Alle innlegg Sukkerforum

Er Dominans og underkastelse utbredt blandt kvinner her?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Brute fr. 18 mai 2012 23:58

Jeg har i det siste oppdaget "nye" sider ved meg selv.

Jeg har alltid likt litt røff sex, men har i det siste blitt utfordret, og fått lov å ta meg ut på den jeg har hatt sex med. Og jeg elsker det!

Men hvor utbredt er det egentlig blant kvinnene her? Å tenne på å bli dominert og undertrykt? Å bli brukt av en brutal mann som tar hva han vil ha, når han vil ha det, og ikke gir seg før han er fornøyd?

Og hvordan finner man dere?
Jeg oppnår ikke lenger å bli fullt ut tilfredsstillt av "ordinær" sex, og ønsker finne likesinnede. (BDSM-forum er en ting, men det er ikke det jeg vil nå.)
Identifiserer dere lystene deres i profilene? Jeg har sett noen få profilen der det skinner ganske tydlig igjennom hva dere ønsker, men kun dere tre her inne?

La meg få høre hva dere kvinner føler om dette. Er ønsket om å bli dominert så lite utbredt som det virker som, eller holder dere igjen? Og hvor i dating-prosessen finner dere ut av om partneren har samme tilbøylighet som dere?

Jeg setter stor pris på om tråden kan forbli saklig.

Skjult ID med pseudonym poppy lø. 19 mai 2012 00:05

Well hello there :D Jeg tenner sykt på å bli dominert :D Jeg hinter litt i profilen min ja. Håper menn skjønner hva jeg mener. For jeg skal ikke ha noen som ikke kan dominere meg i senga. Det er uaktuelt. Om en først liker det sånn, så kan man ikke gå tilbake!

Skjult ID med pseudonym Hans lø. 19 mai 2012 00:11

Har aldri vært borti en eneste kvinne som ikke tenner på det.

Skjult ID med pseudonym fresh lø. 19 mai 2012 00:11

Jeg synes det er pirrende, men liker å bytte rolle også da. Men jeg kan absolutt se for meg at når vi kommer hjem til meg etter å ha vært ute på en hyggelig middag eller glass vin eller hva det måtte være, så tar ikke lang tid før jeg får smake på noen deilige våte lepper mens han dytter meg mot veggen og presser seg sin maskuline kropp mot meg samtidig som han beføler meg fra halsen og ned...så viser jeg litt motstand, men til ingen nytte...
herregud kjenner jeg blir litt små vill i trusa her jeg sitter og skriver dette her. En mann som gjør det på en riktig måte er bare heeeeelt fantastisk.
jeg tenner nok mer på at han dominerer jeg meg....men så vil jeg også ha mine dager der jeg får lekt litt med han til kroppen han skriker etter mer....

Skjult ID med pseudonym Brute lø. 19 mai 2012 00:26

@poppy

Jeg trodde nok du ville dukke opp. :)
Hvis jeg skjønner hva du mener skal du ikke se bort fra at det dukker opp en liten melding. ;)

@Hans

Da har du mer flaks enn meg. Jeg har til dags dato kun møtt på en som har akseptert å bli brutalisert.

@fresh

Hvor mye og hva aksepterer du da? Hva er passe dominans, og hvor går grensen til for mye?

Skjult ID med pseudonym 6666... lø. 19 mai 2012 00:29

Har det ikke i profilen min her på Sukker. Men liker det så absolutt.
Tau,bind for øyne,leketøy av ymse slag. Jepp. Klar som et egg.

Skjult ID med pseudonym poppy lø. 19 mai 2012 00:31

@Brute

Jasså, du skjønte det;)) Hmmm...Ja du må gjøre det vettu;)

Skjult ID med pseudonym fresh lø. 19 mai 2012 00:34

@ Brute
Grensen går der det er smerte, og han ikke godtar når jeg sier STOPP, selv om han skal dominere så skal det være respekt. Gjensidig respekt.
Jeg føler at man skal være ganske åpen om preferanser og hva man ikke liker før man setter i gang. Men jeg har jo opplevd ting jeg liker med en som jeg ikke har tillatt en annen gjøre for eksempel. For meg så handler det veldig mye om kjemi og tryghet på den personen.
jeg liker å prøve nye ting og utforske, men jeg har jo ting jeg får helt noja som jeg ikke ønsker å oppleve, og da sier jeg rett ut som det er.
:P

Skjult ID med pseudonym Hans lø. 19 mai 2012 00:37

@Brute

Problemet er bare at det er en god del som rett og slett ikke klarer å slippe seg løs, har liten innsikt i eget tenningsmønster og tillitsproblemer. Hold deg unna kvinner med veldig dårlig selvtillit så går det stort sett greit.

Skjult ID med pseudonym poppy lø. 19 mai 2012 00:40

Enig med @fresh. Det er veldig viktig og avtale på forhånd hvordan man vil ha det. Så kan en jo alltids prøve ut nye ting over tid:) Veldig viktig å kune stole på partneren. Og veldig viktig at han viser respekt for grensene. Det skal jo være opphissende og morsomt :D

Skjult ID med pseudonym The One lø. 19 mai 2012 00:41

Uten å skulle ødlegge tråden, men jeg lurer på hva dere legger i dominans. Er det at den ene har kontrollen og styrer showet eller er det mer over BDSM stilen liksom?

Skjult ID med pseudonym Brute lø. 19 mai 2012 00:49

@The One

Det er også litt av issuet. Hva tenker jenter egentlig når jeg sier dominans?
Jeg valgte dette nicket for å hinte frempå hva jeg liker. Jeg liker å være "brutal og voldsom". Jeg godtar ikke et nei. (Men selvsagt med spilleregler avtalt på forhånd.)
For min del blir det DS av BDSM. Ikke smerte, ikke bondage. Kun Dominans og submission.

Skjult ID med pseudonym K lø. 19 mai 2012 00:55

Elsker at mannen dominerer meg seksuelt. Han bestemmer når, hvor og hvordan (innenfor mine grenser). Tenner ikke på smerte, men på underkastelse.

Og ja, det er vanskelig å finne en mann som er dominant nok. De kan kanskje tenne på ideen, men blir usikre i gjennomførelsen. En mann ba meg lære ham opp... Da er jo vitsen borte. :-)

Har en profil der jeg er åpen om preferansen min, men skjønt sub-delen bare nevnes i én kort setning, er det ytterst få som skriver til meg om noe annet - og det er nok å ta av i profilen min. Jeg vil ikke starte forholdet med sex-delen, selv om jeg opplyser om den. Så det fungerer ikke så bra, men jeg vet ikke hvordan jeg ellers skal gjøre det. Har en profil på smil også, men føler meg ikke hjemme der.

Skjult ID med pseudonym fresh lø. 19 mai 2012 00:56

Seksuell dominas for MEG er når han styrer showet og jeg gjør det han vil. Jeg tenner på tanken på det ukjente, at jeg ikke vet whats next! Personlighet har mye å si, han skal være selvsikker og bestemt. Tenner også på når han rett og slett forteller meg hva han kommer til å gjøre og visker i ørene mine ord som for kroppen til å dirre :0)

Skjult ID med pseudonym Rueland lø. 19 mai 2012 01:38

Eg like veldig godt å bli dominert, mannen tar heilt av og gjør de ann vil! Slik som håndjern, teip og pisk kan heller ikke utelukkes ;p

Skjult ID med pseudonym -Bene- lø. 19 mai 2012 01:52

Jeg liker godt en kar som vet hva han vil og tar styringa. Jeg er aktiv selv, men synes det er massivt turnon å "bli fortalt" hva han vil jeg skal gjøre..MEN, du skriver at du ikke lenger blir tilfredstilt av ordinær sex, og da tror jeg du har tapt. Det må kunne gå an å gjøre begge deler hvor man kanskje foretrekker noe framfor det neste.

Skjult ID med pseudonym Brute lø. 19 mai 2012 02:18

@-Bene-

Ordinær sex er kjedelig. Hvorfor skal jeg kaste bort tiden på det?

@Rueland

Slik snakker en kvinne som kjenner sin plass i hjemmet.

Skjult ID med pseudonym fuglen lø. 19 mai 2012 02:43

Jeg er visst ingen mann for dere...
Håper ikke alle kvinner ønsker å underkaste seg mannen.
Det mest sexy jeg vet er når kvinnen hever sine armer og svever (rir) på sin fugl.

