Alle innlegg Sukkerforum

Til dere "modne" menn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 40+ ti. 15 mai 2012 20:25

Det er en lignende tråd her, men den er mer myntet på de yngre. Hva ser dere etter i damene over 40? Hva er det viktigste. de fleste har " spor i kroppen" etter å ha født barn, grå hår kanskje.. Hva er det viktigste for deg? Utseendet? At ting kan fikses for å gjøre det bedre? presonligheten? Hva vil du egentlig ha...? ( og har du selvinnsikt nok til å forlange noe på lik linje med hva du er selv..??)

(mann 57 år fra Oslo) ti. 15 mai 2012 20:37 Privat melding

Jeg må jo innrømme at utseendet betyr noe. Vil gjerne at hun skal være rimelig slank, og i hvert fall ikke veldig overvektig. Men hun må ikke være mager heller. Så ser jeg etter det jeg opplever som et harmonisk ansikt. Jeg faller for det jeg opplever som et godt smil. Ser at dette høres overfladisk ut, men sukker legger opp til denne typen siling. Får jeg velge fritt, så har jeg sans for litt lengde på håret også, og jeg lar meg villig lure av hårfarge. Treffer man folk ute, blir det andre ting som treffer.

Personligheten betyr selvfølgelig også noe, men der er det mange faktorer som spiller inn. Og for enkelthets skyld lar jeg matchsystemet her styre meg, og ser at der det er dårlig match, er jeg skeptisk. På sikt er jo personligheten veldig viktig.

Og så er det selvfølgelig et stort pluss om vi har sånn nogenlunde sammenfallende interesser. Og er bosatt i nærheten av hverandre. For det er få som vil flytte noe særlig.

Og dette burde jeg sikkert lagt ut under psevdonym.

Skjult ID med pseudonym Brumm ti. 15 mai 2012 22:47

For min del behøver de ikke å være superflotte, det har faktisk ikke alt å si for tenningen. Men har nok vært heldig og blitt vant til en viss standard, og jeg synes jo det er gøy å kunne være stolt av å vise frem dama mi.

Jeg liker også langt hår. Jeg husker jeg tenkte "nå er den morsomme jenta offisielt gammel og borte" når ekskona kom hjem med kort hår. Selvsagt uten å ha spurt meg først. Og der er jeg vel inne på noe viktig; jeg må kunne leke, tøyse og le med henne. Samtidig som hun skal være coachen min når det er vanskelige problemstillinger på jobb, og den interessante diskusjonspartneren på et bredt spekter av temaer, fra politikk og samfunn til litteratur.

Og enda har vi ikke begynt på kos, elskov, turkamerat, partner, venn, .... Ikke rart jeg er er singel? ;-)

Skjult ID med pseudonym sta ti. 15 mai 2012 22:58

Om du ser deg rundt er det nok av damer over 40+ som har en partner, så det er nok ikke bare utseende som teller :) Man kommer ett stykke med utseende, men er nok ikke det avgjørende over tid. Da teller alt det andre.

Husk også at en smilende, leken kvinne er mye vakrere enn ei som konstant går rundt og ser sur ut. Skal ikke så mye til å se vakrere ut :) Ikke alt av utseende går på være syltyn og perfekt i huden osv.

Skjult ID med pseudonym Aqueena ti. 15 mai 2012 23:12

Smil til deg @Brumm ;-)

.....og.... @Sta, du kloke, fabelaktige unge mann!! :-D

Skjult ID med pseudonym Burle1948 ti. 15 mai 2012 23:23

Livet tar ikke slutt når man passerer 40. Eller 50 eller 60, for den saks skyld. Vi modne er fremdeles både lekne og kåte, og det gjelder både kvinner og oss menn. Så det vi ser etter, er rett og slett noen vi kan ha det hyggelig sammen med. Og her vil preferansene være like individuelle som for de unge. For egen del: Glimt i øyet, mentalt oppegående, på bølgelengde med hensyn til holdninger og verdier - og så er det dette subjektive som heter utseende ... Å ha et levd liv bak seg, som har satt spor på den ene eller andre måten, er ingen ulempe!

Skjult ID med pseudonym 40+ ti. 15 mai 2012 23:25

Mye fint her.. Får opprettholde medlemskapet, da he he

Skjult ID ti. 15 mai 2012 23:36

Neida, livet er ikke slutt da....men gud forby om du skulle klippe håret...klipper av all humoristisk sans i samme slengen. Mye man kan lære en tirsdag kveld...

Skjult ID med pseudonym Stjerne* ti. 15 mai 2012 23:50

Søren også...jeg er snart 50 og kort hår:)))
På tide gi seg altså?
Niks ikke denne kvinnen...!!
Tror nok jeg har mange år med futt igjen...Flirer*

Skjult ID med pseudonym tuppa on. 16 mai 2012 20:08

En moden kvinne kan se yngre ut, mere sexy, selvsikkert, deilig, mindre høytidlig, humor og selvfølgelig erfaren!

(mann 45 år fra Oslo) on. 16 mai 2012 21:30 Privat melding

Drømmen er å kunne se oss i hennes øyne.

(Ikke fordi man er lik hverandre, men å
møtes i en tredje sjel skapt av begge to.)

Skjult ID med pseudonym Omnilocus on. 16 mai 2012 22:49

For endel år siden møtte/passerte jeg ei drit-stilig dame som nok var "for gammel" (+8år, har jeg funnet), men jeg ble nesten satt ut av måten hun var kledd, måten hun gikk på, og selvsikkerheten. Jeg synes forresten i passeringsøyeblikket at det var noe kjent med dama...da 10m etter...kom jeg på hvem det var: Kari Bremnes !
" Førr ei dame!!! "

Fra 20-35års alderen traff jeg ofte eldre jenter, men ca. der gikk skjæringspunktet, og jeg begynte å se på de yngre...