Alle innlegg Sukkerforum

Klinings på firmafest

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Puslespill sø. 13 mai 2012 15:46

Kom «i skade for» å kline med ei jente fra jobben på firmafest.

(Sikkert ingen som har gjort det før)

Men hva gjør man nå? Hun er i kategorien «nydelig men kanskje ikke gifte seg med». Ikke for å være innbilsk, men jeg føler hun har sett på meg en stund. Problemet er at jeg sitter i ledelse.

Hvis det var noen jeg møtte på byen ville jeg kjørt på, for hun er veldig søt, men å se henne på kontoret hver dag...

Valg:

1. Ignorere hele greia
2. Snakke med henne og si det var en en-gangs-ting
3. Be henne ut på middag og la det stå til. Selv om jeg har midlertidig kos som hensikter. (Men er det greit siden vi begge er single og kan kose oss så lenge? – det er her dilemmaet ligger.) Og det er et fælt dilemma.

Hva sier sukkerbitene?

Skjult ID med pseudonym ring me sø. 13 mai 2012 15:49

2.

Skjult ID med pseudonym dame sø. 13 mai 2012 15:55

2.

3 = trøbbel!

Skjult ID med pseudonym Fredrik sø. 13 mai 2012 15:55

Du oppfører deg som en kjærring! Gå ut som en gentleman - skap en god tone - og spør henne rett ut: Hva gjør vi?

(kvinne 34 år fra Buskerud) sø. 13 mai 2012 15:57 Privat melding

Personlig tror jeg at jeg bare ville fleipa det vekk. "haha, var fett i helga, hvordan er formen?" uten noe dikkedarier før du merker hva dama er ute etter.

Skjult ID med pseudonym smil sø. 13 mai 2012 15:57

Eni me Fredrik...

Dokk ser sikkert ut som to "idiota" på jobb...hehe
Ta tak å vær mainn!!!

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 13 mai 2012 15:59

hehe den der er litt tricky...

Skjult ID med pseudonym a sø. 13 mai 2012 15:59

Ville fått henne til sengs før jeg tok en avgjørelse:)

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 13 mai 2012 16:06

Nr 2.

Skjult ID med pseudonym HønnyBønny sø. 13 mai 2012 16:11

Korsn veit du at ho ikkje e konemateriale?

Skjult ID med pseudonym Jadda sø. 13 mai 2012 16:12

Jeg kom også i skade for å rote med en kollega på firmafest. Vi har hatt en god tone lenge og tror nok det har ligget i kortene lenge at det kom til å skje noe mellom oss. Problemet mitt er bare at hun er i et forhold..
Hun er også i kategorien nydelig! Skal jeg kjøre på, eller vente på et signal fra henne?
Har overhode ingen anelse om hvordan hennes forhold til samboeren er, men tar jo det som et hint om at det kanskje ikke går så bra når hun roter med meg? Eller vil dama rett og slett ha i pose og sekk?

Jadda!!

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 13 mai 2012 16:16

man bør jo egentlig ikke involvere seg på jobben sånn generelt fordi det fort blir kleint. Vært der sjøl klarte å rote rundt med sjefens sønn etter at jeg hadde jobbet der i 2 uker..lite kleint da sjefen ringte meg og sa det var morro at vi var det nye paret på jobben...ehh..

i tilegg klart å involvere meg med en kollega..men det ble rimelig uskyldig..og vi var profesjonelle så det gikk greit forsåvidt litt værre var det med et medlem/kunde hvor det ikke var like uskyldig..det ble kleint det:P

(mann 38 år fra Telemark) sø. 13 mai 2012 16:27 Privat melding

heheh kan man ikke sjekke opp kunder altså ? Så man skal bare overse om kunden prøver å sjekke deg opp, selvom kunden er hot som bare det?

(mann 51 år fra Oslo) sø. 13 mai 2012 16:40 Privat melding

Hvis du har ett direkte lederforhold til henne, bør du være veldig forsiktig med å innlede noe forhold med henne.

