Alle innlegg Sukkerforum

Jeg lurer på...hva mener gutta om dette?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym -m- sø. 13 mai 2012 16:08

Mens jeg har vært singel har jeg datet litt gutter men de blir så fort seriøse og vil at jeg skal møte mamman dems/pappaen/stepappa(eller mamma)/søsken/halvsøsken/bestekompiser og andre venner og det utrolig fort!

Tar ikke dere gutta en sånn ting som seriøst? For meg da så når en gutt vil det så betyr det at han er veldig seriøs med meg noe som skremmer meg rimelig fort bort.

De siste 4 jeg har deitet da har dette skjedd. Ikke for det ikke noe problem å møte dem og jeg kommer godt overens med dem. Problemet er at sånt skremmer meg fordi det betyr for meg at denne personen virkelig liker meg på en seriøs måte.

Jeg for min del er overhodet ikke DER.

Burde man ikke vente med sånt til man er sammen og ikke bare deiter?

Skjult ID med pseudonym Puslespill sø. 13 mai 2012 16:16

Jeg datet ei jente i et par uker og spurte henne om hun ville være med på middag med faren min, som tilfeldigvis var i byen. Ikke noe spesielt ment med det, fra min side, bortsett fra en god middag på en god restaurant.

Men jeg hørte aldri fra henne igjen........

(kvinne 34 år fra Buskerud) sø. 13 mai 2012 16:18 Privat melding

Synes heller ikke man skal legge så mye i det, selv jeg som jente foretrekker å treffe en kar over noen øl og hvis det kan passe å ta noen øl med ham når jeg er ute med mine venner, er det helt topp. Enten det er første, andre eller femte gang :) Vil gjerne ikke introdusere noen til foreldre før man vet hvor ting er på vei, men synes heller ikke det er nødvendig å utsette i all evighet heller. Trives man ilag så er det bare hyggelig, som @puslespill nevner, å ta en god middag med noen.

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 13 mai 2012 16:19

Nettop da syns hun sikkert at du var litt for seriøs for tidlig :P Kansje det er sånn at vi gutter og jenter ser veldig forskjellig på dette?

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 13 mai 2012 16:29

Med foreldre burde man vel vente til det er gjensidige følelser hvertfall uten at jeg vil sette en tidslimit på det, men med venner så trenger man vel ikke vente så lenge?

Og du skriver at "Problemet er at sånt skremmer meg fordi det betyr for meg at denne personen virkelig liker meg på en seriøs måte." Er det ikke bare hyggelig å vite at personen virkelig liker deg da? At du ikke blir played. At han faktisk mener det seriøst. Ville du heller møtt en fyr som du ikke visste om likte deg? Jeg kommer aldri til å skjønne meg på kvinnfolk... Jeg vil nemlig møte jenter som liker meg og ser det som et mål i det fjerne... Hadde jeg funnet noen som faktisk viste det tydelig og var seriøs så hadde jeg blitt veldig glad.

Skjult ID med pseudonym tweettweet sø. 13 mai 2012 16:41

Jeg er enig med jentene her - jeg også blir veldig satt ut om gutten går for raskt frem og omtrent vil vi skal flytte inn sammen etter to uker, eller at jeg skal møte foreldre etter et par dater.
Jeg er under det inntrykket at endel på sukker er så INNMARI klare for å slå seg ned, at de ikke gidder å kaste bort tid på å date. Det er jo ingen ting galt i det, men da tror jeg det er viktig for oss som trenger litt mer tid på oss for å finne ut hva vi vil med vedkomne at vi er ærlige på det, og på den måten slipper VI å bli ansett som players dersom vi bare er litt usikre og blir lett skremt av at den andre parten går for raskt frem...

Skjult ID med pseudonym Kvinne sø. 13 mai 2012 16:42

@ts
Nå er jeg ikke hankjønn, men tar sjansen på å svare. Synes "Alene" har et poeng, også Puslespill. Om en fyr jeg dater, inviterer meg med på middag sammen med faren hans, moren eller begge, vil jeg rett og slett ta som et kompliment. Det sier mye om hvordan han er og hvilket forhold han har til sine respektive, og ikke minst hvordan han ser på meg. Trenger ikke nødvendigvis være ment sånn "seriøst opplegg", men at han er avslappet ift. til foreldrene og meg.
Når det gjelder mine foreldre, er saken en helt annen. Hehe. Da ville jeg nok vente litt lenger ut i prosessen.
Vi er forskjellige, har ulik bakgrunn og referanser. :-)

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 13 mai 2012 16:43

@alene

Nei kansje ikke veit ikke helt hvorfor det skremmer meg.. Jo så klart det er jo hyggelig også samtidi er det kansje litt sånn for meg at når en gutt virkelig liker meg så godt er jeg redd for å såre han..det er liksom ikke så farlig med de som player meg skjønner? Forstår godt det når man ikke skjønner seg på seg selv hvordan kan andre gjøre det? For jeg er den typen jente som 99% av gangene ender opp med å såre guttene nettop fordi jeg har veldig vanskelig for å senke ned muren og forelske meg i dem eller tørre å satse..er liksom tryggere å ikke gjøre det. Har en tendens til at de tror vi er mye closere enn vi egentli er :P

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 13 mai 2012 16:50

Syns mange jenter nå for tida pleier å si at de er redd for å såre noen. For meg så høres det da ut som man hele tida ser etter en vei ut istedenfor å se etter en vei inn i et forhold. Vil man egentlig da finne noen? Og hvis man ikke vil det, hvorfor dater man i så fall? Det handler om å tørre å ta sjanser. Derfor kaster jeg meg ut i det og vil helst møte ei jente så fort som mulig etter å ha fått kontakt. Man vinner ikke i Lotto hvis man ikke spiller! Og er det gutten sin feil at jenta ikke tør å senke muren? Jeg går på date med forhåpninger om å finne en kjæreste. Høres ut som noen går på date for å se hva slags feil de kan klare å finne hos personen for å finne en unnskyldning for å ikke møte ham igjen. My 2 cents.

