Alle innlegg Sukkerforum

Nettdate = sex?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym pnorth fr. 21 april 2006 13:25

Har vært her inne litt og lurer etterhvert på om nettdating er mer en sex ting enn følelser.
Litt vanskelig å utdype i tilfelle noen kjenner seg igjen(har truffet en del her inne), men opplever at det ikke er mange sms'ene eller mye msn tid som skal til før det hele blir tungt seksuelt ladet.

Er det sånn at man bestiller reiser, kjøper kinobilleter og finner neste helgs/ukes trimpartner på nettet? En blar seg igjennom en katalog, søker, ser på bilder... Ikke var det stort bedre på sukkerfest og våknet opp uten å være helt sikker på hvor og hvem.

Er det jeg som har uflaks og velger meg ut feil dater, eller er det sånn at kombinasjonen mellom fantasi og forbuker blir veldig fristende?
Jenter skal etter sigende fantasere om den fremmede, blir det litt mer trygt når det er innenfor hjemmets fire vegger?
Eller er det fordi sukker har kremen av de single, de som er proffe og vet hva de liker og hva de vil ha?

Håper noen jenter legger ved noen tanker, for finner det fasinerende.
Regner med at det der noen karer som opplever akkurat det samme.

-Velger å være anonym for å skåne de uskyldige?

Skjult ID med pseudonym Billa fr. 21 april 2006 13:35

Lurer bare på om du er gutt eller jente?

For min del har jeg vært på et par dater, har ikke blitt noe sex ut av det...

Skjult ID med pseudonym pnorth fr. 21 april 2006 13:38

Gutt.
Det er ikke så mye datene som jeg tenker på, men mer tiden før.

Skjult ID med pseudonym Billa fr. 21 april 2006 14:30

Ok. I så fall, nei, ikke seksuelt ladede mailer. Men det er nå meg da.

Skjult ID med pseudonym LilleMy fr. 21 april 2006 16:06

Det har nok blitt et par småfrekke mailer, men det har vel egentlig vært med gutter jeg i utgangspunktet ikke har vært så veldig interessert i ut over nettopp dét....

Synes det er helt ok iblant, men det er nå ikke derfor jeg er her på sukker, da...vil jo mye heller finne en som kan være mer enn bare en sexkamerat... :)

Men det har ikke blitt noe mer enn skriving....foreløpig ;)Skjult ID med pseudonym Undrende sø. 23 april 2006 16:00

For en tid tilbake var jeg på date med en flott fyr, vi hadde skrevet endel meldinger i forkant, og stemningen iløpet av kvelden var veldig fin.
Praten gikk lett, vi hadde mye til felles, og snakket om det meste mellom himmel og jord. Virkelig en jeg hadde lyst til å se mer til!
Så ble det snakk om å bryte opp fra baren vi satt på og tusle hjem og åpne en vinflaske.
Og det er her jeg undrer meg:
Når det er snakk om å gå hjem til den ene og dele en vinflaske - betyr det implisitt sex??

Skjult ID med pseudonym smiley sø. 23 april 2006 19:32

Ikke nødvendigvis men du åpner for muligheten. Men det er jo ikke noen plikt her. Dere jenter har en tendens til å tro at dere "skylder" oss gutta noe i enkelte sammenhenger, og er derfor redde for å havne i en slik situasjon. Om du blir med hjem på vinflaska tenker han nok ganske sikkert at her er det kanskje muligheter for noe mer, men jeg tror de færreste konkluderer med at det betyr sex. Om du er den som foreslår vinflaska vil nok inntrykket av at det kan bli noe sterkere enn om det er motsatt, men det er fortsatt helt åpent. Hva endte så det hele med? *nysgjerrig* :-)

Skjult ID med pseudonym Undrende sø. 23 april 2006 20:32

Ikke bare var han fantastisk å prate med, men han hadde attpåtil hender som visste nøyaktig hvilke knapper de skulle trykke på....så da gikk det vel som det måtte gå da, og da hjalp det jo ikke om jeg først egentlig ikke hadde tenkt i de baner.....
...men for all del, jeg følte ikke jeg "skyldte" ham noe som helst - det gjør jeg egentlig aldri....det var jo dessuten ganske så hyggelig, hehe ;)

Skjult ID med pseudonym Husdragen! sø. 23 april 2006 23:03

Har fått en del rimelig heite sms´er. Men har ikke datet disse guttene. Mulig jeg er "rar" , men har liksom ikke følt for å treffe gutter som har sendt meg bilder av "kronjuvelene" i mms nr.2. Disse er definitvit ute etter kun en ting. Og siden jeg ser meg selv som ferdig med å "leke" rundt, ja så blir det ingen dater med de jeg oppfatter som ikke potensielle partner. Men det er ikke til å stikke under en stol at det så absolutt kan være både moro og opphissende med sms`er Hvis det er en man liker!

