Alle innlegg Sukkerforum

Kanskje det er greitt å ikkje ha sjangs på dei finaste damene

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Petter fr. 11 mai 2012 22:26

Det gjekk opp eit lys for meg. Etter å ha vore forbanna veldig lenge på at fine nok damer ikkje har tatt kontakt med meg eller ville lyst til å bli med meg ut på date. Og då innsåg eg det. Eg innsåg det medan eg åt godteri for å trøste meg sjølv. Eg innsåg at kanskje det er greitt at eg ikkje er så kjekk. kanskje det er greitt at eg ikkje har sjangs på dei finaste damene. Kanskje det er greitt at ein god del damer rett og slett synes at eg er under deira liga. At eg ikkje er kjekk nok. At eg ikkje har nok hår. Kanskje dette er greitt.

Eg kjem aldri til å bli jævlig god på piano. Og kanskje kjem eg aldri til å ha sex med ei jævlig fin dame heller. Og kanskje det er heilt greitt. Kanskje det går ann å overleve likevel. Kanskje livet likevel har meining.

(mann 34 år fra Vest-Agder) fr. 11 mai 2012 22:34 Privat melding

skjønner hva du mener.. men ska jeg fortelle deg en ting at de fleste sier at skjønnhet kommer innen ifra det er bare bullshit. 99% av folk dømmer så fort av et bilde at man ikke gidder og svare det gjeller også menn. virkelig synd at folk er blitt sånn

(dysleksi så spar meg for rettelser)

Skjult ID med pseudonym flygeekorn fr. 11 mai 2012 22:36

helt enig folk dømmer kun basert på bilde..

(mann 36 år fra Østfold) fr. 11 mai 2012 22:44 Privat melding

Da stiller jo du ganske godt flygeekorn ;)

Skjult ID med pseudonym Petter fr. 11 mai 2012 22:44

Ja. Men det er jo noko om at ein då må akseptere at ein aldri får dei finaste damene. Eller at eg ikkje kan få den finaste dame, rett og slett fordi eg ikkje er kjekk nok. Eg er jo ikkje stygg, men eg liknar berre i svært svært liten grad på George Clooney g Brad Pitt.

Altså må eg ta til takke med nokon middels pene jenter. Eller eg må døy singel. Eller eg kan importere ei jente.
Hm.

Eg har alltid hatt eit veldig avslappa forhold til det meste, bortsett frå dette med å få vakre damer til sengs. Eg har alltid hatt dette som ein besettelse. Viss mine venner hadde bedd meg dra til hellvete, hadde eg gjort det. Eg hadde akseptert det. Blitt litt trist, men gått vidare i livet. Ikkje sønderknust. Og eg har gode, morosamme venner. Men viss ei eller annan random chick avviser meg. Altså ei random VAKKER chick, så tek eg noko så inn i granskogen i vei. Eg blir trist. Rastlaus. lurer på kva som er i vegen med meg. slike ting.

(mann 34 år fra Vest-Agder) fr. 11 mai 2012 22:47 Privat melding

ska jeg fortelle en historie..

jeg har tattis på begge sider av halsen min, var ei som aviste meg fordi tattis på en så synlig plass tror de fleste at man er krimmer. jeg har aldri gjort noe kriminelt. lyver litt har kjørt litt over fart grensa da. men synd at jenter og men dømmer folk uten å kjenne de.
husker når jeg skulle komfimeres så hadde jeg en prest som hadde tattis over alt. men du kunner ikke finne noe vondt i han.

(mann 34 år fra Rogaland) fr. 11 mai 2012 22:48 Privat melding

å så jenter/kvinner som liksom skal være det kjønn som ikke kun går etter det ytre, motsier seg selv som vanlig! :P
men her inne svarer jo nestena alltid de pene, mens de andre ikke, tror de som er mere på snittet får et høyere ego enn de pene, som er vandt med oppmerksomhet fra virkeligheten også :)

(mann 45 år fra Oslo) fr. 11 mai 2012 22:48 Privat melding

@Petter

La meg få gjenta siste setningen din:

"Kanskje livet likevel har meining."

Skjult ID med pseudonym Petter fr. 11 mai 2012 22:52

Men eg synes det er vanskeleg. Gud I himmelen skal vite at eg synes det er vanskeleg åa vfinne meg med at eg kanskje ikkje har sjangs hos dei finaste.

