Alle innlegg Sukkerforum

Men så si fra da!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym høna fr. 11 mai 2012 18:46

I en annen tråd her snakkes det om at en del menn svever i den villfarelsen at det er bedre å bare la være å gi lyd fra seg når man mister interessen for ei dame. At hun kommer lettere over det hvis hun får lov til å tenke at han bare var en drittsekk som kun var ute etter sex. Vel, det stemmer IKKE. Samme hva du tenker og føler, og samme om du mister interessen rett etter at dere har hatt sex - det er MYE bedre å si fra at dette kommer ikke til å funke. Hvis dere ikke har møttes så lenge, holder det med en sms. Og uansett varighet er en sms mye bedre enn total taushet. Gjennom mange år med dating har jeg ikke tall på hvor mange ganger jeg har opplevd å bli dumpa med taushet - og det er jammen like blodkjipt hver gang. Du føler deg null verdt, rett og slett. Ikke verdig det minuttet det tar å skrive en sms engang, liksom.

Så si fra, gutter (og jenter)! Det koster så utrolig lite.

Og nei, det gjør ikke ting lettere at man tenker at dette var en dårlig fyr som helt fra starten bare var ute etter å ligge med meg. Det gjør faktisk ting mye verre. Det er mye lettere å høre at han ikke blir forelska i meg.

(kvinne 37 år fra Oslo) fr. 11 mai 2012 18:48 Privat melding

såååå enig!!

Skjult ID med pseudonym The One fr. 11 mai 2012 18:53

Hmmm, men dette er jo helt motsatt tankegang dere damer har iforhold til å svare på meldinger her inne!

Skjult ID med pseudonym Nref fr. 11 mai 2012 18:56

"DERE damer" (NB; Ubestemt form flertall)... Jajaja...

(mann 38 år fra Østfold) fr. 11 mai 2012 19:15 Privat melding

https://sukker.no/dating-forum/727876-Ikke+skriv+avslag%21.html

Skjult ID med pseudonym lør lø. 12 mai 2012 09:42

Helt enig med TS!

Vil du være med på leken så får du tåle steken, og denne går til TS av tråden som KongKebab viser til.

Avslag er hardt uansett, om det skjer med stillhet eller direkte tale. Jeg tror helt ærlig at flere menn er feige og vil unngå en "konfrontasjon" og derfor ikke sier noe, ikke nødvendigvis fordi de er så "ridderlige" at de skal "skåne" kvinnen ved å ikke si noe etter at de f.eks. har hatt sex. Det er det enkleste for menn å ikke si noe og derfor gjør de det. En dame får mye mer respekt for en mann som tør å si fra hva han føler enn en som bare stikker. Vil ikke "ridderne" ha et godt ettermæle da? Husk også at jenter kan ha en eller flere venninner som også er på Sukker, og det er utrolig hvor mange av de samme mennene som dukker opp i våre matchlister!

Så gutter, her er oppskriften: "Beklager, jeg har dessverre ikke fått de rette følelsene og ønsker ikke å gå videre".

Skjult ID med pseudonym Petter lø. 12 mai 2012 09:47

Det er jo ein viss forskjell på å avvise nokon ein ikkje kjenner med tausheit. Og det å avvise nokon ein har hatt sex med med totalt tausheit.

Ein bør jo behandle folk ein har hatt sex med på ein litt annan måte enn folk ein ikkje har hatt sex med.

Skjult ID med pseudonym lør lø. 12 mai 2012 09:56

@Petter, er jo helt enig i dette!

Ref linken til KongKebab, hun ville jo ikke få beskjed om at mennene ikke var interessert selv om hun sendte hjerter og mail, og derfor mener jeg; Vil du være med på leken får du tåle steken.

Når man faktisk har møtt hverandre og hatt flere dater og evt sex så mener jeg at det er bedre å si noe enn å ikke si noe.

Menn som ikke svarer på mailer eller plutselig slutter å svare på mailer etter, en stund er en del av nettdating verdenen, DET må damer kunne leve med.

Skjult ID med pseudonym Snehvit lø. 12 mai 2012 10:00

HELT enig med ts!

Skjult ID med pseudonym The One lø. 12 mai 2012 10:45

Det er viktig at dere ikke oppfatter svaret mitt som sutrete, men jeg forstår ikke logikken her. Eller jo jeg forstår jo for den går veldig etter damenes ønsker her ;-)

Etter ufattelig mange tråder og klager over damer som ikke svarer på meldinger så har det kommet frem at mange ikke svarer fordi de ikke orker den negative tilbakemeldingen fra menn. Den kan jeg forstå.

Når menn gjør det samme med damer etter å ha hatt sex med dem er de feige. (Jeg skjønner at man har kommet lenger i prossessen). Prinsippet er det samme. Menn orker ikke den negative tilbakemeldingen fra damer dersom de dumper dem. Da er menn plutselig feige!

En annen kommentar jeg heller ikke forstår er at når man har hatt sex så her menn fått sitt. Har ikke damene fått sitt de da liksom.

Personlig syns jeg man skal gi tilbakemelding uansett hvor langt man har kommet i prossessen. Etter førstemelding eller etter sex

Skjult ID med pseudonym høna lø. 12 mai 2012 12:06

For the record: Jeg mente etter at man har møttes. At ting renner ut i sanda uten ytterligere kommentarer her inne kan ihvertfall jeg fint leve med. Og beklager, men det er faktisk en viss forskjell på en situasjon der man har truffet noen flere ganger og føler at man har funnet tonen og på en situasjon der man sender en melding til noen her inne i håp om svar.

For et par år siden data jeg en kar, vi ventet en stund med sex, og etter første gangen ble han helt taus. Jeg ble utrolig lei meg, og det tok meg flere måneder å komme over det. Rett og slett fordi jeg følte meg så utrolig lite VERDT. Som et null som ikke engang var verdig å avslutte ting med på en ok måte. Hadde kommet over ham på et par uker hvis han hadde sagt fra at dette funker ikke. Helt seriøst. Det hadde vært så mye bedre.

Jeg hadde fått kjempedårlig samvittighet hvis jeg hadde dumpa noen med bare å være taus - men samvittighet er kanskje ikke noe alle menn er plaget med.

Skjult ID med pseudonym treiginger lø. 12 mai 2012 12:22

Tror du fint kan skrive noen personer høna, for det er helt likt andre veien. Jenter er ikke noe bedre i så måte. Så det er nok personene som er feige mer enn at det har noe med kjønn å gjøre.

Skjult ID med pseudonym The One lø. 12 mai 2012 12:54

@høna

Jeg skjønte at du mente etter man hadde møttes (man gjør som oftest det for å ha sex ;)

Poenget mitt er at det er mange gutter/menn som føler seg lite verdt når de ikke får svar på en melding de legger sjela si her inne også. Er det noe mindre problematisk da?

Skjult ID med pseudonym The One lø. 12 mai 2012 15:15

Fakta er at generellt sett så er det menn/gutter som tar kontakt på sjekkemarkedet, både her inne og IRL. Det er for mange av de som hele tiden blir avvist ganske tøft å få den i tryne. Det er på en måte en enklere hverdag for jenter/damer slik sett.

Fakta 2 er at jenter/damer legger generelt mer i det å ha sex en gutter/menn. De må ha sterkere følelser for å løfte dynen. Det gjør at avvisningen her føles sterkere for damer.

Begge deler føles vondt for den avviste part og det forundrer meg at dere ikke ser det.

Det er en dårlig måte å behandle mennesker på i begge tilfellene, men argumentet og årsaken er lik for å ikke svare.