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 13 mai 2012 16:59

@alene
du kan nok ha mye rett i det der hører stadig fra min søster når jeg har dumpet noen : hva var feil med han her nå da? forfulgt av latter :P Jeg er nok helt garantert av typen som ser etter feil fordi jeg er redd for et seriøst forhold er nok litt redd for å tørre å føle noe fordi da kan jeg bli såret selv da er det bedre å ha kontroll på følelsene... Beunder mennesker som tør det du tør @alene ! veninner som blir oppover ørene forelsket..jeg er liksom ikke så naiv lenger mere realist men skulle ønske jeg ikke var det :P

Skjult ID med pseudonym Dragon sø. 13 mai 2012 17:03

@TS
Tror jenter overtolker det her til de grader, har absolutt ikke sperrer på det der, med mindre det er åpenbart at det ikke går lenger. Om det tilfeldigvis blir sånn at det klaffer med en god middag, at familien skal en tur på kino osv. så er det null stress at de møter hun jeg tror det kommer til å være kjæresten min i fremtiden... fordi vel.. er det ikke på vei dit så henger jeg jo rett å slett ikke med kvinnfolket på slike events. Da er det bare "your place or mine". jeg tror du burde være mer bekymret om han sier "jeg vil ikke at du skal møte foreldrene mine enda" Det blir jo et slag i tryne? Vil du være en skitten liten hemmelighet?

så om det skremmer deg så har jo det kanskje noe med at Du ikke ser på dem som fremtidige kjærester? fordi er det dit det er på vei så er det jo ikke noe stress? da er det jo bare et spørsmål om når. så du burde kanskje starte å gjøre det klart at du egentlig bare er ute etter å ha det litt moro og egentlig ikke er forholdorientert fra starten av?

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 13 mai 2012 17:10

Takk for mye bra svar greit å høre om andres erfaringer og meninger :)

@dragon
det kan godt hende vi er nok kansje litt vell flink på sånn overtolkning. Neida jeg vil jo ikke det men har veldig vanskelig for å finne ut av sånne ting om "hvor man er på vei" for jeg veit som regel ikke det..sånn med meg sjøl..men tror du det er et slag i tryne for gutten hvis jeg sier det? Fordi det er veldig sjelden jeg lar noen møte familien min..

Jo det er nok kansje det men som regel så ser jeg jo litt på dem som det ellers hadde jeg jo ikke holdt på med dem men jeg aner stort sett ikke hvor jeg selv står oppi det hele. Men jeg er veldig ærlig og pleier å si det fra starten av at jeg er litt vanskelig når det kommer til forhold, at jeg ikke så lett forplikter meg og forelsker meg så gutta er klar over dette siden min erfaring er at de veldig lett "tar av".

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 13 mai 2012 17:19

La gutten ta av litt da. Og gi etter... Så kanskje du havner i ett forhold som faktisk er bra... Er ikke rart det blir vanskelig hvis jenter har så vanskelig for å bestemme seg...

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 13 mai 2012 17:23

uff håper ikke alle jenter har like vanskelig for å bestemme seg som meg..hehe..ja etter sist helg hvor vi bare hadde det syykt bra har jeg bestemt meg for å slutte å holde igjen sånn og la meg rive litt med jeg også veldig godt råd..en god del mnd jeg har data han nå så hehe kansje litt på tide :P

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 13 mai 2012 17:26

Gjør det! Godt du faktisk hører at det er litt fornuft i det jeg sier :) Lykke til, håper det går bra for deg! Og håper andre jenter leser dette og også slipper litt opp bremsen... Du får lage en gladtråd hvis det går bra :D

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 13 mai 2012 17:28

Takker :) Hehe kan være litt fornuftig i blant når jeg får det for meg :P ja man har jo egentli ikke så mye å tape i grunn..mere å vinne på det!

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 13 mai 2012 17:30

Stemmer, alt å vinne, ingenting å tape. Riktig holdning! Er jo nå jeg burde bedt ut deg på date da, haha. Krysser fingrene for deg nå, sikker på at han fyren blir både overraska og fornøyd.

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 13 mai 2012 17:40

hehe takk for det! Ja det tror jeg også han fortjener i allefall det som er så utrolig god mot meg :))

(mann 42 år fra Oslo) sø. 13 mai 2012 17:56 Privat melding

Hvis man er voksen, så dater man ikke lenger når man begynner å treffe familie og venner synes jeg. Da er man over i et forhold og det bør man kommunisere sammen om tydelig.

Er skummelt å bare la ting skje helt på slump som det nevnes her, snakk sammen om hvor dere er hen!

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 14 mai 2012 13:08

@mr kjekkas
Litt sånn jeg tenker også at da er man over i noe mere seriøst godt råd å snakke sammen noe vi egentlig er veldig flinke til er bare noen ting som er litt mere vanskelig å snakke om :P