Alle innlegg Sukkerforum

Gjestebøker

Vis siste innlegg
(kvinne 58 år fra Akershus) ti. 15 mai 2012 18:59 Privat melding

savner gjestebøker her på forumet og at man skal kunne kontakte sitt eget kjønn på lik linje med det motsatte.
Det hadde blitt et mye mer dynamisk og interessant sted å være og mer lik ett virkelig samfunn..Noen som er enig med moi???

Skjult ID med pseudonym mann34 ti. 15 mai 2012 19:09

Nei. Gjestebok ja. Men kontakte menn her er hvertfall ikke interessant for meg ;)

Skjult ID med pseudonym Drake ti. 15 mai 2012 19:59

Du er i tilfelle på feil sted... finn deg en annet kvinneforum å "slarve" på. man kan jo sende privatmeldinger til samme kjønn? ser ikke problemet...

Skjult ID med pseudonym Brumm ti. 15 mai 2012 20:05

Nok syklubb her allerede. Dette er et sjekkested!

Skjult ID med pseudonym Drake ti. 15 mai 2012 20:34

Poenget er at hun spør om enda en arena og drive syklubb (som Brumm påpekte) på...
Og jeg synes det er nok syklubb her allerede, jeg er midten av 20 årene, så forstår at vi har forskjellige behov for sosialisering og bruker sosiale medier annerledes, men Dette er ikke stedet for syklubb... bruk facebook eller et annet sted.

Om du skal dele en erfaring så gjør det åpent, her på forumet, og hold det dating og realsjons - relatert, Skrekk-eksempelet er "gjorde jeg det rette" tråden der noen av en venninne hadde blitt kalt snerpete fordi hun ikke ville ha møbelspisende hunder boende hos seg. Hennes reaksjon: Lage en tråd her for å få støtte... Etter min mening, veldig utenfor.

så å si halvparten av Postene her er utenfor disse temaene...

Og som jeg sa, man kan sende privatmelding til det samme kjønn, Jeg kan sende en til TJ akkurat nå... du spør om noe som allerede eksistere kan starte å eksistere, også en grunn til sette deg i "syklubb" kategorien.

Gjestebøker er kult det.... hvorfor??? så folk kan danne grupper, klikker og støtte hverandre? være der for hverandre og bli venner? Mobbe noen, holde noen andre utenfor. sånn at den personen med Tom Gjestebok skal føle seg utenfor???
Altså for å ta sukker sitt parti her, De hadde vært geniale om de laget gjestebøker og "Walls". er jo alt som mangler før Apps. Det blir som å få folk til å betale for en veldig begrenset Versjon av Facebook...

Kjære sukker, ikke bli en dårlig versjon av Facebook!

(mann 57 år fra Oslo) ti. 15 mai 2012 21:01 Privat melding

Hadde jo vært hyggelig med en gjestebok. Men hvis andre kan se innleggene, blir det kanskje litt begrensende på muligheten til å legge an en flørtende tone.

Man kan jo godt skrive med folk også uansett kjønn så lenge de har åpnet for de med under 70 i match. Så synes tankene til TS er verdt å vurdere.

Skjult ID med pseudonym Ine ti. 15 mai 2012 21:12

He he he...så kunne vi advare hverandre om galningene av noen mannfolk i områden hvor vi bor... Jammen ikke en dum ide, TS.. Syklubb my ass...er jo for pokker ingen SYklubb for det!!!!!

Skjult ID med pseudonym Brumm ti. 15 mai 2012 22:33

@tj: Hvor sender jeg kontonummeret?

(mann 32 år fra Oslo) ti. 15 mai 2012 23:01 Privat melding

Har nå blitt kjent med nesten liker mange gutter her inne som jenter :) Mange måter å få til det på, blant annet å bli med på treff og skrive her inne :)

(kvinne 34 år fra Akershus) ti. 15 mai 2012 23:04 Privat melding

@Drake

Applaus!!

Jeg er enig..

(kvinne 58 år fra Akershus) to. 17 mai 2012 22:22 Privat melding

he he he her ble det mange reaksjoner...Gjestebøker kan være en hyggelig ting...det kan også gi ett visst innblikk i hvordan en person er..Hvordan vedkommende svarer andre brukere..osv...man kan mye lettere danne seg et bilde om hvordan personen er på flere områder...Og DET kan være nyttig...Det er MIN erfaring..Her vet man bare det som hver enkelt av oss velger å vise...og det trenger ikke alltid være virkeligheten..