Skjult ID med pseudonym poppy lø. 19 mai 2012 02:46

@fuglen

Fly away! :P

(sorry! klarte ikke la det være, haha)

Skjult ID med pseudonym bat lø. 19 mai 2012 07:52

@KurtRonny
Brute er nok ikke "iq200".
Så vi kan trygt fortsette.

Skjult ID lø. 19 mai 2012 13:26

Jeg er en av de som også liker å bli dominert, men det er svært få menn som karakteriserer seg selv som 'Dominante' som faktisk skjønner hva det går ut på eller har tilstrekkelig nok verktøy i kassa si (og da refererer jeg til personligheten og måten de oppfører seg og kommuniserer på mer enn leketøyene). Menn tror ofte at røff sex, håndjern og tau, litt blindfold, er definisjonen på å dominere noen seksuelt. Holder meg også langt unna 'nybegynnere' og de som det ble refert til over her : å be dama om å lære seg opp er jo en klassisk turn off.

Skjult ID med pseudonym Brute sø. 20 mai 2012 11:47

Interessante og informative svar her.

Jeg snakket også med en venninne på facebook i natt. Hun har aldri vært med på noe sånt, men ble super-tent av tanken på det.
Hun syns face-fucking/gagging/chocking hørtes ut til å være i overkant mye, men også spennende. Spesielt likte hun tanken på avstraffelse hvis jeg ikke var fornøyd med hennes prestasjoner.
Noe som var veldig lovende er at hun fort tok rollen som sub, og spurte meg i løpet av samtalen om tillatelse til å fingre seg selv og gi seg selv en orgasme fordi hun ble så kåt av å snakke om det.

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 11:54

@Brute

Jeg elsker face-fucking :D Blir sykt tent av det ;))

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 11:58

@tj

Nåja, er nå enda masse jeg IKKE gjør. Ass to mouth er èn av de! Og jentesex, nope never! Og sikkert mye mer :D Men jeg velger å fokusere på det som tenner meg sykt! ;)) Da blir jeg så glad..WooHoo

Skjult ID med pseudonym bille sø. 20 mai 2012 12:11

Jeg tenner på at han tar styringa, er røff og overrasker, samtidig er jeg nok mer innenfor normalen, uten leketøy og tau og sånt... og vil ikke alltid være den som blir dominert - personlighetsmessig har jeg ikke godt av å ha en "passiv" rolle over tid.

Må nevne en flørt jeg hadde, hvor vi ertet hverandre veldig opp skriftlig og begge egentlig var ganske frampå, han la litt opp til å bestemme osv. Da vi møttes (hadde truffet hverandre tidligere også, men uten action) håpet jeg at han var litt tøff - men det viste seg at begge var ganske sjenerte og forsiktige med hverandre. Ble forsåvidt hyggelig, men litt skuffende, he he. Klart ting gjerne blir annerledes når man kjenner hverandre, heldigvis :)

Skjult ID med pseudonym bat sø. 20 mai 2012 17:13

Face-fucking kan da gjøres selv av folk som ikke holder på med D/s?

@Brute
Så slike ting var ukjent for venninnen din?
Kanskje du kan foreslå at hun ser på NRK Trekant elns?
Programmet gir ikke et helt riktig/korrekt bilde, mye er klipt/redigert.
Forresten, hvordan hadde du tenkt å straffe venninnen din, siden du bare er inne på D/s-delen av BDSM?

Skjult ID sø. 20 mai 2012 17:25

Typisk at man tror avstraffelse bare må handle om smerte @ bat...

Skjult ID med pseudonym Brute sø. 20 mai 2012 18:20

@bat

Joda. Men hvor langt og hardt man drar det er nok forskjellen på DS og ikke-DS. (Jeg beskrev for henne hvordan jeg ville face-fucket henne til hun begynte å brekke seg, og vel så det.)

Og avstraffelse kan handle om flere ting enn smerte. Man kan f.eks. gjøre det verbalt eller ved å utøve tvang. Kanskje du burde utvide repetoaret ditt litt?

Skjult ID med pseudonym bat sø. 20 mai 2012 18:32

@Brute
Jeg kan mer, selvfølgelig, men det er ikke alt jeg har behov skrive her :)

Skjult ID med pseudonym i sø. 20 mai 2012 18:42

Hadde sex med i jente i forrige uke og hun elsket å bli påført litt smerte. begynte forsiktig med små slag med belte rundt rompa hennes men det var tydelig ikke nok for henne,så jeg endte opp med et stort leksikon som jeg måtte slå med:) greit å prøve det den ene gangen,men ikke helt min greie

Skjult ID med pseudonym bat sø. 20 mai 2012 18:48

Leksikon var første gang jeg har hørt blitt brukt, men jeg tror ikke det er noe for meg.
Finnes mer egnede redskaper i kjøkkenskuffene eller i kjøleskapet :)

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 20 mai 2012 18:48

Ser bare for meg den scenen i A Serbian Film med hu dama som er lenket fast til en seng :O Det finnes en gylden middelvei, tenker JEG da.

Skjult ID med pseudonym LilliMi sø. 20 mai 2012 18:57

Tja. Alt til sin tid.
Det er et must at mannen er Mann dersom dette skal være tennbart materiale for meg.
Dvs at han må ha et maskulint utseende, gjerne litt kantete ansikt, skjeggstubber, kort hår, brede skuldre og solide armer. Store hender hører også med.

Dersom en fislete liten mann hadde skulle dominere meg, er det stor fare for at jeg hadde blitt barnslig fnisete og det hadde vært enda mer feil enn om han hadde bedt meg om å lære ham opp.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 20 mai 2012 19:03

Må hoppe inn i militærsuiten min og reise opp til poppy og vise henne litt hvor landet ligger :p

Skjult ID med pseudonym i sø. 20 mai 2012 19:11

1857.

og store ører:)

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 19:14

@Grimstad82

Jasså!! Skal du sette poppy på plass? ;))

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 20 mai 2012 19:15

@Poppy

LETT at jeg klarer å sette ei jente på plass.
LETT!

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 19:28

@Grimstad82

Mange som sier det, men likevel skuffer de......Er du så sikker på at du ER dominant av natur? ;))

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 20 mai 2012 19:31

Trenger ikke å være det av natur, det finnes sted, tid og rom for alt, er viktig å kunne balansere, og ikke være bare en ting hele tiden.

Skjult ID med pseudonym m30 sø. 20 mai 2012 19:38

@Grimstad82
Det kan du bare glemme. "Balansere det"? Tro meg. poppy spiser deg til frokost. Hun må styres med jernhånd til en hver tid. Og så nå du er borte. Hun må konstant bli minnet på hvor skapet skal stå. Og glemmer du det ETT øyeblikk forsvinner både respekten og interessen.

@Brute
Velkommen i klubben.

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 19:40

@Grimstad82

Jo det må være inni deg på en måte for at det skal være ekte. Det er forskjell. Men det betyr ikke at du går rundt og kommanderer hele tiden, men det må være troverdig. Og jeg merker det veldig godt om noen ER dominant av natur eller om de "spiller" dominant!;))

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 20 mai 2012 19:41

@m30

Finnes som sagt tid, sted og rom, er INGEN som er dominant over alt, uten da å være den største douchen på jord.

Skjult ID med pseudonym m30 sø. 20 mai 2012 19:42

Som poppy sa.

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 19:42

@m30

Heisann kjære :D Er du her enda? :)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 20 mai 2012 19:44

@m30

Blir jo det samme som jeg sier, som sagt finnes tid, sted og rom.
Når jeg er i Forsvaret er jeg jo en annen type dominant enn det jeg er andre plasser, sier jo seg selv.

Skjult ID med pseudonym m30 sø. 20 mai 2012 19:47

@poppy
Jeg vokter fremdeles over deg.

@Grimstad82
Leste du hva poppy skrev 19:40? Det må ligge i din natur. Og det er ikke godt nok at du tar det på deg som en rolle. Det har ingenting med Forsvars-dominant å gjøre.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 20 mai 2012 19:50

@m30

Nei nei si hva du vil, du som sitter der anonym og skriver.
Visst du ikke tror at vi ikler oss forskjellige roller ut ifra hvilket miljø vi er i så er det helt greit.

