Alle innlegg Sukkerforum

Sminke og Alder

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Drake on. 16 mai 2012 14:27

Har sett endel bilder nå, og en ting slår meg, at des mer sminket en person er Des eldre ser de ut. Kan hende det er jeg som har sær smak, men utviklingen har jo vært at de eldre kvinnene bruker mye tid på å sminke seg for å se yngre ut. Men resultatet for meg blir at alt som er oversminka ser gammelt ut. Skrekkeksempelet som fikk meg til å innse dette var en 17 Åring som gjorde en alt for god jobb for å ligne på moren sin. Noen som er meget uenig i dette? eller har andre tanker om temaet?

Skjult ID med pseudonym poppy on. 16 mai 2012 14:31

Gammel fjøs trenger maling! :)) Hehe, nei jeg vet ikke. Noen sminker seg vel feil antar jeg og dermed ser eldre ut. Men det er ikke alle eldre som sminker seg stygt heller. Det er som du sier, de kan være 17 og de kan være 50. Det handler om å gjør det rett!:)) Men ja, jeg har sett noen skrekkeksempler. Det er IKKE pent altså. Enig med du:)

Skjult ID med pseudonym -redrum- on. 16 mai 2012 14:40

Det er en veldig dårlig utvikling med unge jenter på 16+ som hiver på seg 2 kg med sminke.....Ikke bare er det vanskeligere å se om de er gamle nok, men de er i 99% av tilfellene finere uten sminke.

Skjult ID med pseudonym usminket on. 16 mai 2012 17:03

jeg er 34 og bruker veldig sjelden sminke, men har naturlig mørke vipper og bryn til naturlig lyst hår. Får ofte høre at jeg ser ut som jeg er 26år......... ikke at det er så positivt egentlig, vil jo helst bli sjekket opp av menn på iallfall over min30år, og ikke bli tatt for å være dama til lillebroren min;)

Skjult ID med pseudonym sta on. 16 mai 2012 17:06

Er vel like rar som meg da, som synes de fleste jenter ser finere ut med lite/ingen sminke enn masse greier :)
Ja takk til naturlig skjønnhet ( og de er det heldigvis mange av, selv om noen klarer å sminke seg mindre attraktive ).

Fikk kjeft av ei jente fordi jeg ikke likte neglelakk også... kan ikke noe for at jeg synes det er finere uten altså ;)