Alle innlegg Sukkerforum

svar til Klisjehelvetet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym en klisjé sø. 27 mai 2007 00:14

ER DET SÅ VOLDSOMT NØYE DA?!?!?! Herregud, finn deg noen mer samfunnsengasjerende å irritere deg over! Livet er en klisjé, og det begynner fader meg å bli en klisjé med alle disse kritikersjelene som akker seg over filleting her inne! Get a life!

Skjult ID med pseudonym Så det så sø. 27 mai 2007 11:23

Forumet har den fantastiske funksjonen at man kan svare på andre innlegg i samme tråd, noe som gjør det unødvendig å starte nye tråder for å svare på andre innlegg...

Skjult ID med pseudonym Whatever sø. 27 mai 2007 18:34

Joda, dette kunne nok ligget under forrige tråd, men rent bortsett fra det så er jeg enig med "en klisjé". Det er ikke så utrolig nødvendig å bruke tid på å irritere seg over dette, er det?

Uansett hvor mange ganger det kommer innlegg som klager over klisjeer, folk som ikke svarer på meldinger, folk som er anonyme på diskusjonsforumet etc så vil det neppe forandre seg. Det vil alltid være folk som skriver klisjeer i profilen sin; noen syns dette er greit, andre hater klisjéer. Det vil alltid være folk som ikke gidder/orker/har tid til å svare på meldinger, noen blir forbanna og syns dette er helt utrolig dårlig folkeskikk, andre syns det er svar godt nok og det ikke så nøye. Det vil alltid være folk som skriver anonyme innlegg; og det vil noen irritere seg noe grenseløst over, mens andre ikke bryr seg så veldig om hvem som har skrevet noe, mer om hva det står.

Må det virkelig utbroderes noe mer nå? Trenger vi flere tråder/diskusjoner om dette eller kan vi bare akseptere at sånn er det...?

(mann 42 år fra Buskerud) sø. 27 mai 2007 23:07 Privat melding

Både en klisje og What har noen poenger.
Men hva skriver folk om her ute da?
Disse klisjeene dukker like mye opp her, som i profilene.
Det er ikke så mange som har tatt en over veggen, forbi bålet og ut. Jfr. Platons hulelignelse.

Og i stede for å være negativ, kan en heller gi tips til hva en kan gjøre for å bli bedre...
F... ta alle problemene. Det er løsninga som er innterresang.

Skjult ID med pseudonym Whatever ma. 28 mai 2007 13:07

Det er jo det jeg sier, klaging begynner å bli en klisjé her på forumet. Vi trenger da ikke tråd opp og tråd ned om hva som er så irriterende ved det andre gjør og skriver, det er jo ikke godt for noe som helst.

Du har jo tipset til forbedring selv, Rusty: "i stedet for å være negativ, kan en heller..." :)

Nei, dere. Dropp klagingen og overse de grinete; smil, flørt og ha det gøy i stedet!

(mann 39 år fra Oslo) ma. 28 mai 2007 19:11 Privat melding

Jeg irriterer meg da over det jeg måtte ønske, og jeg blir ikke pissesur hvis andre gjør det heller. Dersom litt kritikk fører til flere kreative profiler, er det en god ting.

Skjult ID med pseudonym gutt ti. 29 mai 2007 02:31

Har svart på dette før, men. Klisjéer er helt greit, det bare beviser at bildene er det "eneste" som betyr noe. Man titter raskt over klisjéene for å se om det er noe urovekkende galt der, så klikker man kanskje innom treet for å se på de røde bladene - og de grønne man absolutt krever. Resten blir altså bildene. Med mindre man er litt taktisk da, og satser på de uten bilde fordi det er færre om beinet der. Personlig hater jeg å avvise noen fordi jeg ser jeg ikke vil bli tiltrukket, så jeg foretrekker å se bildet på forhånd.

Skjult ID med pseudonym hingsten.. ti. 29 mai 2007 22:13

Ganske enig med deg gutt..
selv de eplekjekke frøkner som har lagt lista på godt over 102% kan jo ofte fremstå lite tiltrekkende hva såvel krav som bilder angår..Ofte er de ikke engang i nærheten av å forstå hva ting til syvende og sist handler om.. kjemi på godt og vondt...