Skjult ID med pseudonym joda sø. 20 mai 2012 19:57

En mann kan være dominant i senga og myk som smør andre steder:)
Jeg har vært hans Tøs og Gudinne i mange år.
Absolutt vanskelig å finne en erstatter :(

Skjult ID med pseudonym m30 sø. 20 mai 2012 19:59

@Grimstad82
Ja. Jeg er anonym, men det er totalt uten interesse for denne diskusjonen.
Jeg vet an man tar på seg ulike roller i ulike miljø. Men når "miljøet" er poppy, og "miljøet" krever at man er på vakt 24/7, så må man ha det i blodet. Kall meg gjerne en douche om det får deg til å føle deg bedre. Mine kollegaer kaller meg noe annet. Men for the records: Om jeg er i en situasjon uten en klart definert og sterk leder tar jeg alltid kontroll. Jeg har det i blodet.

(Hvorfor insinuerer du foresten at du er bedre enn meg fordi du skriver anonymt, men med bilde? Det er flere her som vet hvem jeg er.)

Skjult ID med pseudonym damion sø. 20 mai 2012 20:07

Det interessante med poppy er at hun virker å skulle dominere menn til å dominere seg selv hehe..

Oversatt til militærspråk: Den menige kommanderer Sjersanten til å kommandere seg :)))

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 20:20

Såså gutter, dere missforstår litt tror jeg. Alle kan "spille" dominant. Det er jo bare skuespill. Men personlig merker jeg stor forskjell på om jeg TROR på det som blir sagt og gjort. Det er DET som gjør at jeg tenner på det. For det blir så ekte for meg. En dominant person som skal dominere meg i senga, han har det i seg fra før. Det er en genuin del av hans personlighet. Det betyr ikke at denne personen ikke kan sitte med stearinlys på bordet og nippe til vin. Eller han ikke kan ta oppvasken med dama. Skjønner dere nå hva jeg mener?

@damion

Hehe, ja jeg vil jo ha det sånn som jeg liker det :D Men er vel egentlig fordi det er så mange "falske" der ute. Som tror de kan spille den rollen. Men det er ikke det jeg vil ha! I want the real thing;)) Oh yeah baby <3

Skjult ID med pseudonym m30 sø. 20 mai 2012 20:20

@damion
poppy vet hva hun vil ha, og sier det rett ut. Enkelt som det.

@tj. & Grimstad82
Jeg tror ikke dere helt forstår hva det går i.

Skal vi avslutte nå, før tråden blir helt rasert?

Skjult ID med pseudonym damion sø. 20 mai 2012 20:24

@m30

Nettopp.. og du tok deg bryderiet med å gjenta det jeg skrev ;)

Skjult ID med pseudonym tuppa sø. 20 mai 2012 20:28

@poppy
Helt på nett med deg ja!

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 20:29

@tuppa

Glimrende :D

Skjult ID med pseudonym damion sø. 20 mai 2012 20:29

Men få høre fra flere jenter her da.. Ble liksom bare 3-4 stk som tok over denne tråddialogen.

Få høre fra jenter som ikke liker det også, eller bare litt. Syntes det er like relevant for hvordan totalbildet ser ut blant jenter. Foreløpig virker ikke deltagelsen i tråden særlig representativ for kari nordmann

Skjult ID med pseudonym Gerimax sø. 20 mai 2012 20:31

@damion , LOL

Skjult ID med pseudonym Ikkje sø. 20 mai 2012 20:33

Neida, ikke alle som liker det. Siden noen spurte.
Tråden er ikke relativ, nei, for jeg vil anta de som ikje er interessert leser videre...

Skjult ID med pseudonym Gerimax sø. 20 mai 2012 20:41

Jeg liker å lese hvordan poppy "dominerer" på forumet . " Dominant høne " blandt alle haner :)))

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 20:43

@Gerimax

Haha, er jeg dominant mener du? :)

Skjult ID med pseudonym tuppa sø. 20 mai 2012 20:46

@poppy
Vi kan dominere når vi måtte ønske vi, og tar over styringen også ;-)

Skjult ID med pseudonym Hubro sø. 20 mai 2012 20:51

poppy dominerer alle tråder med elementer av sex i temaet. Underærnært irl, kanskje?

Skjult ID med pseudonym Gerimax sø. 20 mai 2012 20:52

@poppy

Jepp ......og veldig feminin :)

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 21:00

@tj

Du skjønner ikke hva jeg mener. For du er ikke dominant av natur selv. Jeg kan ikke få forklart det bedre. Sorry

@Hubro

Jeg dominerer ingen tråder. Jeg kommenterer med lik rett som alle andre. Det er ikke min feil at enkelte liker å snakke med meg på forum og spør spm eller kommenter om noe som jeg må svare på. Akkurat som du gjør nå. Men ja, jeg kunne glatt hatt mer sex. Det sier seg selv. Jeg er jo singel og kåt. Ikke dermed sagt at jeg får en erotisk opplevelse av å skrive om sex på forum. Er det vel? I tilegg har jeg startet en god del sex-tråder selv. Ville vært rart om jeg ikke skulle deltatt i dem. Og kanskje jeg skriver mye fordi det er så mange andre som ikke tør snakke åpent om sex! Forøvrig har forumspraten min gitt meg et meget bra ligg :D En kan ikke klage da :)

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 21:01

@Gerimax

Takk ;) Liker å være feminin:)

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 21:08

@tj

Du skjønner det bare ikke. Jeg merker det;)) Har ikke vært på profilen din engang;) I just know! ;D

Skjult ID med pseudonym joda sø. 20 mai 2012 21:22

Endelig andre som har skjønt at @poppy ikke aner hva hun prater om.
Men greit det.
La hun leve i den verden hun lever i. Sikkert godt det også.

Ved å være så dominant hadde hun aldri klart å bli en skikkelig Sub eller Tøs.

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 21:32

@tj

Ja det er nok det beste og avslutte! Men på jordet er jeg nok ikke. Jeg har sett dine svakheter her. Du er langtfra å kunne kalle deg dominant:)) For meg altså. Men sikkert mange jenter som mener det motsatte. For all del:)

@joda

hahaha, djiiizes. Vel nå er jo mine preferanser mine da. Og jeg tror jeg vet hva MINE preferanser er. Så akkurat på DET området vet jeg veldig godt hva jeg snakker om! ;)))

Skjult ID med pseudonym bat sø. 20 mai 2012 21:39

Alt er vel relativt, en person kan være mer dominant enn enkelte, men mindre dominant enn andre.

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 21:46

@bat

Ja det finnes sikker mer enn bare ytterpunkter, men jeg merker fort om de er dominante eller det er skuespill. Enten de er mer eller midre dominant enn andre. Så lenge de er det så lyser det igjennom personligheten på et eller annet vis. Selv har jeg erfaring med en voldelig mann, han var langtfra dominant av den grunn. Det er mange som blander de to.:))

Skjult ID med pseudonym TheKing sø. 20 mai 2012 21:52

Jeg er ikke dominant. Det er for puslinger. jeg er helt KONGE !

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 21:56

@tj

Men vi snakker ikke om selvtillit på kammerset. Det er jo det du ikke forstår:) Og jeg står for alt jeg sier her inne. Det er flere som vet hvem jeg er også. Men jeg trenger ikke poste alt med bilde likevel ;)) Jeg ønsker ikke postkassa mi full av slibrige tilbud eller kommentarer av diverese sort. Skjønner du ikke det?

Skjult ID med pseudonym Mr.Mann sø. 20 mai 2012 22:02

Jeg syns dette er kvinner som er ute etter psykopater.

Skjult ID med pseudonym bat sø. 20 mai 2012 22:21

@Mr.Mann
Da har du nok ikke forstått.

Skjult ID med pseudonym m30 sø. 20 mai 2012 23:24

@joda
Hvor skriver poppy at hun er sub?

Skjult ID med pseudonym m30 sø. 20 mai 2012 23:33

@tj.
Ja, det spør jeg seriøst om. Men jeg spør @joda, som indirekte påberoper seg å være en autoritet på området "sub", og ikke deg.

