Alle innlegg Sukkerforum

Klisjéhelvete

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Syko fr. 25 mai 2007 19:08

Glimt i øyet, beina plantet på jorda, bein i nesa.. arg, dumme jenter. Skriv noe litt mer originalt, a

Skjult ID med pseudonym badabing fr. 25 mai 2007 19:57

ja er mye intetsigende og mye svada i kriteriene/profilene til folk her. Alle har da humor!? Hva som er god humor derimot er høyst subjektivt, så det er meningsløst å stille det som et krav, det er heller en forutsetning/given. Enkelte damer her inne har jo så lang liste om hva de ønsker/krever av en mann at det burde fulgt med et søknadsskjema og frimerke/konvolutt til urin- og blodprøve.

Hva ligger man i glimt i øyet? Hva med å droppe klilsjéne og heller snakke rett fra lever'n? Enda bedre, hva med å droppe all jattingen og svadaen på nettet hvor hvem som helst kan utgi seg for å være en helt annen person enn den man egentlig er. Jeg mener ikke at gutter utgir seg for å være jenter eller vice versa, men det er lett å fremstå som en annen enn man egentlig er. Så bruker man uke på uke eller måned på måned å snakke med en tilsynelatende oppegående person, inntil man faktisk treffer personen og bruker to sekunder på å finne ut at han/henne ikke er fremtidsmateriale.

En siste frustrasjon (når jeg allerede er i gang), hvem i hel... bryr seg om bilder av bikkjen, katten, blomster eller engler på profilen? Folk er ikke her for å sjekke opp husdyr. Det holder å nevne i profilen at man har hund, de spesielt interesserte ber nok om et bilde, eller man kan legge ut bildene på nettsidene til den lokale kennelklubben (er det bare meg eller steg temperaturen kraftig blant damene her inne nå?).

Der fikk jeg det ut, for nå...

Skjult ID med pseudonym fr. 25 mai 2007 20:31

Jeg for min del er veldig kritisk til hunder. Datet en gang en dame med hund. Hunden ble så sjalu at den økela hele opplegget mitt. Lagde trøbbel hele tiden på de mest utspekulerte måter slik at jeg gikk på dagen.. Forstår derfor at noen vil vise frem pelsdyret får å se om det faller i smak. Det har jo mye å si tenker nå jeg

(kvinne 45 år fra Vest-Agder) fr. 25 mai 2007 21:14 Privat melding

åja, men dere gutter bruker aldri disse klisjeene??? har nå sett ganske mange som har glimt i øyet, beina på jordet eller i nesa og det som verre er...

Skjult ID med pseudonym badabing fr. 25 mai 2007 21:26

Joda, dette gjelder uansett kjønn... Nå har jeg ikke sjekket så mange mannlige profiler siden jeg er av det kjønnet selv, men jeg har vanskelig for å se for meg menn tapetsere billedgalleriet med bilder av hunden eller hamsteren sin. Selvsagt er det muligheter for at jeg tar feil. Hva angår humor og de andre klisjéene, så gjelder nok dem uansett kjønn.

(kvinne 45 år fra Vest-Agder) fr. 25 mai 2007 21:30 Privat melding

jeg har ikke sett så mange kattepuser og hunder,går mest i seilbåter, biler, motorsykler, fjelltopper ,ski/staver og sånt... med andre ord stort sett samme, bare andre motiver i bildene...

Skjult ID med pseudonym badabing fr. 25 mai 2007 22:00

Ja, tviler ikke... Skulle vært markedsførere hele gjengen!

(kvinne 45 år fra Vest-Agder) fr. 25 mai 2007 22:04 Privat melding

men på den andre siden, tenk åssen det må være å IKKE ha bein i nesa?hm....vil kanskje se litt rart ut?Skjult ID med pseudonym badabing fr. 25 mai 2007 22:06

Ja, det forutsetter vel at man har et forhold til metaforer vil jeg tro...

(kvinne 45 år fra Vest-Agder) fr. 25 mai 2007 22:12 Privat melding

mm,gjør vel det...
har du beina godt planta på jorda da badabing?

Skjult ID med pseudonym badabing fr. 25 mai 2007 22:30

Selv er jeg av den oppfatningen, men det er vel de fleste andre også, om seg selv altså... Men det betyr likevel ikke at jeg ville brukt den formuleringen i profilen min om meg selv. På samme måte som du ikke leser noen profiler hvor folk selv sier de ikke har dem plantet på jorden, eller at dem ikke har bein i nesen, så er det like lite nødvendig å sette det som et kriterie til en potensiell dame/type; think about it...

(mann 39 år fra Oslo) lø. 26 mai 2007 20:01 Privat melding

Alle har vel bein i nesa, når man ser medisinsk på det. Derfor utrykket er så teit. Kanskje jeg skal etterspørre folk med tenner i munnen, negler på fingrene, navel osv..

Skjult ID med pseudonym badabing lø. 26 mai 2007 23:52

Skal man være ekstra pirkete, så er det vel strengt tatt brusk man har i nesen... ;-)

(mann 51 år fra Oslo) sø. 27 mai 2007 07:25 Privat melding

badabing, strengt tatt er det er vel tuppen som er brusk. Det er noe bein lengre oppe...

(mann 36 år fra Oslo) ma. 28 mai 2007 00:52 Privat melding

NEIII!!! Jeg som hadde DEN morsomheten og så er det akkurat det hele diskusjonen går ut på...

Man har vel som regel brusk i nesa om jeg ikke har misforstått noe. Så hvis man fortsatt leter etter en kar med bein i nesa, noe de aller færreste har, leter man vel etter en som er ekstra tøff da eller?

Selv må jeg innrømme at jeg har brusk, så jeg har nok ikke så mye å stille opp for de jentene som ønsker bein dessverre.

(kvinne 39 år fra Oslo) ma. 28 mai 2007 01:27 Privat melding

Nei, altså, her må sykepleieren skjære gjennom: Kit001 har helt rett, det er ben øverst i nesa, det er den ytre delen som består av brusk. Nesefraktur krever som regel oppretting og er visstnok veldig vondt og ikke spesielt flatterende. (Gjentatte brudd og/eller ubehandlede brudd kan medføre varig skjev nese)

Med andre ord ikke noe å anbefale å skaffe seg rett før en Sukker date, men sikkert kult å skilte med på profilen sin for de som har angst for klisjeer.

Skjult ID med pseudonym Goddess ma. 28 mai 2007 02:20

Livet går videre, tross alle klisjèer...

(mann 51 år fra Oslo) ma. 28 mai 2007 10:43 Privat melding

Hei alle kvinner - mann med bein, og brusk, i nesen er her! ;-)

Skjult ID med pseudonym hingsten.. on. 30 mai 2007 00:18

Mye fristende stoff å ta tak i her..
Klisjeer eller ikke.. i starten handler det faktisk om det... med alle goder og frynser som følger med.. som ofte ender med kortvarig lykke... Har vært bort i endel "ulykkelige nyskilte sjeler" bak stolte fasader... når jeg de siste år har cruiset litt rundt...
Det handler om gjensidig ros og oppmerksomhet og......"sykepleiere" som roper ikke stopp.... og etter en tid roper stopp.. det er mye det det handler om..da teller faktisk ikke den "stolte hane" med hva han måtte tro han er i forhold... så får klisjeer være klisjeer..