Alle innlegg Sukkerforum

Blir- blir ikke noe

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Reitna ma. 14 mai 2012 22:59

Frem og tilbake, aner ikke, vet ikke, kanskje, tja....? Treffes, liker hverandre, avstanden er stor... ER ikke lett å vite om man skal satse eller drite i det. Når er man sikker på at man skal " go for it" eller gi opp? Stiller den ene krav, gjør den andre? For høye krav?
Eller er singellivet så deilig at man skal vente til alle brikkene faller på plass i et sukk....og bare vente til det skjer....

Skjult ID med pseudonym fresh ma. 14 mai 2012 23:10

OI da, been there. Og det beste jeg gjorde var å sette datingen på avstand i et par mnd. Det er litt stressfaktor med datingen altså. Man bruker mye tid på å bli kjent og så hender det ar det ikke blir noe av i det hele tatt. Crap, men that's the game.
Men alt i alt er hva man gjør ting til selv. er man på seperat jakt etter h*n, så blir det dårlig jakt. Man skal ta seg gooood tid med den man dater.

Skjult ID med pseudonym Reitna ma. 14 mai 2012 23:16

Thnx ;)

Skjult ID med pseudonym fresh ma. 14 mai 2012 23:20

separat= desperat forresten!

Skjult ID med pseudonym Reitna ma. 14 mai 2012 23:28

ER ikke desperat, bare forvirret..

Skjult ID med pseudonym iPodagra ma. 14 mai 2012 23:59

Jeg er forvirret til vanlig, så sånn sett burde vel dating være noe for meg..? Men jeg er heldigvis ikke desperat heller. Men jeg skjønner problemstillingen som luftes. Og jeg er enig med at man bør gi hverandre litt tid med denne datingen (det blir ikke alltid gjort). Er så lett å gi opp når man bare tenker "skal, skal ikke" hele tiden. Å gi opp er det letteste av alternativene man har til rådighet. Når man er to personer som tenker det, men som skal finne sammen blir det ikke lett. Hvis alt blir en analyse, er det litt dømt til å mislykkes tror jeg. Man må nok rett og slett utvise litt mot, velvilje og positiv energi uten å være for analyserende om det skal være håp. Har man først fått en følelse av at det kan bli noe, og man er på vippen (skal, skal ikke), det er da man må ta seg selv litt i nakken og tenke seg ekstra om en gang eller to. Før eller siden må man gi noen en skikkelig kjangs.

Skjult ID med pseudonym Skjult ID ti. 15 mai 2012 00:08

Dette er ikke lett, nei.

Nå har jeg hatt fem dater med ei flott dame som jeg håper det skal bli noe med, men jeg er veldig usikker på hvor det bærer. Hver gang er det superhyggelig, og vi bekrefter begge at vi liker hverandre, og hun kommenterer at tiden går så innmarri fort og at hun føler hun har kjent meg lenge.

Men jeg føler det går litt for smått, og at det er jeg som drar i gang intiativene hver gang. Spørsmålet er om jeg er altfor utålmodig. Skal jeg kjøre på hardere eller skal jeg fortsette i samme tempo? Risikerer jeg å bli en god venn eller blir det noe mer? Skal jeg vente til hun tar neste intiativ?

Arrgh, er ikke lett det her. LIver mitt er blitt litt mer komplisert etter at jeg ble med på Sukker, ja.

Skjult ID med pseudonym Pedro ti. 15 mai 2012 04:34

Eg kuttet ut ei, da ting ikkje gikk videre i det heile.... Og det kun var meg som var initiativtakeren til ting... Dessuten blei alt mulig anna prioritert enn å treffes... Så det var ganske lett avgjørelse og ikkje noe savn

Skjult ID med pseudonym Stevia ti. 15 mai 2012 08:31

Til de to siste innleggene, er der jeg også. Og definerer meg som på vei inn i vennefella. Tror ikke på dette. Dama er flott og jeg vil gjerne ha et forhold ut av dette. Men hun har nok egentlig ikke tid til en mann. Sikkert åpen for å gjøre unntak, men ikke med meg.

Skjult ID med pseudonym Reitna ti. 15 mai 2012 10:19

Problemet mitt er at han hele tiden forteller hva jeg kan og burde gjøre for å forbedre meg selv. Hva om jeg er fornøyd med meg selv? Er det så galt å tro om seg selv..?
Er farlig å forandre noen. Velmenende råd virker ikke velmenende i mine øyne når jeg er dypt uenig i dem. Selv har han " ingen" feil liksom, og jeg er ikke ei som forteller andre om "feilene". kan jeg ikke "elske" en inkludert de negative sidene, må jeg heller holde meg unna. Å forandre noen må komme fra en selv- fordi en selv vil det....