Skjult ID med pseudonym helsprø sø. 20 mai 2012 23:37

Poppy er ikke sub el tøs, hun liker vel bare ganske enkelt at mannen tar styringa og er litt røff i senga.
Sub er på et helt annet nivå.
Fatter ikke at dere gidder diskutere dette, dama har sagt utallige ganger hva hun vil ha. Og hun frister tydeligvis et antall småtasser som innbiller seg at de har det hun trenger.

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 23:39

@helsprø

Det er så godt å bli forstått! TAKK :))

Skjult ID med pseudonym Brute sø. 20 mai 2012 23:41

I svarte!?

Kom dere ut av tråden min!

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 23:43

@Brute

synes vi holder oss godt innenfor temaet i tråden din!;))

Skjult ID med pseudonym Brute sø. 20 mai 2012 23:53

Innenfor temaet., men ikke hva jeg ville vite.

Ut med dere alle sammen! Forsvinn! Husj!

Skjult ID med pseudonym bat to. 5 juli 2012 18:50

De som er usikre på begrep eller hva de er, kan ta enkle tester her:
http://quizfarm.com/quizzes/new/DGigolo/bdsm--dominant-submissive-or-switc h/
http://quizfarm.com/quizzes/Sex/poeticthinker/do-you-have-an-inclination-for -bdsm/

Her er en sjekkliste for sub-er:
http://home.online.no/~sikildal/bdsm/BDSM_grenser.html
http://www.frug aldomme.com/dangers/subcheck.htm

(Fjern mellomrom hvis linkene ikke virker)

Skjult ID med pseudonym VissVass to. 5 juli 2012 18:59

Hvorfor disser dere poppy? Alt hun har gjort er å skrive på noen tråder hva hun mener og alltid med et smil:) Det være seg tråder om sex eller tråder uten.

@TJ, er nok du som er helt på jordet her!

Skriv som du alltid har gjort poppy, du dominerer ingen tråder:)

Så litt om selve temaet her, har man tøyd sine grenser er det ingen vei tilbake. Da trenger man mer en "vanlig" sex:)

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 19:17

@VissVass

Er en gammel tråd dette ;-)) Men takk for støtten

@bat

Jeg tok testen og ble 100 % submissive:-) Overrasker det deg?

Skjult ID med pseudonym VissVass to. 5 juli 2012 19:21

Hehe, vel, der ser du hva jeg får med meg:)

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 19:33

@VissVass

Hehe, man kan ikke få med seg alt heller ;-))

Skjult ID med pseudonym Kvinne to. 5 juli 2012 19:40

85 % submissive her. Men det visste jeg vel fra før:)

Skjult ID med pseudonym -m- to. 5 juli 2012 19:47

@bat

Exhibitionist / Voyeur
64%
Experimental
54%
Dominant
54%

hehe morsomt med tester :P mene ja tror nok det der stemmer ;)

Skjult ID med pseudonym Troll-sara to. 5 juli 2012 20:29

Den sjekk-lista var litt rar da...Tampong i anal? Er det noen som har så trang anal at de merker det? Tattovering? Isbiter? Men orgasme-nekting høres jo litt pirrende ut, bare de ikke nekter helt på slutten :)

Skjult ID med pseudonym toavmeg to. 5 juli 2012 20:35

Orgasme-nekting er jo bare helskjønt. .
Blir jo trigget av det. Oppe og svever og så bli nektet. -gjør jo bare at man vil ha mer?
Leke med isbiter er mmmm...

Skjult ID med pseudonym -m- to. 5 juli 2012 21:07

orgasmenekting yey! DET er turn on det :D

Skjult ID med pseudonym bat to. 5 juli 2012 21:15

@poppy
Nei, ble nok ikke overrasket :)
Men kanskje du fikk tall på andre ting som forteller noe om hvor du er på vei?

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 21:19

@bat

Her er mine tall. Jeg ble litt overrasket over at jeg fikk 54% på bodage da det ikke tenner meg så veldig. Jeg er mer glad i å bli holdt fast. Men jeg må kanskje prøve det litt mer. Kanskje jeg tenner sykt på det ;-)) Jeg har prøvd håndjern da. Det var helt greit, men ødela jo litt for jeg kunne jo ikke ta på meg selv da. Så de måtte jo selvsagt av til slutt ;-))

Submissive
100%
Experimental
93%
Exhibitionist / Voyeur
79%
Degradation
61%
Bondage
54%
Switch
50%
Masochist
14%
S adist
14%
Vanilla
7%
Dominant
0%

Skjult ID med pseudonym toavmeg to. 5 juli 2012 21:21

vet at i utgangspunktet dette var en gammel tråd. Så for å spørre som trådstarter. Hvor finner dere partnere som liker Dominas/sub? osv. Vet det finnes egne sider for slik,men jeg søker jo også en fast partner. Og har på følelsen at disse sidene bare er engangsgreier. Og der er ikke jeg helt?

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 21:29

@toavmeg

Det er plenty av slike på sukker. Man må bare lete litt. Jeg synes for eks det er mange politimenn som er dominante. Og menn som jobber i forsvaret. Men så er det jo også helt tilfeldig. Det er noe med personligheten. Det er egentlig ikke så vanskelig å finne om man vet hva man leter etter. Men det er mange "wannabees" dessverre. De skjønner ikke at det går på det mentale planet og at det ikke handler om å bli klappet på ræva, kalt ludder eller bli holdt i håret. Det er mer enn som så ;-))

Skjult ID med pseudonym toavmeg to. 5 juli 2012 21:34

Hehe...joda mange "wannabees" har jeg merket. Har det jo litt i profilen min.Men de har ikke helt skjønt greia. Som sagt. Det er litt mer enn ett lite klaps på rompa og tatt røfft oppetter veggen:) Men jeg får lete litt mer.

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 21:37

@toavmeg

Jeg tar det tidlig opp på Pm. Jeg spør mye for å finne ut om vi passer seksuelt ;-))Funker bra altså. Nå er jo jeg veldig direkte og skremmer nok bort en del. Men det er jo bare bra. Da skremmer jeg vekk de som ikke er noe for meg uansett. Jeg trenger en tøff mann:-))

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 21:38

@Tj

Joda vi har hatt våre runder;-)) Ferdig med det nå. Var forresten koselig å hilse på deg og snehvit. Dere kler hverandre godt:-)

Skjult ID med pseudonym m30 to. 5 juli 2012 21:40

@toavmeg
Noen av oss (meg inkludert) er temlig utleverende i profilen og på forumet om hva vi liker og prefererer. :-)
Det har resultert i et heftig "møte", og flere PM-er fra jenter som liker den slags.

Scoret forresten høyt som Dominant i den første testen.. Er ikke overrasket på noe som helst måte...

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 21:41

@m30

Det overrasker ikke meg heller ;-))

Skjult ID med pseudonym toavmeg to. 5 juli 2012 21:43

@m30
Som i mann 30 år?
Da er du nok i det yngste laget for meg:)

Skjult ID med pseudonym m30 to. 5 juli 2012 21:46

Nei det gjør vel ikke det, poppylove. ;-)

Skjult ID med pseudonym m30 to. 5 juli 2012 21:48

@toavmeg
Du er nok inne på noe. :-)

Skjult ID med pseudonym m30 to. 5 juli 2012 21:48

@toavmeg
Du er nok inne på noe. :-)

Skjult ID med pseudonym bat to. 5 juli 2012 21:52

@toavmeg
Det finnes egne sider, og der finner man også de som vil ha fast partner, eller enklere former.
(Og man må luke ut de som bare vil ha et helt vanlig knull.)
Men det beste er å finne miljø der man kan treffe likesinnede.

@poppy
Gode resultater, da ser vi hvor du er på vei :)
Og etter at du flytter, blir letingen enklere.

Skjult ID med pseudonym toavmeg to. 5 juli 2012 21:59

Bor i Oslo jeg da. Burde altså være enkelt?