Skjult ID med pseudonym bønna to. 17 mai 2012 22:23

Trenger ikke gjestebok på Sukker for å ha kontakt med kjønnet mitt!

Skjult ID med pseudonym Lysstråle to. 17 mai 2012 22:27

Samme kjønn kan IKKE sende hverandre meldinger om man ikke har åpen profil!
Og det er jeg glad for!!!!!!!!!!!!

(kvinne 58 år fra Akershus) to. 17 mai 2012 22:28 Privat melding

Hvorfor er det så mange som velger å være anonyme når de skriver her..Tør man ikke helt stå for det man skriver?
Om det er ett ømfintlig eller nærgående tema kan jeg skjønne anonymiteten,Men utenom det så opfatter jeg det som en smule svakt å ikke vise hvem man er..
om man mener gjestebøker er skvaldreklubber eller no sånt..Så skjønner jeg ikke helt hvorfor dere er inne og "skvaldrer" her. på tråden..:-)))

Skjult ID med pseudonym Drake to. 17 mai 2012 23:07

Lag deg en gjestebok da? veit jeg skyter meg selv i foten akkurat nå . men er jo bare å lage en tråd her som heter "snowhwites gjestebok" og lime inn linken i profilen din?

(men nei da får jeg jo ikke slettet dårlige innlegg fra andre og sånn og vist alle bare det jeg vil vise)
Dette er en Datingside, Den er ikke lagd for å være sosial på, Forumet er for at folk skal få ut litt røyk mellom avslagene og diskutere problemstillinger. Ikke bli BFF's og lage gjenger.
gjentar poenget mitt tidligere ang. hva med dem uten noe i gjesteboka si? Fordi de faktisk ikke er her for å "skvaldre" De er her for å finne seg en Date og det gjøres på tomannshånd, på privaten, og det vet du.

kom deg til et tradisjonelt forum om du absolutt trenger å vite så ekstremt mye om en person, og praktisk talt bli bestevenner før du vurderer dem for en date.

Og ang. anonymiteten, Hvordan tror du noen vurderer deg etter denne tråden?
Hva sitter de igjen med av inntrykk osv.? utelukkende positive?
Tror du du tjener poeng på å fronte det her?

Jeg tjener ingen på å skyte deg ned ihvertfall, derav anonymiteten.

(kvinne 26 år fra Akershus) fr. 18 mai 2012 01:02 Privat melding

Kunne godt tenkt meg noen små spill her inne, hvor man kan spille mot hverande og slikt, hadde vært litt artig å få prøvd egentlig :)

Skjult ID med pseudonym Drake fr. 18 mai 2012 12:26

@Rimtusse fire/fem på rad elns? hadde vært genialt det. (sånn når jeg ikke får IQ-testa folk så kan jeg ihvertfall teste om de eier noen form for taktiske evner :P)

(kvinne 58 år fra Akershus) lø. 19 mai 2012 14:28 Privat melding

Normal folkeskikk og vennlighet er mangelvare hos enkelte ser jeg....Men , men de er vel her også som ellers i samfunnet...Jeg velger å bruke bilde i forbindelse med mine innlegg fordi jeg står støtt med begge beina når det gjelder meninger og uttalelser...Og hvem jeg er
Og hvorfor i alle skulle jeg være redd for å bli mindre likt fordi jeg sier min mening????
Det er jo meg...Er vel ikke meningen å late som man er noen man ikke er? Mulig det er målet for enkelte, men det er i såfall et svært kortsiktig ett..

Skulle jeg valgt en partner ville jeg helt klart valgt en som er tydelig, sterk, står for sine meninger og sist men ikke minst viser respekt og vennlighet overfor andre...
Uhøflige, småagressive og tildels frekke svar indikerer en person med manglende respekt for sine medmennesker..

Jeg opplever ikke å "bli skutt ned"..Tvert imot jeg opplever at du skyter deg selv ned og framstår som en usympatisk person...Du gjør helt rett i å være anonym, mens jeg har svært lite å tape på å være synlig..og de jeg eventuelt taper,ville ikke vært noen god match for meg uansett...Så jeg kan ikke se et eneste negativt utkomme i den her situasjonen for min del.
Jeg er heller ikke her for å "tjene poeng"..jeg startet denne tråden fordi jeg åpent og ærlig lurte på det jeg spurte om.Jeg forventet IKKE å bli møtt med uvennlighet...