Å svare er ein ting. Å få ei vakker jente på ein date er ein annan ting.

Dei vakre jentene er nok hyggelege og høflige. Problemet er berre at dei ikkkje faller for meg. Og det synes eg er innmari trist.

Skjult ID med pseudonym styggen fr. 11 mai 2012 22:52

@ts

Det finnes mange pene damer til salgs , hvis du absolutt må ha det :)

Skjult ID med pseudonym Mannehora fr. 11 mai 2012 22:56

... eller kanskje er det ikke greit likevel?

Skjult ID med pseudonym lashes fr. 11 mai 2012 23:03

@Petter

Du har bare ikke møtt den riktige fineste jenta enda;)

(mann 34 år fra Vest-Agder) fr. 11 mai 2012 23:08 Privat melding

godt svar. men mange aviser kansje mannen eller kvinnen som kunne ha vært kunne vært kjeligheten i live på grunn av et bilde

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 11 mai 2012 23:11 Privat melding

Kjære deg Petter, om du selv ikke setter pris på deg selv, hvordan skal da en kvinne sette pris på deg?

Forstår deg faktisk, og føler med deg, men det hjelper ikke din situasjon. Du må ta et tak i deg selv, kanskje komme i mere form, det betyr ikke at du skal flytte inn på helsestudio, men om du trener ca 1 times tid 3 dager i uka og går turer innimellom, ut i frisk luft og stren ivei, så får du mer energi og spis mat som gjør deg godt. Har selv brukt godteri til trøstespising, men det gjør deg bare mer nedfor.

Du har valget; gi opp og ha det som du har det nå, eller kutt ut godteri og annet som gjør deg vondt, gjør små men gode endringer i livet ditt, spis sunnere og mosjoner, få med deg venner ut på tur, så vil du se at først ser du lysere på livet og blir med glad, og damene vil -oppdage- deg :-)

Det handler om at du lar den flotte, staute og sterke mannen du har inni deg få lov å komme frem og ikke gjemme ham bak håpløsheten :-)

Lykke til min venn, du kan om du bare vil!!

Ta gjerne kontakt om du vil prate :-))

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) fr. 11 mai 2012 23:15 Privat melding

Trudde d handle om å finne dn man sjøl syns e dn finaste? Og ikkje den person heile verden har kategorisert som den finaste..?!

(kvinne 58 år fra Akershus) fr. 11 mai 2012 23:16 Privat melding

He he he, litt morsom tråd det her..men samtidig må en jo ta det seriøst....hvem er de fineste damene?..Smaken er jo forskjellig....så er det jo sånn at når man blir kjent med ett menneske så syns man at utseendet også forandrer seg,,Det som er innenfor det ytre preger etterhvert det man syns om det man ser..
Var sammen med en mann som flere av mine veninner kalte "kjekk", men etter som tiden gikk og jeg ble mer kjent med han som person, så kunne ikke øynene mine lenger se at han var kjekk..
Så er jeg enig med siste innskriver før meg, om du absolutt vil ha ei fin dame til sengs så kjøp ei..Er det for å få noen som er vakre til seng, så er akkurat det en enkel og grei løsning..
Men ofte vil en kanskje ha noen som betraktes som pene fordi man vil ha bekreftelse på at man er flott selv..
Mange av oss er nå engang sånn...Men sjarm, utstråling og god selvfølelse er etter min mening det man skårer høyest på..men er ikke alltid det vises så godt på bilder..Desverre..
Så må jeg si til deg med dysleksi...Du skriver mindre feil enn det jeg gjør og jeg har IKKE dysleksi..
Den teksten her har jeg lest gjennom og rettet på før jeg la ut :-)

(mann 34 år fra Vest-Agder) fr. 11 mai 2012 23:25 Privat melding

@snowhwite

veldig sant det du skrev..

hehe jeg må lese vært ord jeg skriver 2ganger fordi jeg skriver bare det som poper i hode mitt og der dukker det opp ord som jeg tror skrives sånn men det gjør ikke det

Skjult ID lø. 12 mai 2012 00:19

Og mannfolka går ikke etter utseendet, da?
Har da hørt ting her inne om at det er turnof med kort hår, noen kg ekstra eller til og med " full bush".. Joda, vi er nok liker ille hele gjengen........ Ikke bare damene, men sånn ca alle. Utseendet teller på førsteinntrykket, men ikke på andre.....

