Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID on. 16 mai 2012 06:13

Har vær på flørteren med en sukkerklump i noen måneder. Nå har jeg oppdaget at min kjære sukkerklump er 10 år eldre i sitt virkelige liv. Han ville ikke ha telefon kontakt, helt ok det. Takket være skype, fant jeg ut hvem han er. Mailadr+ navnet som kom opp. Så lille sukkervenn, du skal slippe å ha noe mere med strøsukkeret å gjøre. Fra i dag blokkerer jeg deg, du skal ikke en gang få muligheten til å fortelle hvem du er. Jeg hadde virkelig troen på oss to, men hva mere lyger du om? Finn deg en annen du kan imponere, så kan jeg gå videre i livet.....Verden er full av menn,men som ikke trenger å lyge på alderen, for å dra dame...

(mann 57 år fra Oslo) on. 16 mai 2012 06:29 Privat melding

Jeg skjønner ikke poenget med å gjøre seg 10 år yngre. Kan noen fortelle her hva som er poenget med dette?

(mann 32 år fra Oslo) on. 16 mai 2012 06:29 Privat melding

Unnskyld jeg sa jeg var 16.... Ok da skal innrømme jeg er 26. Tilgir du meg?

Skjult ID med pseudonym Pedro on. 16 mai 2012 06:41

Var det all grunnen?
Hva med å konfrontere vedkommende med kva du har funnet ut?
Er du også 100% sikker på at du har funnet rette person, og ikkje ein som har samme navn?

Skjult ID med pseudonym Mr.Mann on. 16 mai 2012 07:31

Det virker som det er mange som bløffer på alderen her på Sukker.
Dette ser ut til å være et problem da mange har skrevet om det.
Bløffes det på alderen bløffes det sikkert på mye annet også.

Jeg savner et seriøst datingopplegge der medlemmer fysisk må møte opp og vise legitimasjon samt blir målt og veid.
Bløffmakere er det verste jeg vet.

Skjult ID on. 16 mai 2012 07:45

@TS, har opplevd akkurat det samme og skulle endelig møtes etter maaaange mailer og hadde sommerfugler og alle de rette følelsene, så finner jeg plutselig ut at vedkommende har en annen profil her inne (vil ikke forklare hvordan jeg oppdaget det) der vedkommende var 10 år yngre så man har jo ingen anelsen hvem man "snakker" med. Enig i HaraldBK, kan NOEN, under skjult ID fortelle hva som i huleste heiteste er hensikten med dette. Er det en syk form for humor og lure folk? Er det for å føle seg attraktiv? Jeg konfronterte vedkommende og vi mailet frem og tilbake slik at det gikk bra til slutt med oppklaringen, men kan jo ikke ha med sånne folk å gjøre. De er helt sikkert uærlige på andre vis også. Tørk tårene og send en mail til den første og beste du finner som kan være aktuell kjæreste, så går det fort over :-)

Skjult ID on. 16 mai 2012 07:48

Folk som lyger på alderen sin på nett eller andre forumer er virkelig syke og trenger hjelp.
Kan de ikke innse at de vil bli oppdaget før eller siden? eller har de såpass lite mellom ørene at de tror det går bra å lure seg unna 10 år

Skjult ID med pseudonym poppy on. 16 mai 2012 08:20

@Mr. Mann

Målt og veid? Øhh, er ikke det litt vel drastisk da? ;))) Er vel ikke sååå mange som bløffer, og om de gjør det. Ja da er det jo bare de selv som taper på det. Sånn til syvende og sist! For folk oppdager jo det ( normalt sett )!

(mann 38 år fra Telemark) on. 16 mai 2012 08:26 Privat melding

har reagert på en del som ser ut som de er MINST ti år eldre enn de skriver i profilen sin, men vanskelig å si selvsagt. Det er mange av oss mindre fotogene der ute

(mann 32 år fra Oslo) on. 16 mai 2012 08:43 Privat melding

Eneste jeg har opplevd er at de som regel er mye bedre i virkeligheten enn profilen/bilde tilsier. Gått på en smell engang med en jente her inne som ikke var helt som jeg trodde eller som profilen sa, men tror ikke det er mange som lyver om seg selv!