Skjult ID lø. 29 april 2006 12:07

Har vært på en del dater, og alle ender i dampende heit sex....:-)


"Im too sexy for my shirt.."

Skjult ID med pseudonym Svimmel lø. 29 april 2006 14:34

Hehe, selvtilliten er iallefall i orden ;)

Skal kanskje møte en ikveld, og det hadde ikke vært meg i mot å ende daten på den måten....men det er fordi jeg har truffet ham et par ganger og kan godt ta skrittet dithen :)

...men jeg tror ikke jeg hadde vært helt tilfreds hvis det var alt jeg fikk ut av dater....er jo her for mer enn enn one-night, da...de finner man jo enkelt på byen...

Skjult ID ti. 2 mai 2006 13:01

Det var litt fleip altså...

"Im too sexy for my shirt"

Skjult ID med pseudonym Erremulig ma. 30 des. 2013 20:34

Tør virkelig jenter å gi mobil nr ut til fremmede menn???? Jeg må bare advare på det sterkeste....man aner virkelig ikke hvem som tar i mot i den andre enden. Det kan ende med voldtekt og det som værre er......har dere tenkt på det???
Menn som sender bilder av sine edle deler til vilt fremmede jenter er ikke normale,brennsikkert.
Nei jenter,pass opp,ta vare på dere selv......

(mann 34 år fra Troms) ma. 30 des. 2013 21:10 Privat melding

Ut i fra profilene å dømme må det være først og fremst sex folk er ute etter. Veldig tynne profiler, noen er skrevet som om personen var et lite barn i hva personlig utvikling anngår. Bilder derimot er det masse av.

Skjult ID med pseudonym June ma. 30 des. 2013 22:00

... hvor skal jeg begynne. Det er kun oss selv som bestemmer hva vil vil, hva vi skal føle og hva vi tilater at andre gjør med/mot oss. Men jeg har en stund nå følt meg som prostituert.
Det går ikke lenge før samtalen dreier seg mot sex. Jeg har søkt opp og ned i mente på hva det er ved meg som gjør at slike menn kontakter meg. Og jeg (tror) jeg har svaret. Alderen. Og da ser det slik ut: jeg er for gammel til at menn vi satse seriøst på meg, men god nok til å flørte vilt med.
Skjønner ikke det helt da men ok. Jeg er overbevist om at en stor del av folka her bruker sukker som et h...tes matfat. Jeg har vært på og av i flere år, så jeg mener jeg har en del erfaring etterhvert.

Jeg har ikke peiling på hvor mange ganger jeg har kjendt på skuffelsen når samtalen dreier tar den retningen. Og så avslutter jeg kontakten. Jeg har ufattelig mange på blokkeringslista mi.

Nei .. jeg synes dette begynner å gå på helsa løs. Det er så usunt som det kan bli. Jeg vet ikke om klientellet er endret, eller om det er slik jeg sa, altså at jeg er for gammel.
Jeg vet ikke, vet ikke, vet ikke..

Skjult ID med pseudonym June ma. 30 des. 2013 22:07

49 :o)

Skjult ID med pseudonym June ma. 30 des. 2013 22:08

Jeg glemte å nevne alle ungpodene som freidig eller høflig tar kontakt. Jeg er SYKT trøtt av dere!!!

(mann 40 år fra Østfold) ma. 30 des. 2013 22:08 Privat melding

@ June
Det er trist at folk kan oppføre seg sånn. Føler mye på at de personene gjør det vanskeligere for oss som har ærlige hensikter.

