Alle innlegg Sukkerforum

Er Dominans og underkastelse utbredt blandt kvinner her?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Brute fr. 18 mai 2012 23:58

Jeg har i det siste oppdaget "nye" sider ved meg selv.

Jeg har alltid likt litt røff sex, men har i det siste blitt utfordret, og fått lov å ta meg ut på den jeg har hatt sex med. Og jeg elsker det!

Men hvor utbredt er det egentlig blant kvinnene her? Å tenne på å bli dominert og undertrykt? Å bli brukt av en brutal mann som tar hva han vil ha, når han vil ha det, og ikke gir seg før han er fornøyd?

Og hvordan finner man dere?
Jeg oppnår ikke lenger å bli fullt ut tilfredsstillt av "ordinær" sex, og ønsker finne likesinnede. (BDSM-forum er en ting, men det er ikke det jeg vil nå.)
Identifiserer dere lystene deres i profilene? Jeg har sett noen få profilen der det skinner ganske tydlig igjennom hva dere ønsker, men kun dere tre her inne?

La meg få høre hva dere kvinner føler om dette. Er ønsket om å bli dominert så lite utbredt som det virker som, eller holder dere igjen? Og hvor i dating-prosessen finner dere ut av om partneren har samme tilbøylighet som dere?

Jeg setter stor pris på om tråden kan forbli saklig.

Skjult ID med pseudonym poppy lø. 19 mai 2012 00:05

Well hello there :D Jeg tenner sykt på å bli dominert :D Jeg hinter litt i profilen min ja. Håper menn skjønner hva jeg mener. For jeg skal ikke ha noen som ikke kan dominere meg i senga. Det er uaktuelt. Om en først liker det sånn, så kan man ikke gå tilbake!

Skjult ID med pseudonym Hans lø. 19 mai 2012 00:11

Har aldri vært borti en eneste kvinne som ikke tenner på det.

Skjult ID med pseudonym fresh lø. 19 mai 2012 00:11

Jeg synes det er pirrende, men liker å bytte rolle også da. Men jeg kan absolutt se for meg at når vi kommer hjem til meg etter å ha vært ute på en hyggelig middag eller glass vin eller hva det måtte være, så tar ikke lang tid før jeg får smake på noen deilige våte lepper mens han dytter meg mot veggen og presser seg sin maskuline kropp mot meg samtidig som han beføler meg fra halsen og ned...så viser jeg litt motstand, men til ingen nytte...
herregud kjenner jeg blir litt små vill i trusa her jeg sitter og skriver dette her. En mann som gjør det på en riktig måte er bare heeeeelt fantastisk.
jeg tenner nok mer på at han dominerer jeg meg....men så vil jeg også ha mine dager der jeg får lekt litt med han til kroppen han skriker etter mer....

Skjult ID med pseudonym Brute lø. 19 mai 2012 00:26

@poppy

Jeg trodde nok du ville dukke opp. :)
Hvis jeg skjønner hva du mener skal du ikke se bort fra at det dukker opp en liten melding. ;)

@Hans

Da har du mer flaks enn meg. Jeg har til dags dato kun møtt på en som har akseptert å bli brutalisert.

@fresh

Hvor mye og hva aksepterer du da? Hva er passe dominans, og hvor går grensen til for mye?

Skjult ID med pseudonym 6666... lø. 19 mai 2012 00:29

Har det ikke i profilen min her på Sukker. Men liker det så absolutt.
Tau,bind for øyne,leketøy av ymse slag. Jepp. Klar som et egg.

Skjult ID med pseudonym poppy lø. 19 mai 2012 00:31

@Brute

Jasså, du skjønte det;)) Hmmm...Ja du må gjøre det vettu;)

Skjult ID med pseudonym fresh lø. 19 mai 2012 00:34

@ Brute
Grensen går der det er smerte, og han ikke godtar når jeg sier STOPP, selv om han skal dominere så skal det være respekt. Gjensidig respekt.
Jeg føler at man skal være ganske åpen om preferanser og hva man ikke liker før man setter i gang. Men jeg har jo opplevd ting jeg liker med en som jeg ikke har tillatt en annen gjøre for eksempel. For meg så handler det veldig mye om kjemi og tryghet på den personen.
jeg liker å prøve nye ting og utforske, men jeg har jo ting jeg får helt noja som jeg ikke ønsker å oppleve, og da sier jeg rett ut som det er.
:P

Skjult ID med pseudonym Hans lø. 19 mai 2012 00:37

@Brute

Problemet er bare at det er en god del som rett og slett ikke klarer å slippe seg løs, har liten innsikt i eget tenningsmønster og tillitsproblemer. Hold deg unna kvinner med veldig dårlig selvtillit så går det stort sett greit.

Skjult ID med pseudonym poppy lø. 19 mai 2012 00:40

Enig med @fresh. Det er veldig viktig og avtale på forhånd hvordan man vil ha det. Så kan en jo alltids prøve ut nye ting over tid:) Veldig viktig å kune stole på partneren. Og veldig viktig at han viser respekt for grensene. Det skal jo være opphissende og morsomt :D

Skjult ID med pseudonym The One lø. 19 mai 2012 00:41

Uten å skulle ødlegge tråden, men jeg lurer på hva dere legger i dominans. Er det at den ene har kontrollen og styrer showet eller er det mer over BDSM stilen liksom?

Skjult ID med pseudonym Brute lø. 19 mai 2012 00:49

@The One

Det er også litt av issuet. Hva tenker jenter egentlig når jeg sier dominans?
Jeg valgte dette nicket for å hinte frempå hva jeg liker. Jeg liker å være "brutal og voldsom". Jeg godtar ikke et nei. (Men selvsagt med spilleregler avtalt på forhånd.)
For min del blir det DS av BDSM. Ikke smerte, ikke bondage. Kun Dominans og submission.

Skjult ID med pseudonym K lø. 19 mai 2012 00:55

Elsker at mannen dominerer meg seksuelt. Han bestemmer når, hvor og hvordan (innenfor mine grenser). Tenner ikke på smerte, men på underkastelse.

Og ja, det er vanskelig å finne en mann som er dominant nok. De kan kanskje tenne på ideen, men blir usikre i gjennomførelsen. En mann ba meg lære ham opp... Da er jo vitsen borte. :-)

Har en profil der jeg er åpen om preferansen min, men skjønt sub-delen bare nevnes i én kort setning, er det ytterst få som skriver til meg om noe annet - og det er nok å ta av i profilen min. Jeg vil ikke starte forholdet med sex-delen, selv om jeg opplyser om den. Så det fungerer ikke så bra, men jeg vet ikke hvordan jeg ellers skal gjøre det. Har en profil på smil også, men føler meg ikke hjemme der.

Skjult ID med pseudonym fresh lø. 19 mai 2012 00:56

Seksuell dominas for MEG er når han styrer showet og jeg gjør det han vil. Jeg tenner på tanken på det ukjente, at jeg ikke vet whats next! Personlighet har mye å si, han skal være selvsikker og bestemt. Tenner også på når han rett og slett forteller meg hva han kommer til å gjøre og visker i ørene mine ord som for kroppen til å dirre :0)

Skjult ID med pseudonym Rueland lø. 19 mai 2012 01:38

Eg like veldig godt å bli dominert, mannen tar heilt av og gjør de ann vil! Slik som håndjern, teip og pisk kan heller ikke utelukkes ;p

Skjult ID med pseudonym -Bene- lø. 19 mai 2012 01:52

Jeg liker godt en kar som vet hva han vil og tar styringa. Jeg er aktiv selv, men synes det er massivt turnon å "bli fortalt" hva han vil jeg skal gjøre..MEN, du skriver at du ikke lenger blir tilfredstilt av ordinær sex, og da tror jeg du har tapt. Det må kunne gå an å gjøre begge deler hvor man kanskje foretrekker noe framfor det neste.

Skjult ID med pseudonym Brute lø. 19 mai 2012 02:18

@-Bene-

Ordinær sex er kjedelig. Hvorfor skal jeg kaste bort tiden på det?

@Rueland

Slik snakker en kvinne som kjenner sin plass i hjemmet.

Skjult ID med pseudonym fuglen lø. 19 mai 2012 02:43

Jeg er visst ingen mann for dere...
Håper ikke alle kvinner ønsker å underkaste seg mannen.
Det mest sexy jeg vet er når kvinnen hever sine armer og svever (rir) på sin fugl.

Skjult ID med pseudonym poppy lø. 19 mai 2012 02:46

@fuglen

Fly away! :P

(sorry! klarte ikke la det være, haha)

Skjult ID med pseudonym bat lø. 19 mai 2012 07:52

@KurtRonny
Brute er nok ikke "iq200".
Så vi kan trygt fortsette.

Skjult ID lø. 19 mai 2012 13:26

Jeg er en av de som også liker å bli dominert, men det er svært få menn som karakteriserer seg selv som 'Dominante' som faktisk skjønner hva det går ut på eller har tilstrekkelig nok verktøy i kassa si (og da refererer jeg til personligheten og måten de oppfører seg og kommuniserer på mer enn leketøyene). Menn tror ofte at røff sex, håndjern og tau, litt blindfold, er definisjonen på å dominere noen seksuelt. Holder meg også langt unna 'nybegynnere' og de som det ble refert til over her : å be dama om å lære seg opp er jo en klassisk turn off.

Skjult ID med pseudonym Brute sø. 20 mai 2012 11:47

Interessante og informative svar her.

Jeg snakket også med en venninne på facebook i natt. Hun har aldri vært med på noe sånt, men ble super-tent av tanken på det.
Hun syns face-fucking/gagging/chocking hørtes ut til å være i overkant mye, men også spennende. Spesielt likte hun tanken på avstraffelse hvis jeg ikke var fornøyd med hennes prestasjoner.
Noe som var veldig lovende er at hun fort tok rollen som sub, og spurte meg i løpet av samtalen om tillatelse til å fingre seg selv og gi seg selv en orgasme fordi hun ble så kåt av å snakke om det.

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 11:54

@Brute

Jeg elsker face-fucking :D Blir sykt tent av det ;))

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 11:58

@tj

Nåja, er nå enda masse jeg IKKE gjør. Ass to mouth er èn av de! Og jentesex, nope never! Og sikkert mye mer :D Men jeg velger å fokusere på det som tenner meg sykt! ;)) Da blir jeg så glad..WooHoo

Skjult ID med pseudonym bille sø. 20 mai 2012 12:11

Jeg tenner på at han tar styringa, er røff og overrasker, samtidig er jeg nok mer innenfor normalen, uten leketøy og tau og sånt... og vil ikke alltid være den som blir dominert - personlighetsmessig har jeg ikke godt av å ha en "passiv" rolle over tid.

Må nevne en flørt jeg hadde, hvor vi ertet hverandre veldig opp skriftlig og begge egentlig var ganske frampå, han la litt opp til å bestemme osv. Da vi møttes (hadde truffet hverandre tidligere også, men uten action) håpet jeg at han var litt tøff - men det viste seg at begge var ganske sjenerte og forsiktige med hverandre. Ble forsåvidt hyggelig, men litt skuffende, he he. Klart ting gjerne blir annerledes når man kjenner hverandre, heldigvis :)

Skjult ID med pseudonym bat sø. 20 mai 2012 17:13

Face-fucking kan da gjøres selv av folk som ikke holder på med D/s?

@Brute
Så slike ting var ukjent for venninnen din?
Kanskje du kan foreslå at hun ser på NRK Trekant elns?
Programmet gir ikke et helt riktig/korrekt bilde, mye er klipt/redigert.
Forresten, hvordan hadde du tenkt å straffe venninnen din, siden du bare er inne på D/s-delen av BDSM?

Skjult ID sø. 20 mai 2012 17:25

Typisk at man tror avstraffelse bare må handle om smerte @ bat...

Skjult ID med pseudonym Brute sø. 20 mai 2012 18:20

@bat

Joda. Men hvor langt og hardt man drar det er nok forskjellen på DS og ikke-DS. (Jeg beskrev for henne hvordan jeg ville face-fucket henne til hun begynte å brekke seg, og vel så det.)

Og avstraffelse kan handle om flere ting enn smerte. Man kan f.eks. gjøre det verbalt eller ved å utøve tvang. Kanskje du burde utvide repetoaret ditt litt?

Skjult ID med pseudonym bat sø. 20 mai 2012 18:32

@Brute
Jeg kan mer, selvfølgelig, men det er ikke alt jeg har behov skrive her :)

Skjult ID med pseudonym i sø. 20 mai 2012 18:42

Hadde sex med i jente i forrige uke og hun elsket å bli påført litt smerte. begynte forsiktig med små slag med belte rundt rompa hennes men det var tydelig ikke nok for henne,så jeg endte opp med et stort leksikon som jeg måtte slå med:) greit å prøve det den ene gangen,men ikke helt min greie

Skjult ID med pseudonym bat sø. 20 mai 2012 18:48

Leksikon var første gang jeg har hørt blitt brukt, men jeg tror ikke det er noe for meg.
Finnes mer egnede redskaper i kjøkkenskuffene eller i kjøleskapet :)

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 20 mai 2012 18:48

Ser bare for meg den scenen i A Serbian Film med hu dama som er lenket fast til en seng :O Det finnes en gylden middelvei, tenker JEG da.

Skjult ID med pseudonym LilliMi sø. 20 mai 2012 18:57

Tja. Alt til sin tid.
Det er et must at mannen er Mann dersom dette skal være tennbart materiale for meg.
Dvs at han må ha et maskulint utseende, gjerne litt kantete ansikt, skjeggstubber, kort hår, brede skuldre og solide armer. Store hender hører også med.

Dersom en fislete liten mann hadde skulle dominere meg, er det stor fare for at jeg hadde blitt barnslig fnisete og det hadde vært enda mer feil enn om han hadde bedt meg om å lære ham opp.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 20 mai 2012 19:03

Må hoppe inn i militærsuiten min og reise opp til poppy og vise henne litt hvor landet ligger :p

Skjult ID med pseudonym i sø. 20 mai 2012 19:11

1857.

og store ører:)

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 19:14

@Grimstad82

Jasså!! Skal du sette poppy på plass? ;))

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 20 mai 2012 19:15

@Poppy

LETT at jeg klarer å sette ei jente på plass.
LETT!

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 19:28

@Grimstad82

Mange som sier det, men likevel skuffer de......Er du så sikker på at du ER dominant av natur? ;))

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 20 mai 2012 19:31

Trenger ikke å være det av natur, det finnes sted, tid og rom for alt, er viktig å kunne balansere, og ikke være bare en ting hele tiden.

Skjult ID med pseudonym m30 sø. 20 mai 2012 19:38

@Grimstad82
Det kan du bare glemme. "Balansere det"? Tro meg. poppy spiser deg til frokost. Hun må styres med jernhånd til en hver tid. Og så nå du er borte. Hun må konstant bli minnet på hvor skapet skal stå. Og glemmer du det ETT øyeblikk forsvinner både respekten og interessen.

@Brute
Velkommen i klubben.

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 19:40

@Grimstad82

Jo det må være inni deg på en måte for at det skal være ekte. Det er forskjell. Men det betyr ikke at du går rundt og kommanderer hele tiden, men det må være troverdig. Og jeg merker det veldig godt om noen ER dominant av natur eller om de "spiller" dominant!;))

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 20 mai 2012 19:41

@m30

Finnes som sagt tid, sted og rom, er INGEN som er dominant over alt, uten da å være den største douchen på jord.

Skjult ID med pseudonym m30 sø. 20 mai 2012 19:42

Som poppy sa.

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 19:42

@m30

Heisann kjære :D Er du her enda? :)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 20 mai 2012 19:44

@m30

Blir jo det samme som jeg sier, som sagt finnes tid, sted og rom.
Når jeg er i Forsvaret er jeg jo en annen type dominant enn det jeg er andre plasser, sier jo seg selv.

Skjult ID med pseudonym m30 sø. 20 mai 2012 19:47

@poppy
Jeg vokter fremdeles over deg.

@Grimstad82
Leste du hva poppy skrev 19:40? Det må ligge i din natur. Og det er ikke godt nok at du tar det på deg som en rolle. Det har ingenting med Forsvars-dominant å gjøre.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 20 mai 2012 19:50

@m30

Nei nei si hva du vil, du som sitter der anonym og skriver.
Visst du ikke tror at vi ikler oss forskjellige roller ut ifra hvilket miljø vi er i så er det helt greit.

Skjult ID med pseudonym joda sø. 20 mai 2012 19:57

En mann kan være dominant i senga og myk som smør andre steder:)
Jeg har vært hans Tøs og Gudinne i mange år.
Absolutt vanskelig å finne en erstatter :(

Skjult ID med pseudonym m30 sø. 20 mai 2012 19:59

@Grimstad82
Ja. Jeg er anonym, men det er totalt uten interesse for denne diskusjonen.
Jeg vet an man tar på seg ulike roller i ulike miljø. Men når "miljøet" er poppy, og "miljøet" krever at man er på vakt 24/7, så må man ha det i blodet. Kall meg gjerne en douche om det får deg til å føle deg bedre. Mine kollegaer kaller meg noe annet. Men for the records: Om jeg er i en situasjon uten en klart definert og sterk leder tar jeg alltid kontroll. Jeg har det i blodet.

(Hvorfor insinuerer du foresten at du er bedre enn meg fordi du skriver anonymt, men med bilde? Det er flere her som vet hvem jeg er.)

Skjult ID med pseudonym damion sø. 20 mai 2012 20:07

Det interessante med poppy er at hun virker å skulle dominere menn til å dominere seg selv hehe..

Oversatt til militærspråk: Den menige kommanderer Sjersanten til å kommandere seg :)))

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 20:20

Såså gutter, dere missforstår litt tror jeg. Alle kan "spille" dominant. Det er jo bare skuespill. Men personlig merker jeg stor forskjell på om jeg TROR på det som blir sagt og gjort. Det er DET som gjør at jeg tenner på det. For det blir så ekte for meg. En dominant person som skal dominere meg i senga, han har det i seg fra før. Det er en genuin del av hans personlighet. Det betyr ikke at denne personen ikke kan sitte med stearinlys på bordet og nippe til vin. Eller han ikke kan ta oppvasken med dama. Skjønner dere nå hva jeg mener?

