Alle innlegg Sukkerforum

Funker søkefunksjonen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ypti fr. 18 mai 2012 23:22

Har begynt å lure litt på om søkefunksjonen her funker som den skal. Jeg har et relativt enkelt “søkeområde”. Hun må være fra samme fylke som meg. Mellom 22 og 32 år, ikke ha barn, ha profilbilde og uten barn. Har vært her i 1 år og kjører søket minst 1 gang i uken, ofte flere ganger i uken. Har dessverre litt for god kontroll på søkeresultatene :p

Jeg har bladd meg gjennom listene MANGE ganger, og som regel er det veldig sjelden noen nye. Er det noen nye ansikter, så er det noen bildeløse som endelig har tatt motet til seg og viser ansiktet sitt. Er de helt nye her, så har jeg allerede sett de under “Nye brukere” før jeg kjører dette spesifikke søket. Ja, jeg er aktiv her inne :)

Likevel blir jeg med jevne mellomrom overrasket over enten besøk eller til og med hjerter fra jenter i denne søkegruppen som jeg ALDRI har sett før (med høy match, 85-95). Det første jeg da gjør er å sjekke “Nye brukere”, men som oftest finner jeg de ikke der. Så hva skjer? Er det mange profiler som ikke dukker opp i søkeresultatene selv om en søker spesifikt etter de, eller er det vanlig at folk plutselig endrer info som alder, barn/ikke barn osv.? (noe som selvsagt ville vært fullstendig latterlig, og er du en av dem, så håper jeg du du får et kjipt løgneraktig liv din falske f¤%& (sorry, tåler ikke løgnere:) ).

Håper selvsagt at dette er folk som har bodd en annen plass og nettopp har flyttet på seg og derfor plutselig passer inn i søkekriteriene mine, men når jeg leser av profilen at de er i en rutinepreget (ikke noe negativt med det) hverdag med enten jobb eller studie, så tviler jeg på at flytting over landsdeler stemmer for alle disse tilfellene.

Men for å komme til poenget: Kan en stole på at søkefunksjonen er 100% korrekt når en filtrerer etter spesifikke valg her?

Skjult ID med pseudonym jente 30 fr. 18 mai 2012 23:34

Jeg har også opplevd det.
matchtallet også må man ta med klype salt...det handler mye om kjemi det er ikke det altså. Men jeg har møtt 4 stk der jeg hadde 88-93 i match og det var fullstendig mismatch...crap :0/

Skjult ID med pseudonym 1NV fr. 18 mai 2012 23:40

Vet i hvert fall en ting en skal være oppmerksom på. Hvis du f.eks tar vekk haken for Muskuløs (eller en av de andre der) så vil du ikke få treff på de som ikke har fylt ut noe på kroppsfasong. Hvis du skal få med de som ikke har fylt ut noe så må alle hakene stå på. Vil tippe at dette også gjelder for høyde valgene også.

Skjult ID med pseudonym sta fr. 18 mai 2012 23:52

Har begynt med en relativt massiv blokkering etter å ha blitt lei av å se de samme som jeg egentlig ikke er interessert i. Det virker da som man får opp mange nye med høy match. Kan virke som søk og online lista viser maks ett visst antall og litt tilfeldig på matchtall.

Skjult ID med pseudonym jente30 fr. 18 mai 2012 23:56

Takk for tips Sta.....bretter opp arma og retter nesen mot blokkér knappen....blir det ikke action nå, så får jeg ta en pause fra sugartown.

Skjult ID med pseudonym sta fr. 18 mai 2012 23:58

Lykke til :) mitt nye motto er enten finner jeg HENNE eller så er online lista konstant tom :) ett av to :p aller helst det første da men ;)