Alle innlegg Sukkerforum

avvisning

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym da_kid to. 10 mai 2012 20:45

er litt lei av og bli avvist hver gang jeg skal chatte med jentene ..... , lurer virkelig på hva som skal til for og bli lagt merke til litt mer. Greit , jeg er ikke den som kommer med de beste replikkene , men hva skal til for og bli bedre med dette når man er helt håpløs fra før ??

Skjult ID med pseudonym m30 to. 10 mai 2012 20:52

Chaten her er vel notorisk kjent for å ikke fungere?

Og de fleste jentene her har vel blitt møtt av en halvfet gris med buksene på knærne og litljkaren mellom pekerfinger og tommel.. Så jeg forstår godt at de avslår chat om de får ein forespørsel.

(Av hva jeg har hørt. Har aldri prøvd den selv.)

Skjult ID to. 10 mai 2012 21:07

En del jenter har nok tvilsomme erfaringer, men jeg har inntrykk av at det er en god del jenter/damer her inne md rimelig bra selvbilde etter å bli "jaktet" på her.
Litt for mange som ikke engang gidder å svare på forespørslene-mener JEG..

Skjult ID med pseudonym Adnil to. 10 mai 2012 21:17

Jeg avviser chatt hvis noen sender en melding, og før de få svar ber meg om å komme på chatt... Hvorfor tror de at jeg vil chatte meden jeg ikke har blitt kjent med enda? hmm

Skjult ID med pseudonym lashes to. 10 mai 2012 21:20

@Adnil

Da skrur du av chatten, så slipper du bli kontaktet;)

@TS

Jeg glemmer ofte at den står på, skrur den heller ikke av om tlf ringer etc. ikke alltid jeg rekker å svare før motparten gir opp heller, så ender man med å bli blokkert. Det er ikke alltid det at man ikke gidder altså;)

(mann 32 år fra Oslo) to. 10 mai 2012 21:23 Privat melding

Tror jeg aldri har brukt chatten her jeg.... bare hørt at man må bruke cam og alt det styret der, og det gidder ikke jeg ass. hehe