Skjult ID med pseudonym iPodagra ti. 15 mai 2012 14:14

Støttes Reitna. Utgangspunktet bør ikke være at noen ønsker å forandre noe ved den andre personen. Velmenende råd eller ei. Oppfattes det som ønske til forandring eller forbedring blir det feil. Man bygger ikke hus på skakk grunnmur liksom. Ikke når man vet at den er skakk, på en måte..

Skjult ID med pseudonym Reitna ti. 15 mai 2012 14:37

Trist å innse..men jeg vet jo svaret... det blir aldri oss, er bare litt vondt å tenke på....

Skjult ID med pseudonym Stevia ti. 15 mai 2012 15:10

I poker har man uttrykket å kaste gode penger etter dårlige. Det som allerede ligger i potten er allerede tapt. Og vet man at man ikke vinner den omgangen, skal man ikke bruke mer penger på den. Selv om det er surt med det man har lagt inn allerede.

Skjult ID med pseudonym Reitna ti. 15 mai 2012 15:16

Sant det, Stevia... Tror jeg kjøper meg hund.....

Skjult ID med pseudonym Stevia ti. 15 mai 2012 15:44

Blir med deg på luftetur med bikkja, jeg :-)

Skjult ID med pseudonym iPodagra ti. 15 mai 2012 16:44

Bare for å ha nevnt det: jeg har endt opp med en katt. Men jeg er nå her ennå. ;)

Skjult ID med pseudonym Reitna ti. 15 mai 2012 19:03

Liker ikke hunder, da........

Skjult ID med pseudonym bille ti. 15 mai 2012 19:34

@Reitna: Er det én ting jeg har lært etter hvert, er det at det ikke er meningen man skal forandre noen. Du skal ikke trenge å ha noe ønske om å endre en du elsker, og du skal ikke behøve å bli annerledes for å bli elsket eller være "bra nok". Da er det heller sånn at man faktisk ikke er rett for hverandre. Dessuten skjer det vel nesten aldri at noen får motivasjon til å forandre seg til det bedre (eller "bedre") av at noen stadig påpeker det negative. Det bare knekker selvtilliten din.

Skjult ID med pseudonym Reitna ti. 15 mai 2012 20:01

Bille.. er akkurat det det har gjort.....for jeg har aldri hørt jeg ikke er bra nok før..
TJ..virker jo som han VIL ha meg, men.. kanskje du har rett...

Skjult ID med pseudonym Reitna ti. 15 mai 2012 20:17

Takk, Tj... skjønner hva du mener :) :)

Skjult ID med pseudonym Reitna ti. 15 mai 2012 20:26

( vi har forøvrig ganske god match...)

Skjult ID med pseudonym Høypåpæra ti. 15 mai 2012 21:00

Jeg tror at man noen ganger ønsker forholdet så inderlig at man ikke ser at det kanskje ikke er en super match. Man har det hyggelig og alt det der, men ting går ikke naturlig av seg selv. Det burde det gjøre, mener jeg.
Kjenner man mye på usikkerhet i begynnelsen, så er det som regel ikke et bra tegn.

Skjult ID med pseudonym Skjult ID ti. 15 mai 2012 21:27

Haha, dette er berg- og dalbane. Klaget min nød tidligere i denne tråden og var usikker. Nå ble vi enige om en ny date til helgen, den sjette. Og siste tekstmelding jeg fikk var så hyggelig at jeg har fått skikkelig troen igjen nå.

:)

Skjult ID ti. 15 mai 2012 22:08

Sier som Cher: It's in his kiss, that's were it is!

Så kyss i vei på datene - der ligger svaret på GO or NO GO når det gjelder vennefella eller ikke!

Skjult ID med pseudonym Reitna ti. 15 mai 2012 22:10

Mente at jeg hadde god match med tj...ikke han fyren..der er det faktisk dårlig match......... ( Chers choop choop... kyssene er det ikke noe i veien med...)

(mann 38 år fra Hordaland) ti. 15 mai 2012 23:39 Privat melding

Enig med TS. Er mye stress med å finne en som passer, og så er det ganske deilig å bare være singel og da. Det er så utrolig mye som skal stemme at det hele nesten blir helt umulig. :p

Skjult ID med pseudonym Stevia on. 16 mai 2012 10:12

@tj.
Du har nok sett Reitna. Hun har ikke bare poster under skjult nick. Mulig du har vært innom henne også. Hun er en flott dame. Kanskje er det noe som gjør at du eller hun ikke har kontaktet hverandre selv om dere har match.

Skjult ID med pseudonym Reitna on. 16 mai 2012 16:31

Var kansje noe med flyttbar...... Husker ikke. Kan stikke innom he he....Var vel noe med utseendet, kanskje ( mitt)