M30 :)))

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 22:02

@bat

Haha, du mener det ja ;-)) Så får vi snakkes om 15 år da. Se hvor jeg havner da;-))

Skjult ID med pseudonym bat to. 5 juli 2012 22:14

@toavmeg
Enkleste stedet :)

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 22:20

@toavmeg og @bat kan jo "hooke" opp i lag :-)) Og @bat...Kan jeg få se ditt resultat på den testen?? DET hadde vært moro:)

Skjult ID to. 5 juli 2012 22:20

er mann og har hatt nogenlunde sukse ved å titte på hva damene skriver i leiligheten sin, i soverommet. noen er åpne og ærlige om hva de liker, så da er det bare å kontakte dem og høre hva de mener om det ;)

Skjult ID med pseudonym Lady to. 5 juli 2012 22:27

Dominant og dominant..... Det er forunderlig hvor mange dominante som finner veien til min postkasse...
Det skinner lang vei i min profil at jeg er dominant. De fleste av de har lyst til å teste ut sin
underdanige side:)

Skjult ID med pseudonym m30 to. 5 juli 2012 22:31

Har observert jenter skriver "D/s" i profilen sin. Det er vel ganske åpenlyst hva som menes med det...

Skjult ID med pseudonym toavmeg to. 5 juli 2012 22:33

Ikke sant Lady:)
Slik er det hos meg også.Finner fort ut at jeg kan dominere de som tror de er dominante.-bare på mail. Slike som snur seg etter vinden vil jeg jo ikke ha!

Jeg har hatt to forhold som har vært supre sexmessig sett. Ingen av de/oss har beveget oss i nærheten av noe miljø.- så selv her i Oslo vet jeg dessverre ikke hvor jeg skal lete. Men finner vel ut av det en gang. :)

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 22:36

@toavmeg

Skjønner godt hva du mener. De skal liksom være dominante, men så merker man allerede på brev at de ikke er i nærheten. Det er mange sånne. De må man skille ut:-) Jeg kunne gitt deg noen nick, haha. Vet om flere jeg :-)) Men det passer seg ikke og "oute" folk. Så du får ha lykke til med letingen:)

Skjult ID med pseudonym toavmeg to. 5 juli 2012 22:39

Du får sende på PM da :) Er ikke vanskeligere enn det hehe.........

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 22:41

@toavmeg

Hehe, neida. Men blir jo på samme måten da. Jeg må respektere privatlivet til folk. Noen har jeg jo snakket masse intimt med. Det kan jeg ikke utlevere. Men om du viser deg med åpent nick så får du garantert masse respons:-))

Skjult ID to. 5 juli 2012 22:42

Bat... Hmmm...litt interessant den ene testen der...

"You Scored as Submissive":
Submissive 100%
Experimental 93%
Degradation 86%
Exhibitionist / Voyeur 75%
Bondage 57%
Sadist 21% --- hva??? Valgte jo "disagree" på alt som hadde med "inflict pain" å gjøre...
Switch 18% ...skjønner ikke denne helt heller... i og med at jeg er 100% sub og 0% dominant...
Masochist 14%
Vanilla 4%
Dominant 0%

Skjult ID med pseudonym Porfirij to. 5 juli 2012 22:43

Det da råd å vere Dom på soverommet, men likevel både empatisk, balansert og "audmjuk" IRL og på PM..
Så å avfeie nokon av di dei framstår som "soft" på PM treng ikkje nødvendigvis vere eit sjakktrekk.. :-)

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 22:46

@Porfirij

Ikke det det går på. Det burde du av alle vite! ;-)) Men som @toavmeg sier så vil vi ikke ha noen som følger vinden. De skal vite hva de er og ikke vingle!

@toavmeg

Haha, oki :-))

Skjult ID med pseudonym toavmeg to. 5 juli 2012 22:52

@ Poppy
Regner med at de som er nysgjerrige nok prøver å finne meg...men neida:) -
Fantasien setter liksom stopper for at det enkleste kan være en mulighet.............

Skjult ID med pseudonym Porfirij to. 5 juli 2012 22:53

@poppy
Nettopp. Eg veit. Men derfor føler eg også for å poengtere det for andre, om det er nokon som byrjar føle seg litt "rådlause" over dykkar konklusjon, eventuelt for dei som td. trur at ein fyr ikkje er Dom fordi han kan vere ikkje-Dom ved vanlig dialog.

Det er forskjell på sengeleik og IRL. (Og sjølvsagt: ein del samanfallande....)

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 22:55

@toavmeg

Jeg likte profilen din. Du er ærlig og du er tydelig i hva du søker. Det er mulig du får mindre post siden du ikke har profilbilde. Men så har du jo forum vettu. Fortsett å skriv hva du søker her inne. Det er mange som leser forum. Så forhåpentligvis får du en frier på døra snart:-)) Du får ha lykke til

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 22:56

@Porfirij

Klart det er forskjell på sex og daglig tale. Vi er jo ikke ute etter en galning heller:-))

Skjult ID med pseudonym toavmeg to. 5 juli 2012 23:06

@ Poppy
Takk for det.
Legger nok ikke ut bildet med det første. :)
Får se det litt an og se hva slags respons man får først.

Skjult ID med pseudonym Porfirij to. 5 juli 2012 23:06

Nettopp.
Så passe på å ikkje avfeie for mange, for fort og for hardt basert på at han kan snakke om kjensler.. ;-)

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 23:09

@toavmeg

Skjønner det :-) Se det litt an først.

@Porfirij

Det gjør jeg ikke heller. Men jeg vet hva jeg søker og jeg vet hva jeg ikke vil ha. Det er derfor enkelt å finne ut om de er aktuelle eller ikke :-)

Skjult ID med pseudonym bat to. 5 juli 2012 23:10

@Lady
Ja, det sies at det er t ypisk at endel dominante menn av en eller annen grunn blir underdanige ovenfor (ihvertfall) enkelte dominante damer.

@toavmeg
Synd, for det er egentlig lett nå, i motsetning til 30 år siden.

@Porfirij
Empati er viktig under selve utøvelsen også.

@m30
Jeg har aldri sett noen som direkte har skrevet D/s (men de har vært tydelige på andre vis).

@poppy
Forresten, den 50% du fikk på switch matcher ikke (og ville ha overrasket), så den kan vi se bort ifra.
Jeg fikk 79% på switch, 75% Dom og 50% sub.

Skjult ID med pseudonym poppy to. 5 juli 2012 23:15

@bat

Ja det er sant. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg fikk det. For jeg var veldig ærlig når jeg svarte. Så jeg ser også bort fra den:)

Gode resultater på deg da. Skjønner litt mer hva du liker nå:-)

Skjult ID med pseudonym toavmeg to. 5 juli 2012 23:17

@Porfirij

Klarer fint å hantere en dominant mann med følelser for meg:! Det er jo det jeg vil ha:))))
er jo ikke bare sex det er snakk om her. Men en dominant kjæreste som også kan vise at man er glad i hverandre. Vi kan også ha vanilje sex, være ømme og gode. Krype inn i armkroken og bare kose. Som et vanlig par. Vi flyr da ikke rundt med pisken 24/7??? Men dette elementet MÅ være tilstede for et komplett forhold.:)

Skjult ID med pseudonym Flere to. 5 juli 2012 23:23

Jøss. Her var det artig lesning. Teste neste.

(mann 48 år fra Buskerud) to. 24 des. 2015 20:25 Privat melding

Denne tråden dør visst ut, det er jo litt synd.
Jeg søker etter en sub og kjæreste i samme person.
Er det ekte vare her inne, så ta bare kontakt.

- Henrik

Skjult ID med pseudonym Hovmester to. 24 des. 2015 20:35

Det er ikke for seint å ønske seg noe sånt til jul, Henrik--II.

Jeg har hatt et par underdanige damer etter meg, men jeg vil utelukkende ha en sterk og likestilt partner.

Men jeg må si at det har forundret meg litt hvor mange kvinner som har underdanige trekk latent i seg. Det kommer til uttrykk nå og da.

(mann 44 år fra Oslo) to. 24 des. 2015 20:45 Privat melding

Spesielt når lommeboka er framme ?

Skjult ID med pseudonym ronja to. 24 des. 2015 21:49

Eg liker litt røff sex og at han tar styringen i senga i begynnelsen av forspillet, men elsker å være på toppen og ha han under meg også.

Eg vet ikkje hva som beregnes som BDSM eller ikkje, men har vert med 2 forskjellige menn der de nesten-kvalte meg. Ingen av dem sa noe om det på forhånd så eg syns det var ekkelt og ganske ubehagelig følelse. Eg tenner ikke på den følelsen av å nesten ikkje for puste, men har skjønt at det er enkelte damer der ute som liker det.