@damion

Hehe, ja jeg vil jo ha det sånn som jeg liker det :D Men er vel egentlig fordi det er så mange "falske" der ute. Som tror de kan spille den rollen. Men det er ikke det jeg vil ha! I want the real thing;)) Oh yeah baby <3

Skjult ID med pseudonym m30 sø. 20 mai 2012 20:20

@damion
poppy vet hva hun vil ha, og sier det rett ut. Enkelt som det.

@tj. & Grimstad82
Jeg tror ikke dere helt forstår hva det går i.

Skal vi avslutte nå, før tråden blir helt rasert?

Skjult ID med pseudonym damion sø. 20 mai 2012 20:24

@m30

Nettopp.. og du tok deg bryderiet med å gjenta det jeg skrev ;)

Skjult ID med pseudonym tuppa sø. 20 mai 2012 20:28

@poppy
Helt på nett med deg ja!

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 20:29

@tuppa

Glimrende :D

Skjult ID med pseudonym damion sø. 20 mai 2012 20:29

Men få høre fra flere jenter her da.. Ble liksom bare 3-4 stk som tok over denne tråddialogen.

Få høre fra jenter som ikke liker det også, eller bare litt. Syntes det er like relevant for hvordan totalbildet ser ut blant jenter. Foreløpig virker ikke deltagelsen i tråden særlig representativ for kari nordmann

Skjult ID med pseudonym Gerimax sø. 20 mai 2012 20:31

@damion , LOL

Skjult ID med pseudonym Ikkje sø. 20 mai 2012 20:33

Neida, ikke alle som liker det. Siden noen spurte.
Tråden er ikke relativ, nei, for jeg vil anta de som ikje er interessert leser videre...

Skjult ID med pseudonym Gerimax sø. 20 mai 2012 20:41

Jeg liker å lese hvordan poppy "dominerer" på forumet . " Dominant høne " blandt alle haner :)))

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 20:43

@Gerimax

Haha, er jeg dominant mener du? :)

Skjult ID med pseudonym tuppa sø. 20 mai 2012 20:46

@poppy
Vi kan dominere når vi måtte ønske vi, og tar over styringen også ;-)

Skjult ID med pseudonym Hubro sø. 20 mai 2012 20:51

poppy dominerer alle tråder med elementer av sex i temaet. Underærnært irl, kanskje?

Skjult ID med pseudonym Gerimax sø. 20 mai 2012 20:52

@poppy

Jepp ......og veldig feminin :)

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 21:00

@tj

Du skjønner ikke hva jeg mener. For du er ikke dominant av natur selv. Jeg kan ikke få forklart det bedre. Sorry

@Hubro

Jeg dominerer ingen tråder. Jeg kommenterer med lik rett som alle andre. Det er ikke min feil at enkelte liker å snakke med meg på forum og spør spm eller kommenter om noe som jeg må svare på. Akkurat som du gjør nå. Men ja, jeg kunne glatt hatt mer sex. Det sier seg selv. Jeg er jo singel og kåt. Ikke dermed sagt at jeg får en erotisk opplevelse av å skrive om sex på forum. Er det vel? I tilegg har jeg startet en god del sex-tråder selv. Ville vært rart om jeg ikke skulle deltatt i dem. Og kanskje jeg skriver mye fordi det er så mange andre som ikke tør snakke åpent om sex! Forøvrig har forumspraten min gitt meg et meget bra ligg :D En kan ikke klage da :)

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 21:01

@Gerimax

Takk ;) Liker å være feminin:)

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 21:08

@tj

Du skjønner det bare ikke. Jeg merker det;)) Har ikke vært på profilen din engang;) I just know! ;D

Skjult ID med pseudonym joda sø. 20 mai 2012 21:22

Endelig andre som har skjønt at @poppy ikke aner hva hun prater om.
Men greit det.
La hun leve i den verden hun lever i. Sikkert godt det også.

Ved å være så dominant hadde hun aldri klart å bli en skikkelig Sub eller Tøs.

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 21:32

@tj

Ja det er nok det beste og avslutte! Men på jordet er jeg nok ikke. Jeg har sett dine svakheter her. Du er langtfra å kunne kalle deg dominant:)) For meg altså. Men sikkert mange jenter som mener det motsatte. For all del:)

@joda

hahaha, djiiizes. Vel nå er jo mine preferanser mine da. Og jeg tror jeg vet hva MINE preferanser er. Så akkurat på DET området vet jeg veldig godt hva jeg snakker om! ;)))

Skjult ID med pseudonym bat sø. 20 mai 2012 21:39

Alt er vel relativt, en person kan være mer dominant enn enkelte, men mindre dominant enn andre.

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 21:46

@bat

Ja det finnes sikker mer enn bare ytterpunkter, men jeg merker fort om de er dominante eller det er skuespill. Enten de er mer eller midre dominant enn andre. Så lenge de er det så lyser det igjennom personligheten på et eller annet vis. Selv har jeg erfaring med en voldelig mann, han var langtfra dominant av den grunn. Det er mange som blander de to.:))

Skjult ID med pseudonym TheKing sø. 20 mai 2012 21:52

Jeg er ikke dominant. Det er for puslinger. jeg er helt KONGE !

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 21:56

@tj

Men vi snakker ikke om selvtillit på kammerset. Det er jo det du ikke forstår:) Og jeg står for alt jeg sier her inne. Det er flere som vet hvem jeg er også. Men jeg trenger ikke poste alt med bilde likevel ;)) Jeg ønsker ikke postkassa mi full av slibrige tilbud eller kommentarer av diverese sort. Skjønner du ikke det?

Skjult ID med pseudonym Mr.Mann sø. 20 mai 2012 22:02

Jeg syns dette er kvinner som er ute etter psykopater.

Skjult ID med pseudonym bat sø. 20 mai 2012 22:21

@Mr.Mann
Da har du nok ikke forstått.

Skjult ID med pseudonym m30 sø. 20 mai 2012 23:24

@joda
Hvor skriver poppy at hun er sub?

Skjult ID med pseudonym m30 sø. 20 mai 2012 23:33

@tj.
Ja, det spør jeg seriøst om. Men jeg spør @joda, som indirekte påberoper seg å være en autoritet på området "sub", og ikke deg.

Skjult ID med pseudonym helsprø sø. 20 mai 2012 23:37

Poppy er ikke sub el tøs, hun liker vel bare ganske enkelt at mannen tar styringa og er litt røff i senga.
Sub er på et helt annet nivå.
Fatter ikke at dere gidder diskutere dette, dama har sagt utallige ganger hva hun vil ha. Og hun frister tydeligvis et antall småtasser som innbiller seg at de har det hun trenger.

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 23:39

@helsprø

Det er så godt å bli forstått! TAKK :))

Skjult ID med pseudonym Brute sø. 20 mai 2012 23:41

I svarte!?

Kom dere ut av tråden min!

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 23:43

@Brute

synes vi holder oss godt innenfor temaet i tråden din!;))

Skjult ID med pseudonym Brute sø. 20 mai 2012 23:53

Innenfor temaet., men ikke hva jeg ville vite.

Ut med dere alle sammen! Forsvinn! Husj!

Skjult ID med pseudonym bat to. 5 juli 2012 18:50

De som er usikre på begrep eller hva de er, kan ta enkle tester her:
http://quizfarm.com/quizzes/new/DGigolo/bdsm--dominant-submissive-or-switc h/
http://quizfarm.com/quizzes/Sex/poeticthinker/do-you-have-an-inclination-for -bdsm/

Her er en sjekkliste for sub-er:
http://home.online.no/~sikildal/bdsm/BDSM_grenser.html
http://www.frug aldomme.com/dangers/subcheck.htm

(Fjern mellomrom hvis linkene ikke virker)

Skjult ID med pseudonym VissVass to. 5 juli 2012 18:59

Hvorfor disser dere poppy? Alt hun har gjort er å skrive på noen tråder hva hun mener og alltid med et smil:) Det være seg tråder om sex eller tråder uten.

@TJ, er nok du som er helt på jordet her!

Skriv som du alltid har gjort poppy, du dominerer ingen tråder:)

Så litt om selve temaet her, har man tøyd sine grenser er det ingen vei tilbake. Da trenger man mer en "vanlig" sex:)

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 19:17

@VissVass

Er en gammel tråd dette ;-)) Men takk for støtten

@bat

Jeg tok testen og ble 100 % submissive:-) Overrasker det deg?

Skjult ID med pseudonym VissVass to. 5 juli 2012 19:21

Hehe, vel, der ser du hva jeg får med meg:)

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 19:33

@VissVass

Hehe, man kan ikke få med seg alt heller ;-))

Skjult ID med pseudonym Kvinne to. 5 juli 2012 19:40

85 % submissive her. Men det visste jeg vel fra før:)

Skjult ID med pseudonym -m- to. 5 juli 2012 19:47

@bat

Exhibitionist / Voyeur
64%
Experimental
54%
Dominant
54%

hehe morsomt med tester :P mene ja tror nok det der stemmer ;)

Skjult ID med pseudonym Troll-sara to. 5 juli 2012 20:29

Den sjekk-lista var litt rar da...Tampong i anal? Er det noen som har så trang anal at de merker det? Tattovering? Isbiter? Men orgasme-nekting høres jo litt pirrende ut, bare de ikke nekter helt på slutten :)

Skjult ID med pseudonym toavmeg to. 5 juli 2012 20:35

Orgasme-nekting er jo bare helskjønt. .
Blir jo trigget av det. Oppe og svever og så bli nektet. -gjør jo bare at man vil ha mer?
Leke med isbiter er mmmm...

Skjult ID med pseudonym -m- to. 5 juli 2012 21:07

orgasmenekting yey! DET er turn on det :D

Skjult ID med pseudonym bat to. 5 juli 2012 21:15

@poppy
Nei, ble nok ikke overrasket :)
Men kanskje du fikk tall på andre ting som forteller noe om hvor du er på vei?

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 21:19

@bat

Her er mine tall. Jeg ble litt overrasket over at jeg fikk 54% på bodage da det ikke tenner meg så veldig. Jeg er mer glad i å bli holdt fast. Men jeg må kanskje prøve det litt mer. Kanskje jeg tenner sykt på det ;-)) Jeg har prøvd håndjern da. Det var helt greit, men ødela jo litt for jeg kunne jo ikke ta på meg selv da. Så de måtte jo selvsagt av til slutt ;-))

Submissive
100%
Experimental
93%
Exhibitionist / Voyeur
79%
Degradation
61%
Bondage
54%
Switch
50%
Masochist
14%
S adist
14%
Vanilla
7%
Dominant
0%

Skjult ID med pseudonym toavmeg to. 5 juli 2012 21:21

vet at i utgangspunktet dette var en gammel tråd. Så for å spørre som trådstarter. Hvor finner dere partnere som liker Dominas/sub? osv. Vet det finnes egne sider for slik,men jeg søker jo også en fast partner. Og har på følelsen at disse sidene bare er engangsgreier. Og der er ikke jeg helt?

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 21:29

@toavmeg

Det er plenty av slike på sukker. Man må bare lete litt. Jeg synes for eks det er mange politimenn som er dominante. Og menn som jobber i forsvaret. Men så er det jo også helt tilfeldig. Det er noe med personligheten. Det er egentlig ikke så vanskelig å finne om man vet hva man leter etter. Men det er mange "wannabees" dessverre. De skjønner ikke at det går på det mentale planet og at det ikke handler om å bli klappet på ræva, kalt ludder eller bli holdt i håret. Det er mer enn som så ;-))

Skjult ID med pseudonym toavmeg to. 5 juli 2012 21:34

Hehe...joda mange "wannabees" har jeg merket. Har det jo litt i profilen min.Men de har ikke helt skjønt greia. Som sagt. Det er litt mer enn ett lite klaps på rompa og tatt røfft oppetter veggen:) Men jeg får lete litt mer.

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 21:37

@toavmeg

Jeg tar det tidlig opp på Pm. Jeg spør mye for å finne ut om vi passer seksuelt ;-))Funker bra altså. Nå er jo jeg veldig direkte og skremmer nok bort en del. Men det er jo bare bra. Da skremmer jeg vekk de som ikke er noe for meg uansett. Jeg trenger en tøff mann:-))

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 21:38

@Tj

Joda vi har hatt våre runder;-)) Ferdig med det nå. Var forresten koselig å hilse på deg og snehvit. Dere kler hverandre godt:-)

Skjult ID med pseudonym m30 to. 5 juli 2012 21:40

@toavmeg
Noen av oss (meg inkludert) er temlig utleverende i profilen og på forumet om hva vi liker og prefererer. :-)
Det har resultert i et heftig "møte", og flere PM-er fra jenter som liker den slags.

Scoret forresten høyt som Dominant i den første testen.. Er ikke overrasket på noe som helst måte...

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 21:41

@m30

Det overrasker ikke meg heller ;-))

Skjult ID med pseudonym toavmeg to. 5 juli 2012 21:43

@m30
Som i mann 30 år?
Da er du nok i det yngste laget for meg:)

Skjult ID med pseudonym m30 to. 5 juli 2012 21:46

Nei det gjør vel ikke det, poppylove. ;-)

Skjult ID med pseudonym m30 to. 5 juli 2012 21:48

@toavmeg
Du er nok inne på noe. :-)

Skjult ID med pseudonym m30 to. 5 juli 2012 21:48

@toavmeg
Du er nok inne på noe. :-)

Skjult ID med pseudonym bat to. 5 juli 2012 21:52

@toavmeg
Det finnes egne sider, og der finner man også de som vil ha fast partner, eller enklere former.
(Og man må luke ut de som bare vil ha et helt vanlig knull.)
Men det beste er å finne miljø der man kan treffe likesinnede.

@poppy
Gode resultater, da ser vi hvor du er på vei :)
Og etter at du flytter, blir letingen enklere.

Skjult ID med pseudonym toavmeg to. 5 juli 2012 21:59

Bor i Oslo jeg da. Burde altså være enkelt?

M30 :)))

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 22:02

@bat

Haha, du mener det ja ;-)) Så får vi snakkes om 15 år da. Se hvor jeg havner da;-))

Skjult ID med pseudonym bat to. 5 juli 2012 22:14

@toavmeg
Enkleste stedet :)

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 22:20

@toavmeg og @bat kan jo "hooke" opp i lag :-)) Og @bat...Kan jeg få se ditt resultat på den testen?? DET hadde vært moro:)

Skjult ID to. 5 juli 2012 22:20

er mann og har hatt nogenlunde sukse ved å titte på hva damene skriver i leiligheten sin, i soverommet. noen er åpne og ærlige om hva de liker, så da er det bare å kontakte dem og høre hva de mener om det ;)

Skjult ID med pseudonym Lady to. 5 juli 2012 22:27

Dominant og dominant..... Det er forunderlig hvor mange dominante som finner veien til min postkasse...
Det skinner lang vei i min profil at jeg er dominant. De fleste av de har lyst til å teste ut sin
underdanige side:)

Skjult ID med pseudonym m30 to. 5 juli 2012 22:31

Har observert jenter skriver "D/s" i profilen sin. Det er vel ganske åpenlyst hva som menes med det...

Skjult ID med pseudonym toavmeg to. 5 juli 2012 22:33

Ikke sant Lady:)
Slik er det hos meg også.Finner fort ut at jeg kan dominere de som tror de er dominante.-bare på mail. Slike som snur seg etter vinden vil jeg jo ikke ha!

Jeg har hatt to forhold som har vært supre sexmessig sett. Ingen av de/oss har beveget oss i nærheten av noe miljø.- så selv her i Oslo vet jeg dessverre ikke hvor jeg skal lete. Men finner vel ut av det en gang. :)

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 22:36

@toavmeg

Skjønner godt hva du mener. De skal liksom være dominante, men så merker man allerede på brev at de ikke er i nærheten. Det er mange sånne. De må man skille ut:-) Jeg kunne gitt deg noen nick, haha. Vet om flere jeg :-)) Men det passer seg ikke og "oute" folk. Så du får ha lykke til med letingen:)

Skjult ID med pseudonym toavmeg to. 5 juli 2012 22:39

Du får sende på PM da :) Er ikke vanskeligere enn det hehe.........

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 22:41

@toavmeg

Hehe, neida. Men blir jo på samme måten da. Jeg må respektere privatlivet til folk. Noen har jeg jo snakket masse intimt med. Det kan jeg ikke utlevere. Men om du viser deg med åpent nick så får du garantert masse respons:-))

Skjult ID to. 5 juli 2012 22:42

Bat... Hmmm...litt interessant den ene testen der...

"You Scored as Submissive":
Submissive 100%
Experimental 93%
Degradation 86%
Exhibitionist / Voyeur 75%
Bondage 57%
Sadist 21% --- hva??? Valgte jo "disagree" på alt som hadde med "inflict pain" å gjøre...
Switch 18% ...skjønner ikke denne helt heller... i og med at jeg er 100% sub og 0% dominant...
Masochist 14%
Vanilla 4%
Dominant 0%

Skjult ID med pseudonym Porfirij to. 5 juli 2012 22:43

Det da råd å vere Dom på soverommet, men likevel både empatisk, balansert og "audmjuk" IRL og på PM..
Så å avfeie nokon av di dei framstår som "soft" på PM treng ikkje nødvendigvis vere eit sjakktrekk.. :-)

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 22:46

@Porfirij

Ikke det det går på. Det burde du av alle vite! ;-)) Men som @toavmeg sier så vil vi ikke ha noen som følger vinden. De skal vite hva de er og ikke vingle!

@toavmeg

Haha, oki :-))

Skjult ID med pseudonym toavmeg to. 5 juli 2012 22:52

@ Poppy
Regner med at de som er nysgjerrige nok prøver å finne meg...men neida:) -
Fantasien setter liksom stopper for at det enkleste kan være en mulighet.............

Skjult ID med pseudonym Porfirij to. 5 juli 2012 22:53

@poppy
Nettopp. Eg veit. Men derfor føler eg også for å poengtere det for andre, om det er nokon som byrjar føle seg litt "rådlause" over dykkar konklusjon, eventuelt for dei som td. trur at ein fyr ikkje er Dom fordi han kan vere ikkje-Dom ved vanlig dialog.

Det er forskjell på sengeleik og IRL. (Og sjølvsagt: ein del samanfallande....)

