Alle innlegg Sukkerforum

Like barnleker best?

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Telemark) lø. 3 mai 2008 00:36 Privat melding


Sukker gir muligheten til å søke opp hundrevis av profiler, som alle inneholder navn og informasjon, gjerne bilder av mennesker som tilsynelatende er ute etter det samme som deg selv -kontakt.

Relasjonstesten kan til en viss grad gi oss en rettesnor på hva slags interesser/personlighet den ene og den andre profilen avspeiler. Hva legger du vekt på når du forsøker å få oppmerksomheten til en annens profil, og føler du at din profil er åpen og ærlig nok til at den andre kan få en viss fornemmelse av hvem du faktisk er?

Selv føler jeg at jeg har svart så ærlig og direkte som jeg kan, og forsøker å formidle personligheten min etter beste evne. Når jeg vurderer andre profiler så er det noen som frister mer en andre. Men når jeg først tar seriøst kontakt, og blir flørtete, så er det av denenkle grunn at jeg ser noen som jeg mener kanvære engod match, som liker de samme tingene jeg liker, som avspeiler en personlighet som jeg tror kan matche min, og som jeg intuitivt har lyst å bli kjent med. -ja jegfølgermagefølelsen her.

Motsetninger tiltrekker hverandre,men i det lange løp har jeg tro på at like barn leker best. Hører gjerne andres oppfatninger om hvordan vi vurderer egen profil mot andres... og om flere tenker "kunne dette faktisk fungere..?" eller ser mange seg helt blinde på bilder,og hvem som ser best ut?

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 3 mai 2008 01:31

Hei Nimbex.
Jeg ser meg ikke blind på bilder, men utseende har likevel mye å si for kjemi slik jeg føler det.
Når jeg ikke har bilde selv, er dette bl.a. fordi et bilde alene har null effekt på meg. Substans og humor i ord og tanker veier tungt.

Like barn leker best - helt enig!
Men hva er to like barn? Er to like barn to som begge liker å klatre? To som liker å padle kajakk? To som begge liker gammeldans? To som nyter Puccini og gråter sammen? To som begge har helnøtt som favorittsjokis? To som begge føler seg selvstendige i livene sine? To som gir den andre frihet til å vokse og utvikle seg? To som støtter og backer hverandre og evner å se hva den andre trenger? To som er like mht. "kosenivå" og fysisk kontakt? To som begge tror littegrann på Gud? To som begge drikker minst to liter vann pr. dag?

Jeg trenger ikke et menneske som liker akkurat det samme som meg av fritidsaktiviteter av tre grunner:
- Jeg har lyst til å tilføre ham noen nye og fine opplevelser.
- Jeg har så innmari lyst til å berikes av noe han brenner for fordi jeg ser at han elsker det og fordi en ny hobby kan utvide mitt liv.
- Jeg tror at man trenger litt "alenetid" med venner/gutta/venninnene. Gode opplevelser man kan fortelle og snakke om sammen.

Likheten min i forhold til det mennesket jeg ønsker å ha i livet mitt går mer på indre kvaliteter, moral, etikk, klokskap......
......to menneske på hver sin stødige plattform med god kjemi med/uten ord som ønsker å være sammen av de gode grunnene.

(mann 47 år fra Telemark) lø. 3 mai 2008 01:42 Privat melding

Jeg er så veldig enig i alt du skriver -men av og til kan man i etterpåklokskapens ånd innse at det nettopp var ulikhetene som man ble tiltrukket av.. Det er enkunst å skille området fra der man tilfører hverandre noepositivt, og der man trekker i hver sin retning. Dette er i alle fall et område hvor jeg forsøker å lære av tidligere erfaringer, og dra noe fornuftig ut av. Jeg viljo ikke være sammenmed "meg selv" liksom :o)

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 3 mai 2008 01:53

Jeg forstår hva du sier, Nimbex.
Men så tenker jeg: Det man ofte "faller" for er jo selve utseende, holdning, måten man beveger seg på, energinivå, måten vedkommende behandler andre mennesker, selve blikket hos den andre....alle disse ytre tingene som er så ulike hos oss alle.
Her vil vi aldri bli like uansett. Og jeg tror man skal lete lenge for å finne en som er FOR lik seg selv, tror du ikke det da?
Selv om man kan ha like indre "essens" vil man likevel være ulik, men likevel være like nok til å forstå. Til å dele seg. Eller?

Når det er sagt: Jeg kunne godt vært sammen med meg selv! Jeg liker meg,og jammen trives jeg ikke i mitt selskap også! ;-))

(kvinne 40 år fra Oslo) lø. 3 mai 2008 13:11 Privat melding

Men då gör du bara som mig då Zitelle, har även tipsat om det i ett tidigare innlegg.

Sätt ett Svart Hjerte på ALLA du har match ÖVER 70 med:)
Detta tar säkert lite mer tid för dig än det gjorde för mig... Behövde bara sätta 2 jag......;) Mohahaha:)

Hoppas mitt svar här inte förstör detta innlegg! Å om det skulle göra det, så skyller jag på att jag fortsatt är lite full....:S
God natt.

