Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID ma. 14 mai 2012 14:57

Jeg har 4 barn med 4 forskjellige menn. Overhørte nylgi en samtale mellom noen, de mente at jeg var uansvarli. Tenke seg til å sette så mange barn til verden, ja tenke seg til det. Jeg tar ansvar, er hjemme med barna. Jeg slipper å miste noe av oppveksten, siden jeg er der hele tiden. Så dere som dømmer en alene mor med mange barn , har jeg en ting å si klapp igjen.....

Skjult ID med pseudonym lillemeg ma. 14 mai 2012 14:58

Helt engi :-) stå på :-)

Skjult ID med pseudonym Liz ma. 14 mai 2012 15:00

Litt frekt å si klapp igjen til dem som betaler for deg? Når ble det å ikke jobbe å ta ansvar?

Mvh også alenemor - i full jobb

Skjult ID med pseudonym Arbeider ma. 14 mai 2012 15:04

Enig med Liz, hvem betaler for at du skal være hjemme med 4 barn?

Skjult ID med pseudonym Langt unna ma. 14 mai 2012 15:05

Svingte unna ei som hadde to barn med to ulike fedre jeg...særlig når begge fedrene er "sinnsyke" hehe.

Vil ikke dømme deg som uansvarlig likevel. Uheldig kanskje? Eller ukritisk? ikke lett å tolke av informasjonen vi har her. hadde disse dommerne noe mer info om deg da? kanskje de baserte utsagnene på noe mer ?

Skjult ID med pseudonym chuckboris ma. 14 mai 2012 15:08

@TS
Men når du skal lage en til, skaffer du da barnevakt eller inviterer du ham hjem?

Skjult ID ma. 14 mai 2012 15:09

Helt utrolig, eier du ikke skam, jeg er en av de som er med på å forsørge deg. Jeg kjenner en som har 5 barn med 4 foskjellige mannfolk. Hadde jeg vist hvem du er, kunne jeg ha sørget for at dere ble kjendt. Dere hadde helt sikkert hatt mye å snakke om. Å si at du tar ansvar, er å dra den litt for langt. Vi har veldig mye bra prevangsjon, du kunne sikkert ha funnet noe som funket.....Jeg sier bare stakkars den tosken som innlater seg med deg, han blir garantet pappa til nr 5.

Skjult ID med pseudonym Puppi ma. 14 mai 2012 15:11

Måtte du har fire barn med fire forskjellige menn da? Klart krever det forskjellige former av tilpasning i hverdagen din. Tror ikke at dem mente at det er uansvarlig i forhold til at du har fire barn (flott dem som har fire barn :P ), men at du har dem med fire menn. Det her problemet ligger.
Du er hjemme og gjør sikkert en kjempe bra jobb, men hva skal ungene dine tror når dem er stor?
Hm....

Skjult ID med pseudonym Mannehora ma. 14 mai 2012 15:15

Dette må da vel være en tulletråd, startet kun for å provosere... :)

Skjult ID med pseudonym m30 ma. 14 mai 2012 15:22

Så, så, folkens.

Det er ok at man er uenig med trådstarter, men det går da an å vise litt mer respekt enn hva som fremkommer her.

Skjult ID med pseudonym poppy ma. 14 mai 2012 15:59

TS

Venninna mi er også hjemme med 4 barn. Hun er ikke alenemor, men mannen jobber på havet og er mye borte. Det er en heldagsjobb å passe 4 barn. De som er uenige i det vet ikke hva de snakker om. Hvorfor du ikke jobber har du jo ikke sagt noen ting om. Det er jo bare folk som antar at du er på trygd og at det er din egen skyld...Blir litt sjokkert og håper virkelig ikke disse menneskene blir syke eller av annen grunn trenger økonomisk støtte fra staten. Om du har 4 barn med 4 forskjellige menn er vel like mye mennenes skyld som din skyld. Det er bare så typisk og skylde på dama som den uansvarlige. Men har man satt 4 unger til verden, så er det vel for at man ønsket 4 barn skulle en tro. Ikke noe galt i det vel. Hver sin lyst. Håper du har et godt liv og er fornøyd. Det er det viktigste!;)

Men jeg skulle likt å sett hva forumstrollene hadde sagt om du hadde gitt fedrene fullt ansvar!! DA hadde du vært dårlig mor da....