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 22:55

@toavmeg

Jeg likte profilen din. Du er ærlig og du er tydelig i hva du søker. Det er mulig du får mindre post siden du ikke har profilbilde. Men så har du jo forum vettu. Fortsett å skriv hva du søker her inne. Det er mange som leser forum. Så forhåpentligvis får du en frier på døra snart:-)) Du får ha lykke til

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 22:56

@Porfirij

Klart det er forskjell på sex og daglig tale. Vi er jo ikke ute etter en galning heller:-))

Skjult ID med pseudonym toavmeg to. 5 juli 2012 23:06

@ Poppy
Takk for det.
Legger nok ikke ut bildet med det første. :)
Får se det litt an og se hva slags respons man får først.

Skjult ID med pseudonym Porfirij to. 5 juli 2012 23:06

Nettopp.
Så passe på å ikkje avfeie for mange, for fort og for hardt basert på at han kan snakke om kjensler.. ;-)

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 23:09

@toavmeg

Skjønner det :-) Se det litt an først.

@Porfirij

Det gjør jeg ikke heller. Men jeg vet hva jeg søker og jeg vet hva jeg ikke vil ha. Det er derfor enkelt å finne ut om de er aktuelle eller ikke :-)

Skjult ID med pseudonym bat to. 5 juli 2012 23:10

@Lady
Ja, det sies at det er t ypisk at endel dominante menn av en eller annen grunn blir underdanige ovenfor (ihvertfall) enkelte dominante damer.

@toavmeg
Synd, for det er egentlig lett nå, i motsetning til 30 år siden.

@Porfirij
Empati er viktig under selve utøvelsen også.

@m30
Jeg har aldri sett noen som direkte har skrevet D/s (men de har vært tydelige på andre vis).

@poppy
Forresten, den 50% du fikk på switch matcher ikke (og ville ha overrasket), så den kan vi se bort ifra.
Jeg fikk 79% på switch, 75% Dom og 50% sub.

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 23:15

@bat

Ja det er sant. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg fikk det. For jeg var veldig ærlig når jeg svarte. Så jeg ser også bort fra den:)

Gode resultater på deg da. Skjønner litt mer hva du liker nå:-)

Skjult ID med pseudonym toavmeg to. 5 juli 2012 23:17

@Porfirij

Klarer fint å hantere en dominant mann med følelser for meg:! Det er jo det jeg vil ha:))))
er jo ikke bare sex det er snakk om her. Men en dominant kjæreste som også kan vise at man er glad i hverandre. Vi kan også ha vanilje sex, være ømme og gode. Krype inn i armkroken og bare kose. Som et vanlig par. Vi flyr da ikke rundt med pisken 24/7??? Men dette elementet MÅ være tilstede for et komplett forhold.:)

Skjult ID med pseudonym Flere to. 5 juli 2012 23:23

Jøss. Her var det artig lesning. Teste neste.

(mann 49 år fra Buskerud) to. 24 des. 2015 20:25 Privat melding

Denne tråden dør visst ut, det er jo litt synd.
Jeg søker etter en sub og kjæreste i samme person.
Er det ekte vare her inne, så ta bare kontakt.

- Henrik

(mann 45 år fra Oslo) to. 24 des. 2015 20:45 Privat melding

Spesielt når lommeboka er framme ?

Skjult ID med pseudonym ronja to. 24 des. 2015 21:49

Eg liker litt røff sex og at han tar styringen i senga i begynnelsen av forspillet, men elsker å være på toppen og ha han under meg også.

Eg vet ikkje hva som beregnes som BDSM eller ikkje, men har vert med 2 forskjellige menn der de nesten-kvalte meg. Ingen av dem sa noe om det på forhånd så eg syns det var ekkelt og ganske ubehagelig følelse. Eg tenner ikke på den følelsen av å nesten ikkje for puste, men har skjønt at det er enkelte damer der ute som liker det.

Men når vi har sittet og snakket på jentekvelder hører eg ofte at jenter liker røff sex og at han tar styringen, men veldig sjeldent at det går noe videre enn det. Men det kan jo være helt annerledes i andre jentegjenger.

Som sagt, eg vet ikkje hva som går under BDSM, men de erfaringene med nesten-kveling gjør i alle fall at eg ikkje akkurat har fanget noe videre interesse for det.

Skjult ID med pseudonym ronja to. 24 des. 2015 21:58

Men hadde en god opplevelse med å bli bundet på hender, noe som var egentlig ganske pirrende. Men han gjorde det på en slags øm og sikker måte så da var det bare gøy. Så va vel egentlig litt sånn nysgjerrig på det å være underdanig, før de tilfelle med nesten kveling.

(kvinne 45 år fra Oslo) fr. 25 des. 2015 01:26 Privat melding

oh guri malla....

Skjult ID med pseudonym Guri fr. 25 des. 2015 01:38

@Hovmester

Nå kan du lure.......

Guri malla nå er det sent, så finner senga......

(mann 51 år fra Oslo) fr. 25 des. 2015 05:38 Privat melding

Henrik 2.:
Tar du opp igjen disse utgamle trådene fordi du svaner dem eller som humor? To BDSM tråder fra flere år tilbake på en gang på julaften.
Det er jo fasinerende tema for mange, men det er dessverre ikke noe debatt om hva det innebærer. Hvor ligger lista for folk om rolleposisjoner i forholdene? Er det egentlig dominans om det er avltalt at det er greit? Er det en deltids eller fulltidsgreie? Er det en plikt til å "stille opp" til enhver tid eller gjelder det bare når man er alene "på soverommet".
Nei dessverre ender begge disse trådene opp med å diskutere hvem som er mest og minst, ikke ha det innebærer for den enkelte, og når man krysser grensen for å kunne oppfatte seg selv som BDSMer. Om du mener alvor, start heller en ny tråd om hvor langt folk går, og hvorfor grensen går akkurat der?

Skjult ID med pseudonym mr wanker fr. 25 des. 2015 06:11

Fulltids pervo

(kvinne 51 år fra Hordaland) sø. 14 feb. 2016 21:53 Privat melding

Hi hi ja mye p s e u d o n y m e r her innen dette temaet
når det kommer til stykket er en ikke så tøff i trynet likevel de som liker både det ene og det andre og det er vel egentlig bra... da bevarer man mystikken

Skjult ID med pseudonym Hanne sø. 14 feb. 2016 21:54

kajira

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 14 feb. 2016 21:57

Det er vel ikke så.dumt at folk velger å ha en viss privat grense. Utover det er dette en fire år gammel tråd, og det at dere plutselig henter frem den illustrerer vel fordelen ved å bruke pseudonym 😉

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ma. 15 feb. 2016 00:41 Privat melding

Jaja. Først skal man finne nåla i høystakken, så skal nåla vurdere deg som verdig til å bli bedre kjent.
Og når du endelig tror du er kommet gjennom nåløyet, og du begynner å glede deg til å bli kjent, så ryker du på opptaksprøven fordi du ikke syns dominans hører hjemme hverken i senga eller i et forhold........

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ma. 15 feb. 2016 00:57 Privat melding

Det er faen meg så mye rart i denne verden @rufsetufsa at jeg vurderer å krype tilbake inn i skallet mitt.

Jeg innser at verden ønsker så mye rare greier som jeg ikke kan eller ønsker å innfri.
Jeg lar profilen min stå åpen i påvente av at verden skal bli friskmeldt.
I morgen går abonnementet mitt ut.

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 15 feb. 2016 07:14 Privat melding

@Budda: Du få tenke på at det er aller vanskeligst for dem som søker og trenger denne ekstra dimensjonen. Du søker blant de 95% som ikke gjør det, og slik jeg har blitt kjent med deg så vil du være drømmemannen for veldig, veldig mange. Hadde du vært noen ganske få år eldre og bodd i Oslo så hadde jeg vært en av dem :-)

Tenk på hvor tøft det er for dem som også først skal finne den berømte nålen, og som så må sjekke ut om det å bli dominert, bundet og brukt er noe som passer for partneren. Neppe det letteste temaet å ta opp over kaffekoppen vil jeg tro...

Skjult ID med pseudonym Ointah ma. 15 feb. 2016 07:57

Det er et puslespill @budda. De aller fleste brikker hører hjemme en eller annen plass. Hvis du røk ut på sukker så er jo det fantastisk. Tenk om det skjedde etter 5 års samliv med alt som det medfølger. Lykke til. Ikke gi opp.

(kvinne 44 år fra Oslo) ma. 15 feb. 2016 08:20 Privat melding

Noen temaer er litt vanskelige å nevne, for mottaker blir fort altfor ensporet og legger lista dithen av man kun er ens seksuelle preferanser.
Synd, for det kan være en viktig del når det kommer til valg av partner. Men som en del av en helhet.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ma. 15 feb. 2016 08:45 Privat melding

Takk @rufsetufsa, det var hyggelig å høre.

@SolCristin
Jeg fikk meg et tilbud om jobb på Høvik før helgen, og jeg har bløffet på alderen.......
Hvor og når ? :-)

Men helt seriøst. Det finnes egne nettsteder der spesielle seksuelle preferanser og fetisjer er et hovedtema.
Og hvis man ikke tenner på normal sex, så bør man på et tidlig tidspunkt fortelle en date hva stoda er.

Her er ting jeg vil vite om så tidlig som mulig, og som jeg hadde blitt irritert over å finne ut av etter å ha datet en periode:
Kinky shit i senga med dominans, og andre merkelige preferanser.
Om hun var gjeldsslave
Bløffet på antall barn ( ja, det har jeg opplevd )
Om hun var gravid.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ma. 15 feb. 2016 09:46 Privat melding

@Ronja.

Jeg skjønner veldig lite av disse preferansene, og jeg kan ikke fatte og begripe at det finnes mennesker som vil dominere eller domineres.
Jeg håper det er som SolCristin skriver at det er bare et mindretall som har disse greiene.
For hvis ikke så har jeg et større problem på datingmarkedet enn jeg tidligere var klar over.

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 15 feb. 2016 10:05 Privat melding

@Budda. Du vet at jeg bor i gangavstand fra Høvik, ikke sant :-)

Ellers har nok @Ronja rett i at de fleste befinner seg på en glidende skala her. De fleste ville vel rygget tilbake for å bli utsatt for kraftig smerte, type pisk og flogger, eller nedverdigelse, men atskillig flere kunne nok tenkt seg å bli bundet opp med bånd som lett kunne løses hvis du ville, ha bind for øynene for å styrke de andre sansene eller en lett spanking med hånden som del av et leken sex.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ma. 15 feb. 2016 10:23 Privat melding

Steinbra @SolCristin.
Da kan jeg jo bare tusle hjem til deg når jeg er ferdig på kontoret og få servert middag .
Og som takk så kan du få et kyss og en klaps på baken :-)

Jeg takket nei til jobben, Jeg har for mye jeg vil utrette ute i felten foreløpig, så får heller et bedagelig liv på et kontor på Høvik komme etterhvert.
Om en 10 års tid eller så :-)

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 15 feb. 2016 10:26 Privat melding

@Budda: Tror kanskje jeg ville nøyd meg med kysset :-)

Du får si fra om 10 år da skjønner du ...

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 15 feb. 2016 10:32 Privat melding

@Budda: Sist gang en mann ga meg en klaps på baken sto jeg og holdt en tung krystallvase i hånden. Det ble nesten det siste han gjorde i levende live...

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ma. 15 feb. 2016 10:50 Privat melding

Hahaha@ Solcristin......

(mann 44 år fra Oslo) ma. 15 feb. 2016 11:12 Privat melding

Å besvare kjærlige klaps med vold virker litt usunt :P

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 15 feb. 2016 11:51 Privat melding

@Krizstian: Jeg hadde egentlig bare tenkt å gi ham et lite kakk i hodet for å markere min misnøye, men jeg feilberegnet tyngden på krystallvasen - så det ble noen måner og stjerner der... Og han prøvde seg aldri på den igejn :-)

(mann 44 år fra Oslo) ma. 15 feb. 2016 16:50 Privat melding

Virker som damer her inne ikke er helt familiær med ordet "kjærlig" :P

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ma. 15 feb. 2016 16:54 Privat melding

@Krizstian: Syns "kjærlig fotballtakling" er innafor. :P

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 15 feb. 2016 20:38

Det var en gammel tråd. For meg er det helt uforståelig at "noe vondt skal kjennes godt". Jeg vil ikke ha smerte, verken psykisk eller fysisk. Jeg vil ha det godt.

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 15 feb. 2016 21:07

Et lite klaps på baken i rette setting er nå ikke så ille;)
Å det er stor forskjell på det helt ekstreme og det veldig milde i denne sammenhengen, heldigvis:-D

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 15 feb. 2016 21:26

For meg er ikke røff sex = dominans og underkastelse heller. Mer at det ville ved oss kan vekkes enkelte ganger. Det siviliserte er stort sett bare en tynn hinne, som kan rives vekk under sex.

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 15 feb. 2016 21:32

Enig med @Wille. Stor forskjell på litt røff sex og dominans/underkastelse. I røff sex er begge delaktig og likeverdig, heldigvis, i motsetning til dominans/underdanighet.

(mann 40 år fra Møre og Romsdal) on. 17 feb. 2016 04:07 Privat melding

om er e ei i ein av dei nevnte katogorier så må ho gjerne ta kontakt. skal vel klare å finne plass til ho heime på garden på eine eller andre måten ;)

Skjult ID med pseudonym Lexi on. 17 feb. 2016 08:10

@Krizstian: Og det virker som om du ikke er kjent med hva ordet familiær betyr på norsk. (Hint - det er ikke det samme som på engelsk)

Skjult ID med pseudonym Lexi on. 17 feb. 2016 08:19

Fra store norske leksikon:

ETYMOLOGI
ty., fr., fra lat.
Familiær, som hører til, angår en familie; ortrolig; likefrem (anslå en familiær tone); påtrengende og taktløst fortrolig (bli familiær).

(mann 37 år fra Møre og Romsdal) lø. 20 feb. 2016 14:05 Privat melding

Tror nok flere kvinner liker dominante menn, har i hvert fall fått det inntrykket, eller kanskje det kun er jeg som trekker til meg kvinner som liker det :) Jeg kunne ikke tenkt meg å vert i et forhold uten den biten der i hvert fall.

Skjult ID med pseudonym Tanke lø. 20 feb. 2016 20:06

@Friluft34; du er da et klassisk eksempel på en naturlig dominant :-) det er ikke nødvendigvis et rollespill, men en naturlig del av seksualiteten i en videre betydning.

(mann 40 år fra Møre og Romsdal) sø. 21 feb. 2016 08:39 Privat melding

ikkje vere sjenerte nå damer :)

(mann 48 år fra Vestfold) sø. 21 feb. 2016 09:57 Privat melding

Det skulle vel være en nokså kjent sak at kvinner liker litt hardhendt sex. God sex tar jo ofte av i kampens hete og da kan det skje ting. Dette har ikke nødvendigvis noe med dominans å gjøre, som flere har vært inne på. Man kan selvsagt tolke det i en slik retning, og mener man det er å dominere, ja så gjør jo ikke det noe heller.

På den annen side er det et faktum at halve Norges kvinnelige befolkning har hatt Fifty Shades of Grey, på nattbordet. Noe illustrerer det. Kvinner liker åpenbart å drømme seg bort i sadistiske menn som jobber med finans. Delvis uforståelig for meg, men kvinnens mentale univers er jo ikke for hvermansen å begripe. Eller kanskje det ER forståelig?

Kanskje kvinners seksuelle natur virkelig har en preferanse for menn med makt, som tar det de vil ha. At det ligger en slik "mekanisme fra urtiden" godt gjemt mellom alle de kulturelle lagene som utgjør moderniteten.

Forøvrig tror jeg det er mye usagt om disse fenomenene. For eksempel virker det på meg som om kvinner i vanlige forhold ofte er den som bestemmer. Det blir ikke nevnt høyt, og hvos det gjør det er det gjerne i humoristiske og delvis nedlatende ordelag som at mannen er en tøffelhelt, dama er bossy osv. Så ler man litt av det og skyver det under teppet.

Antakelig er det for vanskelig å snakke om. Verden ramler liksom i fra hverandre når kvinnen er den dominante i forholdet og det blir dermed nesten uutholdelig vanskelig å forholde seg åpent til det.

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 21 feb. 2016 10:46 Privat melding

@Balder Av åpenbare grunner har du mer erfaring enn meg på hva kvinner vil ha, men er dine synspunkter basert på egne erfaringer eller på forskning?

Og når det gjelder 50 Shades of Grey så er ikke sexen det vesentlige. Det som får kvinner til å gå mann av huse er forestillingen om den altoppslukende kjærligheten, om å bli tatt fra en tilværelse av uerfarenhet og anonymitet og å ha en mann som kunne fått hvem han ville og som velger akkurat deg. Og et element av 'min kjærlighet reddet ham'. Arketypiske litterære grep i kvinnelig romantisk litteratur. Sexen er bare staffasje.

(mann 44 år fra Oslo) sø. 21 feb. 2016 11:06 Privat melding

@lexi haha, der så jeg den. Du har rett. Jeg må skjerpe meg. Ukjærlig klaps på baken til meg

(mann 48 år fra Vestfold) sø. 21 feb. 2016 11:51 Privat melding

@Solecita i denne sammenheng er vel synspunktene mine mer av typen subjektive meninger og observasjoner.

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 21 feb. 2016 12:22

Alle kjøpte ikke de bøkene. 😄 Noen av oss greier seg uten "stjerneromaner" i liksom SM utgaver.😃 Tror det er uttrykk for kjedelig liv og dårlig sex, når slikt blir en høydare. 😊

(mann 48 år fra Vestfold) sø. 21 feb. 2016 12:31 Privat melding

Subjektiv observasjon selvsagt, men det virker som kvinner flest har liten interesse for å se seg selv i en dominant posisjon overfor en mann, særlig på liknende måte som i 50 shades. Selv om ytre effekter som håndjern og lenker kuttes ut ser det ut til at det å være dominant, fremstå som autoritær, være den som bestemmer i forholdet osv, er noe som ikke fenger mange kvinner. (Og kanskje heller ikke mange menn. Er det bare meg...hjelp!) 50 shades derimot er oversatt til over femti språk og har solgt over hundre millioner eksemplarer. Nå er det ikke sikkert det er så meningsfullt å stille subjektive erfaringer opp i mot kvantitative data, men det går jo an å trekke visse uhøytidelige slutninger likevel.