Skjult ID on. 16 mai 2012 08:50

Det er vel kanskje ikke så mange under 30 som lyver på alder...
Men, har truffet på mange av dem litt lengre opp i aldersklassene, like irriterende hver gang.
Ikke nødvendigvis fordi aldere er feil, men fordi de lyver!

Skjult ID med pseudonym poppy on. 16 mai 2012 08:58

@Lissilady

Nja, er nå forskjell på å bagatellisere og det å ikke ta ALT høytidelig. Men jeg har ikke noe erfaring med bløffmakere her inne. Og mener fortsatt at å ta mål og vekt av medlemmene ikke er en god løsning. Vi er jo ikke en vare! :)) Men selvsagt er det leit for de som blir utsatt for det. Helt klart! Men var jo flott at TS oppdaget det da, så kan hun gå videre til en bedre mann. Kanskje mannen i hennes liv. Hvem vet!;))

Skjult ID on. 16 mai 2012 09:01

Hvorfor sier du dette til MEG og ikke til HAN? Amatørmessig og barnslig å ikke sende slikt til rett adresse!!!!!

Skjult ID med pseudonym Jau on. 16 mai 2012 09:09

Lissilady, noen gang sett Die Hard i Ny? Når Bruce går i Harlem med plakat om hat mot ikke hvite? Uansett poenget mitt er at jeg tror når man fremprovoserer ting så kommer det som regel ikke noe godt ut av det. Du har et stort spekter av folk som kontakter deg kontra mange som har et mye mindre spekter. Profilen fin når den blir lest og sett kan gi feil inntrykk på hva du søker, som sagt KAN gi feil inntrykk. Ikke vet jeg.

(mann 40 år fra Sogn og Fjordane) on. 16 mai 2012 09:17 Privat melding

Er egentlig 44, men tror de fleste går på den at eg er 34... Det vil sikkert aldri bli oppdaget ;)

Skjult ID med pseudonym The One on. 16 mai 2012 09:20

@LissiLady

Jeg har skjønt at du har bilder i profilen din som viser litt hud (bikinibilder) og kropp. Det er ikke noe galt med det, ei heller oppfatter jeg en profil som useriøs med bikinibilder, men jeg tror at en profil med slike bilder også lettere tiltrekker seg de useriøse. Synd at du skal bli straffet for det, men så enkle i hodet kan vi menn være.

Skjult ID med pseudonym FinInetto on. 16 mai 2012 09:20

Ble selv lurt av en dame som var 13 år eldre enn hun ga inntrykk av.
Og det i første telefonsamtale hvor jeg avslørte henne.
Det var mildt sagt lite morsomt. Men mest tragisk for henne.

Skjult ID on. 16 mai 2012 09:21

@skjult id 9:01
Hmmm, med en så voldsom reaksjon kan det virke som om du følte deg truffet;-)
Jeg har tatt det direkte med fler av dem, men det er ikke mange som retter aldern i profilen av den grunn.

Synes ellers at det er helt supert at det diskuteres i plenum, kanskje noen av luringene gjør seg en tanke
eller to..
Har opplevd lureri så mange ganger at jeg helt har sluttet å maile frem og tilbake over lengre tid.
Enten treffes vi kjapt ellers så dropper jeg ut.

Skjult ID med pseudonym LAKS on. 16 mai 2012 09:29

Kanskje han husket feil.

Skjult ID med pseudonym The One on. 16 mai 2012 09:52

@LissyLady

Vet ikke om det var meg du svarte, men jeg mener ikke at det er din feil. Jeg bare sier at det er sånn og gir deg en årsaksammenheng Det er alltid den useriøse sitt ansvar uansett på like linje med at det er overgriperens ansvar og skyld i en voldtektsak.

Skjult ID med pseudonym o.o on. 16 mai 2012 10:06

@Trådstarter

Et "Grrrrrrr" (og mere til?) er helt berettiget, forstår at du er skuffet.

Husk at det finnes maaaange menn som oppgir riktig alder og antakeligvis fortjener deg myyye mer enn denne superfjotten! :-)

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 16 mai 2012 10:15

TS

Du kunne sikkert ha spart deg selv mye bortkastet tid og frustrasjon hvis du hadde møtte fyren litt fortere, og ikke vært på "flørtern" her i noen måneder først (regner med at du ikke har møtt han siden du ikke oppdaget løgnen hans tidligere). Just saying...