Skjult ID med pseudonym Drake lø. 19 mai 2012 15:36

Venter fortsatt på at du skal lage deg gjestebok, Ingen som stopper deg.
Det er jevnt over en dårlig idee som kommer til å senke kvaliteten på tjenesten, har forklart hvorfor jeg mener dette men prøver igjen.
vil du virkelig har driten din der du lunsjer? vil du ha alt all out in the open?
Man skal ha en viss kontroll på gjesteboka sant? slette meldinger og slikt? men med tanke på at folk er innom ca en gang i uka så er vel forhåndsgodkjenning det eneste alternativet.
Med andre ord; det å ha noe stående i gjesteboka er nesten tilsvarende til å legge ut en hyggelig melding man har fått i innboksen på profilen...

Hører du hvor feil dette blir?...

Vil du virkelig at beilerne dine skal se alle de andre beilerne? Vil du bli utsatt for misunnelsen fra de menneskene som ikke får like mye oppmerksomhet?

Jeg tror du rett å slett ikke har tenkt gjennom det her godt nok. at det var et øyeblikks innfall over noe du ønsket deg der og da uten at du ser den hele og fulle konsekvensen av det du foreslår, og siden jeg gikk i "angrepmodus" har du vært i "forsvarmodus" siden.

Jeg vet jeg bruker enkelte billige herskerteknikker og en retorikk som får meg til å virker aggressiv, men poenget står fortsatt, Dårlig idee!
Jeg kommer til å gjenta dette til du skjønner at grunnen til at du ikke har laget deg gjestebok enda er fordi du egentlig er enig med meg(evt. ikke vet hvordan en URL funker), og jeg vet at idet du lager deg gjestebok kommer du Ihvertfall til å være enig med meg, og om du ønsker deg en gjestebok du har kontroll på så er det bare å legge ut meldinger fra innboksen på profilen, og oppfordre andre til å gjøre det samme, Så får du se hvordan Det går, tviler sterkt på at det går bra/ at du får noen positiv effekt av det.

Synes dette blir mye bedre enn å tvinge en Unødvendig og negativ(I ytterste konsekvens) funksjon på alle. men det er min mening

Skjult ID med pseudonym poppy lø. 19 mai 2012 16:36

@Drake

Djiiizes da, give the woman a fucking brake! ;)) Greit at du er imot en gjestebok her på forum, men må du rope sååååå høyt da. Be nice!;))

(kvinne 58 år fra Akershus) sø. 20 mai 2012 00:17 Privat melding

He he..vedkommende har antagelig en del aggresjon som kommer ut når anledningen byr seg...Har vært borti en del sånne..Mange måter å si ting på..Og det er vel nettop det som skiller klinten fra hveten..

Skjult ID med pseudonym Drake sø. 20 mai 2012 00:46

@snowhwite (irriterer meg over den skrivefeilen men tar den trofast med, selv om det er et egennavn og da egentlig ikke er en skrivefeil, men pytt.)
Kan bekrefte at det er en god del sperrer som forsvinner idet man tar på seg internett-kriger-rustningen aka anonymitet. Føler ikke det gjør meg til en dårlig person da dette er en veldig midlertidig forandring.
Tråder som utelukker anonyme hadde vært en oppgradering jeg hadde ønsket velkommen.
Håper ikke du tar deg nær av noe av det jeg har sagt, selv om jeg har antydet at du ikke har tenkt 100% gjennom dette med gjestebøker og alle implikasjonene er det min karakteristikk av EN tanke du har hatt, ikke deg som person, du virker veldig grei.

God natt!

(kvinne 58 år fra Akershus) sø. 20 mai 2012 13:59 Privat melding

:.-)..Går bra....Du har tydeligvis heftige meninger når det gjelder gjestebøker og andres meninger har jeg respekt for..Jeg fikk nok litt "bakoversveis" av heftigheten i svarene dine..
Å være uenig kan bare være sunt og det er ofte derav utvikling skjer..:-)
Jeg ser på meg selv som en vennlig og empatisk person, dog med temperament....
Du er sikkert også en hyggelig person..Shake hands :-)