Skjult ID med pseudonym Lexi sø. 21 feb. 2016 12:55

@Krizstian: Jeg skal vurdere å gi deg det... 😜

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 21 feb. 2016 13:12

Hi hi Villrosa, jeg har ekstremt markeringsbehov i forhold til å ta avstand til den boken.😂

@Balder46
Jeg synes det er rimelig mange sjefene og dominante kvinner jeg, men de får andre merkelapper som bitch, hespetre, vanskelig og krevende osv osv... Mitt inntrykk er at det er et fåtall menn som tåler at damer er likestilt, og derfor har behov for å dominere. Ved likestilling trenger jo ikke noen dominere den andre, man bare bytter på å ha lead. Jeg er ikke type dominant som er ønskelig i denne tråden, men jeg er egentlig et dominant individ uten at jeg har behov for å dominere over noen. Det er mildt sagt masete mange menn som tror dominans hos kvinner er noe man må ta knekken.

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 21 feb. 2016 13:23

Jeg har lest alle tre bøkene @Kiara.
Av ren og skjær nysgjerrighet....er kanskje litt for nysgjerrig generelt sett😂
Som @Solecita sier er ikke sexen det vesentlige, men det som har fått desidert størst oppmerksomhet!
Det som var fasinerende å lese var hva man faktisk kan akseptere, godta og etterhvert lære seg og like når bare kjærligheten er sterk nok😊

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 21 feb. 2016 13:26

@vimsa
En dag leser jeg de kanskje, for å faktisk kvalifisere meg til å mene noe.😜 Jeg tror ikke på den type kjærlighet jeg da, og tror det bare handler om manipulering og å miste seg selv. Alt det der ordne seg til slutt greiene tror jeg er noe mange fantaserer om, og det holder folk fanget i destruktive og skadelige relasjoner.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 21 feb. 2016 13:26 Privat melding

Jeg har ikke sett noe (Eller lest, vet ikke om det er film eller bok.) av dette fifty shades-opplegget.
Har bare hørt om det. Hørt nok til at jeg er litt stolt av at det ikke interesserer meg filla :D

(mann 46 år fra Oslo) sø. 21 feb. 2016 13:29 Privat melding

Neida Villrosa :D

(mann 48 år fra Vestfold) sø. 21 feb. 2016 14:55 Privat melding

Det kan godt være at 50shades representerer en spesiell type kvinnelig romantisk kjærlighetslitteratur hvor hovedsaken er at dama "redder" en kynisk og ellers fortapt finansmilliardær ved å vise ham ekte kjærlighet gjennom å utholde alle hans sadistiske påfunn. Ingen protester fra min side på det utover å antyde at populariteten muligens sier noe om en trend i kvinners fantasier som i dette tilfellet handler om en dominant mann og en kvinne som underkaster seg, og ikke omvendt.

Men kanskje det er omvendt? Kanskje det finnes en underliggende historie, som dreier seg nettopp om den lille fortapte gutten som blir reddet av naturkvinnens omsorg og ført tilbake til en verden av blomstrende kjærlighet hvor ingen tvang eller rollespill er nødvendig. Mannen med stor M, som får rehabilitert sitt forherdede følelsesliv gjennom kvinnelige offervilje, utholdenhet og sann kjærlighet. Ikke godt å si.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 21 feb. 2016 15:00 Privat melding

50 Shades er bare romantisk fordi det er en riking med i bildet. Hadde han bodd i et fattigkvarter, hadde det vært en episode i Criminal Minds.

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 22 feb. 2016 09:40 Privat melding

@Balder46: Jeg tror du har et poeng i siste halvdel av innlegget ditt.

Ellers slutter det ikke å forundre meg hvordan folk kan uttale seg bastant om litteratur de ikke har lest. En spansk venn sa han foretrakk bøkene til Marquis de Sade. Jeg spurte om han hadde lest noen av dem. Det hadde han selvfølgelig ikke. Og forskjellen på 50 shades og Marquis de Sades verker er som Romantikk og 'The Texas Chainsaw Massacre (sa hun uten å ha sett den siste og knapt lest det første:-) Han skriver utvilsomt bedre rent litterært, men han etterlater bilder på netthinnen som jeg skulle ønske jeg var foruten. 50 shades er ikke egnet til å skremme noen. Det er jo derfor den er blitt så populær.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 22 feb. 2016 11:10

Kan hende noen av oss vektlegger det forskjellige kritikere har skrevet Solecita, og har meninger om den type plott som gjør at vi ikke har behov for å lese den type litteratur? Det er flere uavhengige som har beskrevet et scenarie som gir grunn til å tenke som Nigma skriver her, ergo går jeg ut fra at jeg trygt kan forvente at det er slik historien er.😊

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 22 feb. 2016 12:40 Privat melding

Jeg lo godt av det @nigma skrev, og han har absolutt et poeng. Men med en tilstrekkelig høy, mørk, kjekk mann hadde ikke pengene vært noe vesentlig poeng. Og jeg mener å ha lest at BDSM-miljøene selv er ganske frustrert over boken, fordi de legger vekt på at alt skjer på subens premisser, og i boken fremstilles det som om hovedpoenget er å slå så hardt og mye som mulig. Man skal ha kodeord for å stoppe, som hovedpersonen ikke tar i bruk, og dermed bygger det bare opp om fordommene mot miljøet. Jeg har inntrykk av at de er ganske sinte på hele boken.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 22 feb. 2016 12:52

Ut fra de beskrivelsene jeg legger vekt på, handler dette om en emosjonelt dysfunksjonell mann, so legger sin elsk på og forfører en jomfru. Når hun ikke vil, gir han seg ikke og til slutt elsker hun han. Det er det jeg kaller litt klassisk stjerneroman plot (jeg leste slike bøker i tiårsalderen og noen år frem, så de er sikkert annerledes nå😂😜). Forskjellen her er vel som nevner,at det slenges på litt vold som hun lærer seg å like... Til slutt er han reddet av hennes kjærlighet. Shit jeg må lese dem snart, så jeg kan mene skikkelig, men slike historier fenger meg ikke akkurat.😂😊

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 22 feb. 2016 12:53

Jeg har også fått med meg at representanter fra SMIL blant annet, tar avstand fra boken. BDSM er vel basert på tillit og gjensidig respekt, sier de. 😊

(mann 50 år fra Oppland) to. 27 april 2017 17:19 Privat melding

Gammel tråd ja, men den er vel like aktuell nå som for 1 år siden. Jeg ser på meg selv som dominant, noe som er en naturlig del av livet mitt, uten denne biten hadde det nok fort blitt for kjedelig, om man kan kalle det det.

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl to. 27 april 2017 17:30

Ahhh.. denne tråden og TS husker jeg godt. 😅
Takk for turen 'down memory lane', Dominus.

Skjult ID med pseudonym Hanne to. 27 april 2017 18:01

Heller en fattig dominant enn en rik ikke-dominant. Livet er for kort til vanilje.

Kajira

Skjult ID med pseudonym coca cola to. 27 april 2017 19:47

Oi! Jeg hadde fått panikk om det var sånn sex daten min hadde tent på :O
Han hadde blitt dumpet på rekordtid.

Skjult ID med pseudonym mann40år to. 27 april 2017 23:07

Vi bør date du og jeg @ Geeky. This is up my alley, and up yours.

Skjult ID med pseudonym Lady to. 27 april 2017 23:11

Spiser popcorn:)

Skjult ID med pseudonym my to. 27 april 2017 23:14

Kan jeg veksle, eller blir han forvirret, urolig og nervøs og roper på mor?

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl to. 27 april 2017 23:17

Si ikke det, mann. :)
Altså, hyggelig fyr, vi hadde det ganske artig og var begge både gule og blå etterpå.. jeg så egentlig ut som noen hadde dyttet meg ned en trapp.. 😅
..men har funnet ut at BDSM ikke er min greie. Grensene er testet og funnet og denne jenta er ikke naturlig submissiv nok til slikt. 😉

Skjult ID med pseudonym mann40år to. 27 april 2017 23:34

Jeg leste bare begynnelsen av tråden @ Geeky, vet ikke hvordan den utartet etter hvert.
Å ta hva jeg vil ha, når jeg vil ha det, og ikke gi meg før jeg er fornøyd ... er hva jeg har i tankene. Tenker at vi har en match likevel. Har gjort dette mange ganger før, og ingen har blitt verken gule eller blå. Sex er noe annet enn å slå. De to passer ikke sammen.
Det som @ ts derimot snakket om ... slik jeg forsto det .. var hemningsløs sex. Nice. Vi burde prøve det.

Skjult ID med pseudonym mann40år to. 27 april 2017 23:35

*Igjen.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta to. 27 april 2017 23:39

Hva er definisjonen på "hemningsløs sex" ?

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl to. 27 april 2017 23:42

Jeg er ikke naturlig underdanig og har en forkjærlighet for å ikke gi etter/kjempe tilbake. Da blir det fort litt blåmerker her og der i en slik setting. 😂
Vi testet ut 'brutalitet-biten' - og blåmerker til tross.. tenker jeg fortsatt tilbake på den kvelden med et stort smil om munnen.

Skjult ID med pseudonym mann40år to. 27 april 2017 23:47

Hehe @GeekyGirl ... jeg tror jeg skjønner litt. Mulig vi ikke har en match likevel da. :crying:

Skjult ID med pseudonym mann40år to. 27 april 2017 23:51

@ Ertaberta:

http://lyrics.wikia.com/wiki/Lords_Of_Acid:Rough_Sex

Skjult ID med pseudonym mann40år to. 27 april 2017 23:52

@ Ertaberta:

Negativ definisjon. Du blir nødt til å fylle ut hullene sjøl.

@Hovmester:

Sov godt.

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl to. 27 april 2017 23:54

Godt mulig. Er faktisk generelt mer dominant enn sub og blir bare verre med årene. 😂

Skjult ID med pseudonym mann40år fr. 28 april 2017 00:07

Jeg innser at jeg ville ha slitt med GeekyGirl @ Hovmester, For øvrig er jeg ikke noe underholdningstilbud. Jeg er bare en mann i 40-års alderen. 😃

Skjult ID med pseudonym Ertaberta fr. 28 april 2017 00:19

Linker er for pyser..... Kom igjen nå, hva er hemningsløs sex?

Skjult ID med pseudonym mann40år fr. 28 april 2017 00:30

Du har rett i at linker er for pyser @ Ertaberta.

Don't think about love
Don't think about bright moon
Twinkling stars, red wine
Silent whispers, holding hands
Secret love letters

Don't think about love
Don't think about candlelights
Red roses, wedding bells
Moonlight serenades
Warm summer nights
Table for two

Don't think about love
Don't think about bright moon
Twinkling stars, red wine
Silent whispers, holding hands
Secret love letters, candlelight
Red roses, wedding bells
Moonlight serenades, warm summer nights

Think about pure sex!
Deep sex!
Hard sex!
Rough sex!
Go!

Versene gir negative definisjoner, som også er pysete. Men refrenget til slutt gir en aldri så liten, positiv definisjon. Hvis du begynner med sex, og subtraherer romantikken, hva står du igjen med da? Hemningsløs sex, kanskje? Og ble kjærligheten mer, eller ble den mindre? Svaret er ikke gitt.

Skjult ID med pseudonym mann40år fr. 28 april 2017 01:08

@ Lone: Takk, interessant bidrag! 🏆
Ordinær sex ... hmmm. Snakker vi forbi hverandre?
Jeg kjenner til ordinær sex. Det var der de fleste av forholdene mine begynte. I noen av dem kom det imidlertid så langt som til at de fleste av de tingene som Praga Khan og Jade4U synger om, i denne sangen, feida ut ...
- Rødvin, stearinlys, bryllupsklokker, serenader, restaurantdater, stille hvisk, holde hender, stearinlys, si til hverandre "jeg elsker deg", røde roser ...
- Og det som kom i stedet:
Pure sex!
Deep sex!
Hard sex!
Rough sex!
Har vi subtrahert de samme tingene fra ordinær sex, eller snakker vi forbi hverandre?
Dere som gjesper og sovner ... god natt.

Skjult ID med pseudonym mann40år fr. 28 april 2017 01:15

Så ikke nødvendig å tilføre noe, så langt som jeg kan se. Men nødvendig å trekke fra noe. Din mening @ Lone??

Skjult ID med pseudonym AHE fr. 28 april 2017 01:23

Aha...Endelig en tråd som er interessant.
Jeg flagger tidlig mine bdsm interesser , ser ingen grunn til å skjule det.

Skjult ID med pseudonym mann40år fr. 28 april 2017 01:26

Ja, denne tråden måtte resurrectes fra 2012 osv. men er aktuell fortsatt i dag. Keep talkin' @ AHE.

Skjult ID med pseudonym mann40år fr. 28 april 2017 01:36

@ My: Vi må veksle, hvis alt annet er likt. Kjønn er bare biologi, og betyr null og niks. La ham kjenne hvem som er sjefen!!

Skjult ID med pseudonym my fr. 28 april 2017 07:04

Hemningsløs sex i motsetning hemningsfull sex? Som i "må vi virkelig kline oss inn med yoghurt og slikke det av hverandre nå igjen?" --

Skjult ID med pseudonym Ertaberta fr. 28 april 2017 07:12

"nå igjen" lyder jo veldig hemningsløst!:D Hvis man skal gjøre noe uten hemninger, så må man jo nødvendigvis fornye seg, tenker jeg, legge til ting man har hatt hemninger for tidligere....

(mann 32 år fra Oslo) fr. 28 april 2017 09:52 Privat melding

*host* fetlife.com. Sånn helt uoffisielt, altså.

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl fr. 28 april 2017 10:23

TS er nok ikke her lenger, ganske sikker på at han har kjæreste og lever lykkelig alle sine dager. 😄

Det å stemple slike fantasier og ønsker som 'voldtekt' synes jeg blir for snevert og fordomsfullt.
Finnes maaaaange der ute som liker slikt i en eller annen form eller grad. Det er ikke spesielt uvanlig og trenger ikke å bety at det feiler personen noe som helst. Noen vil underkaste seg, andre vil ha kontroll. Noen liker å bytte på.
Har absolutt ingenting med ekte tvang eller overgrep å gjøre - og handler om tillit og samtykke mellom to eller flere personer innenfor rammer satt i felleskap der den med lavest terskel skal gå seirende ut hver gang.

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl fr. 28 april 2017 10:38

Testa ut en del innen BDSM når jeg var yngre, fant ut at jeg er switch.. men heller mer mot dom enn sub. Liker meg godt som Mistress som lek, men som livsstil er det ikke noe for meg.

Var nok langt mer vanilje enn jeg trodde i utgangspunktet og har funnet ut at mine preferanser og lyster ligger i en annen kategori. :)

Men skal en først teste grenser eller leve ut fantasier er gjensidig respekt, tillit og kommunikasjon alfa og omega - og ikke bare innenfor BDSM.

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl fr. 28 april 2017 11:01

Er vel bare å stappe den inn..? :/

Tja. Av og til er det vel bare det.. men personlig foretrekker jeg kommunikasjon før eller helst underveis. Hadde vært lite tilfredsstillende med bare 'innstapping' hver gang.
De fleste av oss har vel ting vi liker og ikke liker i senga?

Synes sex er bedre om en er flink til å gi hverandre tilbakemelding/respons og lærer hverandre å kjenne seksuelt.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 28 april 2017 11:15 Privat melding

Jeg kan gjerne underkaste meg, så slipper jeg å jobbe i senga. :P

Skjult ID med pseudonym AHE fr. 28 april 2017 13:42

Jeg tror nok Hitler var en sub og ikke en Dominant i fht Bdsm, bare så det er sagt.

Hvor mange av dere som uttaler dere her nå ( i 2017) har en personlig erfaring med bdsm?

@alex - tommel opp ( uoffisielt altså)

Skjult ID med pseudonym AHE fr. 28 april 2017 13:50

Om du ikke vet hva bdsm står for @pepper så finn det ut.

Og AHE er faktisk mine initialer.

Skjult ID med pseudonym AHE fr. 28 april 2017 14:03

Bdsm er fylt med kjærlighet @pepper

Skjult ID med pseudonym AHE fr. 28 april 2017 14:03

Jeg kvinne jeg altså....

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 28 april 2017 14:07

@ alex

Det er så mye uoffisielt ja:)

Hvorvidt den som står oppført som dominant er dominant eller switch
ser man først når man mottar melding i sin innboks:)

Skjult ID med pseudonym AHE fr. 28 april 2017 14:12

@pepper
Kanskje jeg er veldig mannlig vet du.

Du bommer stadig på navn 😂😂😂

@lady
Veldig sant det du skriver.

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl fr. 28 april 2017 14:20

Synes gjerne de som ikke har noe interesse, erfaring eller generell peiling på BDSM (og mange andre tema) ofte er de med sterkest meninger om det. 🤔
Noe å tenke på.

(mann 40 år fra Rogaland) fr. 28 april 2017 14:22 Privat melding

Spennende tråd. Og personlig syns jeg dominans av mannen. Skaper den beste sexen.

Skjult ID med pseudonym AHE fr. 28 april 2017 14:22

@hovmester
Er en ærlig sak det å ikke interessere seg for bdsm.
Lev vaniljelivet og la deg aldri friste til å utforske .... ( Passer bra for en kjedelig mann tenker jeg)

Og feil navngjetning.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta fr. 28 april 2017 14:24

Og de som har interesse, erfaring og generell peiling har gjerne veldig behov for å fortelle det, briljere med forkortelser er visst deres "greie" ... :D

Skjult ID med pseudonym AHE fr. 28 april 2017 14:25

@geekygirl
Den betraktningen er jeg enig med deg i.

@dagove
Som i at mannen er den underdanig?

Skjult ID med pseudonym AHE fr. 28 april 2017 14:28

@ertaberta
Hvilken forkortelse er det du ikke forstår i denne tråden!

#forkortelsefetisj

Skjult ID med pseudonym Ertaberta fr. 28 april 2017 14:29

Enig med @Hovmester der altså..... Domina er SOM OFTEST dominante ellers også, så får jo menn som liker kvinner med mye testosteron bare gjøre det...

Skjult ID med pseudonym Ertaberta fr. 28 april 2017 14:31

Oi, utropstegn istedenfor spm tegn, @AHE (autokorr ville skrive ÅGE), ooooooh, så dominant idag da!!!:D

Skjult ID med pseudonym AHE fr. 28 april 2017 14:32

@hovmester
Den type dominans jeg bedriver er ikke smertesøkende stort sett.
Nå er det nå slik at bdsm rommer mye mye mer enn det du trekker frem.
Det er et fysisk og et psykisk aspekt innenfor bdsm relaterte aktiviteter.