Men når vi har sittet og snakket på jentekvelder hører eg ofte at jenter liker røff sex og at han tar styringen, men veldig sjeldent at det går noe videre enn det. Men det kan jo være helt annerledes i andre jentegjenger.

Som sagt, eg vet ikkje hva som går under BDSM, men de erfaringene med nesten-kveling gjør i alle fall at eg ikkje akkurat har fanget noe videre interesse for det.

Skjult ID med pseudonym ronja to. 24 des. 2015 21:58

Men hadde en god opplevelse med å bli bundet på hender, noe som var egentlig ganske pirrende. Men han gjorde det på en slags øm og sikker måte så da var det bare gøy. Så va vel egentlig litt sånn nysgjerrig på det å være underdanig, før de tilfelle med nesten kveling.

(mann 54 år fra Oslo) to. 24 des. 2015 23:15 Privat melding

Sex, binde damene til senga, bind foran øynene og simulere voldsom voldtekt. Kveletak, slippe opp taket før dama blir bevistløs – en farlig lek, du er 10 sekunder i fra å bli en morder.

Bland oss folk finnes det mange fantasier, lyster og behov. Alt dette falle inn under normalen. Hadde man visst hvor mange bisarre tanker det var blant den normale befolkning, så hadde man blitt forbløffet, dette i følge Psykolog professor Svenn Torgersen.

Jeg for min del har blitt miljøskadet. Jeg har i mitt arbeid kommet i kontakt med kvinner som har blitt voldtatt, barn som er blitt seksuelt misbrukt, kvinner som har fortalt at det de trodde begynte som en uskyldig lek, endte med at de ufrivillig ble et offer for ting de ikke ønsket å være med på. (dette finnes det svært mange eksempler på)

I min profiltekst er det skrevet at jeg er Norges kjedeligste mann, og når jeg leser folks seksuelle praksis og ønsker her ute, så vil jeg forsvare mitt eget utsagn om at jeg er kjedelig.

Jeg må innrømme at jeg er en utpreget romantiker, og jeg har ikke noe behov for binde fast kjæresten min, eller å ta kveletak på henne.. eller at jeg må late som om jeg må pule en kvinne som ikke vil det.

Jeg er kjedelig altså, men sånn er jeg.

Fortsatt God Jul…

Skjult ID med pseudonym Hovmester to. 24 des. 2015 23:37

Ombestemte du deg, Guri?

(kvinne 44 år fra Oslo) fr. 25 des. 2015 01:26 Privat melding

oh guri malla....

Skjult ID med pseudonym Guri fr. 25 des. 2015 01:38

@Hovmester

Nå kan du lure.......

Guri malla nå er det sent, så finner senga......

Skjult ID med pseudonym Hovmester fr. 25 des. 2015 01:50

Jeg lurer veldig. Voldsomt.

(mann 50 år fra Oslo) fr. 25 des. 2015 05:38 Privat melding

Henrik 2.:
Tar du opp igjen disse utgamle trådene fordi du svaner dem eller som humor? To BDSM tråder fra flere år tilbake på en gang på julaften.
Det er jo fasinerende tema for mange, men det er dessverre ikke noe debatt om hva det innebærer. Hvor ligger lista for folk om rolleposisjoner i forholdene? Er det egentlig dominans om det er avltalt at det er greit? Er det en deltids eller fulltidsgreie? Er det en plikt til å "stille opp" til enhver tid eller gjelder det bare når man er alene "på soverommet".
Nei dessverre ender begge disse trådene opp med å diskutere hvem som er mest og minst, ikke ha det innebærer for den enkelte, og når man krysser grensen for å kunne oppfatte seg selv som BDSMer. Om du mener alvor, start heller en ny tråd om hvor langt folk går, og hvorfor grensen går akkurat der?

Skjult ID med pseudonym mr wanker fr. 25 des. 2015 06:11

Fulltids pervo

(mann 54 år fra Oslo) fr. 25 des. 2015 06:48 Privat melding

Mundari
Jeg har jo hatt jul med familien i dag, og jeg kan merke ar det svinger i hode nå på morgenkvisten, så unnskyld meg.

Mundari, har du hatt det okay i dag?

Jeg er faen meg enig med deg, og det sier jeg med åpent hjerte. Jeg har noen ganger vært irritert på deg, og det vet du. Jeg har i det siste prøvd å fjerne mine fordommer, og lese dine ord.. Ja, du er slettes ikke så dum.

Men når det gjelder sex.

Helt ærlig, jeg har også hatt kjærester, og jeg har putten den i rumpa, det har dukket opp en dildo og sånne ting. Men jeg har for min del aldri hatt voldelig sex. Leken sex, ja det forkommer, men jeg har problemer med dominat sex.

Men hva er BDSM?

Er det:

1. Besj ditt svine megge?
2. Betalt det som må?
3. Bravo du som måper?
4. Bambo, det sier mamma
5. Bær det smaker mega
6. Bussen den somler mye
7. Bø! Da skvatt Muntern
8. Banken den somler mye

Jeg er litt driting nå, og det har vært en lang aften med familien. Men hva betyr BDSM?

Uansett Mundari, husker du denne sangen her?

https://youtu.be/Og-M-98pI_E

(kvinne 49 år fra Hordaland) sø. 14 feb. 2016 21:53 Privat melding

Hi hi ja mye p s e u d o n y m e r her innen dette temaet
når det kommer til stykket er en ikke så tøff i trynet likevel de som liker både det ene og det andre og det er vel egentlig bra... da bevarer man mystikken

Skjult ID med pseudonym Hanne sø. 14 feb. 2016 21:54

kajira

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 14 feb. 2016 21:57

Det er vel ikke så.dumt at folk velger å ha en viss privat grense. Utover det er dette en fire år gammel tråd, og det at dere plutselig henter frem den illustrerer vel fordelen ved å bruke pseudonym 😉

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) ma. 15 feb. 2016 00:41 Privat melding

Jaja. Først skal man finne nåla i høystakken, så skal nåla vurdere deg som verdig til å bli bedre kjent.
Og når du endelig tror du er kommet gjennom nåløyet, og du begynner å glede deg til å bli kjent, så ryker du på opptaksprøven fordi du ikke syns dominans hører hjemme hverken i senga eller i et forhold........

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) ma. 15 feb. 2016 00:57 Privat melding

Det er faen meg så mye rart i denne verden @rufsetufsa at jeg vurderer å krype tilbake inn i skallet mitt.

Jeg innser at verden ønsker så mye rare greier som jeg ikke kan eller ønsker å innfri.
Jeg lar profilen min stå åpen i påvente av at verden skal bli friskmeldt.
I morgen går abonnementet mitt ut.

(kvinne 54 år fra Akershus) ma. 15 feb. 2016 07:14 Privat melding

@Budda: Du få tenke på at det er aller vanskeligst for dem som søker og trenger denne ekstra dimensjonen. Du søker blant de 95% som ikke gjør det, og slik jeg har blitt kjent med deg så vil du være drømmemannen for veldig, veldig mange. Hadde du vært noen ganske få år eldre og bodd i Oslo så hadde jeg vært en av dem :-)

Tenk på hvor tøft det er for dem som også først skal finne den berømte nålen, og som så må sjekke ut om det å bli dominert, bundet og brukt er noe som passer for partneren. Neppe det letteste temaet å ta opp over kaffekoppen vil jeg tro...

Skjult ID med pseudonym Ointah ma. 15 feb. 2016 07:57

Det er et puslespill @budda. De aller fleste brikker hører hjemme en eller annen plass. Hvis du røk ut på sukker så er jo det fantastisk. Tenk om det skjedde etter 5 års samliv med alt som det medfølger. Lykke til. Ikke gi opp.

(kvinne 43 år fra Oslo) ma. 15 feb. 2016 08:20 Privat melding

Noen temaer er litt vanskelige å nevne, for mottaker blir fort altfor ensporet og legger lista dithen av man kun er ens seksuelle preferanser.
Synd, for det kan være en viktig del når det kommer til valg av partner. Men som en del av en helhet.

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) ma. 15 feb. 2016 08:45 Privat melding

Takk @rufsetufsa, det var hyggelig å høre.