(mann 35 år fra Rogaland) ma. 14 mai 2012 16:01 Privat melding

Tror ikke det er noen tulletråd, er normalt i småbygder vertfall at kvinnfolk har gjerne 2-3 barn med samme antall ulike fedre, skaffer seg dermed et fint liv, så de lever på barna/fedrene, samt på dere som betaler skatt ;)
Eneste ulempen er vel når de en gang blir "pensjonist", da blir det "minsten".........

Men så er det som en sier oppforbi, mannfolk er sinnsykt utrolig dumme, hvorfor i det hele tatt vurdere å bli sammen med ei slik??

Selv går grensen på "har barn og er deltidsmor"
De kan en stole på :P

(Tror jeg :P)

(mann 41 år fra Hedmark) ma. 14 mai 2012 16:05 Privat melding

Jo dette er en tulletråd,og hvis ikke er det jo synd på vedkommende. Som ikke har hatt evner til å se at dette er uheldig på mer enn 1 måte.

Skjult ID med pseudonym HønnyBønny ma. 14 mai 2012 16:25

Lure på om TS meine at man e uansvarlig som foreldre om man har barna i barnehage? Kan jo gå glipp av nåkka.. .p

Skjult ID med pseudonym Høypåpæra ma. 14 mai 2012 16:48

Det er kanskje det at man kan stille spørsmål til dømmekraften din, når du velger sette deg selv i en situasjon som du er i. Hvor lurt er det å få barn med alle man treffer da? Hvor kult er det å ha et liv som i hovedsak består av å sjonglere mellom alle fedrene?

Tror dette er troll.

(kvinne 34 år fra Akershus) ma. 14 mai 2012 17:01 Privat melding

Jeg syns det litt litt artig at noen nevner at andre betaler for en. Man får faktisk ikke så mye som alenemor lenger, som man kanskje gjorde før. Dsv, om man er alenemor får man en ekstra barnetrygd a 970 kr, denne summen uansett om man har 1 eller 4 unger. Man kan få dekket 60 % av bhg/sfo utgifter før kostpenger, som i mitt tilfelle hadde vært 1398 kr. overgangsstønad som er den man virkelig "drar inn på" får man kun i 3 år, og man må være i minst 50% jobb eller skole for å kunne få dette. Full overgangsstønad er på ca 12000kr, den blir redusert med 40 øre pr kr man tjener. (før kunne man få om man ikke jobbet også, men reglene er endret)

Så TS kan motta (gitt at hun har barna i bhg/sfo) 6562 kr fra skattebetalerne i mnd. Jada, dette er nok penger, ikke det jeg sier. Men, vi lever i et velferdssamfunn, da er det slik at andre "betaler" for det man måtte mene er andres dumheter. Å si dette er dumt pga det økonomiske det medfører for andre, ja da er det like dumt at vi må betale for de som blir påkjørt, får kreft pga røyking eller overdreven soling etc. Tenk litt før du åpner kjeften, neste gang kan det være deg som trenger litt av skattebetalernes penger.

At fedrene skal betale er jo bare rett og rimelig, de har tross alt vært med på moroa..

Jeg syns dog, at det er lov å tenke før man setter barn til verden.. Jeg tror jeg hadde stoppet etter 2 barn med ulike fedre. Nå har jeg en fra før, om jeg skulle treffe noen og få barn med han, er jo ikke jeg noe bedre i grunn..

Oh, jeg glemte jo, som aleneforelder får man også skatteklasse 2. For meg utgjør dette ca 1000 kr i mnd nå..

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 14 mai 2012 17:04

oh no,jeg glemte også finnmarkstillegget. .. jeg tror om jeg ikke husker feil, er det et beløp på 330 kr i mnd.. den som er superintressert kan sjekke nav:p

(mann 35 år fra Hordaland) ma. 14 mai 2012 17:10 Privat melding

@lashes
Tommel opp til deg! Litt edrueligheit og perspektiv på saker og ting har aldri skada. :)

(Det er morosamt kor effektivt middel fakta er for å drepe ein nettdebatt.)