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl fr. 28 april 2017 14:32

Vel... nå er vi tross alt i en tråd som omhandler nevnt tema og der erfaringer, tanker og følelser blir etterlyst.. og spesielt fra kvinner.
🤔
Det med forkortelser er en vanesak. De oppstår innen mange ulike felt og blir brukt helt naturlig når en diskuterer temaet. Innen IT f.eks. Eller transmiljø.
Tidsbesparende blant annet.

Skjult ID med pseudonym AHE fr. 28 april 2017 14:33

Lavmål @ertaberta, lavmål.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta fr. 28 april 2017 14:35

Hihi, næh, synes ikke jeg, @ÅGE:) Oooops, @ÅGE.... Næmmen, @AHE!!:D

Skjult ID med pseudonym AHE fr. 28 april 2017 14:37

Ekstremt lavmål @ertaberta.

Skjult ID med pseudonym AHE fr. 28 april 2017 14:38

@hovmester
Fortell om kontrollen din.

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl fr. 28 april 2017 14:41

AHE, det er noe med å vurdere hva en skal bruke av tiden sin på og når en bare skal tenke at dette er faktisk ikke verdt minuttene av mitt liv det stjeler. 😂
Ingen av oss MÅ forsvare BDSM, de som vil lære om temaet kan fort finne ut av det og resten skal for all del få boltre seg i vrangforestillingene sine for min del. 😉

Skjult ID med pseudonym AHE fr. 28 april 2017 14:44

@hovmester
Politi og røver - snakker du av erfaring ?

Hvordan kan du oppfatte meg som noe som helst ?
Hvordan skriver en dominant person?

Skjult ID med pseudonym Ertaberta fr. 28 april 2017 14:51

Hersketeknikk er ikke dominans, @AHE:)

Skjult ID med pseudonym AHE fr. 28 april 2017 15:09

Driver jeg med hersketeknikk @ertaberta?
På hvilken måte?

Skjult ID med pseudonym AHE fr. 28 april 2017 15:16

@geekygirl
Bra sagt 👍

(mann 40 år fra Rogaland) fr. 28 april 2017 15:50 Privat melding

BDSM er forbeholdt oss med god kommunikasjon, kunnskap, fantasi, respekt, og gjensidige følelser.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta fr. 28 april 2017 15:54

@DagOve78, din første mld til meg var alt annet enn respektfull, for å si det sånn.... Rett på "rise rumpa " liksom.... Det var kommunikasjonen sin det:D

(mann 40 år fra Rogaland) fr. 28 april 2017 15:57 Privat melding

Var for å se reaksjon.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta fr. 28 april 2017 16:02

Nu vel, du tåler vel litt sladder, @Rosa?:) Det er vel ikke alt i private meldinger som forblir det hos deg heller, vet jeg;) Har fått gjengitt etpar ting, for å si det sånn...:D

(mann 40 år fra Rogaland) fr. 28 april 2017 16:08 Privat melding

Enig Rosa. Handler om kommunikasjon. Mye å utforske utenfor senga er min påstand😂

Skjult ID med pseudonym Ertaberta fr. 28 april 2017 16:08

Helt enig, i mine øyne spenner 'vanlig sex" videre enn alternativene og er dermed mye mer spennende:)

Skjult ID med pseudonym Ertaberta fr. 28 april 2017 16:29

Hohoi, nå blir nok kanskje de dominante og de andre bittepittelittegranne irriterte på deg Lone:) Trenger sterkere saker enn popcorn...

(mann 40 år fra Rogaland) fr. 28 april 2017 16:43 Privat melding

Alle har sine preferanser. Og avhenger av kunnskap, interesse, og erfaring. Kan trøst oss med det, at vi blir bare mer og mer åpne rundt temaet, og med et godt forhold er der kun fantasien som setter begrensninger. Kinky helg til sammen😘

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl fr. 28 april 2017 16:47

Jeg regner ikke vanilje som kjedelig, det er en noe nedsettende betegnelse som godt kunne vært utfordret og endret i mine øyne.

BDSM er for de som virkelig driver med det langt mer enn seksuell lek og rollespill. Det er en livsstil, en del av dem, det gjennomsyrer hverdagen og viser seg på områder utenfor soverommet også.

For min del (og en del andre også,) så er det lek og moro, litt krydder.
Jeg er ikke et godt eksempel og det jeg og TS testet ut var på ingen måte representativt. Heller innen en egen sjanger for spesielt interesserte innen feltet. Vi hadde et ønske om å prøve ut noe begge ønsket, ble kjent, opparbeidet tillit, fastsatte rammer og 'safe word' og lot det stå til. Det var faktisk en fin opplevelse og jeg lærte mye om meg selv - men akkurat dette hadde lite med BDSM å gjøre.

Har selv prøvd meg som Mistress og passet på å lære så mye jeg kunne om det. Fant slik ut at dette er noe jeg leker, ikke lever.

Det trenger ikke inneholde noen form for fysisk 'tvang' eller vold. Ingen klyping, klemming, tau eller pisk.
Noen kjører kun psykisk.
De fleste går nok for en god blanding.

Et forhold der BDSM er involvert er ikke noe mindre kjærlig enn andre forhold. Om noe er de gjerne solide, trygge, med stor respekt for hverandre og kommunikasjonsevner over gjennomsnittet. De kjenner hverandre fysisk, emosjonelt, psykisk, seksuelt.
Rammer er på plass, kontrakter er gjerne gjennomgått og undertegnet, det kan utforskes, men ingen går over noen personlige grenser.

En kan ikke 'se' eller 'lese' om en person er dominant. Får utrolig lyst til å himle med øynene her.. En må ikke være sjefete, krevende, ha behov for å hevde seg osv. Og en har selvfølgelig heller ikke generelt høyere testosteronnivå som dominant kvinne.

Å dominere noen trenger ikke bety noen form for fysisk tvang.. det handler mer om å få noen til å ønske å underkaste seg, men da må det ligge naturlig for den personen.
Du kan dominere noen som er tre ganger din størrelse uten å løfte en finger ved å trigge noe i den personen med din væremåte som gjør at han eller hun verker etter å gjøre deg til lags.

Tok deg på ordet og ga deg et skikkelig innspill fra min side, men kommer ikke til å ta for meg hele listen av vrangforestillinger punkt for punkt.
Får du ikke svar nok i denne tråden, Lone, så finnes det utrolig mye materiale og info der ute.
Sukkerforumet er nok ikke rette stedet å lære noe som helst. 😂

AHE er uansett mer dreven i faget.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta fr. 28 april 2017 16:50

Jepp, BDSM handler definitivt ikke om "rise rumpa meldinger" til ukjente, rising av rumper foregår nok i mange vaniljehjem:)

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl fr. 28 april 2017 17:07

Men Lone... da er det jo helt tydelig at dette ikke er noe som faller naturlig for deg. Så enkelt er det faktisk. Du tenner ikke på noe du ikke tenner på... fordi du ikke tenner på det....

Til resten av dere..
Er det så vanskelig å akseptere/forstå at folk er ulikt satt sammen og respektere det?

Synes det er fryktelig leit at folk har så stort behov for å latterliggjøre eller kritisere ting de ikke selv forstår seg på. Om det er BDSM, legning, transkjønnethet eller annet.

Mye jeg ikke forstår meg på, men det betyr ikke at jeg har behov for å angripe eller pisse på det. 🤔

Live long and prosper. 🖖

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl fr. 28 april 2017 17:24

Forenklet sett så bli dette for min del litt slik:
Jeg liker ikke oliven. Jeg har prøvd flere typer oliven sammen med flere typer mat.. men jeg liker ikke oliven.
Derfor kan jeg altså ikke fatte eller begripe at noen andre kan like oliven, selv om det er helt tydelig at en stor del av verdens befolkning liker oliven.
Jeg tror derfor at folk bare leker at de liker oliven fordi de tror andre synes det er kult. Det er ikke mulig at andre genuint liker oliven fordi jeg ikke synes det smaker godt.

Eller.. jeg kan tenke at 'jeg liker ikke oliven, det gjør visst mange andre, jaja, så er vi visst forskjellige der'.

Skjult ID med pseudonym perla fr. 28 april 2017 17:36

Jeg kan også melde meg som en av de som overhodet ikke tenner på det. For meg så blir å blande makt inn i sex litt absurd og rart. Ikke sexy i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 28 april 2017 17:38

Vi har ulikt tenningsmønster alle sammen. Fin metafor dette med oliven @GeekyGirl ☺️

Skjult ID med pseudonym Nanna fr. 28 april 2017 17:52

Helt enig i at dette var en fin forklaring @Geeky. Burde absolutt være mulig og forstå for de aller fleste.

Synes igrunn er litt trist at noen skal henge seg opp i hva andre liker og tenner på.
Fint at ikke alle liker det samme 😊
Og de som tror at BDSM er synonymt med tvang, ja de bør lese seg opp på emnet. Eventuelt utforske litt 😊

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl fr. 28 april 2017 18:13

En forenkling er en forenkling.

Men i praksis, når det gjelder forståelse og aksept av noe som ikke er problematisk eller skadelig for andre, så er det faktisk så enkelt.

Prinsippet funker fint både i metaforen og når det gjelder dette temaet.
Du trenger ikke å forstå alt og noen er ikke i stand til det uansett hvor mye noen måtte forklare det.
Du trenger ikke å like det samme som alle andre.
Du bør være i stand til å se lenger enn egen nesetipp og ta utgangspunkt i andre enn deg selv, men er du ikke det så bør en normalt oppegående person likevel være i stand til å akseptere at 'ikke alle er som meg'.

Skal det kveruleres videre så kan jeg dra frem at jeg kjenner til flere som har blitt påvirket i matveien av traumer i barndommen.

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl fr. 28 april 2017 18:28

BDSM oppleves ikke kunstig for de som liker det selv om du opplever det slik.

Der er vi to fullstendig uenige og har helt ulike utgangspunkt. Din metafor fungerer ikke i mitt hode selv om jeg ser hva du mener - og min fungerer ikke for deg.

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl fr. 28 april 2017 18:46

Basert på kommentarene dine i tråden som jeg har lest forstår du ikke BDSM, hov.

Og bare så det er sagt... jeg synes ikke andre har noen rett til å gå rundt og bestemme hva som kunstig eller ikke kunstig for andre mennesker enn seg selv.

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl fr. 28 april 2017 18:49

Da er jeg ferdig, føler jeg har sagt mitt og har lite å tilføye.
Kos dere videre, folkens. Ha en flott fredagskveld, jeg skal jobbe. :)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 28 april 2017 19:20 Privat melding

La nå folk få leve ut sine ting, så lenge det er innenfor lovens rammer. Det er ikke alltid lett å forstå alt her, hva man tenner på. Hva som utvider horisonten din, behøver ikke nødvendigvis utvide en annens horisont, men kanskje heller finne en terskel man ikke vil over. Slik er det, folk er forskjellige og takk for det. Første gang jeg hørte om ordet vaniljesex var fra en med BDSM-bakgrunn, artig at de setter slike ord på konvensjonell sex, men så har jo vi som er i denne kategorien også betegnet folk i BDSM-miljøet som mye rart. :P

(kvinne 50 år fra Oppland) fr. 28 april 2017 19:30 Privat melding

@Nigma
Da sa det bra 👍hvorfor dømme og ha fordommer rundt preferanser som er frivillige?

@GeekyGirl
Liker hvordan du ordlegger deg 👍
Evner å se utover egen nesetipp du 👍👍

(kvinne 50 år fra Oppland) fr. 28 april 2017 19:37 Privat melding

@pepper
Jeg har langt fra sans for alt du skriver på forum men om jeg liker person deg aner jeg ikke.
Hvorfor spør du egentlig om det?

(kvinne 50 år fra Oppland) fr. 28 april 2017 19:48 Privat melding

@pepper
Har du behov for å kverulere og krangle nå?

Klart jeg behandler folk ulikt, det gjør da alle mennesker.

Og på som om bdsm er svaret ja tenk for at jeg har det.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta fr. 28 april 2017 19:51

Det er da ingen som ikke har latt noen få leve ut sine ting her!:D LOL!!!! Altså, på dette forumet tøyses og fjases det om så utrolig mye forskjellig, og så skal det liksom forsøkes å kneble de som er uenige/stiller spm tegn og fleiper om temaet!?! Og den kritikken kommer fra folk som liksom liker det litt røft?:D

(kvinne 50 år fra Oppland) fr. 28 april 2017 19:57 Privat melding

@erta
Bdsm trenger ikke være røft.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 28 april 2017 19:58 Privat melding

@Lone: Selvsagt kan man sikkert lære og forstå litt mer om dette, og sine egne seksuelle og mentale ting, har heller ingen utfordringer med at folk eksperimenterer, be my guest. Jeg liker at det er forskjeller, og at noen liker datteren, moren, broen, bikkja eller postmannen. Slik jeg har forstått dette i grove trekk, er dette et avansert rollespill og seksuelle komponenter. Noen går også mye lengre enn dette. Det finnes også noen sadister som under dekke av BDSM får utløp for noen fantasier, men disse er i et mindretall, og det er ikke bare menn, bare så det er sagt. Kan ikke se at jeg har forsøkt å forby noe i alle fall, jeg kan selvsagt ikke snakke om hva andre gjør eller tenker.

(kvinne 50 år fra Oppland) fr. 28 april 2017 20:06 Privat melding

@hovmester
Jeg vil tro du er en fin balanse om du skulle ende opp med en sexfiksert partner - du kan jo holde henne i tøylene 😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Ertaberta fr. 28 april 2017 22:01

Her var det da veldig stille og fredelig..... Ser på Signs på FEM, uten spooning..... Spooner bokstavmennesker etter at de har stavet ferdig?

(mann 48 år fra Rogaland) fr. 28 april 2017 23:06 Privat melding

Problemet med denne veien her er at trår du feil som mann, så havner du faktisk i fengsel. Kanskje i mange år.
Var vel nylig en danser som var på den galeien, som nå sitter på forvaring hvis jeg ikke husker feil.

Hvis han bare hadde hadde elsket den ene, ville de nok levd lykkelig.

Kvinner derimot. Kan gjøre hva de vil De slipper unna med alt.

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 28 april 2017 23:11

Danser? Mener du han voldtektsforbryteren? Mener du at Voldtekt og dominans er det samme?

Skjult ID med pseudonym rumpabar fr. 28 april 2017 23:14

Nå er du på tynn is @Leifi

Han er dømt for voldtekt av flere damer. Det er noe helt annet en å prøve ut diverse retninger innen sex.

(kvinne 50 år fra Oppland) fr. 28 april 2017 23:17 Privat melding

Oj oj @leifi.
Det utsagnet ditt viser at du ikke har kjennskap til hvordan det funker. Dominans har ingenting med voldtekt å gjøre.

(kvinne 50 år fra Oppland) fr. 28 april 2017 23:20 Privat melding

@pepper
Har du grunnlag for å si at det er rusmidler i et bdsm miljø?

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 28 april 2017 23:23

Om han hadde elsket den ene... altså etter at han hadde voldtatt de andre.. så kan det forsvares ? Skjønte overhode ikke resonnementet ditt der leifi. Håper virkelig jeg tolker veldig så feil her nå...

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 28 april 2017 23:25

Nå ser du vel langt ned i viljen din synes jeg @ hov

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl fr. 28 april 2017 23:33

Er selv avholds som nevnt i en annen tråd og har aldri rørt hverken det ene eller det andre..
Kan ikke uttale meg på alles vegne.. men har en oppfatning av at overdreven bruk av alkohol er litt upopulært blant de jeg treffer.. og andre rusmiddel er helt uaktuelt.

(kvinne 50 år fra Oppland) fr. 28 april 2017 23:33 Privat melding

@pepper
Så feil kan du ta, er nok absolutt mest rusmidler blandt de som har seksuell aktivitet utenom et bdsm miljø.

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 28 april 2017 23:35

Du som kan forklare hva du mener @hov.
At du kan se antydninger til et slags poeng er en ting.. men lurer på hva du så definitivt forstår med poenget hans

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 28 april 2017 23:43

Jeg står ved det jeg sier jeg også. Å da sier jeg det som det er. Det har rabla for deg nå @leifi. Kraftig

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 28 april 2017 23:46

Jeg må spørre deg leifi... mener du at kvinner som blir voldtatt og anmelder det oppfører seg som forsmådde kvinner?

(kvinne 50 år fra Oppland) fr. 28 april 2017 23:47 Privat melding

Wow , for et kvinnesyn du har @leifi.
Kjenner jeg blir bitte litt provosert .

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl fr. 28 april 2017 23:47

...

Høna har mer enn antydning til et poeng her gitt...

Skjult ID med pseudonym Ertaberta fr. 28 april 2017 23:48

"Holdt på i mange år"..... Med å dope ned og voldta kvinner, den ene gangen mens barna hennes var i naborommet....

Skjult ID med pseudonym rumpabar fr. 28 april 2017 23:56

Det er kvelden hvor mobbing og voldtekt visstnok er helt innafor @Rosa.

Får håpe noen våkner i morgen med litt andre briller.

(mann 48 år fra Rogaland) fr. 28 april 2017 23:57 Privat melding

@Alle. Jeg kjennr ikke til detaljene i dommen. Bare så det er sagt.
Ei heller min mening å forsvare det han har gjort.
Det jeg sier, er at hvis en kvinne hadde gjort nøyaktig det samme mot menn, ville hun aldri en gang blitt anmeldt. og langt ifra sittet i fengsel på livstid.

Skjult ID med pseudonym AHE fr. 28 april 2017 23:58

Jeg er en av de som har blitt voldtatt ( ikke av nevnte danser) og må si jeg blir skremt over at godt voksne menn har de holdningene dere viser her.

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 28 april 2017 23:58

Jeg lurer på... kommer det av at menn ikke klarer å styre sine hemninger? Menn generelt mener seg overlegen kvinner eller hvorfor mener du menn skal være VELDIG forsiktig @hov?

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 29 april 2017 00:03

Så hvor ligger feilen leifi?

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl lø. 29 april 2017 00:03

Tenkte først å skrive noe.. men det eneste jeg føler for å si nå er:
"Nå.. har jeg fått nok for i kveld.
Takk for meg."