Skjult ID med pseudonym June ma. 30 des. 2013 22:10

Jeg må også UT. Jeg kjenner jeg har bygget opp et stort sinne. Jeg er så sint!
Håper det er GREIT å si det her.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 30 des. 2013 22:14

49 og forbanna? :p

Skjult ID med pseudonym June ma. 30 des. 2013 22:15

@Amaturum: Tror ikke du trenger å engste deg, vi kvinner klarer å sile dere ut. Men er du smart, sier du med en gang at du er oppriktig nyskjerrig på henne, og viser det på en ordentlig måte :) Masse lykke til

Skjult ID med pseudonym Dropspose ma. 30 des. 2013 22:17

Er veldig mange gutter som fort dreier samtaler over på noe seksuelt, til og med i første melding. Disse bryter jeg fort kontakten med. Jeg vil gjerne ha sex, men som for mange jenter blir det alt for direkte. Men når det er sagt har jeg også hatt samtaler her inne med mange hyggelige menn, og har endt i fire dater. To av de endte med sex, fordi det føltes riktig, ikke fordi det var noe press. Med de to andre endte det opp med hyggelige møter, selv om vi fort skjønte at vi ikke var den rette for hverandre.
Det er nok mye kjøttmarked her inne, og det er også mye seriøst. For min del liker jeg å spare flørtingen til daten, og setter pris på når han jeg snakker med gjør det samme. Bare det at man skriver sammen er jo et tegn på at man er interessert, og flørting med tastaturet kan lett oppfattes feil.

(mann 40 år fra Østfold) ma. 30 des. 2013 22:18 Privat melding

Har veldig lave forventninger til hva jeg kan få ut av dette sukkermedlemskapet, men en venn å gå på kino med i ny og ne er vel ikke å forakte. Jeg tror man fort blir veldig såret om man lever i den troen om at dette skal føre til himmelen. Men det finnes også mange hyggelige mennesker her inne også, de er bare ikke like lette å finne alltid.

Skjult ID med pseudonym June ma. 30 des. 2013 22:24

@Erremulig: takk, godt å høre, virkelig.
@nora: tror ikke det skal gis flere sjangser. Jeg kjenner dette begynner å gå på sjela løs! :)

Skjult ID med pseudonym June ma. 30 des. 2013 22:40

@nora: Nja.. min erfaring er at når HAN mener det seriøst, så opptrer han også seriøst. For dem ville det være utenkelig å snakke sex i 2 meldingen. Jeg tør ikke satse på en fyr som gjør det. Kan ikke hjelpe for det. Mulig jeg er blitt gammeldags, men jeg kan ikke huske å ha startet et seriøst forhold der sexprat har kommet i setning nr 3.

Skjult ID ma. 30 des. 2013 22:46

Er kvinne, vært her i to år. Ca 50 dater. Og kun sex ned en. Og han hadde jeg et forhold til i 4-5 mnd.

Skjult ID med pseudonym June ma. 30 des. 2013 22:54

@nora: takk - og det samme :)
@skjult ID 22:46 Wow! Imponert! Jeg hadde ikke orket. Snor meg oftest unna fordi jeg synes det er sånt pes. Flink du :)

(kvinne 42 år fra Østfold) ma. 30 des. 2013 23:52 Privat melding

Jeg har vært på andre nettsider og blitt bombardert med penisbilder... mange meldinger som ender i det samme. Men det rare er at jeg her inne ikke får meldinger i det hele tatt! Verken om sex eller noe annet... med de samme bildene...

Skjult ID ti. 31 des. 2013 00:29

Kan jo ikke fortelle om andre nettsider dessverre... ;-) men ofte man fortsetter kontakten andre steder og samtalen går over til noe annet...vanskelig å finne noen seriøse...

Skjult ID med pseudonym hemmelig ti. 31 des. 2013 00:48

@Live2702

Det er da forskjell på cupido.no og Sukker.no...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 31 des. 2013 01:59

Nå sender ikke jeg meldinger, så jeg aner ikke, men jeg ville da tro at det å finnet ut om en har like seksuelle interesser er like viktig som å finne ut om en f.eks ønsker seg barn, osv.

Siden en overhodet ikke burde ha sex før det har gått noen dates, så er det jo himla dumt å ha kastet bort en masse tid når det viser seg at en er på to helt forskjellige plan seksuelt. Og det beste av alt, en har ikke en gang trengt å ha sex for å finne det ut!

Det som er det flotte med nettdating. Du kan tidlig luke vekk alle som ikke er av interesse,

Uansett, å sende meldinger med meg vil være kjedelig greier for jeg kommer ikke til å snakke om sex ihvertfall og ikke sjans i havet for at jeg blir med deg hjem eller inviterer deg hjem til meg.