Alle innlegg Sukkerforum

blodseriøst?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym karius fr. 18 mai 2012 14:57

hmmm, hva tenker, og gjør, andre her inne?
Tenker da på når det gjelder kommunikasjon med andre medlemmer.
Handler det kun om å finne den "rette" og det er det eneste som teller, eller kan man også kommunisere med andre brukere for å få noen nye bekjentskaper og være litt åpen? Man vet jo aldri tenker nå jeg...

(kvinne 42 år fra Østfold) fr. 18 mai 2012 15:02 Privat melding

Kan bare snakke for meg selv, men jeg er ute etter en kjæreste, verken mer eller mindre. Nå er det jo sånn at jeg ikke aner hvem som er den "rette" , så derfor er jeg ganske åpen om hvem jeg går på date med, men venner finner og har jeg andre steder.

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 18 mai 2012 15:04

Er overhodet ikke blodseriøs liker å ta ting som det kommer null stress whatso ever :)

Skjult ID med pseudonym sta fr. 18 mai 2012 16:02

Er ikke blodseriøs heller, kan fint skrive med andre som kanskje er interessant som noe mer, men også bare for vennskap, også med de av samme kjønn ( da med tanke på vennskap før noen er festelige :p ).

Man vet jo aldri om man kanskje liker en person mer enn det man får inntrykk av ved bilder/tekst, så da er det bedre å være åpen. Ikke merker jeg om det er noe mer før etter en stund heller slik som mange andre, som mener de merker om det er kjæreste etter 2 minutter. Veldig usikker på hvordan de klarer det, men det er nå meg :)

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) fr. 18 mai 2012 16:05 Privat melding

Har fått flere venner her inne og, av begge kjønn. Det er jo bare bonus....

(mann 44 år fra Østfold) fr. 18 mai 2012 16:06 Privat melding

Ikke blodseriøs men ønsker jo noe. Men for å finne noen må man jo snakke å treffes tenker jeg. :-) Intet å vinne på store forventinger. :)

Skjult ID med pseudonym -Bene- fr. 18 mai 2012 16:08

Veldig lite blodseriøs. Åpen for muligheten, men ikke direkte kjæresteorientert. Ønsker mer vennskap (som utvikler seg) eller som ikke gjør det. Eventuelt litt tidsfordriv mens man først er singel (men det er kanskje ikke så lurt å skrive høyt her?) :P

Skjult ID med pseudonym -n- fr. 18 mai 2012 16:12

selv trur jeg ikke på kjærlighet ved først blikk, men mer at man blir betatt. dette kan man brenne seg på og må passe på å ikke hoppe rett inn i noe som egentlig ikke er riktig. derfor liker jeg å bli kjent med personen og om kjemien er god så pleier det å ende i sex. mennesker nyter det og vil ha det, vi krever det og vil ha den nærkontakten. viktig at man ikke gjør det med utalige mennesker samtidig da det kan såre om man ikke da er på samme plan :P

Skjult ID med pseudonym sta fr. 18 mai 2012 16:13

Haha bene, kommer til å bli nedrent med forslag til tidsfordriv nå tenker jeg :p

Skjult ID med pseudonym -Bene- fr. 18 mai 2012 16:23

Nåja, det er nok en utfordring her uansett, for det skal ganske mye til for å inkluderes i mitt ønskede..tidsfordriv :)

Skjult ID med pseudonym gygra fr. 18 mai 2012 20:30

Kjenner meg att i Bene si beskriving...

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 18 mai 2012 20:39 Privat melding

Vel, man skal jo heller ikke se bort fra at man kan falle for en venn av nye venner, det er jo ikke alle single som er på nettdating, men de kan da bli med på uformell samling? I festlig lag så er man gjerne litt mer avslappet og snakker med eller treffer på flere samtidig, og hvem vet; Simsalabim så dukker han eller hun opp! :-)
Anbefaler dere å ta en titt i tråden om mingling i Oslo som Kevin har satt opp, det ser ut som det er mange unge som kommer, men vi er noen oldiser som tenkte stikke innom også, så hva om dere alle som bor i eller nær Oslo tar med dere kompiser og venninner, uansett alder, dette er en trivelig gjeng og vi har plass til alle, kan bli orntli morro :-))

(mann 41 år fra Østfold) fr. 18 mai 2012 21:05 Privat melding

Blodseriøst interessert i å treffe nye mennesker...

Synes det er spennende å bli kjent med hyggelige folk uansett :)

Dessuten er jeg alenepappa halve tiden min, og holder på å dø av kjedsomhet på kveldstid når han sover. Men kan hende han må venne seg til min noe alternative livsstil snart, det er ihvertfall ikke min stil å sitte å kjede meg alene på kveldene.