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 13 mai 2012 16:47

@tbird
og det er pokkern så vanskelig!
policien på jobben var i vertfall det at man skulle ignorere det :P
syns jeg var flink som hadde såpass viljestyrke...at det ikke skjedde med flere...men å holde fingrene av fatet...damn..ikke enkelt:P

fore the case...jobbet på et treningsenter så da sier det seg sjøl at det var en del fristelser ute å gikk :P

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 13 mai 2012 17:04 Privat melding

Kan være fort gjort å falle for fristelsen, spesielt når begge er single, men business og pleasure er stort sett lurest å holde adskilt. Forstår deg godt, og du er den som egentlig må finne ut og ta en avgjørelse på hva som er rett å gjøre. Husk bare at dette får innvirkninger på flere enn dere to. Hvis dere fortsetter relasjonen, uansett på hvilken som helst måte som fører dere nærmere hverandre i privatlivet, vil kollegæne etterhvert skjønne det, om de ikke alt gjør det. Her kan det oppstå mistillitsforhold, spesielt siden du er leder. Kan du holde deg objektiv i saker der hun er involvert for eksempel? Selvom dere i beste fall klarer å holde jobb og privat adskilt så kan kollegaer være skeptisk likevel angående hvor lojalitet og profesjonalitet ligger, og tillit kan ta 5 år å bygge opp og 5 minutt å rive ned.

På den annen side, de fleste selskaper har policy og forretningsetiske retningslinjer, nettopp for å veilede ansatte om de er i tvil. Om jeg var deg ville jeg konferert med disse policy-ene, kjent på magefølelsen, hensynet til arbeidskollegaer og da tror jeg du rimelig kjapt vet hva som er rett :-)

Lykke til, uansett hva du velger :-)

Skjult ID med pseudonym GhostPanda sø. 13 mai 2012 17:05

2

Skjult ID med pseudonym Høypåpæra sø. 13 mai 2012 17:16

Ikke gjør noe mer om du ikke tror der er noe seriøst på gang.

Skjult ID med pseudonym bolla sø. 13 mai 2012 17:21

ikke vanskelig i det hele tatt.. Når du sitter i ledelsen, det er jobben og karieren din, da er det din først prioritet, gitt at du ikke er seriøst interessert i den jenta du har klina med. Da blir spørsmålet hvordan ror du deg ut av situasjonen og det er veldig enkelt: nr.1 (+ at du må være hyggelig ikke totalt overse henne, men ikke oppfordre til noe og generelt sett late som ingenting). Du trenger ikke forklare noe til henne, kvinner vet sånt.. de er mye smartere enn menn på dette området. Trust me (snakker av erfaring).
Hvis du faller for fristelsen til å få i pose og sekk (både være sjefen hennes og date henne uten å være interessert i noe seriøst/varig) da tar du en stor risiko. Uansett om hun har lyst og synes det er greit.. Her er det du som risikerer mye ved å tape ryktet ditt som kan få negative konsekvenser for jobben din og din stilling, noe som sikkert hadde vært ganske surt for deg.. Hun derimot har ikke noe å tape, og muligheten er stor for at hun har klina med deg nettopp for å "ligge seg til toppen" ja du kan smile, men det er ikke bare på film det skjer.. kvinner er fordømt smarte, eller kanskje det bare er vi menn som er enkle.. vi tenker med det lille hodet og ikke det store når det gjelder damer. Sånn er det alltid..

(kvinne 36 år fra Oslo) sø. 13 mai 2012 17:51 Privat melding

tricky one!
Men jeg ville nok prøvd å tulle det litt bort å se ann reaksjonen. Tenk på din jobbstilling. Det kan bli så jæklig kleint om ting ikke går som planlagt.

Skjult ID sø. 13 mai 2012 17:54

Jeg klina med sjefen mange ganger, vi var begeg single. Ble aldri noe mer ut av det, tror ingen av oss var nok interessert, men traff hverandre for litt kos. ( LITT kos, ikke sex..) Men er ikke helt bra, nei..

Skjult ID med pseudonym Stevia sø. 13 mai 2012 23:36

Synes dette er litt i samme gate som å ha en leieboer av det motsatte kjønn. Og det har jeg nå, og har hatt tidligere.
Da er regel nr. 1 at hun er forbuden frukt.
Regel nr. 2, se regel nr. 1.

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 13 mai 2012 23:41

Det er et ordtak som sier "Don`t shit where you eat.".
Det er noe i det. :-)

Skjult ID med pseudonym Boble® ma. 14 mai 2012 13:32

Om du er hennes leder så bør du tenke deg om 423,5 ganger om før du finner på noe mer. Ett kyss er ikke nødvendig å diskutere noe særlig. Du kan unngå temaet eller ta det opp med henne og høre med henne hva hun ser for seg. Jeg hadde unngått temaet dersom det så ut som at dama ikke ville ta det opp.

Å krype til køys med henne er en veldig dårlig ide dersom du ikke tenker å satse langsiktig. Der kan du havne opp i all mulig problemer med anklager om seksuell trakkasering, maktmisbrukt og annet dritt dersom du møter på feile dama.