Forstår forøvrig ikke at noen gidder å skrive med hverandre i månedsvis før de vil møtes. Jeg for min del har da mistet interessen for lenge siden, og med tanke på hvor dårlige odds man har for faktisk å få full klaff ansikt til ansikt også så er det jo høyst sannsynlig masse bortkastet tid. Men det er bare min mening.

Skjult ID on. 16 mai 2012 10:35

Kanskje på tide å slutte med uthengningen av LissiLady og hennes profil.
Jeg er slettes ikke alltid enig i det hun skriver, men det vil aldri være hennes feil at det finnes så mange menn som tydeligvis føler at de er så mye sprekere enn alle andre at de kan slippe unna med å lyve.
Standarsvar fra enkelte av dem: "Jeg holder meg så godt og er så ungdommelig i hodet og kropp at jeg må ha en som er langt yngre enn meg" Har fått mye kjeft fordi jeg ikke er helt enig...

Jeg har en ganske direkte og "kravstor" profil, uten lettkledde bilder, men mottar allikevel mange henvendelser som skulle tilsi noe helt annet.
Velger å ta det positivt og får meg mange gode lattere pga mail jeg mottar med diverse tilbud fra menn i aldern 23-60.(men noen går langt over grensene for hva jeg synes er greit!!)
Etter hva jeg leser her inne kan det virke som om vi damer i 40 årene er utsatt for flest raringer, kanskje fordi vi får henvendelser fra menn i alle aldre.

Ellers helt enig med @oslomann, bare bortkastet å skrive over lengre tid.
IRL tar det mindre enn 5 min å finne ut om det er klaff:-)

(kvinne 47 år fra Oslo) on. 16 mai 2012 12:11 Privat melding

Utseende og alder er én ting.....men hva med hensikten? Det man tilsynelatende søker i en "drømmepartner", men som overhodet ikke stemmer med virkeligheten????
Det er ganske typisk for menn som er 40+ at de ønsker seg en "leken og uhøytidelig" kjæreste. Men når det kommer til stykket så ser de ikke på lekne damer som et kjæreste-emne i det hele tatt. Er man leken blir man sett på som midlertidig spenning, frem til hun dukker opp, hun som stryker skjorter, baker 7 slag med julekaker og har vondt i hodet hele tida......

Skal ikke generalisere her, men jeg ser likevel et mønster i den foranledende kontakten på nett, der det gis uttrykk for at mannfolka ønsker ei dame som er ung, leken og uhøytidelig.......men det stemmer jo ikke.....dere vil ha en KONE som ligger stille.....

Vel.......jeg har uansett ikke tenkt å begynne å stryke skjorter, mens jeg venter på Mr. Right ;)

Skjult ID med pseudonym Gilia73 on. 16 mai 2012 12:16

@rpkguri. ER så enig med deg. Vil ha en som vil ha meg for den jeg er! og det er ikke en kakebakende husmor :)) Men leken, selvstendig, morsom, spennende, uhøytidelig .. med masse livserfaring .. Den vil ha full pakke er MR. Right:))

Skjult ID med pseudonym Stevia on. 16 mai 2012 12:34

Skjønner ikke hva som er galt med å være kakebakende, men jeg baker mine kaker selv. Og stryker også skjortene selv. Litt skal da neste dame ha igjen for av den oppdragelse min eks har gitt meg.

(mann 38 år fra Telemark) on. 16 mai 2012 12:37 Privat melding

hmmm du vil la den neste dama få smaken på eksens godsaker ja? skeptisk :P

Holdt på å si at jeg baker også, men det var pizza for et par mnd siden og 1-2-3 boller i fjor. KAN nok få til noe om jeg blir oppfordra tenker jeg

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 16 mai 2012 12:46

Jeg forstår ikke løgn ift alder. Hva som får enkelte til å tro det er ok. De vet nok at det kommer frem etterhvert, men...forhåpentligvis vil det da bli en "minor detail"? ;-)
Kjenner også til en dame som ble avslørt via televisjonen, da hun deltok på et realityprogram. Hun hadde lurt alle ang sin alder, også oss som var hennes venninner. Go figure...
Lite tillitsvekkende er det uansett.
Og for noen år tilbake møtte jeg en sukkermann (han opererte med 5 års aldersrabatt), som fortsatt er her inne. Han tok kontakt igjen for ikke lenge siden, hvorpå jeg kommenterte: "Du blir jo ikke noe eldre, du ;-)"
Det er et ledd i strategien hans...og det gir pels på knaggen.
Og det funker tydeligvis. :-)

(kvinne 47 år fra Oslo) on. 16 mai 2012 13:05 Privat melding

Jeg fikk forøvrig en noe irritert mail fra en fyr nå, som mener det er kvinnenes feil at menn lyver om alderen, fordi kvinner lyver om alderen de føler seg komfortabel med, fordi de har fått for seg at de skal være følsomme på alder........