@SolCristin
Jeg fikk meg et tilbud om jobb på Høvik før helgen, og jeg har bløffet på alderen.......
Hvor og når ? :-)

Men helt seriøst. Det finnes egne nettsteder der spesielle seksuelle preferanser og fetisjer er et hovedtema.
Og hvis man ikke tenner på normal sex, så bør man på et tidlig tidspunkt fortelle en date hva stoda er.

Her er ting jeg vil vite om så tidlig som mulig, og som jeg hadde blitt irritert over å finne ut av etter å ha datet en periode:
Kinky shit i senga med dominans, og andre merkelige preferanser.
Om hun var gjeldsslave
Bløffet på antall barn ( ja, det har jeg opplevd )
Om hun var gravid.

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) ma. 15 feb. 2016 09:46 Privat melding

@Ronja.

Jeg skjønner veldig lite av disse preferansene, og jeg kan ikke fatte og begripe at det finnes mennesker som vil dominere eller domineres.
Jeg håper det er som SolCristin skriver at det er bare et mindretall som har disse greiene.
For hvis ikke så har jeg et større problem på datingmarkedet enn jeg tidligere var klar over.

(kvinne 54 år fra Akershus) ma. 15 feb. 2016 10:05 Privat melding

@Budda. Du vet at jeg bor i gangavstand fra Høvik, ikke sant :-)

Ellers har nok @Ronja rett i at de fleste befinner seg på en glidende skala her. De fleste ville vel rygget tilbake for å bli utsatt for kraftig smerte, type pisk og flogger, eller nedverdigelse, men atskillig flere kunne nok tenkt seg å bli bundet opp med bånd som lett kunne løses hvis du ville, ha bind for øynene for å styrke de andre sansene eller en lett spanking med hånden som del av et leken sex.

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) ma. 15 feb. 2016 10:23 Privat melding

Steinbra @SolCristin.
Da kan jeg jo bare tusle hjem til deg når jeg er ferdig på kontoret og få servert middag .
Og som takk så kan du få et kyss og en klaps på baken :-)

Jeg takket nei til jobben, Jeg har for mye jeg vil utrette ute i felten foreløpig, så får heller et bedagelig liv på et kontor på Høvik komme etterhvert.
Om en 10 års tid eller så :-)

(kvinne 54 år fra Akershus) ma. 15 feb. 2016 10:26 Privat melding

@Budda: Tror kanskje jeg ville nøyd meg med kysset :-)

Du får si fra om 10 år da skjønner du ...

(kvinne 54 år fra Akershus) ma. 15 feb. 2016 10:32 Privat melding

@Budda: Sist gang en mann ga meg en klaps på baken sto jeg og holdt en tung krystallvase i hånden. Det ble nesten det siste han gjorde i levende live...

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) ma. 15 feb. 2016 10:50 Privat melding

Hahaha@ Solcristin......

(mann 43 år fra Oslo) ma. 15 feb. 2016 11:12 Privat melding

Å besvare kjærlige klaps med vold virker litt usunt :P

(kvinne 54 år fra Akershus) ma. 15 feb. 2016 11:51 Privat melding

@Krizstian: Jeg hadde egentlig bare tenkt å gi ham et lite kakk i hodet for å markere min misnøye, men jeg feilberegnet tyngden på krystallvasen - så det ble noen måner og stjerner der... Og han prøvde seg aldri på den igejn :-)

(mann 43 år fra Oslo) ma. 15 feb. 2016 16:50 Privat melding

Virker som damer her inne ikke er helt familiær med ordet "kjærlig" :P

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane ) ma. 15 feb. 2016 16:54 Privat melding

@Krizstian: Syns "kjærlig fotballtakling" er innafor. :P

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 15 feb. 2016 20:38

Det var en gammel tråd. For meg er det helt uforståelig at "noe vondt skal kjennes godt". Jeg vil ikke ha smerte, verken psykisk eller fysisk. Jeg vil ha det godt.

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 15 feb. 2016 21:07

Et lite klaps på baken i rette setting er nå ikke så ille;)
Å det er stor forskjell på det helt ekstreme og det veldig milde i denne sammenhengen, heldigvis:-D

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 15 feb. 2016 21:26

For meg er ikke røff sex = dominans og underkastelse heller. Mer at det ville ved oss kan vekkes enkelte ganger. Det siviliserte er stort sett bare en tynn hinne, som kan rives vekk under sex.

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 15 feb. 2016 21:32

Enig med @Wille. Stor forskjell på litt røff sex og dominans/underkastelse. I røff sex er begge delaktig og likeverdig, heldigvis, i motsetning til dominans/underdanighet.

(mann 39 år fra Møre og Romsdal) on. 17 feb. 2016 04:07 Privat melding

om er e ei i ein av dei nevnte katogorier så må ho gjerne ta kontakt. skal vel klare å finne plass til ho heime på garden på eine eller andre måten ;)

Skjult ID med pseudonym Lexi on. 17 feb. 2016 08:10

@Krizstian: Og det virker som om du ikke er kjent med hva ordet familiær betyr på norsk. (Hint - det er ikke det samme som på engelsk)

Skjult ID med pseudonym Lexi on. 17 feb. 2016 08:19

Fra store norske leksikon:

ETYMOLOGI
ty., fr., fra lat.
Familiær, som hører til, angår en familie; ortrolig; likefrem (anslå en familiær tone); påtrengende og taktløst fortrolig (bli familiær).

(mann 36 år fra Møre og Romsdal) lø. 20 feb. 2016 14:05 Privat melding

Tror nok flere kvinner liker dominante menn, har i hvert fall fått det inntrykket, eller kanskje det kun er jeg som trekker til meg kvinner som liker det :) Jeg kunne ikke tenkt meg å vert i et forhold uten den biten der i hvert fall.

Skjult ID med pseudonym Tanke lø. 20 feb. 2016 20:06

@Friluft34; du er da et klassisk eksempel på en naturlig dominant :-) det er ikke nødvendigvis et rollespill, men en naturlig del av seksualiteten i en videre betydning.

(mann 39 år fra Møre og Romsdal) sø. 21 feb. 2016 08:39 Privat melding

ikkje vere sjenerte nå damer :)

(mann 47 år fra Vestfold) sø. 21 feb. 2016 09:57 Privat melding

Det skulle vel være en nokså kjent sak at kvinner liker litt hardhendt sex. God sex tar jo ofte av i kampens hete og da kan det skje ting. Dette har ikke nødvendigvis noe med dominans å gjøre, som flere har vært inne på. Man kan selvsagt tolke det i en slik retning, og mener man det er å dominere, ja så gjør jo ikke det noe heller.

På den annen side er det et faktum at halve Norges kvinnelige befolkning har hatt Fifty Shades of Grey, på nattbordet. Noe illustrerer det. Kvinner liker åpenbart å drømme seg bort i sadistiske menn som jobber med finans. Delvis uforståelig for meg, men kvinnens mentale univers er jo ikke for hvermansen å begripe. Eller kanskje det ER forståelig?

Kanskje kvinners seksuelle natur virkelig har en preferanse for menn med makt, som tar det de vil ha. At det ligger en slik "mekanisme fra urtiden" godt gjemt mellom alle de kulturelle lagene som utgjør moderniteten.

Forøvrig tror jeg det er mye usagt om disse fenomenene. For eksempel virker det på meg som om kvinner i vanlige forhold ofte er den som bestemmer. Det blir ikke nevnt høyt, og hvos det gjør det er det gjerne i humoristiske og delvis nedlatende ordelag som at mannen er en tøffelhelt, dama er bossy osv. Så ler man litt av det og skyver det under teppet.

Antakelig er det for vanskelig å snakke om. Verden ramler liksom i fra hverandre når kvinnen er den dominante i forholdet og det blir dermed nesten uutholdelig vanskelig å forholde seg åpent til det.

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 21 feb. 2016 10:00

Hos mange av mine kolleger er dama helt tydelig sjefen.

(kvinne 54 år fra Akershus) sø. 21 feb. 2016 10:46 Privat melding

@Balder Av åpenbare grunner har du mer erfaring enn meg på hva kvinner vil ha, men er dine synspunkter basert på egne erfaringer eller på forskning?

