Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym The One fr. 11 mai 2012 19:46

Sånn bortsett fra alle profilene som liker god mat og rødvin på alle fjelltoppene her i landet så går det igjen i ganske mange av de kvinnelige profilene at de ønsker en sterk Mann (med stor M selvfølgelig).

Hva mener dere med det damer? Ja jeg skjønner at dere anagelig ikke mener fysisk sterk :-)

Skjult ID med pseudonym bat fr. 11 mai 2012 20:01

Eller hvis en skal komme inn på kontroll, der er det ikke hverken fysisk høyde eller fysisk styrke som teller.
(Det kjenner jeg mange eksempler på.)

(mann 35 år fra Rogaland) fr. 11 mai 2012 20:04 Privat melding

tviler på de vet selv hva det er...........

(mann 33 år fra Oslo) fr. 11 mai 2012 20:05 Privat melding

Det er vel at en støtter jenta i tykt og tynt, holder hånden hennes om hun er lei seg istedenfor å stikke av om noe fælt skulle skje.

(kvinne 45 år fra Buskerud) fr. 11 mai 2012 20:09 Privat melding

Jeg vet hva jeg legger i det. En sterk mann, er en reflektert mann. En som kjenner seg selv så godt at ikke mye får han satt ut. En mann som og viser sine svake sider når han trenger det uten at det gjør han svak i mine øyne. en mann som støtter og blir glad på mine vegne når jeg fortsetter å utvikle meg selv, og utfordre meg selv. En som rommer meg når jeg får behov for trøst når dagen har vært tøff, og som slipper meg når jeg vil fighte mine egne kamper... Alt dette og mere til er en sterk mann for meg :))

(mann 33 år fra Vest-Agder) fr. 11 mai 2012 20:09 Privat melding

Jeg er mann, men tillater meg å svare allikevel. :)

Tror det handler om at en rekke kvinner leter etter en mann som ikke er for myk og avrundet i kantene, en som kan være litt barsk, handlekraftig og tør å si hva han mener. En som viser at han har selvtillit, men samtidig ikke blir i overkant eplekjekk og arrogant.

Samtidig som han skal være en mann med stor M, så skal han allikevel kunne være myk, kjærlig og romantisk. Altså ikke et egoistisk rasshøl. :) Det letes altså etter en mann med flere sider, når det kommer til personlighet. Men det er også mange som har endt opp med en egoistisk og lite hensynsfull bad boy på denne måten, de ble først tiltrukket av det litt farlige og uforutsigbare, men angrer bittert på det, når de finner ut at de bare blir utnyttet for spenningens skyld.

En ekte bad boy tvers gjennom som ikke tilsvarer mitt første eksempel ovenfor, setter først og fremst seg selv i første rekke.

Jeg for min del har fått en rekke besøk, men det er svært lite respons å spore i form av hjerter og brev. Tror det skyldes at jeg ser for snill ut rett og slett, at profilen min enten er for seriøs, for lik andre profiler tekstmessig, eller at den kanskje blir oppfattet som for useriøs igjen rett og slett?

(mann 33 år fra Hordaland) fr. 11 mai 2012 20:18 Privat melding

Han må i hvert fall ha førerkort! :P