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 29 april 2017 00:04

At kvinner anmelder eller at menn ikke gjør? Hva er riktig ?

Skjult ID med pseudonym rumpabar lø. 29 april 2017 00:07

Synes bare jeg har sett mange ufine meldinger her i kveld og synes kanskje man bør tenke seg litt om av og til, men for all del @pepper. Synes du det har vært bra meningsutvekslinger og en hyggelig kveld på forum så fortsetter du i samme gate.

(kvinne 50 år fra Oppland) lø. 29 april 2017 00:08 Privat melding

Voldtekt og trådens tema har ingen sammenheng. Lag en egen tråd om voldtekt er min oppfordring .

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 29 april 2017 00:10 Privat melding

En annen ting jenter.
Hvor mange 18-22 år gamle jenter har sonet årevis i fengsel fordi de har tatt seg til rette mot en overstadig beruset mann som har vært så ruset at han ikke har skjønt hva han har gjort?

Jeg tipper ingen.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 29 april 2017 00:12

Hvor mange menn har anmeldt det, @Leifi? Og hvor mange jenter i nevnte alder TROR du har gjort det du skriver?

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 29 april 2017 00:13

Er det store mørketall her mener du @leifi?

Skjult ID med pseudonym AHE lø. 29 april 2017 00:14

@Leifi
Mener du voldtekt er greit?
Benytte seg av berusende personer for å få sex?

Seriøst - har du noen anelse om hva en voldtekt gjør med den som blir voldtatt?

Skjult ID med pseudonym rumpabar lø. 29 april 2017 00:16

Du har rett i at gutter/menn av og til sitter i klisteret fordi jenta/dama angrer etterpå. Det forekommer faktisk andre vei også. Riktignok ikke så ofte, men det finnes faktisk krisesenter for menn også. Dit kommer det også voldtatte menn.

Denne danseren du dro inn i diskusjonen han er faktisk dømt for voldtekt av flere damer og for å ha dopet de ned. Bare sånn til info. Stygg sak.

Skjult ID med pseudonym rumpabar lø. 29 april 2017 00:21

Det er damer som har voldtatt menn @Hovmester. Det skjer det også. Bare ikke like ofte og faktisk mer tabubelagt.

Skjult ID med pseudonym rumpabar lø. 29 april 2017 00:23

@Pepper

Det innlegget var ikke til deg. Det var til @Leifi. Beklager. Så det ikke var adressert.

Skjult ID med pseudonym AHE lø. 29 april 2017 00:23

Jeg har jobbet i et tiltak for menn og det var ikke bare menn voldtatt av menn som oppsøkte tiltaket.

Skjult ID med pseudonym AHE lø. 29 april 2017 00:26

Om den voldtekten jeg selv har opplevd eller om menn voldtatt av kvinner @hovmester, hvilken del synes du jeg skal fortelle om?

Skjult ID med pseudonym rumpabar lø. 29 april 2017 00:26

@Hovmester

Noen gjør det. Akkurat som noen kvinner. Det er nok mørketall på begge sider.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 29 april 2017 00:29

Det er jeg faktisk i tvil om at leifi mener @hov. Spurt han et par ganger og han bortimot forsvarer det

Skjult ID med pseudonym AHE lø. 29 april 2017 00:30

@hovmester
Er det det at du ikke skjønner hvordan en mann kan voldtas eller hva er du ute etter å vite egentlig ?

Skjult ID med pseudonym AHE lø. 29 april 2017 00:36

De menn jeg har møtt som har vært utsatt for voldtekt er ofte skamfulle over at de som mann har blitt voldtatte. De ønsker som regel ikke å anmelde , ofte begrunnet med at da får andre vite om voldtekten.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 29 april 2017 00:37

At nevnte danser hører hjemme bak lås og slå er det vel liten tvil om, Skreiv du. Det var den jeg sikta til når jeg var usikker på om leifi var enig i.

Skjult ID med pseudonym AHE lø. 29 april 2017 00:38

@hope.
Langt flere kvinner oppsøker det offentlige etter en voldtekt , være seg voldtektsmottak eller krisesenter.
Der er mer tabubelagt for menn virker det som.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 29 april 2017 00:40

Det er vel hovedgrunnen til mørketallene der kvinner har blitt voldtatt også, frykten for å la andre få vite, frykten for ikke å bli trodd og frykten for å bli stemplet som laus.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 29 april 2017 00:42

Spørre han direkte @hov? På privaten? Ikke hælvete heller

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 29 april 2017 00:46 Privat melding

Mulig jeg har rørt noe så ettertrykkelig i et vepsebol her.
Mulig det trengs.

Langt ifra min mening å forsvare voldtekt eller utnyttelse av andre.
At den slags dominans som tidvis blir beskrevet er en farlig vei å gå for en mann, står jeg ved.

At kvinner slipper unna med ting menn havner i fengsel for er et uomtvistelig faktum

Om kvinner av og til på den rette tiden gjør ting de ikke burde gjort mot menn som er overstadig beruset?? Eh Var det et spørsmål??

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 29 april 2017 01:47

altså... er eg overrasket over kvinneforakten som fremkommer her? Nope... Har faktisk bare ventet på at det skulle vise seg i all sin prakt eg! :P

Ellers vil eg påpeke at man selvsagt kun trenger å følge "pittelitt" med i samfunnet og verden ellers for å være klar over og forstå at det at noen kvinner slipper unna med noe vold og/eller sedelighetsforbrytelser, blir mer som et mikroskopisk problem å regne ift det overveldende store antall menn som faktisk slipper unna med dette.

Det er nemlig fremdeles i all hovedsak menn som utøver vold og voldtekstforbytelser og ofrene er i all hovedsak kvinner i ulike (alle) aldre

Antallet menn som slipper unna med dette tror eg aldri kvinner noen sinne vil klare å matche. Ikke at det skulle være noe mål heller.

Fascinerende at så mange menn fremdeles ser ut til å være i tvil om hvilken dør de burde legge mest energi i å feie for...

Misogyny- hard to spell, easy to practice!

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 29 april 2017 02:16 Privat melding

@Antonyma. Hvor ser du kvinneforakt?
Det eneste jeg ser er at kvinner kanskje ikke er perfekte de heller.

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 29 april 2017 02:33 Privat melding

@Høna. Hva er det jeg liksom forsvarer?
Ble veldig mye på denne tråden på kort tid. Har gått litt i ball.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 29 april 2017 08:32

Hvis han hadde stått ved og proklamert sin kjærlighet til den ene i etterkant, ville hun vært veldig fornøyd og de ville levd lykkelig.

Du normaliserer voldtekten og latterliggjør anmeldelsen er min oppfatning av det du skrev. Derfor mente jeg du forsvarte det.
Med tanke på mange andre nedlatende pornografiske kommentarer om kvinner over langt tid her og med gårsdagen fine bidrag fra deg...
blir du stående igjen veldig veldig stakkarslig i mine øyne.

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 29 april 2017 10:31

@Leifi

Du og dine like fornekter seg aldri. Det spørsmålet ditt til meg anser eg som et direkte resultat av og uttrykk for den forakten eg snakker om.

Og la oss ha en ting klart for oss:

Det er ikke JEG som har et forklaringsproblem her for å si det sånn.

Et mer relevant spørmål enn det du stiller er vel heller:
"hvor ser man IKKE kvinneforakt i dine innlegg fra du nevner denne "stakkars (?) danseren" som er (heller tvilsomt?) dømt for 16 voldtekter, 1 voldtekstforsøk samt mishandling av tidligere samboer.

Det er ikke "fort gjort" i Norge å bli dømt for 16 voldtekter, slettes ikke. Sannheten er at det ikke er fort gjort å bli dømt for voldtekt i hele tatt. Hemsedalsaken har vel de fleste rimelig friskt i minne og er et lite eksempel på hva menn faktisk "slipper unna med" i Norge.

Å ta Julio Kopseng-saken til inntekt for at menn liksom må være jævlig forsiktige så det ikke ender med anmeldelse ved BDSM (eller annen diverse sex, fordi de forbannende kvinnene trenger jo bare å angre, så knips så sitter du liksom i kasjotten som mann) virker ikke å ha forstått at også kvinner skal samtykke både ved BDSM og all annen sex en gang. Er du i tvil/usikker på hva partneren din synes er ok under akten, ja da har du et problem. Eg gjentar. DU.

At du Leifi ikke evner å forstå at det er foraktfullt å omtale kvinner og de kvinnelige ofrene i denne saken på den måten du gjør er selvsagt ikke overraskende, men det er ditt og ikke mitt problem.

At alle de sterke reaksjonene i denne tråden går deg hus forbi og heller ikke "sier deg noe" er rimelig talende og karakteristisk i seg selv.
Du konkluderer heller på sedvanlig selvrettferdig vis med at "det kanskje trengs at du rører om i dette vepsebolet".

Alt eg og tydeligvis veldig mange andre her ser er en mann som rører....fælt.

Du har påstått mye rart i denne tråden @leifi... men "at kvinner kanskje ikke er helt perfekte de heller" er hverken en særlig treffende eller dekkende beskrivelse nei.

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl lø. 29 april 2017 10:44

Påstand..og.. bevisbyrde.. ja.

Statistikk over anmeldte BDSM-relaterte voldtekter i forhold til anmeldte voldtekter totalt?

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl lø. 29 april 2017 10:58

Du og flere andre her påstår det kan være/er problematisk å gjennomføre 'BDSM-sex' for menn pga voldektsanklager i etterkant.
Hvor har dere hentet det fra?

(kvinne 50 år fra Oppland) lø. 29 april 2017 11:00 Privat melding

Hva har voldtekt og bdsm å gjøre med hverandre?
Hvor er relevansen?

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 29 april 2017 11:01

Klarer du ikke å se et snev av humor i det @Hovmester skriver der, @Geeky?:)

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 29 april 2017 11:06

@hovis
Eg kan bedre og det kan definitivt du også.

Sjelden sett deg tråkke så kraftig feil som i din overdrevne forståelse i favør Leifi og menns påståtte kriminaliseringsrisiko ved sex oppi her.

Du skriver at du forsto Leifi sitt innlegg mer som at : Menn skal være VELDIG forsiktige.

Jaha?? Virkelig hovis? Forklar! (som du liker å si til andre)

Som eg skrev over:

Nei, du trenger ikke være VELDIG forsiktig som mann for å unngå å bli anklaget eller dømt for voldtekt. Tallenes tale er klare.

Og man trenger heller ikke være "VELDIG" forsiktig for å klare å unngå å voldta kvinner generelt..og iallefall ikke 16 kvinner eller flere! Da trenger man terapi eller forvaring isteden.

Roforsøket ditt var patetisk hovis og du vet det. I bunn og grunn en umulig oppgave og et merkelig valg. Det er ikke alltid en god ide å ikke snu når man havner litt utpå Hovis.

Eg er faktisk skuffet.

Det sies at 1 av 10 kvinner i Norge har eller vil oppleve voldtekt.

Eg tror ikke det er menn som må være VELDIG forsiktige når det kommer til sex nei (unnskyld, men den offerrollen er liksom allerede litt "opptatt"), eg tror heller det er mer dekning for å hevde at:

KVINNER skal være VELDIG forsiktig for å unngå å bli en av ti kvinner...

Og vi kvinner vet dette, og lever med 10 % risikoen hele livet. Vi har det i bakhodet i alle mulige scenarioer fra vi er sånn ca. 11 år. Noen menn som vil bytte?

Å kunne gå rundt å bortimot aldri engste seg eller tenke på dette er et privilegium som kun kommer ca. halve befolkningen til gode.

Men jada, det er sikkert hardt å være mann og.
Bare ikke ikke piss på kvinner og vår virkelighet når dere påpeker det takk.

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl lø. 29 april 2017 11:14

Det jeg også vil vite, micro.

Men det er visst ikke like morsomt å diskutere skikkelig som å spy ut påstander uten grunnlag, kunnskap eller erfaring og dårlig innpakka pseudointellektuelt vrøvl for så å ty til barnslige direkte og indirekte personangrep og navnekalling i denne og andre tråder når til og med de begynner å ane at de kommer til kort.

Så.. om jeg et øyeblikk var i tvil på om jeg befant meg på et forum.. så har jeg iallefall bena godt plantet på jorda igjen nå. 😂

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl lø. 29 april 2017 11:25

Og i tilfelle det skulle være tvil, jeg mener selvfølgelig ikke deg eller andre som er uenige med meg, Lone.
Har bare respekt for måten du diskuterer og ordlegger deg på - og ditt innlegg om forståelse var det som dro meg tilbake inn i diskusjonen fordi det var mer enn verdt å svare på.

Hvorfor jeg i det hele tatt kom innom tråden igjen i dag derimot.. kan jeg nok bare skylde på elendig dømmekraft og midlertidig, men heldigvis forbigående, psykose.

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 29 april 2017 11:52

Når du og Leifi begynner å bevise egne påstander som det her reageres på kan du be andre om "bevisbyrde" Hovis.

Du påstar at menn må være VELDIG forsiktig. Forklar og bevis gjerne takk.

Eg har lest dommen i Hemsedalsaken og mener at drittsekkene av noen meddommere burde vært straffet i tillegg til drittsekkene i hemsedal. Om du blindt velger å være ukritisk til rettsystemet og hva som foregår, så er du på kant med den allmenne rettsoppfattelsen til veldig, veldig, veldig mange akkurat når det gjelder Hemsedalssaken iallefall.

Når noen må betale erstatning er det ofte fordi de som faktisk forstår jussen (fagdommere) prøver å kompensere litt for den manglende rettsikkerhet og den urettferdighet som ligger kjølvannet av at legdommerne får utøve sin manglende forståelse og respekt for jussen fritt.

Rettsikkerheten for kvinner når det kommer til voldtekt har mistet det meste av troverdighet med god grunn. Å late som noe annet et kunnskapsløst.
Personlig hadde eg helt klart vurdert alternative løsninger til vårt rettsystemet om eg ble utsatt for en voldtekt så lenge vi har den lekdommerordningen vi har og så lenge vi har fossiler av noen høyesterettsdommere som fritt får bedrive åpenbar tjenesteforsømmelse ved å sette seg over lovene når det måtte passe dem. Disse legger til rette for å sette tilside riktig rettspraksis og offerets rettsikkerhet for eget forgodtbefinnende dersom de personlig mener strammerammene for voldtekt er for høye for eksempel.

FN har kritisert Norges arbeid mot voldtekt mer enn en gang vel.

De som tror at alt er såre vel og at dom og sannhet samsvarer i voldtektssaker og ellers for den del, bør tro om igjen.

En frikjenning betyr ikke at det er sant at du er uskyldig.

En frikjenning betyr at rettsystemet ikke har klart å dømme deg for det påståtte forhold. Hvis man tar manglende dom til inntekt for at noen er uskyldig/skyldig, så blander man virkelighet og rettsystem og forkaster samtidig muligheten for både justismord og det at folk slipper unna.

Om et tre faller i skogen og ingen ser det, har det da ikke falt?

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 29 april 2017 12:23

Og @hovis:
Her kan du få fakta om Hemsedalssaken istedenfor dine "false news" oppi her.
Men neste gang kan du google selv sant?

Hallingdal tingrett mente enstemmig at det ikke var tvil om at Andrea Voll Voldum ble dopet og voldatt av tre menn i Hemsedal i mars 2014.

I Borgarting lagmannsrett ble de også dømt i første runde.

I den andre runden i lagmannsrett og altså tredje og siste rettsrunden mente fire av sju dommere at Voldum ble voldtatt. Men en fellende dom krever tilslutning fra et flertall på fem, og de tiltalte ble derfor frikjent av et mindretall på tre lekfolk.

Eg kan legge til at disse tre lekfolkene i dommen skriver at de ikke finner det nødvendig (!) å vurdere skyldspørsmålet og heller ikke finner de det nødvendig (!) å ta stilling til hvorvidt offeret var ute av stand til å motsette seg overgrepene, eller "de seksuelle handlingene", som de tre "likemenn" velger å omtale disse gruppevoldtektene som i dommen.

Vel.. jeg vet om tre voksne karer som ei lang natt i Hemsedal tydelig delte de tre lekdommernes syn i akkurat dette... eg kan bare anta at noen likemenn er "likere" enn andre.

Så enkelt er det faktisk å bli frikjent for straffeansvar (!) for voldtekt.
Du kan aldri frikjennes for selve voldtekten. Retten må ta stilling til bevisene som finnes, (ikke "sannheten") når de bedømmer skyld -og straffespørsmål og så må man nesten bare krysse fingrene for at det er flest oppegående rettsskafne folk som sitter som lekdommere. Lotto er morro det...

Finner du tre lekdommere (vanlige folk) som ikke finner det nødvendig å ta stilling til skyldspørsmålet så er du faktisk fri for straff.

Verre er det visst ikke.

Og nei, lekdommerne her har ikke bare gjort jobben sin i denne saken, de har faktisk gjort det diametralt motsatte..slett arbeid og utvist usedvanlig dårlig dømmekraft. Og derfor reagerte hele Norge. Det er ikke feil å si ifra om feil og overtramp. Det har kvinner dessverre lang erfaring i å måtte gjøre eller hur..men det kreves ikke en vagina for å gjøre det, sånn strengt tatt altså..just saying.

Det er ikke straffbart å være drittsekk sier du. Nei, tydeligvis ikke, det er rimelig fritt frem det.

Hullet ditt blir liksom dypere og dypere her hovis. Min anbefaling: Skerpings!

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 29 april 2017 13:08

Det var Leifi som dro inn voldtektstema i tråden Hovis, hørte ikke noe om relevans da fra deg hovis... ??

Mine innlegg er minst like relevante som andre her.

Selvsagt bør man vel være opptatt av at rettssystemet vårt har store svakheter og at kvinners rettsikkerhet når det gjelder voldtekt er høyst kritikkverdig (også ifølge FN og uendelige antall rapporter, ikke bare min synsing altså) . Noe annet ville være å stilltiende akseptere eller bifalle.

Du kan prøve å kneble meg. Men du vet det ikke virker.

Eg har meninger om rettspraksis, rettsystem og det man kan lese ut av Hemsedalsdommen ja, har du lest dommen?