Skjult ID med pseudonym øst ma. 14 mai 2012 17:16

Med andre ord så er du ikke mye kritisk til hvem som får komme mellom beina dine.

Skjult ID med pseudonym Porfirij ma. 14 mai 2012 17:18

@øst
Uhm.
I teorien kan ho har pult kun fire stykk i løpet av livet. (Eg rekna med utsagnet ditt var retta mot trådstartar.)

Og kor kritisk er DU til kven som slepp til mellom dine bein?

Skjult ID med pseudonym øst ma. 14 mai 2012 17:21

Er iallfall så kritisk at jeg har kontroll på hvem jeg lager barn med.

Vanligvis så er det milevis mellom teori og praksis

Skjult ID med pseudonym Stevia ma. 14 mai 2012 17:23

Gitt at vi skal regne dette som et seriøst innlegg, så konstaterer jeg at TS nok har vurderinger som gjør at jeg ville skygget banen rimelig kjapt. Det er mulig de vurderingene er riktige for henne, men her er det mye jeg neppe ville forstått.

Skjult ID med pseudonym Porfirij ma. 14 mai 2012 17:29

@øst
Vel.
Om ein skal dra det teoretisk enda lenger, så kan trådstartar til og med ha nytta prevansjon alle fire gongene, men den har svikta, og at ho av personlige årsaker har valgt å ikke ta abort.

Du veit ikkje, og då tykkjer eg at du av den årsak bør vere litt mindre bastant og nedlatande i dine formuleringar.

Skjult ID med pseudonym øst ma. 14 mai 2012 17:38

Det at hun kun har hatt 4 ligg i livet sitt og brukt prevansjon som har sviktet hver gang, ja da tror jeg det er lettere å vinne full pott i viking lotto to uker på rad inkl joker i forkant:)

Skjult ID med pseudonym Porfirij ma. 14 mai 2012 17:49

Jo. Ho burde nok ha spela lotta i tillegg.. :p

Men poenget mitt er at ein i større grad bør tenkje seg om før ein uttalar seg for krast, og at det du kom i med fyrstninga var totalt unødig. Den type kvalme og sure oppstøyt høyrer ingen plass heime.

Er du ueining, så får du heller halde ein seriøs tone som oppmodar til vidare matnyttig debatt/diskusjon.

Skjult ID ma. 14 mai 2012 17:59

7.500 kr i måneden!???
Herregud, kan jo ikke klage de alenemødrene. God buttikk!

Skjult ID med pseudonym zzzz ma. 14 mai 2012 18:02

Har man råd til å være hjemme og ikke jobbe med fire barn.....???????

(kvinne 34 år fra Akershus) ma. 14 mai 2012 18:19 Privat melding

Ja det er dritgod butikk. Forøvrig mottat jeg 970 kr i bt og 956 kr i skattelette hver mnd. Nå skatter jeg mer enn gjennomsnittet også, bf betaler ikke en krone i barnetrygd;) Jeg har virkelig gjort store penger på å få et barn altså.. For guds skyld, ikke dra alle under en kam..

Når man er alene så kan man som alle andre motta arbeidsledighetstrygd... Så ja, man kan ha råd til det, men god råd har man vel ikke akkurat..

(mann 57 år fra Oslo) ma. 14 mai 2012 18:24 Privat melding

Vi vet intet om inntekten til TS. Hun kan ha en grei uførepensjon, eller en kjempekapital i bakhånd, eller hun kan leve på sosialhjelp. Antakelig noe i mellom. Men hun har altså gjort valg som svært få her billiger eller ville gjort likt.

