Singellivets skriver i sin quick-sjekk av Sukker: Mens et bredt søk i Oslo-området gav 300 treff, gir tilsvarende søk i Bergen snaut 50 treff. Trondheim har rundt 30 potensielle å by på.

Sukker tilføyer: Legg merke til de siste tallene. Er det rart at vi rankes dårlig? Et bredt søk ga kun 300 treff i Oslo! Erfarer noen her dette? For det første får man på Sukker kun opp dem som passer best med matchtall over 70. "ekspertene" har altså ikke forstått, når han haster over sidene, at poenget med Sukker er å hjelpe brukerne i å lete i jungelen og derfor sorterer vekk de dårlige.

For det andre må profilen til "eksperten" være skikkelig utfyllt for at ting skal fungere. Med en rad med 5'er-svar blir det hele fjollete. Det virker som om singellivets"ekspert" kun er ute etter minst mulig arbeid med undersøkelsen og dropper alt som har med kvalitet (og positive tilbakemeldinger) å gjøre. Viktige faktum som at andre tjennester har mange doble og triple profiler fordi nye medlemmer gis "luretilbud" nevnes ikke.

Antall brutto-profiler egentlig irrelevant (jamfør 120.000 for Q500) mens antallet aktive og antallet online (i riktig alder) er interessante. Ting som at Møteplassen oppgir falske tall på online oppdages selvfølgelig heller ikke av "eksperten". I skrivende stund(søndag kl12.40) oppgis det 4049 online på Møteplassen. En sjekk i deres databaser viser at 368 er online fra 18-40 år, mens 362 fra 40 og oppover. Sukker har på samme tid 494 online under 40 år og færre oppover.

En lang artikkel kunne vært skrevet her, men i jungelen av muligheter oppfordrer vi kun til en ting: Stol på deg selv i bedømmelsen av hva som er bra og ikke! Sukker er faktisk meget bra uansett hvilke deler av tjenesten man sammenligner, men vi er ikke eid av et mektig mediehus som forteller det. Bare dette at Sukker har blitt ett av Norges største datingsider uten mediemakt sier litt om kvaliteten.. Eksperten skriver forøvrig at han brukte noen uker(!) på å bli kjent med menysystemet til Sukker. Dette betyr med andre ord at du sannsynligvis er langt mer erfaren enn denne selvoppnevnte bedreviteren..