Tror du også at man bruker alle dommene som grunnlag for utdanning på jussstudiet og som referanser/presedens i rettsaker om man på ingen måte kan vurdere sakene ut fra disse dommene?

Du om det i så fall. For øvrig er fremdeles sikkert ignorance veldig sånn bliss og sånn...

Sånn, gidder ikke mer. Og nå kom eg også på hvorfor det er så bortkastet tid å diskutere her inne ja.

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 29 april 2017 13:23 Privat melding

@Høna,@Antonyma og alle andre.
Det var nok en feil av meg å bringe danseren inn i tråden. Det beklager jeg. En sak jeg kjenner dårlig. Jeg synes ikke synd på han og tror han soner fortjent.

Jeg spisser ofte ting. Denne gangen ble det vel spisst.

Men jeg er overbevist om at hvis en kvinne hadde gjort noe tilsvarende mot menn, ville det mest sannsynlig aldri blitt noen sak. Fordi ingen menn ville anmeldt.

Hvis jeg hadde tatt med meg to vakre kvinner etter en tur på byn, hatt sex med den ene. Sovnet for så å våkne av at hun andre holdt på, Ville jeg etter all sansynlighet ikke hatt noe imot det. Hvis jeg hadde, ville jeg bedt henne om å stoppe.
Jeg skulle heller spist piggtråd fremfor å prøvd å fått henne dømt for voldtekt.
Hvis jeg hadde gjort nøyaktig det samme, er muligheten stor for at jeg hadde hatt et veldig stort problem.

Gjør kvinner slike ting? Eh ja.

Altfor mange kvinner blir utsatt for voldtekt eller overgrep.
Jeg tipper at flere menn blir "utsatt" for nøyaktig samme handlinger.
For de aller fleste menn er handlingene ikke uønsket. Ofte tvert imot.
Men det vet faktisk ikke kvinnen når handlingene blir gjort.
(jeg snakker ikke nå om overfall, bruk eller trusler om vold. Det er noe annet.)

Og bare så det er sagt, Jeg forakter ikke kvinner. Har aldri lagt en hånd på noen i sinne, eller gjort noe som helst mot noen hun ikke definitivt har ønsket.

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 29 april 2017 13:28

http://www.aftenposten.no/norge/1-prosent-av-voldtektene-ender-med-fellende-dom-43103b.html

Denne er til de som fremdeles er under illusjonen om at vi har et godt rettsystem hva gjelder voldtekter og den er også til de som klager voldsomt på hva "kvinner slipper unna med". Les og lær!

Som sagt, eg hadde aldri anmeldt voldtekt med mindre bevisene var overveldende. Og eg ville ikke anbefale andre å gjøre det heller. Men at fyren skulle fått gå helt fri..det er eg ikke like sikker på nei..

9 av 10 som voldtas ser seg visst heller ikke tjent med å anmelde tydeligvis...er det et problem i en rettstat?


Nød bør lære naken kvinne å spinne...var det sånn?

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 29 april 2017 14:04 Privat melding

@Antonyma. Er du sikker på at du vil ha et rettsystem hvor en anklage er nok?
Isåfall kan jeg glatt se for meg at menn med barnebidragsansvar vil si:
Nei, jeg vedkjenner meg ikke dette barnet. Jeg ble voldtatt!

Skjult ID med pseudonym my lø. 29 april 2017 14:15

Jeg er ikke i tvil om at jeg hadde tatt igjen.. vet bare ikke helt hvordan.

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 29 april 2017 14:43 Privat melding

@µ. Tror egentlig det beste er å være litt forsiktig.
-Aldri invitere noen til din seng som du ikke kan tenke deg å pule.
-Aldri legge deg naken i en annen manns seng hvis du ikke vil ha sex.

Det gjelder både kvinner og menn.

Skjult ID med pseudonym my lø. 29 april 2017 15:15

Leifi
Kunne ikke falle meg inn ikke å forvente sex hvis jeg la meg naken i en seng med en mann. Hadde vel blitt litt sur hvis han avviste tafsingen min :^)

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 29 april 2017 15:28 Privat melding

@Hov. Det er jeg alltid.
Men det vil ikke si at jeg mener om slikt skulle skje er det fritt frem. På ingen måte.

Men, Jeg har opptil flere ganger havnet i samme seng med menn som liker menn. Funnet ut ravende full at dette ikke er noe blivende sted.
For så å sjangle meg hjem en halvtime eller så.

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 29 april 2017 15:33 Privat melding

@µ. Da er vi på bølgelengde.

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 29 april 2017 15:41 Privat melding

@Hov. Jeg er kun tilgjengelig for de spretneste gasellene.
Dette vet du.

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 29 april 2017 15:49

Leifi
det der er dine ord, ikke mine.

Les artikkelen.

Hovis, tolk som du vil.

Men, om noen prøver å skade meg/angripe meg så tar eg da selvsagt igjen om eg kan Hovis, det er da både smart (jfr overlevelse) og naturlig.
Ønsker en mann å skade meg, og gjør det, vel da antar eg han har forståelse for at eg sikkert ønsker å skade ham tilsvarende (eller mer for å unnslippe) også, og at eg kommer til å gjøre det så sant eg får mulighet. Om det er før eller senere, på den ene eller andre måten er i grunn underordnet. Han slipper ikke unna med det, med mindre fyren skulle lykkes i å ta livet av meg med det samme da. Er det godt nok svar for deg hovis?

Menn bør velge sine offer med omhu.
Det er vel litt naivt å tro at man kan gå rundt å volde skade på andre og at de alle bare skal finne seg i det eller at man slipper unna med det.

Drar en mann til en annen mann f.eks forventer han nok ofte at det kommer noe i retur og at den andre vil både forsvare seg og angripe. I de fleste tilfeller gjøres nok slikt opp utenfor rettsvesenet og det er relativt stor aksept for det også.
Hvorfor forvente noe annet når man skader eller på en eller annen måte angriper/forgriper seg på en jente/kvinne?

99 av 100 voldtektsmenn(og noen kvinner ja) går fri uten noen strafferettslige konsekvenser. Høres ut som dårlige odds for ofrene og fripass for overgriperne spør du meg.

Det er selvsagt ikke særlig rettferdig heller, er det vel?

Men det er klart, skal du ta igjen i en voldssituasjon som fysisk underlegen, så bør du treffe godt første gangen..for du får sannsynligvis bare den en sjansen.

Dim mak punkter og mulighet for å påføre mest mulig skade på overgriper så raskt som mulig er helt klart det eg hadde fokusert på og prøvd på.
Men den tanken bør man venne seg til å tenke også, ellers klarer man nok ikke gjøre nok skade i situasjonen iallefall...
Det beste hadde selvsagt vært å kunne nok kampsort til å være fysisk og psykisk best rustet til å forsvare seg mest mulig effektivt.

Men aldri for sent å begynne :)

Eller..... så kan jo også menn bare slutte å voldta kvinner snart.

Se det var en tanke!

Tenk om vi skulle gå bort fra tanken om voldtekt som et nødvendig onde da gitt.. for en radikal tanke!

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 29 april 2017 16:23 Privat melding

@Rosa.Lykke til.
Nei. De aller fleste menn er snille som lam.

(kvinne 50 år fra Oppland) lø. 29 april 2017 17:11 Privat melding

Jeg synes virkeligen ikke tråden burde handle om voldtekt .
Hva med å lage en ny tråd der voldtekt kan diskuteres?
Er jo en gidigen avsporing fra det som er trådens tema.

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 29 april 2017 17:12

@rosa
eg har ikke sagt det du sier der heller.

det er vel flest kvinner som har grunn til å anse voldtekt som et nødvendig onde i samfunnet, siden det er virkeligheten som rammer 1 av 10 kvinner enten de vil det eller ei.

Så lenge såpass mange menn tydeligvis synes det er "nødvendig" å voldta vil det vel uunngåelig være et nødvendig onde for de som blir voldtatt....og for samfunnet for øvrig.

Eg har ikke sagt at de fleste menn anser voldtekt som et nødvendig onde, det var dine ord rosa.

Eg har ikke sagt noe om "de fleste menn" i hele tatt tror eg?

Og hva de "fleste menn" mener eller ei om voldtekter og voldtektsproblematikk og mulige løsninger/virkemidler synes eg de gjerne kunne uttrykke i mye større grad og mye oftere.
Det begrensede engasjementet fra den kanten er fremdeles...rungende..sånn i det store og det hele.

Det er vel ikke helt ukjent at menn/gutter på gruppenivå irrettesettes og lærer kvinnesyn aller mest effektivt av andre menn, på godt og vondt...
Monkey see, monkey doo. Monkey hear, monkey do er ikke like effektivt

En ting kan eg si om de fleste menn: Vi får aldri bukt med overgrep mot kvinner (barn orker eg knapt nevne engang) før også "de fleste" menn velger å komme mer aktivt og bevisst på banen. Det er min mening.

(kvinne 50 år fra Oppland) lø. 29 april 2017 18:44 Privat melding

@lone
Jeg er vel en av de få her med åpen profil som har sagt at jeg har erfaring med bdsm.
Så ja, jeg bryr meg faktisk.
Voldtekt og bdsm har ingen relevans.
Noe mer du lurer på i fht å bry seg?

(kvinne 50 år fra Oppland) lø. 29 april 2017 18:47 Privat melding

Snakker du til meg @hovmester?

(kvinne 50 år fra Oppland) lø. 29 april 2017 19:32 Privat melding

@lone

Du fremstår som meget lite trivelig og jeg ønsker ikke å møte deg nede på ditt nivå.
Derfor avstår jeg å kommentere innlegget ditt.

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 29 april 2017 19:33 Privat melding

Beklager til alle som liker BDSM. At jeg ødela tråden med min noe litt lite gjennomtenkt kommentar.
Meningen var ikke annet enn å gi en litt spiss kommentar.

Resultatet har blitt at jeg er hatet av samtlige kvinner på forum.
Jaja.

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl lø. 29 april 2017 19:33

Tar det tilbake med et hjertesukk og legger godviljen på hylla.
Det innlegget ble for arrogant og smålig til og med for meg.

Holder meg til diskusjoner irl og går tilbake til 'enspora sexfiksert fjas only'-policyen min.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 29 april 2017 19:42

Går da ikke an å hate deg, @gamle ørn, jeg tenkte faktisk på deg da jeg skulle ha agurk til t..... min igår:)

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 29 april 2017 19:47

Åffkårsj

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 29 april 2017 19:51

@microvenn
eg skjønner hvor du vil hen, men.... er usikker på om voldtekt som tema er helt irrelevant og en total avsporing.

Det @ts faktisk beskriver om det han tenner på og søker, er ikke kun forbeholdt å forekomme mellom to samtykkende voksne som har trygg og flott BDSM.

"Å bli brukt av en brutal mann som tar hva han vil ha, når han vil ha det, og ikke gir seg før han er fornøyd?"

Dette har klare konnotasjoner til voldtekt/overgrep. Det kunne liksågodt vært en beskrivelse av en voldtekt. Håper vi er enig om det iallefall.

At sex, pornokultur, samfunn, verdier og holdninger, media osv osv påvirker hverandre er det vel også liten tvil om.

Det er for mange relevant å diskutere hvordan f.eks mer og mer ekstrem sex i porno og all bruk av "tvangselementer" og alle overgrepspornoen som florerer påvirker et samfunns syn på hva som er greit og normalt og ikke å gjøre mot andre f.eks.
Og hva gjør det med folks personlige seksualitet og tenningsmønster? Er slikt medfødt eller kan det påvirkes?

Selvsagt påvirkes folk av det de ser....

Kaster frem noen tanker og spørsmål med lignende problematikk bare for å demonstrere at ting henger faktisk ofte sammen på en eller annen måte, så får hver gjøre seg egne tanker og refleksjoner om BDSM-porno er som høna eller egget å regne ift ekte BDSM og annen røff sex, eller hvor BDSM kommer fra og motsatt om det kan påvirke folk, sex og samfunn negativt i hele tatt.

Jeg lurer f.eks på:
Hvorfor er det så "normalt" at det er "menns" nytelse som er i fokus i porno f.eks? Er det noe normalt med det da?
Burde det være sånn IRL? Er det sånn IRL? .....

Hvorfor er mer eller mindre brutal sex mot kvinner, kvinner som hovedsaklig brukes av menn, det som selger som hakka møkk i pornoen? Hvorfor er kvinnens nytelse og orgasme nærmest fraværende? (i det store og det hele)
Betyr det at dette er det de fleste menn (som ser porno) "egentlig" tenner på? Er det det som er normalen? Burde vi kvinner la oss "bruke" mye mer IRL? Tenner vi egentlig aller mest på å bli brukt også?

Hva tenner egentlig kvinner aller mest på?

Hva tenker kvinner egentlig om hva menn ser ut til å like/foretrekke å se på når det kommer til porno? Hvordan "føler kvinner" rundt det? Hvordan føler og tenker menn rundt det? Er porno og det man merker at man tenner på der og privat sexliv, sexdrive og ønsker to helt adskilte og ulike greier?

Er sex og samfunn ukomplisert?

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 29 april 2017 19:59

og så må vi ikke glemme selveste Pornomusen :) Alle skal få, alle skal ha!

At kvinner skal være hårløse ,helst på hele kroppen utenom hodet, hele tiden(!), er like unaturlig som det ville være for en mann å oppfylle dette. (I dear you to try guys, one month!)
Likevel driver vi kvinner med hårfjerning til den store gullmedaljen og skammer oss veldig over alt kroppshår. (Og våre kjønnslepper, så de må opereres, opreres, opreeres! )
Kan det tenkes at det er/var en fantasi, noe noen menn tente på som nå er blitt mer eller mindre virkelighet og normen for hvordan enhver kvinne skal og bør se ut?

For det er jo å anse som "normen" som forventes av kvinner fra mannen i gata og kvinner har utbredt forståelse for det. Det er helt greit å rynke på nasen av kvinners kjønnshår, både kvinner og menn gjør det nå. Vi kvinner skal skamme oss for at det faktisk vokser hår på legger, lår, armer, ansikt...og iallefall er det feil og skamfullt at det vokser hår på musa og enda verre i rumpa! Innsjild ass... ha ha ha :P

Dette er kanskje ikke det verste, det er jo bare hår...men samtidig er det kanskje pittelitt dårlig smak i munnen om man tar inn over seg at det er stor industri å spille på at kvinner aldri er gode nok (gillette begynte ift hår) og så er det et eller annet som ikke går å benekte at det faktisk får kvinner til å ligne litt mer på barn også. Usj..neida, neida, neida det er ikke sant forteller vi oss alle selv!!
For vi vet jo alle hvor populært og utbredt barnepornografi og overgrep mot barn faktisk er. Vi vil ikke assosierers med noen aspekter av det, noen av oss altså! Voksen mus uten hår er noe helt annet enn barnemus uten hår, og joda...det er det også. Og BDSM er noe helt annet enn overgrep på ekte. Og det er sant det også, selv om det kan ligne...slik voksen nakenmus kan ligne barnemus uten å være barenmus altså.

forts.følger, tar en Antonyma etter gammelt.

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 29 april 2017 20:01

Men maaaange tenner uansett vitterlig på ekte barnesex, sannsynligvis flere enn de som tenner på BDSM eller? Og mange tenner på ekte overgrepssex og ikke bare lekeovergrep.

Betyr det at det er normalt da? Å tenne på sex med barn f.eks? Det er veldig mange "dark rooms" både i Norge og Verden iallefall. Og pornokulturen gjør så godt den kan for å "lovlig" nøre opp under denne fantasien. Så har du all ulovlig porno, som går lenger enn langt i å selge ekte barnesex...(og ekte voldtekter av voksne..BDSM og andre)

Har ikke denne sexindustrien/kulturen og disse tenningsmønstrene hos folk noe med overgrep med mot barn IRL å gjøre heller?

På samme måte som å leke voldtekt i BDSM-stil ikke påvirker virkeligheten på noen måte?

Eg tror ikke det er så enkelt eg.

Dette suget etter mye yngre kvinner hos menn gir seg mange utslag som er mer sosialt akseptert da, men det ligger like fullt ofte noe ubehag og lurer i bakgrunnen for tilskuerne.
Når eg og kvinner velger bort menn på sukker som leter etter kvinner halvparten av egen alder fremfor jevngamle, så handler ikke dette bare om sjalusi eller en følelse av utilstrekkelighet hos oss. Det handler om at det trigger et ubehag....spesielt rundt det seksuelle og hans overdrevne (?) higen etter det mye yngre..

Når bestefedre og mye eldre menn kontinuerlig drømmer om kvinner i tidlig 20 årene og trykker like, god helg og sendt deg PM på bildene dere på facebooks ulike singelgrupper..så både tenker eg og føler diverse... men eg prøver å se kun humoristisk og lett på det, lukker øynene og svelger unna evt. ubehag.
Eg er da ikke prippen heller!

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 29 april 2017 20:03

Men altså for å prøve å oppsummere litt i dette virrvarret av tanker. (stort og vanskelig og komplekst tema)

De som tenner på barnesex, og de som tenner på overgrepsex, gangbang osv... (og delvis BDSM?) alle disse ser ut til å tenne på lignende ideer som:

"menn som brutalt tar de de vil ha, når de vil ha det og ikke gir seg før de er fornøyd"

...slik som @ts beskriver altså...

At folk da får ulike assosiasjoner, følelser, tanker og konnotasjoner rundt dette åpningsinnlegget og tema synes eg ikke er rart i hele tatt.

At det folk oppfatter som "lekevoldtekt" og ekte voldtekt ikke er et kvantesprang unna hverandre, hverken i tanke, følelse eller kanskje handling også for den del, er heller ikke oppsiktsvekkende...
synst eg da altså.

At du micro tenker annerledes er greit, men du eier ikke sannheten du heller

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 29 april 2017 20:04

setter ting på spissen slik eg vet du og mange andre liker godt @hovis! ha ha ;P

skål da! :-*

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 29 april 2017 20:12

Det får du komme og sjekke sjøl evt! ;-)

Har du?

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 29 april 2017 20:14

Ja, enig egentlig rosa! ha ha.. nekrofili ja, helt naturlig sikkert...for noen!

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 29 april 2017 20:22

...synes du.

Det er bare en subjektiv tanke det hovis, ikke virkeligheten vet du.. :)

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 29 april 2017 20:30

og det der, kalles projeksjon og tullball, men det vet du jo hovisen <3

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 29 april 2017 20:55

hakke tid, skal ut og lufte rævskjegget!