(kvinne 50 år fra Buskerud) lø. 3 mai 2008 14:01 Privat melding

Jeg er veldig engig med zitelle :)

Verdier er viktigere å ha felles enn interesser, men jeg tror at interessene og verdiene henger sammen. Til en viss grad i alle fall :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 4 mai 2008 09:52

mille.
Kanskje du har rett, til en viss grad?
Men du og jeg kan vel ha likt verdigrunnlag og likevel kan du elske å spille fiolin i et orkester mens jeg kan elske å spille badminton? Eller du kan like å Islands natur mens jeg kan like Toscana? Du elske å lage mat og jeg elsker å spise den? osv osv.

Sofagris med pottis, dip og øl daglig kontra MÅ sykle 18 timer pr. uke minimum - da kan man kanskje slite litt? Joda, jeg ser den :-)

Skjult ID med pseudonym Bjørk sø. 4 mai 2008 11:51

Bra tema, Nimbex. Matchsystemet her inne kan være et morsomt verktøy, men det forutsetter jo at folk har svart ærlig, eller faktisk har selvinnsikt nok til å svare ærlig. Selv om de jeg har møtt har hatt grønt blad på filosofi, har de ikke vist et eneste snev av filosofisk tankegang. Vi har tydeligvis forskjellig definisjon av filosofi og det gjør at det blir en feilmargin på matchtallet. Jeg har møtt noen som har en profil skrevet med humor jeg synes er vanvittig morsom, men lo vi på date? Nei. Noen har hatt grønt blad på litteratur, men har ikke en eneste bok hjemme. Dette er menn som jeg har hatt fra 92-96 i match med. Så kan jeg lese innlegg på forum av folk på min alder. Velskrevne og intelligente og som over tid viser at her er det en personlighet jeg liker godt. Men disse har jeg stort sett bare match under 70 med og får ikke lest til profilen en gang. Hva er mismatchen her?

Jeg tror godt at et forhold mellom en sofagris og en treningsnarkoman kan gå godt om begge har respekt for den andres valg og kan gjøre sine ting uten selskap av den andre. Men det forutsetter antakeligvis at man har en del andre ting felles som man kan gjøre sammen. Problemet met et slikt forhold er ikke forskjellene i hva man liker, men antakeligvis at den ene (eller begge) ikke har respekt for den andres personlige valg og derfor ser ned på dem. Hva skjer om to treningsnarkomane er gift og den ene skader seg så alvorlig at den ikke kan trene mer? Blir det automatisk brudd i forholdet av den grunn? Hvor mye må man ha til felles og hvor mye tid må man tilbringe sammen for at man skal kunne ha et forhold som varer? Hvordan kan man gjennomskue om en personlig kjemi kommer av at man blir tiltrukket av forskjellene eller av ulikhetene? Er det ikke dette som er vanskelig og som gjør at vi sitter her som single måned etter måned, år etter år?

Skjult ID med pseudonym Aktiv mann on. 7 mai 2008 08:48

Jeg var gift med ei lat jente som satt mye i sofaen og røyka. Håper å finne ei som liker å være ute neste gang sånn at vi kan gjøre ting sammen. Jeg synes det var kjedelig å gå i skogen alene. Derfor tror jeg at like barn leker best.

(mann 44 år fra Buskerud) on. 7 mai 2008 09:58 Privat melding

Hva med gjensidig respekt for den andres "hobby"... Tror ikke det er sunt og finne et speilbilde av seg selv heller..
Kan være greit med litt alenetid vær for seg og litt tid sammen..
Må selvfølgelig ha en felles "plattform" og bygge alt ut ifra men det og være tilnærmet lik tror jeg fort hadde vært litt kjedelig...
just my 5 cent

(mann 51 år fra Oslo) on. 7 mai 2008 10:03 Privat melding

jatakk, begge deler! Noe sammen, noe alene.

Skjult ID med pseudonym m i i e on. 7 mai 2008 17:24

Zitelle, det er ikke alltid enten eller i forhold til interesser så jeg er enig med deg i resonnementet ditt :)

Jeg vet at jeg ikke kunne hatt ett forhold til en fyr som ikke liker dyr og som har lav arbeidsmoral :) men om han liker badmington eller spiller fele er i grunn ikke så viktig :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 7 mai 2008 19:10

Ergo så vil like barn leke best og ulike barn leke best så lenge man digger hverandre vilt og hemningsløst og booster den andre? :-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 7 mai 2008 19:18

Jeg har en usvikelig tro på at man i et forhold bør ha et nogenlunde likt verdigrunnlag.......jeg klarer ikke å se at man får til et langvarig og rikt forhold om de grunnlagene spriker i hver sin retning. Når det er sagt, så føler jeg faktisk på en annen side at det er en fordel å være litt ulike utover det mest grunnleggende ---- ulike nok til å utfylle hverandre og ergo berike hverandre :-)

Om det kan forstås rett.... :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 7 mai 2008 19:22

Jeg siterer en venninne i det vi gikk forbi hedningesamfunnet på Karl-Johan der de står og misjonerer (et paradoks i seg selv)
Hun sa: For meg spiller det ingen rolle hva min fremtidige mann tror på, men at han tror på NOE må da være et minimumskrav!