på en smell med ei..... Jeg har vært bortfor de type gutta som tror jeg er som forrige eller det de er vandt med... Og det er utrooolig sørgelig... For man får gjerne høre etter man har lagt det bak seg og gått videre... "du, du jeg angrer".... fordi de skjønte at jeg var ærlig, og ikke kødda med noe annet enn å være meg selv...

Dere gutta har mange av dere en "sykdom".... dvs "du er frialende ergo så lyver du sikkert".... Vi er alle forskjellig.... Det er dere og ;)

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 9 mai 2012 23:38 Privat melding

Viktig råd fra Kvinne81 der, gå inn i nye forhold med nye øyne, ikke la nye kjærester måtte betale for det exer/tidligere flammer har gjort...!

Og om en gammel tante får komme med en trøst, det går over og man kan også oppleve å føle enda sterkere for neste person, kanskje nettopp fordi kjærligheten gjengjeldes og det er utrolig godt....og jeg har fremdeles klokketro på kjærligheten ;-)

Lykke til og god, varm og styrkende klem til dere som går igjennom sorgen nå!

Husk: Are you going through hell, keep going- Winston Churchill

(mann 35 år fra Oslo) on. 9 mai 2012 23:58 Privat melding

Alltid like deilig å føle forelskelse synes jeg:-D Selv om jeg blir såret og føler meg brukt så kaster jeg meg ut på ny for jeg elsker å føle meg levende. Opp og nedturer gjør at jeg føler meg nettopp det:-D

Skjult ID med pseudonym iPodagra to. 10 mai 2012 11:00

TS: Høres ut som ulykkelig forelskelse = Hater det. Ikkje bra. Been there, done that.