Alle innlegg Sukkerforum

Private meldinger og respons.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Paladin on. 16 mai 2012 15:12

Den siste tiden har jeg sendt flere meldinger til damer jeg syns er interessante. (Nei, ikke "klipp ut-lim inn"). Dette er stort sett korte hyggelige meldinger der jeg egentlig kun prøver å vise interesse, og åpne for videre kommunikasjon.
Men ingen svarer? Jeg har vært en stund på sukker, og vært på date enkelte ganger, så tror ikke jeg ser SÅ fæl ut at alle skremmes vekk av bilde mitt :P

Men er ikke noe av poenget med en side som dette at man våger å ta en sjanse på å få kontakt med mennesker man ellers ikke ville møtt? Og er det ikke normal folkeskikk å i det minste gi et lite svar. Om det så er et avslag, er det i det minste en respons. Ser ikke poenget i å være her dersom man ikke tør å kommunisere.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 on. 16 mai 2012 15:13

Føyer denne inn i rekken av 5938908390680 andre slike tråder......

(mann 31 år fra Akershus) on. 16 mai 2012 15:15 Privat melding

Enda en gang? Synes dette blir tatt opp minst en gang hver dag. Det er en GOD del jenter som ikke svarer, uansett hva du skriver. Noen er her sikkert bare her for å få en selvtillits "boost", andre synes kanskje at du ikke er interessant nok til at de gidder å svare...

Børst det av deg, skriv til noen flere så skal du se du får svar snart vettu. Er man en hårsår mann på sukker så varer du ikke lenge :p

Skjult ID med pseudonym Høypåpæra on. 16 mai 2012 15:27

Kanskje du henvender deg til feil jenter. Kanskje du sikter for høyt.

Skjult ID med pseudonym gung ho on. 16 mai 2012 15:28

Fortsett å sikte høyt! #$%& ikke gi deg!

(kvinne 51 år fra Akershus) on. 16 mai 2012 15:33 Privat melding

Piker/jenter/damer!!

Helt normal folkeskikk å svare på henvendelser..
Dere liker sikkert ikke det når dere ikke får respons tilbake, eller hva??

Gi nå ikke opp du, fortsett å sende meldinger.. Inget svar = deres tap :-)))
Viktig å beholde troen..

Skjult ID med pseudonym Paladin on. 16 mai 2012 15:47

Visste ikke at det var laget SÅÅÅ mange tråder om dette temaet :P Så da får jeg beklage det for de som tar seg nær av sånt!
Er langt i fra hårsår, men syns jo det er merkelig da.

Når jeg "sikter høyt" er det faktisk for det meste basert på hva som står i profilene. Er det en interessant profil, kan jeg godt sende en melding. Men det hjelper ikke om du er aldri så pen, hvis du ikke har gjort noe for å presentere deg ordentlig på profilen.

Skjult ID med pseudonym Høypåpæra on. 16 mai 2012 16:01

OnlyOneK. Er de ikke interessert så gir jeg beng i om de svarer eller ikke.

Skjult ID med pseudonym sta on. 16 mai 2012 16:08

Er nok litt enklere å ikke svare alle på ett litt mer upersonlig medium som meldinger jo er. Så da blir det fort enkelere å la det være enn å si nei takk. Som mange tidligere har gitt uttrykk for føles kleint/ubekvemt osv. ( selv om stillhet nok føles verre for mange i andre enden )

Men man slutter å bry seg etterhvert så den følelsen går over med tiden :) Og får man svar blir man jo enda mer glad ( evt forundret ). Bare det ikke blir som jeg får, at de svarer på feil meldinger da, det kan føles noe kjipt :p

(mann 35 år fra Rogaland) on. 16 mai 2012 19:51 Privat melding

dere som er menn må gi faen i å bruke så mye energi på å tenke på om hva dere skal skrive, har ingenting å bety, skal treffe ei selv nå snart, hun skrev jeg et enkelt "hei" til første gang, fikk et "hei" tilbake, så var samtalen i gang, enkelt og greit!

Skjult ID med pseudonym L on. 16 mai 2012 19:56

@Høypåpære

Der er det igjen, dette "sikte for høyt".
Kan noen vennligst forklare meg hva dette innebærer, hvordan det er og HVORFOR I H****TE dette har noe å si? HVA ER DET med "sikte for høyt"??

Går det på utseende? - Jeg har sett så mange feite mannfolk som ser ut som troll med nydelige damer at det tror jeg ikke på.
Går det på utdannelse? - Har utdannelse noe å si, kanskje om man skal diskutere strålingsfysikk, philosofi eller politisk historie fra tidligere sovjetrepublikker. Er det relevant?
Går det på inntekt? - Skal vi altså slå fast at damer er gullgravere? At gutter som ikke har bikka 500 tusen i året ikke har sjans?

Hva går dette "sikte for høyt" på? Jeg skjønner det VIRKELIG ikke!!

Skjult ID lø. 19 mai 2012 16:24

Hei.

Er det vanskelig for ikke-betalende brukere å se om de har fått meldinger? Jeg fikk respons på første meldingen jeg sendte til denne jenta, med svar om at hun gjerne kunne tenke seg å bli bedre kjent.

Jeg har i etterkant av dette sendt to meldinger, uten å ha fått svar og uten at hun har lest meldingene. Hun er også pålogget ganske ofte, så det virker jo litt rart.

Vil jo ikke være uhøflig og virke utålmodig heller, så har ikke så lyst å sende noen flere meldinger før hun har svart.. :(

Skjult ID med pseudonym tuppa lø. 19 mai 2012 16:46

Alt handler først om øye som ser! Tiltrekkes man av det man ser, så leser man profilen, og er den tiltrekkende for deg, så svarer man på meldingen.

Selvfølgelig hender det at man svarer med en gang for man er tiltukket av teksten og ser profil etterpå.

BILDER e ett must som mange ikke har fattet enda....

Skjult ID med pseudonym jente 30 lø. 19 mai 2012 16:50

Hmmm...jeg tjener halv mill men har ingen mannfok etter meg. Finnes det noen av disse?
Jeg ser absolutt ikke etter noen som kan matche min inntekt heller.

(mann 41 år fra Østfold) lø. 19 mai 2012 16:55 Privat melding

@jente 30
Jeg henger gjerne litt etter deg ;)
Men ikke så lett når du er anonym, kanskje "tazte litt priv"? :P

Skjult ID med pseudonym jente 30 lø. 19 mai 2012 17:18

Onsing kjære!
Vi har 80 i match ser jeg, kanskje det kanskje :0)
Hint? Du har vært innom profilen min i dag! hiihi