Er jaggu godt å få dette oppklart!! Det er kvinnenes feil :o)))))

Vel......fortell meg hva jeg skal med henholdsvis en 25-åring eller en 60-åring?????
Jeg har både barn og onkler fra før!!!!

Spørsmålet er vel heller hvorfor så mange tror at man absolutt må være ung av alder for å være attraktiv nok?

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 on. 16 mai 2012 13:07

Er ikke alt kvinners feil???

Skjult ID med pseudonym Stevia on. 16 mai 2012 13:22

Skjønner fortsatt ikek at noen gidder å lyve, på alderen eller noe annet. Såvidt jeg vet er det mye lettere å holde seg til sannheten enn å holde rede på hva man har avlevert av løgner rundt omkring.

Hvis man da ikke har klart å lyve så man tror det selv.

Skjult ID med pseudonym poppy on. 16 mai 2012 14:01

@Lissylady

Vel, jeg vet ikke helt om jeg har interesse av å høre det. Eller si så mye om det. som jeg nevnte tidligere, jeg har ingen erfaring med det selv. Jeg kan heller ikke gjøre en vurdering basert på dine erfaring. Det kan jo faktisk hende du lyver for meg. Hva vet jeg om det? Men jeg synes det er oppriktig synd at du har blitt lurt. Og jeg skal ikke kalle deg dum på noen vis, men kanskje. Når en blir lurt flere ganger, kanskje det burde ringe noen bjeller? Altså, du skjønner. Uten at man skal være naive så må en jo også være litt obs med nettdating. Det er jo allmenn kjent;))) Det jeg mener bare;) Men lykke til, og håper du slipper å treffe flere luringer:D

Skjult ID med pseudonym poppy on. 16 mai 2012 14:11

@LissiLady

Du får bare se på det som erfaring og endre måten du dater på nett på. Du kan for eks forlange fullt navn og google, be om å bli venn på fb. Eventuelt et raskt møte ;)) Sikkert mange måter å gjøre det på! :)

Skjult ID med pseudonym S on. 16 mai 2012 14:15

Skype test i fullt dagslys før date, jenter (og gutter)...sukk

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 16 mai 2012 14:20

Mener å huske at du selv skrev en annen (lavere) alder enn din virkelige, LissiLady...og at dette var tema i en egen tråd for litt tid tilbake. Hva var bakgrunnen for å gjøre det, når du reagerer på andres oppfatning av hva som er sannheten og ikke?
Tatt i betraktning at du har problem med å skjønne at andre lyver på alder...OG at du selv gjorde det...?

Skjult ID med pseudonym zzzz on. 16 mai 2012 15:48

Har du virkelig flørtet her inne i månedsvis uten å treffe han???? Allerede der ville vel alarmen min gått om vedkommende ikke ville/kunne møte meg på månedsvis.....er vel snakk om prioritering mht å trreffes eller???

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 16 mai 2012 15:51

Ville bare spørre om dette, siden alder og løgn er tema i denne tråden, LissiLady. Og det er jo et (sånn sett) forståelig argument. Opplysning om riktig alder OG oppdaterte bilder legitimerer vel også på mange måter et slikt valg, og de som du da er/var i kontakt med vet hva de har å forholde seg til.
Selv har jeg sendt inn aldersendringssøknad til Folkeregisteret, men deeeeeeeeet gikk ikke. ;-)

*Sukk!*

(mann 38 år fra Telemark) on. 16 mai 2012 17:14 Privat melding

drøyt å kalle 25åringer for barn syns jeg.

føler ikke jeg er på barnerov når jeg dater ei på 26år ;)

Skjult ID med pseudonym sta on. 16 mai 2012 17:15

Ikke nok med at de ikke har tid til date, men når skal de ha tid til deg om dere evt skulle vært sammen? Kjenner jeg blir veldig skeptisk om de ikke har tid til en kort date, da har de vel ikke akkurat tid til deg, evt ikke er så veldig interessert uansett.

