Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym chuckboris lø. 12 mai 2012 18:40

Mon tro hva sofaene rundt om hos folk har vært igjennom.
(Både ifra single og par.)

Sofaer kunne nok hatt litt av noen historier å fortelle, hvis de hadde kunne snakke.

Skjult ID med pseudonym Ninja lø. 12 mai 2012 18:46

Jeg bodde hos en familie med 2 skrikerunger. Jeg var drittlei av at de alltid gnurte kjeks nedi sprekkene og hoppet på meg. Det gjorde vondt, for pokker!!!!
Etter nesten 2 år fikk jeg nok. Jeg gjorde meg så tung og stor at de så seg nødt til å selge meg da de skulle flytte. jeg hadde fått lus, skabb og all verdens plager av alle smulene som satt fast under putene. ååå som det klødde..!!
Det var DA det skjedde... ( spiller rolig musikk..)...HUN kom inn døra...!!!
Har aldri før sett noe så vakkert!!! Jeg gjorde meg så fin jeg kunne. Så sa hun ( som musikk i mine ører) : jeg tar den!!
JEG TAR DEN!!! Jeg kjente gleden bruste i fjærene mine og jeg ville så gjerne hoppe av glede! De plukket meg forsiktig fra hverandre og bar meg ut på en tilhenger. Det var en litt lang tur, men jeg kjente livet skulle bli bedre.

Da jeg kom frem i det nydelige huset, ble trekkene tatt av og vasket, og hele meg ble støvsuget. Det var en befrielse å slippe kløen etter alle kjeks smulene.

Siden den dagen har jeg vært lykkelig. Myke katter for sove på meg, og vakre barn får sitte på meg. Drømmedama sitter ofte i armkroken min på kveldene, med pc på fanget. Hun liker å skrive- mens hun venter på at dden ( i hennes øyne) perfekte mannen skal dukke opp og dele kroken med henne.......

<3

(kvinne 34 år fra Sogn og Fjordane) lø. 12 mai 2012 18:49 Privat melding

Hehe good one Ninja ;)

Skjult ID med pseudonym 303 lø. 12 mai 2012 18:50

Evnen til å snakke er vel ikke det eneste som hindrer sofaer i å fortelle historier. De må først og fremst ha mulighet til å oppfatte og lagre informasjon. Det hadde også vært en fordel med en eller annen form for emosjonell kapasitet, for det er utrolig kjedelig å høre en historie med bare kalde fakta og ingen innlevelse.

Osv., osv., osv.....

Skjult ID med pseudonym Ninja lø. 12 mai 2012 18:51

Thnx ;)

Skjult ID med pseudonym Skjult ID lø. 12 mai 2012 18:52

Jeg sliter med sjalusi. Det begynner ofte så bra, med masse god stemning, nærhet og klining. Men hver gang klærne deres skal av, så forsvinner dem vekk.
Min erkefiende senga får gleden av elskoven :(

Jeg er tydeligvis bare god nok for min eier når han er fyllesyk og ser på fotball med dyna over seg hele lørdagen eller søndagen.

Skjult ID med pseudonym poppy lø. 12 mai 2012 18:53

TS

HAHAHA, good one!;) Jeg kjøper aldri og kommer aldri til å kjøpe en brukt sofa!!

Skjult ID med pseudonym Ninja lø. 12 mai 2012 18:56

Brukt sofa er ikke farlig. De fleste sitter med klær på.. Se for deg historien til en hotellseng, du!! DA får du vondt i magen, tenker jeg...yæææck...!!!

Skjult ID med pseudonym m30 lø. 12 mai 2012 18:58

Eller fengselsseng.

En fem cm tykk skumgummimadrass der 5 000 mann har sovet, svettet og runket før jeg kom der.
Det var direkte ekkelt!