(kvinne 35 år fra Sør-Trøndelag) ma. 14 mai 2012 18:37 Privat melding

Å legge ut en slik komentar , hadde du ikke forventet å få pes da? Her er det mange som har ulike meninger om ting! Hadde jeg vært deg , og hørt noen si noe sånt så hadde jeg tenkt som så at jeg elsker barna mine og spiller ingen rolle hva folk tenker! :-) og ikke laget en diskusjon! Heller prøv å kos deg med familien din og tenk på at det finnes folk som er misunnelig på deg for at du er så heldig å fått 4 barn :-)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 14 mai 2012 19:19 Privat melding

Når man leser innlegget til TS, så er det VELDIG mye vi ikke får vite noe som helst om, og derfor har vi egentlig et veldig tynt grunnlag for å "dømme" henne.

Jeg er selv hjemme (syk) med tre barn. De har alle samme far, uten at det i seg selv sier noe om meg som person og menneske.

TS tar seg av alle barna sine. Jeg vet om flere menn som har barn med tre og fire forskjellige kvinner, men som ikke stiller opp annet enn kanskje annenhver helg.
Har man barn, så bør de komme først, uansett om man har dem med samme person eller flere. Og ser man feks etter å ha fått to barn med to forskjellige at det begynner å bli "vanskelig" mht at barnet skal få se/ha samvær med begge foreldrene sine det de egentlig burde, så burde man kanskje vurdere å ikke få enda flere barn med enda flere menn eller kvinner.

Skjult ID med pseudonym eikers1 ma. 14 mai 2012 19:29

Dette behøver slett ikke å være noen tulletråd nei. Det finnes jenter som har satt seg selv i en slik situasjon, enkelte faktisk også med vilje. Det er bedre "butikk" å ha 4 barn med 4 fedre (spesielt om du i tillegg har 4 godt lønnede fedre), enn 4 barn med 1 mann. Du får jo fullt bidrag for hvert eneste barn. I mitt hjemdistrikt så var det ei som hadde denne løsningen, og som levde såvidt jeg har forstått ganske greit på bidrag og stønader.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 14 mai 2012 19:41

Litt usikker på hva du skal frem til med tråden din, TS...men på meg kan det virke som om du har et behov for å forsvare valgene dine. Og det er jo helt greit, dersom du føler det er viktig for deg. Men jeg er usikker på om denne salven skytes avgårde i riktig retning, all den tid kommentarene ble sagt i din nærhet (og kan vi anta at det ikke var forumskribenter) - med din fulle anledning til å kommentere der og da.
Med det skrevet har jeg ikke noen problemer verken med at du har 4 barn, eller at de er med forskjellige fedre. Så lenge barna har det godt. Jeg tenker på barnefedrene i denne sammenhengen også , og håper de har full tilgang til samvær. Samarbeid til barnas beste er viktigere enn "hva andre sier...tenker...mener".
Mener jeg, da.

Mulig dette er en tulletråd også, men da har jeg uansett skrevet hva jeg mener om saken.
Og det finnes (som flere påpeker her) også menn som har barn med flere kvinner, og med varierende grad av kontakt med barna....og jeg ser ikke helt forskjellen på hvilken rolle (mor/far) man har i forhold til barnet...ift antall barn man har, og under hvilke omstendigheter.

Selv har jeg gjort andre prioriteringer, og situasjonen med X antall barnefedre til x antall barn er langt unna hva jeg velger i mitt eget liv. Det vil ikke dermed bety at jeg gjør ting mer "riktig"

Ønsker deg uansett lykke til, og et godt liv for deg og barna dine.
:-)

(mann 51 år fra Oslo) ma. 14 mai 2012 19:43 Privat melding

eikers1, ja for vi menn har jo ikke noe som helst ansvar for hvem vi kommer inni? Hvis du treffer på ei dame som har 3 barn med 3 forskjellige fedre, hadde du ikke tenkt deg litt om før du hadde ubeskyttet sex med henne? Selv om hun sa hun brukte prevensjon?

Skjult ID med pseudonym dexterward ma. 14 mai 2012 19:50

Hun kan jo godt tro at hun bruker prevensjon.
Noen lærer å bruke prevensjon ved at en kondom tres på en banan.
Og det er det enkelte gjør, trer kondomen på bananen, har sex og får barn likevel, og klager på det.