Skjult ID med pseudonym Brumm lø. 12 mai 2012 01:37

Jeg har hatt ganske mange dritfine damer gjennom livet. Skjønner ikke hvorfor, jeg er ikke noe fruktfat selv, de har sikkert sett dårlig eller noe. Men anyway, trøsten er: De fineste damene er ofte dårlige i senga! Sikkert fordi de er bortskjemte, vant til å bli underholdt på den ene og andre måten. Og kanskje har holdningen at du skal være veldig takknemlig for at de slipper deg til.

(mann 34 år fra Vest-Agder) lø. 12 mai 2012 02:21 Privat melding

Jeg har sag menn og kvinner hele tida..

Skjult ID med pseudonym Petter lø. 12 mai 2012 08:19

eg trener seks gongen i veka. Er slank og veltrena. Er på veg til ta ein seksårig utdanning. Eg ser ganske bra ut. Men liksom ikkje fantastisk.

Så difor slit eg nok inne her på sukker.

Det er nokon her som seier at ein ikkje bør trøstespise godteri for å føle seg betre. Det gjer eg faktisk av og til. Gjorde det i går. Det går greitt. Ikkje verdas undergang.

Men det å kjøpe seg ei dame. Vel. Det er noko eg ikkje har lyst å gjere. Det er så utruleg nedverdigande.

Det er jo ikkje i og for seg sexen det handler om. Men bekreftelsen. Bekreftelsen på at eg er god nok for ei vakker dame. Viss eg kjøper meg ei dritfin ei så er det jo ikkje eg som er god nok, men mine penger som er gode nok, så det hjelper jo ikkje meg i det heile tatt.

(kvinne 35 år fra Østfold) lø. 12 mai 2012 08:40 Privat melding

Det kjedelige med sukker er at man dessverre ikke får frem sjarm,glimt i øyet og selvsikkerhet! Jeg har møtt mange mennesker oppgjennom som ikke nødvendigvis har vært modelltypen,men som jeg likevel har funnet sinnsykt tiltrekkende! Utstråling og selvsikkerhet er major turn on,men igjen har ikke sjans til og finne ut av det her inne og det er jævla synd!!

Skjult ID med pseudonym Høypåpæra lø. 12 mai 2012 08:58

For en idiotisk diskusjon. At man som gutt ikke får de fineste damene er liksom noe man som gutt bare skal forsøke komme over, akseptere og leve med til nød og neppe om man klarer det. Mens man faktisk innser i et innsiktsfullt øyeblikk av at man siles ut på grunn av utseende. Så klages det deretter over at damene er så himla utseendefokusert?

Konklusjon: Det er helt greit at guttene sutrer over at de fineste damene er uoppnåelige, mens jentene skal slutte å bry seg om utseende? Right.

Skjult ID med pseudonym Petter lø. 12 mai 2012 09:37

Det er heilt greitt at jentene også sutrer.

Men det er jo vitenskapeleg bevist at gutter er meir fokusert på utsjånad enn jenter. I absolutt alle kulturer. Men igjen. Her på sukker er det annleis. Her på sukker betyr også utsjånaden til gutten veldig mykje, for ei vakker jente har ikkje tid til å lese igjennom 100 mail og så basert på ein lang og intetseiande profiltekst prøve å finne ut kven av guttane som har mest sjarm.

Mange jenter hadde jo vore sykt mykje finare hadde dei berre passa på å trent masse og vore slanke. Og ja. Eg trener masse og eg er slank. Korleis ein ser ut i ansiktet er det derimot vanskelegare å gjere noko med.

Eg er jo faktisk imot plastisk kirurgi både for menn og kvinner. Iallefall viss ein då ikkje har mista ein pupp. Eg kjem nok aldri til å falle for ei dame med berre ein pupp.

Skjult ID med pseudonym Superminx lø. 12 mai 2012 09:40

@ts

Du vil ha en " KOM Å SE PÅ MEG DAME " ? Kjøpe vil du ikke , hun skal falle pladask for deg fordi du er THE MAN :) hmmmmmm tenker tenker ....Du minner meg litt på "broren" i to og en halv menn :)

Du skal ha pene damer for bekreftelsen at du kan tiltrekke de fineste damer men hva gir du DEM .?

