Alle innlegg Sukkerforum

Sukker og profilbilde

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undrende ti. 15 mai 2012 21:38

Jeg tenkte å bytte profilbilde men etter fjerde forsøk uten godkjenning, og uten noen forklaring på hva som er galt, begynner jeg å lure på hvorfor Sukker er så inni granskauen nøye på bildene. De siser også selv at 60% ikke får godkjent bildene.

Jeg forstår at det finns grenser på hva som kan godtas som bilde, men jeg vet ærlig talt ikke hva som var galt med mine. Eneste forklaring må være at det ikke er 100% topp studiokvalitet.

Spørsmålet er egentlig: Hvorfor er de så utrolig pirkete når de godtar profiler som er helt uten profilbilde? Hva er poenget med det?

(mann 35 år fra Rogaland) ti. 15 mai 2012 21:41 Privat melding

Eg har ALDRI ikkje fått godkjent eit profilbilete. Kanskje det er på tide å ta hintet og få tatt eit skikkeleg bilete av deg sjølv heller? Eg synes det er meir enn nok med profiler allereie som har råtne profilbiletar.

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 ti. 15 mai 2012 21:41

Enig! Skulle ikke vært lov å ha profil uten bilde.
At Sukker skal være striks på bilder, hvordan skal man da vise en god/ morsom/ særegen side av seg selv? Skjønner det ikke....

Skjult ID med pseudonym Undrende ti. 15 mai 2012 21:52

@ vaffelmaen: Jeg tror ikke du forstod spørsmålet mitt. Hvorfor er det tillatt med profilen uten bilde når de er så utrolig pirkete på de med bilde?

(mann 36 år fra Oslo) ti. 15 mai 2012 21:52 Privat melding

TS: WORD!!

(mann 49 år fra Sør-Trøndelag) ti. 15 mai 2012 21:57 Privat melding

Jeg vet det er på kanten Loras. Derfor slettet jeg innlegget og skrev igjen som anonym, hehe.
Grunnen til at det siste er for dårlig er rett og slett fordi jeg ikke har flere bilder som jeg kan forstå er bra nok. Men igjen; hvorfor så pirkete på oss som ikke er interessert å sjule hvem vi er, men det er helt ok å ikke vise seg i det hele tatt? Hvis bildet er for dårlig så er det jo brukeren og ikke sukker som må lide for det.

Jeg lar dette innlegget være med bildet....så lenge det varer.....Går ikke det så får jeg heller være bildeløs da, hvis sukker mener det er bedre.

(mann 33 år fra Hordaland) ti. 15 mai 2012 22:04 Privat melding

Prøv å være uten en stund... Jeg oppdaget at *jeg* i hvert fall får mange flere besøk uten.

Sukker har blitt mye mer strikse på profilbildene den siste tiden. Jeg har fått en del bilder underkjent; selv bilder som tidligere ble godkjent. Men dermed oppdaget jeg at det er bedre uten. Det sier vel ikke så mye positivt om mitt utseende, men pytt :P Har da bilder i albumet.

@Granbark, det bildet der viser ca ingenting av deg da, så der må jeg si meg enig med sukker. Regner med de sletter det ganske snart. :P

Skjult ID med pseudonym Drake ti. 15 mai 2012 22:04

Er jo ikke rart du ikke får godkjent da... Hovedtrekkene dine i det bildet der er skjegg og caps. Vridd hode, halvdekket ansikt... har du lest retningslinjene i det heletatt?

Skjult ID med pseudonym Drake ti. 15 mai 2012 22:05

@Granbark

Skjult ID med pseudonym Høypåpæra ti. 15 mai 2012 23:40

Hva er poenget med profilbilde når man ikke kan se ansiktet ditt? Du har jo bilder i album, og poenget med profilbilde forvinner jo når man likevel ikke kan se hvem du er.

Enig med sukker her.