Alle innlegg Sukkerforum

Å være god nok

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym den andre lø. 19 mai 2012 00:16

Hvordan kan det være slik at mange menn ønsker deg som elskerinne, men ikke som noe mer? Hvorfor er man god nok til å være det ene, men ikke det andre? Skal man ta til takke med den man får tilbudt, eller skal man se forbi det, og gå videre?

På profilen min framgår det aldeles ikke at jeg ønsker meg uskyldig morro eller en søndagskjæreste, likevel er de få postene jeg får nettopp av en slik karakter.. Og jeg begynner å bli noe lei.. (Nei, jeg er ikke interessert i å se deg onanere på cam, selv om du har funnet ut at det hadde vært topp, jeg er heller ikke interessert i å være din 20 år yngre elskerinne og jeg er definitivt ikke interessert i å møte deg i morgen for å gi deg en Bj i bilen..)

Så jeg lurer egentlig på, hva er det som skiller en jente fra å være kjærestemateriale til å kun være ett materiale for seksuell nytelse?!

Skjult ID med pseudonym Snehvit lø. 19 mai 2012 00:19

hahaha..been there, done that... blokk og gå videre.. JA det finnes mange av de der her inne.....

Neida, du skal ikke ta eller være nest best. Gå for det beste fordi du er verd det!!

(mann 35 år fra Nord-Trøndelag) lø. 19 mai 2012 00:22 Privat melding

vet ikke helt men hvis du gjør det tydelig og klart i profilen din, kanskje vil det der avta.

Du er faktisk online også, så da er det sikkert mange som rett og slett bare prøver seg på den måten. Det går ikke an å skille folk på den måten online hvertfall.

(mann 38 år fra Østfold) lø. 19 mai 2012 00:26 Privat melding

http://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1299889

Skjult ID med pseudonym sta lø. 19 mai 2012 00:29

Det som skiller er nok avsender. Er noen som faktisk vil ha noe langvarig men ikke alle.

Spør dem rett ut hva de ønsker av ett forhold så få du nok silt ut mange.

De fleste kan nok ligge med en vakker/kjekk partner uten å ville være kjærester, mens personlighet nok avgjør kjæreste materiale. Det er den som er vanskelig å få tak i online pga kun tekst.

Skjult ID med pseudonym banditten lø. 19 mai 2012 00:33

Interessant spørgsmål egentlig, fint formuleret også.
Til trods for det kan jeg ikke rigtig give dig det svar du går og leder efter, da jeg ikke tror der findes noget definitivt når det kommer til den type spørgsmål.

Skjult ID med pseudonym den andre lø. 19 mai 2012 00:48

Skjønner bare ikke poenget med å være inne på en side som sukker, om man i utgangspunktet bare er ute etter noen som kan tilfredsstille ens egne seksuelle behov? Finnes vel flust av andre slike nettsteder, med det som hovedmål?

Men mennene synes kanskje det er lettere å være her inne, de får jo tross alt menyen på fanget, og kan velge seg ut delikatesser :o)

Skjult ID med pseudonym The One lø. 19 mai 2012 00:54

@TS

Menn generelt ser ikke på sex like forpliktene som det damer generelt gjør. Dette er naturgitt med at menn ønsker å spre egne gener, men føler ikke samme ansvar for avkommet. Det å skulle være en manns kjæreste krever en del mer en den sexuelle tenningen., som er en veldig enkel prosess for dere damer å sette igang hos oss menn. Et kjæreste emne krever en intelektuell tenning + mye mer en det som kreves for å bare hoppe i sengen en gang iblandt. Kjipt for dere damer selvfølgelig og egentlig for oss menn også, men så enkelt er det.

Skjult ID med pseudonym Hugo lø. 19 mai 2012 01:00

Gutter som er ute etter kjæreste dater noen de anser som å være på samme nivå, eller penere.
Gutter flest tør ikke legge ann på disse jentene, og når de er på byen er det større sjanse for å få seg et nummer om man legger lista litt lavere, fordi det er et enklere bytte.

Jenter blir forvirra og begynner å legge lista høyere når de er i et forhold, ettersom de har sjansen på kjekk gutter på byen osv. men opplever gang på gang at de ikke får seg mer enn et ligg.

Ergo: En fyr du dater som forsvinner etter du har hatt sex med han var aldri intressert i noe mer enn sex`en, INGEN gutter dropper ei dame de syntes er bra fordi hun hadde sex "for tidlig" med han. En fin myte, men den er så langt unna sannheten som det er mulig å være

Skjult ID med pseudonym TS lø. 19 mai 2012 01:15

Å være god nok til å ha sex med er langt fra det samme som å være god nok til å være kjæreste med. Aner ikke om dette er en guttegreie, men å bli kjærestemateriale skal nå jaggu mer til enn pulings.

Skjult ID med pseudonym jegern lø. 19 mai 2012 01:20

Sexpartner only = eget nivå - 3, og over, på den berømmelige skalaen fra 1 til 10.
Kjæreste = eget nivå, og over.

Rart at ingen dro inn den skalaen før nå i tråden... =)

Skjult ID med pseudonym The One lø. 19 mai 2012 01:27

Hei Enigma :-)! Bra med deg?

Hva mente du med denne setningen "For øvrig nteressant med kommentaren angående "intellektuell tenning" i denne sammenhengen. Akkurat dét oppnås ikke med slike innspill fra "desperate", pubertale og enkle hankjønn - uavhengig av alder!" ?