(kvinne 35 år fra Østfold) lø. 12 mai 2012 09:51 Privat melding

Are u 4 real???? Spiller for faen ikke noen rolle om du er verdens heiteste,slankeste når du har en holdning som det der :-o

Skjult ID med pseudonym Petter lø. 12 mai 2012 09:53

Hei Supermix.

Du har heilt rett. I din første beskrivelse. I de to første setningene. Har aldri sett to og en halv menn.

Men uansett. Kva kan eg gi dei? Vel, eg kan vel gi dei det meste. Det einaste eg ikkje kan gi dei er at eg ikkje er ein fyr som liknar på brad Pitt eller George Clooney.

Og eg har ikkje sykt høg energi. Så eg danser aldri på eit bord på ein fest.

Er eigentleg heller ingen badboy. Har aldri vore på glattcelle. Har ingen tatoveringer. Har aldri prøvd tyngre narkotikse stoffer. Har ingen motorsykkel.

Eg ser ikkje ut som ein rotte. Eg trur eg ser betre ut enn gjennomsnittet. Men eg ser ikkje superkjekk ut. Ikkje på nokon måte. Eg ser ikkje ein du snur deg etter på gata. Dvs nokon har sikkert gjort det. Men ikkje så mange.

Det handler jo ikkje om kva eg gir dei? Det handler jo om at dei ikkje TRUR at eg kan gi dei noko, fordi dei aldri møter meg, men berre er her på sukker. Titter på bildene mine. Og basert på mine manglande kinnbein tenker: Den fyren der kommer ikkje til å gi meg valuta for pengene.

Skjult ID med pseudonym Superminx lø. 12 mai 2012 10:03

@ts

Se på tv serien to og en halv menn , der vil du få noen av svarene su søker ....

Skjult ID med pseudonym Petter lø. 12 mai 2012 10:11

Ok. då skal eg prøve å sjå den serien.

MS. Leo: kva var det som opprørte deg slik ved min holdning? At eg sa det der med vitenskapelig bevist om hvor viktig skjønnhet var?

At eg sa det der med ein pupp? Dette er jo eit anonymt forum. Eg gidder ikkje å lyge her. Det er sant. Og eg trur det er veldig få menn som ville ha gått inn i eit forhold med ei dame med berre ein pupp. Men dei tørr kanskje ikkje å seie det. Eg vil nok heller ikkje ha sagt det til ei dame med berre ein pupp. Men det er jo ein smal sak å få to pupper igjen.

Og det der med å vere rimeleg slank er jo også rimeleg ukontroversielt. Dei fleste menn liker damer som trener og som ser ut som dei trener. Og eg går utifrå at dei fleste damer også liker menn som held seg i form og som ser ut som dei holder seg i form.

Skjult ID lø. 12 mai 2012 10:13

Petter....Skryt gjernre av at du er slank. Men det er ikke alle jenter som ønsker seg slanke menn. Noen ønsker seg en ordentlig bamse som er myk og god, deilig å ta på...og kan gi ordentlige bamseklemmer... (neida, jeg trenger ikke kjøpe meg en teddybjørn for det)...

Noen ønsker seg en mann/ dame med utstråling. Utseendet er langt i fra alt. Noen er bare så innmari opphengt i det her inne..

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 12 mai 2012 10:14

Litt morsom thread.
Men det som er fakta at de aller fleste av oss kommer ikke til å være sammen med noen som samfunnet generelt ville ratet som de fineste enten det er mann eller dame.
Men er det noe mål i seg selv?
Det som er viktig er å finne noen DU syntes er fin, det er så utrolig mye annet som teller når man skal finne seg en fremtidig partner, og flere av de tingene teller mye mer enn utseende.

Skjult ID med pseudonym a lø. 12 mai 2012 10:18

Husker mange av se såkalte fineste/kuleste jentene da jeg gikk på ungdomskolen er de jentene som har klart seg dårligst i etterkant i arbeidslivet og generelt.

så det å finne ei jordnær snill og god jente er nok det beste:)

Skjult ID lø. 12 mai 2012 10:19

A-applauderer for deg!
Grømsta- det har du helt rett i!!!

