Alle innlegg Sukkerforum

og bare fordi det er søndag..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym -m- sø. 13 mai 2012 16:55

så MÅ jeg bare komme med et spm til er så kjekt å vite hva andre tenker :P

Casen er at jeg nå nylig spontanaborterte jeg viste ikke at jeg var gravid men hadde en liten mistanke..dette har skjedd meg 3 ganger før men da var jeg i et seriøst forhold og naturlig å snakke om..men hva nå når jeg bare deiter? Bør jeg si dette til han som mest sannsynlig er pappaen har han på en måte rett på å få vite det eller skal jeg skåne han for det? Veit dette er en veldig følsom og snill gutt så tror han kansje kunne blitt lei seg. Tanken er at hvis jeg forteller dette så vil jeg kansje skape litt mere styr for han enn nødvendig siden det alikevell ikke ble noe av? Typ snakke om hva vis det hadde blitt noe av osv..blir jo litt sånn seriøs snakk som kan fucke opp "tingen" vi har :P hva mener dere gutta og hva mener dere jentene hvis det hadde vært deg det hadde vært snakk om?

Skjult ID med pseudonym m30 sø. 13 mai 2012 17:00

Keep quiet.

(Og bruk for pokker gummi neste gang om det ikke er seriøse ting på gang, og dere begge vil ha små!)

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 13 mai 2012 17:03

Takk!

Hehe jeg pleier faktisk være super streng på det der..men gikk litt heftig for seg et par ganger så vi glemte det :P Har veldig lett for å bli gravid så skal ikke mye til før det begynner å vokse noe inni meg gitt :P

Skjult ID med pseudonym bolla sø. 13 mai 2012 17:12

Du trenger ikke si noe som helst. Det har ingen hensikt og lager bare problem for deg/han.
Hvis jeg hadde datet en jente og hun hadde blitt gravid, og abortert spontant, alt uten at jeg visste om det, hva skulle vitsen være med å fortelle meg det? Ja hvis hun hadde behov for å fortelle det, greit, det er noe annet. Men i dette tilfellet tenker du av hensyn til han. Det blir bare tull.

bruk kondom eller ppiller, hvis du ikke planlegger familie..

Skjult ID med pseudonym :p sø. 13 mai 2012 17:16

Jeg var på date 3 dager etter at jeg tok abort. Sa aldri noe til daten, vi hadde sex noen ganger etter date nr 1. Nå har jeg lært og bruker p-piller selv om jeg alltid bruker kondom.

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 13 mai 2012 17:17

Har vell et vist behov for å fortelle det siden jeg tenker på det men da skal jeg la være å si det :) hehe ja har vært å fått resept på p piller gitt..bedre å være på den sikre siden..:P man kan jo aldri være 100% sikker men det hjelper jo en god del! Kondom ødelegger for meg hele sex opplevelsen er som å raspes opp invendig...auch! og nå tenker jeg å prøve å holde meg til han en stund :P

(kvinne 34 år fra Buskerud) sø. 13 mai 2012 17:18 Privat melding

Tror heller ikke det er hensiktsmessig å fortelle ham noe. Hva nytte vil han få av "hei jeg ble gravid men det gikk åt skauen"...jaok, takk..Neh, keep quiet :)

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 13 mai 2012 17:18

@ :p

oii! ja lurt det så er man i vertfall sikra bør jo helst bruke begge deler ja :P fort gjort at man starter litt også kommer begge på den helsikes kondomen :P !

Skjult ID med pseudonym oo sø. 13 mai 2012 17:21

? så du har usikker sex i tillegg til å ikke selv bruke prevansjonsmiddel - ja det er helt klart USIKKERT!

- husk å ta pillene nå da :o)
inntil du OG han virkelig vil ha gullunger

Skjult ID med pseudonym ring me sø. 13 mai 2012 17:25

jeg ville ha fortalt det, men så ville ikkje jeg ha datea viss jeg ikkje hadde langsiktig plan med han. Du skriver jo at du vil holde på han en stund- men hva tenkte du etterpå? Så kanskje det ikke er riktig at du forteller det?

Mulig det kan være greit for mannen å vite at han faktisk kan bli far? Er det vanlig å spontanabortere 4 ganger? Kanskje du skulle ha tatt ultralyd og sjekka opp om det er noe galt med deg??

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 13 mai 2012 17:36

hehe u bet! ja har litt lett for å bli rivd med men nå er det vertfall mere sikkert .P

ja litt vanskelig..er vell mere fordi jeg ikke veit helt selv..har så lett for å miste interessen når det er sagt så er han veldig spesiell på en bra måte og absolutt kjæreste matriale. Ikke ofte ting føler så naturlig sammen med en gutt men føltes liksom for "rett" for fort følte jeg så blei litt skremt av det og hvor intresert han var..
hehe ja nå har jeg egentli bestemt meg for ikke å få flere barn da såe..men man veit jo aldri kan jo ombestemme seg :P

Ja litt det jeg tenkte også for var en gutt før jeg deitet som fortalte at han hadde opplevd det med ei jente og at han enda tenkte på hvordan det barnet hadde blitt..så kommer kansje litt an på personligheten til gutten? tenkte og på det for en del gutter bekymrer seg jo over det om de kan bli far eller ikke og han funker jo helt klart effektivt på meg hehe :P veit ikke men veit at både mammaen min og søstra mi har opplevd det et par ganger..mja jeg burde nok kansje gjort det men har en enorm skrekk for alt som har med sånt å gjøre da tror jeg de har måttet dope meg ned :P

Skjult ID med pseudonym Høypåpæra sø. 13 mai 2012 17:37

Selvfølgelig sier du ikke noe om det.

Skjult ID med pseudonym søta sø. 13 mai 2012 17:55

@-m-

Har du prøvd latexfrie kondomer? jeg blir ødelagt av vanlige, kjøper derfor latexfrie;)

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 13 mai 2012 18:18

@søta

jasså kansje det funker på meg og da worth a try ;)

Skjult ID med pseudonym Trulte sø. 13 mai 2012 19:07

Siden det endte med spontanabort så ville jeg holdt det for meg selv.

Skjult ID med pseudonym Stevia sø. 13 mai 2012 23:14

Det finnes beskjeder jeg ikke ville likt å få fra en kvinne jeg hadde hatt sex med, for å si det sånn.

Kanskje særlig siden jeg har kappet strengen. :-)

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 14 mai 2012 13:06

@virra
Tusen takk veldig hyggelig å høre :)