Og når det gjelder 50 Shades of Grey så er ikke sexen det vesentlige. Det som får kvinner til å gå mann av huse er forestillingen om den altoppslukende kjærligheten, om å bli tatt fra en tilværelse av uerfarenhet og anonymitet og å ha en mann som kunne fått hvem han ville og som velger akkurat deg. Og et element av 'min kjærlighet reddet ham'. Arketypiske litterære grep i kvinnelig romantisk litteratur. Sexen er bare staffasje.

(mann 43 år fra Oslo) sø. 21 feb. 2016 11:06 Privat melding

@lexi haha, der så jeg den. Du har rett. Jeg må skjerpe meg. Ukjærlig klaps på baken til meg

(mann 47 år fra Vestfold) sø. 21 feb. 2016 11:51 Privat melding

@Solecita i denne sammenheng er vel synspunktene mine mer av typen subjektive meninger og observasjoner.

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 21 feb. 2016 12:22

Alle kjøpte ikke de bøkene. 😄 Noen av oss greier seg uten "stjerneromaner" i liksom SM utgaver.😃 Tror det er uttrykk for kjedelig liv og dårlig sex, når slikt blir en høydare. 😊

(mann 47 år fra Vestfold) sø. 21 feb. 2016 12:31 Privat melding

Subjektiv observasjon selvsagt, men det virker som kvinner flest har liten interesse for å se seg selv i en dominant posisjon overfor en mann, særlig på liknende måte som i 50 shades. Selv om ytre effekter som håndjern og lenker kuttes ut ser det ut til at det å være dominant, fremstå som autoritær, være den som bestemmer i forholdet osv, er noe som ikke fenger mange kvinner. (Og kanskje heller ikke mange menn. Er det bare meg...hjelp!) 50 shades derimot er oversatt til over femti språk og har solgt over hundre millioner eksemplarer. Nå er det ikke sikkert det er så meningsfullt å stille subjektive erfaringer opp i mot kvantitative data, men det går jo an å trekke visse uhøytidelige slutninger likevel.

Skjult ID med pseudonym Lexi sø. 21 feb. 2016 12:55

@Krizstian: Jeg skal vurdere å gi deg det... 😜

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 21 feb. 2016 13:12

Hi hi Villrosa, jeg har ekstremt markeringsbehov i forhold til å ta avstand til den boken.😂

@Balder46
Jeg synes det er rimelig mange sjefene og dominante kvinner jeg, men de får andre merkelapper som bitch, hespetre, vanskelig og krevende osv osv... Mitt inntrykk er at det er et fåtall menn som tåler at damer er likestilt, og derfor har behov for å dominere. Ved likestilling trenger jo ikke noen dominere den andre, man bare bytter på å ha lead. Jeg er ikke type dominant som er ønskelig i denne tråden, men jeg er egentlig et dominant individ uten at jeg har behov for å dominere over noen. Det er mildt sagt masete mange menn som tror dominans hos kvinner er noe man må ta knekken.

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 21 feb. 2016 13:23

Jeg har lest alle tre bøkene @Kiara.
Av ren og skjær nysgjerrighet....er kanskje litt for nysgjerrig generelt sett😂
Som @Solecita sier er ikke sexen det vesentlige, men det som har fått desidert størst oppmerksomhet!
Det som var fasinerende å lese var hva man faktisk kan akseptere, godta og etterhvert lære seg og like når bare kjærligheten er sterk nok😊

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 21 feb. 2016 13:26

@vimsa
En dag leser jeg de kanskje, for å faktisk kvalifisere meg til å mene noe.😜 Jeg tror ikke på den type kjærlighet jeg da, og tror det bare handler om manipulering og å miste seg selv. Alt det der ordne seg til slutt greiene tror jeg er noe mange fantaserer om, og det holder folk fanget i destruktive og skadelige relasjoner.

(mann 44 år fra Oslo) sø. 21 feb. 2016 13:26 Privat melding

Jeg har ikke sett noe (Eller lest, vet ikke om det er film eller bok.) av dette fifty shades-opplegget.
Har bare hørt om det. Hørt nok til at jeg er litt stolt av at det ikke interesserer meg filla :D

(mann 44 år fra Oslo) sø. 21 feb. 2016 13:29 Privat melding

Neida Villrosa :D

(mann 47 år fra Vestfold) sø. 21 feb. 2016 14:55 Privat melding

Det kan godt være at 50shades representerer en spesiell type kvinnelig romantisk kjærlighetslitteratur hvor hovedsaken er at dama "redder" en kynisk og ellers fortapt finansmilliardær ved å vise ham ekte kjærlighet gjennom å utholde alle hans sadistiske påfunn. Ingen protester fra min side på det utover å antyde at populariteten muligens sier noe om en trend i kvinners fantasier som i dette tilfellet handler om en dominant mann og en kvinne som underkaster seg, og ikke omvendt.

Men kanskje det er omvendt? Kanskje det finnes en underliggende historie, som dreier seg nettopp om den lille fortapte gutten som blir reddet av naturkvinnens omsorg og ført tilbake til en verden av blomstrende kjærlighet hvor ingen tvang eller rollespill er nødvendig. Mannen med stor M, som får rehabilitert sitt forherdede følelsesliv gjennom kvinnelige offervilje, utholdenhet og sann kjærlighet. Ikke godt å si.

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane ) sø. 21 feb. 2016 15:00 Privat melding

50 Shades er bare romantisk fordi det er en riking med i bildet. Hadde han bodd i et fattigkvarter, hadde det vært en episode i Criminal Minds.

(kvinne 54 år fra Akershus) ma. 22 feb. 2016 09:40 Privat melding

@Balder46: Jeg tror du har et poeng i siste halvdel av innlegget ditt.

Ellers slutter det ikke å forundre meg hvordan folk kan uttale seg bastant om litteratur de ikke har lest. En spansk venn sa han foretrakk bøkene til Marquis de Sade. Jeg spurte om han hadde lest noen av dem. Det hadde han selvfølgelig ikke. Og forskjellen på 50 shades og Marquis de Sades verker er som Romantikk og 'The Texas Chainsaw Massacre (sa hun uten å ha sett den siste og knapt lest det første:-) Han skriver utvilsomt bedre rent litterært, men han etterlater bilder på netthinnen som jeg skulle ønske jeg var foruten. 50 shades er ikke egnet til å skremme noen. Det er jo derfor den er blitt så populær.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 22 feb. 2016 11:10

Kan hende noen av oss vektlegger det forskjellige kritikere har skrevet Solecita, og har meninger om den type plott som gjør at vi ikke har behov for å lese den type litteratur? Det er flere uavhengige som har beskrevet et scenarie som gir grunn til å tenke som Nigma skriver her, ergo går jeg ut fra at jeg trygt kan forvente at det er slik historien er.😊

(kvinne 54 år fra Akershus) ma. 22 feb. 2016 12:40 Privat melding

Jeg lo godt av det @nigma skrev, og han har absolutt et poeng. Men med en tilstrekkelig høy, mørk, kjekk mann hadde ikke pengene vært noe vesentlig poeng. Og jeg mener å ha lest at BDSM-miljøene selv er ganske frustrert over boken, fordi de legger vekt på at alt skjer på subens premisser, og i boken fremstilles det som om hovedpoenget er å slå så hardt og mye som mulig. Man skal ha kodeord for å stoppe, som hovedpersonen ikke tar i bruk, og dermed bygger det bare opp om fordommene mot miljøet. Jeg har inntrykk av at de er ganske sinte på hele boken.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 22 feb. 2016 12:52

Ut fra de beskrivelsene jeg legger vekt på, handler dette om en emosjonelt dysfunksjonell mann, so legger sin elsk på og forfører en jomfru. Når hun ikke vil, gir han seg ikke og til slutt elsker hun han. Det er det jeg kaller litt klassisk stjerneroman plot (jeg leste slike bøker i tiårsalderen og noen år frem, så de er sikkert annerledes nå😂😜). Forskjellen her er vel som nevner,at det slenges på litt vold som hun lærer seg å like... Til slutt er han reddet av hennes kjærlighet. Shit jeg må lese dem snart, så jeg kan mene skikkelig, men slike historier fenger meg ikke akkurat.😂😊

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 22 feb. 2016 12:53

Jeg har også fått med meg at representanter fra SMIL blant annet, tar avstand fra boken. BDSM er vel basert på tillit og gjensidig respekt, sier de. 😊