Skjult ID med pseudonym Petter lø. 12 mai 2012 10:21

Eg skryt ikkje av at eg er slank, eg berre nemnte det, sidan ein av debattantene meinte at eg burde kome meg på treningsstudio to-tre gonger i veka og ete sunt. Det gjer eg jo allereie.

eg er einig. Eg var ein nerd på ungdomsskulen og vidaregåande og føler at eg har kome ganske bra ut i livet no. Eg sett pris på at eg var så intelligent som eg var. Då har ein jo moglegheit til å studere på universitetet og alt det der, og det er jo ganske gøy.

Einig. Utsjånaden er ikkje alt. Det er viktig å ha ein sjarm. å vere snill. hyggeleg. Morosam. Fleksibel.

(kvinne 35 år fra Østfold) lø. 12 mai 2012 10:22 Privat melding

@ts var vel heller delen der hvor du skriver at du syns mange jenter burde trene mer slik at de passet inn i ditt bilde på den perfekte kvinne! Syns nå det er en ganske overfladisk måte og tenke på!

Skjult ID med pseudonym Petter lø. 12 mai 2012 10:25

OK. Jenter må jo trene så mykje og så lite som dei vil. Eg trur berre at eg og ein del andre menn sett meir pris på at damene trener enn at dei ikkje trener. I tillegg gir jo trening betre humør. Og ein kan gå på ein lengre fjelltur utan større problem. Ein kan gå opp ei trapp utan å føle at ein held på å døy. Slike ting.

God kondisjon er ein veldig fin ting.

Dessutan: Viss ein først er ti kilo overvektig som 25 åring. Korleis ser ein då ut som 40-åring etter å ha fått to barn?!!!!

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 12 mai 2012 10:31

Spiller vel ingen rolle åssen dama ser ut om du liker hun??
Og det å påstå at trening gjør deg i bedre humør, det er jo bare om du vil at treningen skal gjøre det.
Jeg har trent mye opp igjennom helt siden jeg begynte med sport, og vil ikke påstå at det har fått meg i bedre humør. Og de aller fleste i dette landet kan gå fjellturer uten å tenke på om hjertet vil stoppe.
Også finnes det andre måter å slanke seg på enn trening.

Noen stirrer seg vel litt blinde her inne virker det som.

(mann 35 år fra Oslo) lø. 12 mai 2012 10:42 Privat melding

Jeg vil nå si at de fleste jeg finner meg ikke er vakre, kjekke eller modellpene....heller full av "feil". Liker litt slikt jeg. Mer å sette pris på;-P

NB: Jeg husker bedre han karen som var sjenert enn han som var utadvent. Kanskje fordi han sjenerte gjorde meg nysgjerrig... Liker å jobbe litt for å bli kjent med folk jeg.

Skjult ID med pseudonym treiginger lø. 12 mai 2012 10:50

Erm er ikke den jenta man faller for den fineste i hele verden uansett? Men da defineres finest som helheten da. Litt kjipt med ett pent ytre når det er helt tomt inni.

Men om du har som mål å ligge med de fineste skal det ikke mer til enn for de "vanlige". Alle har sine triggere, gjelder bare å treffe hva som tenner akkurat henne. Bare å tro på at du er kjekk selv kan få henne til å tro det samme.

Skjult ID med pseudonym neptjuv lø. 12 mai 2012 10:57

De gangene jeg har vært forelska så har det vært i damer jeg syntes var veldig fine. I etterkant har jeg innsett at de fleste kanskje ikke var så veldig pene - men akkurat der og da var de finest i hele verden.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 12 mai 2012 19:45

Ja, hvem vil vel ha en dame som får deg til å konstant gå rundt å lure på når hun kommer til å forlate deg? :P
Personlig vraker jeg oftest jenteprofiler på grunn av innhold i profilen og sjeldent kun på grunn av profilbildet.
Det finnes selvsagt jenter som jeg ikke finner attraktive og det finnes også jenter som jeg anser som for attraktive for min del. :P

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 12 mai 2012 22:37

neptjuv bra sagt!

Skjult ID med pseudonym MrGoose lø. 12 mai 2012 23:04

Hvorfor er det så mange fine damer her inne??? Jo veldig enkelt. De vet de er det og da skal ha en mann fra øverste hylle. Aldri noen som er bra nok så de er her til evig tid :)