Alle innlegg Sukkerforum
(mann 45 år fra Akershus) to. 1 mai 2008 21:51 Privat melding

man skal være seg selv, sies det. hvordan er man seg selv på nett?
nå skal det sies at jeg ikke er no super skribent. og noe fersk i gamet.
god helg alle:)

(mann 46 år fra Buskerud) to. 1 mai 2008 23:17 Privat melding

Det er nok ikke så lett å vise sitt sanne jeg på nettet.. For det første vil det være vanskelig å skrive noe som virkelig viser hvem du er, og bildene du legger ut av deg selv vil alltid gi et annet inntrykk enn man får av deg i virkeligheten. Tenkte faktisk litt på det igår da jeg satt med noen venner rundt et bord på Klimt i Lillestrøm igår og kunne selvsagt ikke la være å legge merke til flere søte ansikter i løpet av kvelden. Jeg tenkte da at "hun der" var da egentlig ikke noe annet enn helt alminnelig pen, men for et smil og hvilken sjarme hun har! Dette er jeg helt overbevist om at hun aldri hadde klart å formidle på et bilde her på Sukker.. Altså vet man ikke hvordan man synes et menneske ser ut engang før man har møtt de ansikt til ansikt.

Hvordan man skal være seg selv i profilen sin må vel dreie seg om å være så ærlig som mulig, og skrive det du selv tenker om deg, og ikke det du tror andre ønsker å lese om deg.. I flere av de profilene jeg har likt spesielt godt her inne har jenta valgt å nevne noen av sine små negative sider også. På ubeskrivelig vis blir personen da mye mer ekte og spennende. (Og ikke minste fremstår vedkommende som mye mer reflektert!)

Jeg har neppe den "beste" profilen her inne (av flere innlysende årsaker) men jeg prøver å tenke over at jeg vil heller at vedkommende som tar kontakt med meg får en hyggelig positiv opplevelse av meg, enn en følelse av at jeg nok ikke var like spennende som jeg først virket.

Skriv med andre ting om deg selv som du kan stå inne for 100%, og så kan du heller nevne senere at du f.eks hoppet i strikk en gang, istedenfor å skrive at du liker strikkhopping.. ;-) Blir liksom litt forskjell der.. Ting blir liksom fort litt unyansert her inne, og da for å unngå å måtte bruke for mange ord (... ehh ;-) ) er det kanskje bedre å utelate noen ting i første omgang.

(Jeg stopper nå jeg.. :-) )

Skjult ID med pseudonym Trist to. 1 mai 2008 23:21

Hva hjelper det? Ingen som svarer på mail alikevel... Begynner å bli kraftig lei dette stedet nå............ :(

(mann 46 år fra Buskerud) fr. 2 mai 2008 00:23 Privat melding

Trist:
Send meg en mail da vel! Lover å svare.. :-)