Alle innlegg Sukkerforum

Hjelp jeg er singel !!!

Vis siste innlegg
(mann 32 år fra Rogaland) to. 10 mai 2012 00:10 Privat melding

Heisan folkens, jeg er ganske ny her inne og vet ikke helt hvordan dette singel livet virker.

Saken er at jeg har ikke vært singel siden jeg var 12år og vet ikke helt hva eller hvordan jeg skal opptre i det singlelivet. Mitt siste forhold varte i 10år og avsluttet med naturlig grunn og som gode venner. Men ja noen sier at jeg kanskje har godt av å være singel litt hmmm jaja nå har jeg vært singel i snart 1,5 år å kjenner at dette er ikke noe liv jeg vil ha og heller ikke trives med.( PS: nei jeg er ikke redd for å være alene eller singel).

Jeg vil nok kalle meg selv som den tradisjonelle familie mannen, som tror kjærlighet kan vare livet ut. men men kanskje jeg tar feil og at det ikke virker sånt?

Er det noen andre som har vært i samme båt eller har noen gode innvendinger ???

(mann 36 år fra Oslo) to. 10 mai 2012 00:52 Privat melding

Kanskje derfor mange av oss er nettopp her inne???

Skjult ID med pseudonym -m- to. 10 mai 2012 16:15

Hørtes ut som du har noen fine verdier i bunnen der og en kjekk kar er du jo også så tror ikke det blir noe problem for deg å finne noen. Men jeg forstår deg veldig godt har vært singel like lenge som deg og kommer fra et forhold som varte i 7 år har og en sønn jeg har 50%. Var også denne tradisjonelle typen som trodde på den ene kjærligheten..men det tok jo slutt og vi også skiltes som venner vi vokste vell litt fra hverandre. Syns det er vanskelig å forelske seg i grunn...deita en del men det blir liksom der for min del selv om gutta ofte ser på meg som kjærste typen..er ca 1 år yngre enn deg så er ganske i samme båt kan du si :P