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 29 april 2017 21:37

wow!!! really???

OMG liksom...!!

jeg regner mer med man kan veien eg, hvis ikke så peker eg bare ivrig.. :D

Skjult ID med pseudonym YXL lø. 29 april 2017 21:38

JA!!! Ælsker å t mannen min i ræven med strap-on!!!!!

Skjult ID med pseudonym YXL lø. 29 april 2017 22:02

@Leifi. Hun kan ikke ha vært spesielt fantastisk hvis hun valgte å blokkere deg. Plenti av fisk i havet, og ikke nøy deg med hva som helst. Her inne på diskusjonsforumet er det bare de samme bitre hurpene som sitter og leser og kommenterer.

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 29 april 2017 22:23 Privat melding

@Hov. Akkurat hva jeg trengte.Ser faktisk frem til varme feriedager..
Jeg er faktisk klar. Trenger kun litt brunarge

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 29 april 2017 22:25

Er brunarge en avart av bondage?

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 29 april 2017 22:25

Eller mente du brunalge? Lei av seaweed?

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 29 april 2017 22:28 Privat melding

@Antonyma. Ditt siste lengre inlegg var det faktisk litt fornuft over.

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 29 april 2017 22:29 Privat melding

i

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 29 april 2017 22:31 Privat melding

@Erta. Brunfarge..
Vær så snill å ikke vær en sånn selvhøytidelig Oslodame!

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 29 april 2017 22:32

Hihi, jeg bor på bygda, @gamle ørn:)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 29 april 2017 22:42

@Antonyma

Det er ganske lenge siden hår nedentil ble veldig inn igjen på pornofronten da men... :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 29 april 2017 22:46

@Antonyma

Det var forsåvidt inn på 70-80-90-tallet også. Det kommer i bølgedaler som alle andre trender regner jeg med? Selv om det denne gangen ser ut til at det blir værende.

Jeg skal være helt ærlig å si at jeg foretrekker frisert eller busk fremfor clean shaven.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 29 april 2017 22:47

Næmmen, @Powpow da:)

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 29 april 2017 22:53

Spooning er helt umoderne ell?

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 29 april 2017 22:56

Helt uspoona, spoonejomfrua, der har du meg, Pepper

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 29 april 2017 22:59

Rynkete promp? Pløsete promp? Stram promp? Kvisete promp? Rund promp? Oval promp?

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 29 april 2017 23:12 Privat melding

@Erta. Er du en bondejente?
Jeg ville trodd du var fra tjukkeste byn.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 29 april 2017 23:27

Ja, bondejente, sånne som du styrer unna;)

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 29 april 2017 23:34 Privat melding

@Ert. Det gjør jeg ikke.
Men på alle mine lister står det kun Oslodamer.Oslodamer....Olsodam....
Hvor kommer du fra @Ert?

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 29 april 2017 23:37 Privat melding

@Ert. Jeg er fullskala bondegutt. Kun tilfeldigheter at jeg overlevde barndommen.

Skjult ID med pseudonym Cllou lø. 29 april 2017 23:47

@Ertaberta eller hva du heter....

Skjerp deg.

Jeg kikket et tilfeldig sted oppe i denne tråden.
Dårlig gjort å oppføre seg som en drittsekk.
Du legger frem andres personlige post til deg her på kollektivsiden.
Dette er en prinsippsak. At ikke jeg skjønner meg på det den slags sexlek han hintet om har ikke med saken å gjøre.

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 29 april 2017 23:47 Privat melding

@Pep. Hvis det er meg du tipper på nå, bommer du noe så totalt.
Har igen planer om å opplyse eksagt sted hvoe jeg her min mansion.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 29 april 2017 23:50

Clo eller hva du må heter..... Hællandussen, det der kunne du da fint skrevet med åpen profil? "Alle" vet jo hvem du er!:D

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 29 april 2017 23:50 Privat melding

Oisann. Jeg heter ikke leif for ingenting!

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 29 april 2017 23:52

Jeg fortalte deg på melding igår hvor jeg bor, Pepper:)

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 29 april 2017 23:57

China Girl:)

Skjult ID med pseudonym Cllou lø. 29 april 2017 23:59

@Ertaberta
Du sporer av. Jeg har aldri prøvd å skjule hvem jeg er. Bare ta til deg det jeg skrev. Ok?

Skjult ID med pseudonym Ertaberta sø. 30 april 2017 00:00

Hehe, det trodde du ikke det, @Hovmester:) Du har nok orden i notatene dine;)

Skjult ID med pseudonym Ertaberta sø. 30 april 2017 00:03

To fål en, do linga, vi blinga, jaaaaaa?

Skjult ID med pseudonym Ertaberta sø. 30 april 2017 00:07

Må bala lulla liiiiiis til susi føst, okeeei?

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 30 april 2017 00:11 Privat melding

@Pep. Stavanger er min by. Hvor @Leifi bor, forblir en statshemmelighet.

Jenter. Skjerp dere.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta sø. 30 april 2017 00:11

Hålete vålulla ikke smaka gåt

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 30 april 2017 00:20

Er det noen som har en 'forklaring' på hva som tiltrekker ved dominans eller underkastelse?

Jeg skjønner ingenting av det. Har imidlertid hørt at dem som ønsker å dominere ofte er antidominante i hverdagen mens de som vil underkaste seg gjerne er dominerende til vanlig. Variasjon ja, men det forklarer allikevel lite, synes jeg. Jeg har det helt motsatt selv. Jeg kan tenne på mye rart, men det MÅ dreie seg om Elskov FOR hverandre (uansett overfladisk eller dypere nivå).

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 30 april 2017 00:31

10 minutter er gått og ingen kan forklare det?
Er det kanskje litt kleint? :P
Kanskje det er skrevet lenger oppe her men jeg kan jo ikke lese hele denne tråden :P

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 30 april 2017 00:36

Jeg spurte jo rett over, Pepper :D

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 30 april 2017 00:41

@Hovbnestber
Skal se på det :o)

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 30 april 2017 00:43

Fantastisk :D
Har du gener fra Shakespeare?

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 30 april 2017 00:44

Nei det er rare greier, Pepper. Det hadde vært interessant å høre svar fra noen som er i de verdener.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta sø. 30 april 2017 00:46

Tlodde hadde Peppa på sponekloken, men Peppa ledd fål Ættabætta.... Ættabætta tlist, gå såve nå, sikka quatte åååtta.

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 30 april 2017 00:49

@Ertaberta
Volfål fål ikke ale andje åsså væle på dæl??

.^o^
>---<

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 30 april 2017 01:03

Va betyl beveget? :-)

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 30 april 2017 01:09

:QO:
,___,

Hva folestillel dete? En blilleman eller to såm kjysser?

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 30 april 2017 01:16

What??? Det var akkurat de to tingene jeg tenkte på. Mine forslag var bare avledningsmanøvre.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 1 mai 2017 15:26

Samme anginaen fra omtrent samme hver gang dette temaet popper opp. Men blitt bedre siden seint 2015. Så nitroglyserinen virker..

Sånn er samfunnet blitt. Avgjørende å mene om noe man ikke forstår og og dermed har lite å fare med - kun fordom. Sånn har det og vil alltid være utenfor normert komfortsone. Og/men det er alltid lettere å prate enn å realisere. Enten pratet skyldes manglende initiativ, markedsføring eller salg. Eller innsikt - innsikt er fint, i seg selv og tema. Og det som er mest åpenbare i tråden er ikke om rusmidler og faktum. Jeg er faktisk blitt spurt under middagen før sex om jeg ikke skulle ha et glass vin til, og takket nei. En alkoholenhet før er max. Det mest åpenbare i tråden er faktumet om de samme gjentakende rektum. Og sokkerøyking er ikke nytt på forum, og kvote er røykt flere ganger.

Jeg har alltid skumlekofferten med på utrykning, men skjeldent forutsetningene er der for å ta den frem og i bruk. De som syns det er spennende nok til at de spør, er flere enn som innvies. Samklang!

Og mer 'uoffisielt' ☺️-norge.no, se brosjyre.

Til 'bitingen' om voldtekter og juss og lekfolksinnslag i rettsystemet slutter jeg meg til at det intet har med trådtema å gjøre, og er en like respektløs avsporing, som voldtekt er forkastelig. Får du ikke frivillig får du f**n meg gå uten. Det har sin grunn, deg - lev med det.

Hei igjen Antonine - long time no se Sogning. Gode poeng om hårløs mus, og pedofil-preferansen importert fra pornoen som ligger under. Selvsagt i tillegg til den elendige estetikken, og at stubben gnager på junior ☹️

Men undres over at vigilante-tilnærming er så ukomplisert. Jeg er i alle fall glad over og stolt over å kunne si at jeg har avstått (gjaldt ikke voldtekt, så blir hypotese slik). Karmaen ordnet opp.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 1 mai 2017 19:53

Takk gutter. Som sedvanlig vanlig er dere usedvanlig flinke.

Ofenbach - Be Mine (Making of).

https://youtu.be/VrWdon5GCus

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 1 mai 2017 19:54

🔹🔸

(kvinne 50 år fra Oppland) ma. 1 mai 2017 21:00 Privat melding

Synes du beskrev bra i innlegget @blingbling 👍

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 2 mai 2017 11:34

Sånn. Da var det 600 innlegg.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 2 mai 2017 19:38

Og substans igjen i nr 601:

Videosnutten jag la i går er ikke verst forklarende, i det hun refererer til Harley Quinn i Suicide Squad, og nevner streifende at hva som vil skje er diffust. Det ertne blunkende blikket hennes i en etterfølgende scene tilsvarende essensielt...

Eagles - One Of These Nights forklarer mer. Klangen av 'reiseradio' i 1. link er bare å beklage, men var den beste tekstede jeg fant. Teksten har inspirert før:

https://youtu.be/ry_jCQ5fMLw

.. og du kan den da til du ser versjonen med bedre lyd og illustrasjoner:

 https://youtu.be/TTgk1qEJn_4

Innrømmer glatt flaks i tillegg til ikke ubevisst.....

Og krediterer igjen Antonyma der hun i tråden tar en Antonyma. Drivende god som alltid, og mulig så nær sannheten at det er utrivelig...

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 3 mai 2017 13:21

RØFF SEX, OGSÅ I ANDEBY!!

Men 100 % naturlig der også.

Visste dere at endene og nærmere bestemt stokkendene, har noe av det mest brutale og røffe parringsritualet i dyreverdenen?

Voldtekter, også type gangbang,er helt vanlig i Andeby.
Dødsfall ved kvelning under akten skjer...

Faktisk er det slik at 1 av 10 stokkandhunner må påregne at deres *endelige* bane i livet vil bli drukning under akten..

Legger ved artikkelen for spesielt interesserte og husker et tv-program der endene ble kronet som de aller mest brutale, til og med den sorte enke måtte se seg slått...tror eg :Ø

https://titan.uio.no/node/1410

Det er altså helt vanlig, også blant den vanlige mann i Andeby å søke å:
" brutalt ta det han vil ha, når han vil ha det ikke gi seg før han er fornøyd"...i grunn?

:o :-O

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 3 mai 2017 13:22

Nå har nok hunnendene det litt tøffere og røffere enn oss damer altså,
og til hannendenes forsvar så må de visst bare gjøre det slik.., skal de få spredd genene sine.

Også i andeverdenen er det visst slik at det hovedsaklig bare er de flotteste hannene som blir invitert inn bakdøra hos hunnene og som er så heldige å bli utvalgt for familieliv.

Men det "ender" oftest med at han må påregne å dele raust av dama si og at Ole, Dole og Doffen vokser opp hos "onkel Donald", akkurat slik som i tegneserien!

*humre* Det er jo en litt artig funfact sånn egentlig... ;P

Vel, vel la oss håpe at det fremdeles også er sant at:

If it looks like a duck, and quacks like a duck.....it's still a probably.. a duck..??

Fake news er jo så i vinden lissm...

Hah! ;D

Skjult ID med pseudonym rumpabar on. 3 mai 2017 13:30

Nå som vi plutselig er i dyreverdenen.

Hva skal man gjøre hvis man får gåsehud på pikken da?

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 3 mai 2017 13:35

...da tror eg det mest humane er å avlive den stakkars gåsa... :(

...og få på seg buksene fortere enn svint, om du ikke vil blir tatt med buksene nede for det kriminelle forholdet...

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 3 mai 2017 13:38

..hm...prøver du å si at han er guffen pep?

Skjult ID med pseudonym rumpabar on. 3 mai 2017 13:40

Hjelp😱 Var ikke jeg da @Antonyma. Har strenge kriterier for hvor jeg plasserer min. Kun damer og i passende alder👌

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 3 mai 2017 13:52

Anton....pepper... Anton...glemte du liksom Fetter Anton??
:(

@du der med forfrosset pikk og rumpa bar
det er altså litt ekstra søtt når nakne menn går fra ganske cool og tough..til å frike ut og kanskje ikke være fullt så kul og tøff likevel..ha ha ha, (y) Det er alltid en vinnare det, som de sier i vært naboland. ;-)

Skjult ID med pseudonym rumpabar on. 3 mai 2017 13:58

Aldri vært kul og tøff frøken, men har det veldig bra for det. Kan bare mange stygge vitser😊

Behøver ikke legge så mye i det vettu. Analysere folk du ikke kjenner.

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 3 mai 2017 14:05

Så, så chill..(og følg ditt eget råd?)

Du vet... "noe" må man nesten ta tak i her inne rumpa! ;P

Just try to have fun with it and go with the flow, det er mitt råd da :)

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 3 mai 2017 15:49

Ha ha ha ..Ja??

Er det noe rart ,med det synes du?

LOL, Neida pepper, det der var jo adressert til han andre (rumpabar) eg snakket med det :) Beklager om det var forvirrende, men tenkte det fremgikk av dialogen ;-)

Bare første setningen som var til deg vettu... ;P

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 3 mai 2017 16:20

..mhm..greit det pep, vil du at vi sletter fra der du slettet og frem til her eller?

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 3 mai 2017 17:36

..he he ..jasså? ..fremfor ansiktsløs skuespiller på sukkerforum mener du?
*hrmpf*..

skal eg fortelle deg en hemmelighet?
Eg er ikke noe særlig god på skuespill i virkelige situasjoner, og mistrives sterkt med å evt. måtte late som IRL....og nettopp derfor hadde eg antagelig killed it i skuespilleryrket! ;P

Men takk, pep, det var da både raust og hyggelig sagt av deg.

....du har sett til pusen da skjønner eg, hvordan hadde han det da? Stadig like nysgjerrig av seg eller?

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 3 mai 2017 18:01

Huffada...er det din opplevelse av det..he he

Men du av alle er jo klar over at en tanke, kun er en tanke og et produkt av ditt hode, og ikke nødvendigvis en riktig eller fullstendig refleksjon av sannheten iallefall..eller?? ;-) Eg stoler på det iallefall! (y)

Du gikk nok bare i samme sluket som alle de andre nysgjerrige kikkerne da eg var litt uheldig en gang, så nothing personal, just my privacysettings I guess.. :-)

og selvsagt er det meg, men hysj.... hysj... ;-)

(ps: vipser over det vederlaget du vet, etterpå eg!)

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 3 mai 2017 18:11

du er dessuten i godt selskap, må ha blokkert mange tusen..

(men de færreste får en personlig hilsen da, så du burde føle deg litt spesiell likevel)

Eg er jo her for meg eg, og ikke nødvendigvis for alle andre ...mer er det vel ikke å si om den saken :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 3 mai 2017 21:25

ha ha..dust! ;P

du er så imponert og sannsynligvis smigret du...!! :D :D :D

Kverner det om og om igjen?

"how the fuck did she...???

make peace inside beib... <3

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 3 mai 2017 22:43

Du vet pep.... like eller ikke like...

Vi leter vel alle bare etter en som tics all the boxes...og som føler det samme tilbake... iallefall gjør eg det.

Litt avansert sa du.. mhm, mhm, mhm... du ville i så fall være i godt selskap da også... tror eg..

Jobber stadig med å forsøke å like (eller bare klare å utholde kanskje?? hadde vært nyttig det og i grunn..) både mere og flere eg.. men det monner visst ikke tilstrekkelig nei..:P

Skjult ID med pseudonym AHE to. 4 mai 2017 19:18

Tenk å klare å ødelegge en interessant tråd med så mye pjatt av uvitende men selvgode folk.
Phuuu måtte bare få sagt det!

Skjult ID med pseudonym AHE to. 4 mai 2017 20:02

Akkurat deg er det umulig å opplyse noe som helst tror jeg @lone, virker som du tror du vet best .
Så heng deg opp i noen andre enn meg takk.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 4 mai 2017 20:03

Perler forsvinn:

http://www.smil-norge.no/media/SMilbrosjyre_web.pdf

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 4 mai 2017 22:48

@pep

Dine forventninger kan eg ikke gjøre noe med, ei heller innfri
f.eks fordi:

1. Det har du ikke noe med, ei heller forum, så hvorfor skulle eg...?
2. Du er egentlig ikke særlig interessert i selve svaret
3. Det ville nok fort bli litt avansert og utilgjengelig for deg

Antagelig ville det som vanlig høres ut som overfladisk piss i dine ører, (merkelig at du da sier du forventer å høre noe annet i grunn.. why?? :o)

Så når du sier til meg: piss meg i øret, så driter eg heller i det :)


Ikke lyst å leke perler-forsvinn-leken i kveld heller.

Hey Blingy!
Har ikke eg copyright på det uttrykket skal tro...?? ;P

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 5 mai 2017 12:22

Innskjill da Antonine.

Forresten:

https://youtu.be/wsrvmNtWU4E

Unntatt alt som har med bandet å gjøre, minner den om en fest jeg såvidt husker fra på 80-tallet. I Høyanger, knallharde festere, i alle fall mine jevngamle.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 5 mai 2017 21:37

Det er greit Bling. Men tre rapp over røvi neste gang.

Neida, gode uttrykk er til for å brukes. Bare husk hvem som lærte deg! ;D

Ellers:
Knallharde folk, knallharde festere...alt er ved det gamle du.

Selv om de gamle fremdeles er eldst, også der.. ;P

P&L
Anto9

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 5 mai 2017 22:54

Heyy...., et mulig ømt sted og gjentakelsesfare...

😇

🔹🔸