Da klarer jeg meg fint uten ihvertfall :) Da er vi ikke på samme sted i prosessen. Man tar seg tid om man vil forsøke føler jeg.

Skjult ID med pseudonym Kvinne on. 16 mai 2012 17:45

Synes du ser ut som om du er 46 år, LissiLady. Ikke noe å skjemmes over å være så gammel som man er :o)

Skjult ID med pseudonym Lurer on. 16 mai 2012 18:14

Lissilady, er du et kjent fjes blant guttene du jobber med offshore? ;)

Skjult ID med pseudonym jh on. 16 mai 2012 18:19

Når jeg treffer noen her på sukker spør jeg etter noen dager om tlf nr/skype for jeg har ingen interesse av å maile frem og tilbake i ukevis.
Mye bedre å møtes til date og få et personlig inntrykk:)

hvorfor gjøre det vanskelig,når det kan gjøres enkelt:):)

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 16 mai 2012 18:20 Privat melding

syns det og lyve om alder er like patetisk som og bruke en anen sitt bilde !!

Skjult ID med pseudonym Lady on. 16 mai 2012 18:23

Hehe ja toppen av kaken var en mann her inne uten bilder i profilen. Han sendte meg link
til en avisreportasje... Joda mannen var veldig kjent men i artikkelen sto jo også alderen hans.. 10
år eldre enn oppgitt i en profil:) Dette kaller jeg hjemmebom på høyt nivå:)

Og hvis noen tror jeg lyver på alderen min tar de skrekkelig feil.... Jeg har innsett at jeg er en gammel
dame med stokk og trives utmerket godt med å eldes med stil:)

Skjult ID med pseudonym Lurer on. 16 mai 2012 18:23

I know :) Spennende jobb! hehe

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 16 mai 2012 18:27 Privat melding

Nå har jeg ikke lest alle innleggene, så mulig det er nevnt, men ha også i mente at her er noen svindlere her inne også, både blant menn og kvinner...og man skulle tro at folk ser igjennom bløffen og avslører, men der er faktisk folk som er dumme-lettlurte nok og går rett på, og noen av disse svindlerne er riktig kløktige, de finner før eller siden noen som er ensomme og sugne på oppmerksomhet, og-eller kanskje i en sårbar periode i livet og er lette offer. Slik type svindel foregår mye på nettdatingfronten og ved salg av dyr på nettet. Selvfølgelig vil Google-engelsk, navn-bilder av amerikanske eller britiske c-kjendiser/modeller er jo enkleste måten av avsløre de på...eller man kan mistenke litt ugler i mosen....sier magefølelsen din at et eller annet ikke stemmer, så gjør det nok ikke det heller ;-)

Måtte le når en dude sendte meg meldig og oppga et navn...kjapt søk viste en eller annen felespiller fra USA, sæææærlig interessant ...NOT!:-))

Oppdager dere slike folk, rapporter de til admin!

Date i vei og kos dere folkens, men vær våkne ;-)

Skjult ID med pseudonym sta on. 16 mai 2012 18:27

Kommer vel ingen vei med å være ærlig, så da tester man vel plan B :p

Skjult ID on. 16 mai 2012 21:41

Hei. Det er jeg som har startet tråden. Jeg lurte på om jeg kunn finne noe mere ut om sukkerklumpen. Derfor prøve jeg mailadressen på skype. Vet ikke om det er mange som har samme mail adr. Jeg fikk opp fornavn og etternavn, gikk i gang med å google han. Da fikk jeg op fødsels år og jobb. Det er mulig han er kjempe grei , men hva mere kan han bløffe om. Det er rart at en ønsker langvarig forhold, så kommer han med feil alder. Det kan jo hende han regnet med at jeg ikke ville oppdage det. Ikke vet jeg.

Skjult ID on. 16 mai 2012 21:46

Grunnen til at vi ikke har hatt tid til å møtes, har vært begges feil. Det har skjedd så mye, men nå er det sikkert like greit å ha det ugjort.