Skjult ID med pseudonym Danty ma. 14 mai 2012 19:50

Norge trenger barn..
Gir du de en god oppvekst, noe jeg tror du gjør, så blir den samfunnøkonomiske gevinsten på lengre sikt, stor. Siden så mange her trekker inn økonomiske aspekter her ;)

Skjult ID med pseudonym Icky ma. 14 mai 2012 19:59

Vel...om du ikek forventer kritikk, fatter jeg ikke hvorfor du lager denne tråden. Jeg var borti en mann som hadde 4 unger med 4 damer.. Jeg ville ikke ha han for å si det sånn....

(mann 46 år fra Akershus) ma. 14 mai 2012 20:13 Privat melding

@kit
Jo, jeg hadde gjort det.. Hadde gjort det om hun hadde hatt 4 barn med 1 mann også. Men jeg er jo bare meg, og ikke alle andre.. Vi har selvsagt ett eget ansvar for våre handlinger.

Skjult ID med pseudonym damion ma. 14 mai 2012 21:20

Dette er en tapper dame i en krevende situasjon. Skal hun fordømmes? Hvorfor skulle hun ikke lage en tråd?

Skjult ID med pseudonym bønna ma. 14 mai 2012 21:22

Er fadder på et "tredje fars" barn, veldig bra mor der.

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 14 mai 2012 21:56

har 1 barn med 1 far og er helt klart skeptisk til å skulle få et barn til med en annen en...det må være litt av et styr og hardt arbeid for deg ts og vi veit jo ikke hvorfor ting har blitt sånn...men man skal ikke dømme kan fort havne i en lignende situasjon selv man veit jo aldri..men for min del ytterst skeptisk til det men er man ung kan man jo ikke være aleine resten av livet fordi man har kommet dit man er..kansje ts har møtt på menn som har hatt veldig lyst på barn?

Skjult ID med pseudonym gutt86 ma. 14 mai 2012 22:04

Som en sier litt over her, en mann med fire unger med fire forskjellige damer vil ikke være vel ansett. Hvorfor skal det være annerledes for kvinner?

Skjult ID med pseudonym damion ma. 14 mai 2012 22:10

@gutt86

Fordi hun har hatt mer sex enn andre jenter, mener du?

Skjult ID ma. 14 mai 2012 22:12

Her var det mange meniger. Selvfølgelig er tråden bare tull. Fikk lyst til å se om det ble reaksjoner, og det ble det.
Ha en fin kveld alle sukerklumper ;-)

Skjult ID med pseudonym banditten ma. 14 mai 2012 22:22

Økonomi sat til siden, så er jeg mere bekymret over det børnene ville lære derhjemme.
At få 4 børn med 4 forskellige fædre tyder i mine øjne på at ting ikke helt er som de bør være. Hypotetisk eller ikke.

Børn gør ikke hvad man siger de skal gøre, de gør hvad de ser andre gøre.

Skjult ID med pseudonym poppy ma. 14 mai 2012 22:24

@banditten

Hva er galt med å ha 4 barn med 4 forskjellige? Sånn helt presist. Hva er galt med det?

Skjult ID med pseudonym m30 ma. 14 mai 2012 22:26

@(Skjult ID ) - ma. 14 mai 22:12
Fikk du svar på noe du lurte på?

Skjult ID med pseudonym sukk ma. 14 mai 2012 22:29

Det å ha 4 barn er i seg selv ikke så unormalt,men alle med forskjellige fedre syntes jeg ikke er bra.

Skjult ID med pseudonym MissN ma. 14 mai 2012 22:30

Sikkert ikke noe problem å ha 4 unger med 4 forskjellige, bare man leverer ungene til riktig far ved samvær... Hohoho.... Litt av en oppsamling på søndag da ungene skal hjem igjen sikkert...

Enda godt dette var tull, tullfrøken...

Skjult ID med pseudonym poppy ma. 14 mai 2012 22:35

TS

Synd at du bare tullet. Jeg ble litt irritert siden jeg forsvarte "deg" i denne tråden. Men ok. Såpass må en tåle på et forum :D Men når alt kommer til alt er det faktisk mange som har det sånn. Og det må da være rom for det uten at man dømmer i øst og vest av den grunn:)