Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Prosit ma. 14 mai 2012 16:23

Hvorfor er egentlig kvinner så mye ondere enn menn?
Kommer ekstra fram på et sted som dette! :P

Trodde fra dyreriket vertfall, at den med mest testosteron var dominant og self ondest, men i menneskeheten blir det motsatt! :P
Holder mennesket på å utvikle seg lik hyenene for de kjenner til hvordan systemet funker i de flokkene?

Skjult ID med pseudonym søta ma. 14 mai 2012 16:24

Fordi vi liker det!!!!

Skjult ID med pseudonym atle ma. 14 mai 2012 16:24

Ja

Skjult ID med pseudonym 303 ma. 14 mai 2012 16:31

Du må huske at mange dyrearter ikke kjenner konseptet "godt og ondt". Skal man tro en viss bok, tilegner man seg kjennskap til dette ved å spise epler, det er det ikke alle dyr som gjør! ;p

Litt mer seriøst så tror jeg ikke det er så stor forskjell på mengden ondskap mellom kvinner og menn, vi har bare forskjellige typer. Menn har oftere en fysisk ondskap, som manifesteres gjennom diverse typer vold, mens kvinner har en mer psykisk ondskap, som manifesteres ved at de manipulerer og driver psykisk krigføring for å bryte motstanderen. Grunnen til at du mener at det kommer ekstra frem på et sted som dette, er antageligvis fordi det er vanskelig å banke noen opp gjennom nettet, men lett å sende kjipe meldinger, spesielt fordi det på nettet er lett å ikke tenke på profilene som ordentlige mennesker.

Skjult ID med pseudonym 303 ma. 14 mai 2012 16:36

Kan legge til at posten min hovedsaklig er spekulasjon fra min egen side, har ingen statistikk å backe den opp med ;p

Skjult ID med pseudonym :p ma. 14 mai 2012 16:41

Vi oppfattes som ondere fordi menn stort sett er pingler. Eller som her inne, sutrete smågutter;)

Skjult ID med pseudonym Pondus ma. 14 mai 2012 17:05

Hø hø hø

(mann 43 år fra Vestfold) ma. 14 mai 2012 17:24 Privat melding

Lener meg mot @303, som er inne på at det er sosiogenetisk/sosiobiologisk og litt evolusjonspsykologi. Kvinne hjernene er tradisjonelt sett bygd opp mer rundt det å være kommunikative, og er mer anlagt til å sende og motta verbal (og skriftlige) følelsesladet kommunikasjon. Men menns hjerner er mer asosiale anlagt sånnsett, og mer visuell basert. Henger sammen med hvordan vi som mennesker levde i flokk for noen år tilbake. Menn på jakt var mer avhengig av visuell kommunikasjon for ikke å skremme vekk byttet. Kvinner i leieren var mer avhengig av auditorisk kommunikasjon for å holde rede på de andre flokkmedlemmene, og for å gi forskjellige varslinger. Evolusjonene ville det slik at kvinner dermed er mer anlagt til psykisk ondskap, mens menn… vel, tar opp en klubbe og gyver løs på hverandre. Det vil ikke si at kvinner er mer onde enn menn. Men det er mer synlig i denne kommunikasjonsformen. Adferdsforskjellen mellom kvinner og menn viser jo det, der kvinner savner verbal kommunikasjon, og menn mer fysisk kommunikasjon. Eks. Kvinner liker å høre at de blir satt pris på. Menn liker å vise det. For å skrive det veldig generelt.:)
Kan for øvrig henvise til morsomme kilder som; Allen og Barbra Pease ”Hvorfor menn bare kan gjøre en ting om gangen og kvinner snakker i et kjør”, “ Why men lie and women cry”. Desmond Morris; "Den nakne ape: en zoologisk studie av mennesket som dyreart” m.m.

Skjult ID med pseudonym treiginger ma. 14 mai 2012 18:01

@:p
er vel nettopp sånne svar som bekrefter hypotesen til TS ;)

Nå er det nok bare personer som er såkalt "onde". Hva legger du i onde forresten? Den som kan velge mellom flere vil nok oppleves som ond av de som ikke blir valgt, fordi de sa nei. Men vi er alle like egoistiske og vil jo vårt eget beste. Så det er nok ikke noen som er onde men tenker på sitt eget beste. Dette blir kanskje vanskeligere når man har mange valg fordi man da må avslå flere, og jo flere man avslår jo "lettere" blir det og kanskje man derfor virker mer ond for den som blir avslått, selv om man som deg selv vil sitt eget beste.

Ingen er nok gjennomført onde ( ok kanskje noen da, men ikke flertallet ). Men har man kun sett den ene siden så er det lett å konkludere med at det er de som er onde ikke oss. Hadde man sett hva slags meldinger og svar kvinner får selv så hadde man nok at ett mer nyansert syn på saken.

Uansett lykke til og tenk positivt. Det pleier som regel å funke så veldig mye bedre :p

Skjult ID med pseudonym Kvinnfolk ma. 14 mai 2012 20:53

Da er vel mannfolka rimelig enkle i toppen som elsker disse onde vesenene......HA HA HA HA HA HA

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 14 mai 2012 23:15 Privat melding

Nuvel, drama queens finnes både blant menn og kvinner, det samme gjelder ondskapsfull manipulering med ord, samt at der er både menn og kvinner som tyr til fysisk vold... Har egentlig ikke så mye med kjønn å gjøre, selvom her er noen gode poenger og fakta over her, det har langt mer å si hva slags menneske man er.