Alle innlegg Sukkerforum

Hva ser dere jenter etter i en potensiell kjæreste?

Vis siste innlegg
(mann 32 år fra Østfold) lø. 19 mai 2012 01:25 Privat melding

Hei!
Har vært her inne på sukker i vel en uke nå og skal ærlig innrømme at jeg ikke har vært noe flink til å ta kontakt med de som har dukket opp på matchlistene mine... Grunnen til det er at jeg føler at nesten samtlige som blir foreslått for meg er way out of my league...

Derfor lurer jeg på jenter, hva ser dere etter i en gutt?
Håper jeg får litt konstruktive tilbakemeldinger sånn at jeg får jobbet meg opp motet til å ta kontakt med flere av dere.

Takk på forhånd :)

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) lø. 19 mai 2012 01:33 Privat melding

Æ trur mange føle det sånn.. Og derfor nøle me å ta kontakt.. Men du e jo en kjekk fyr, så d e jo bære å kjøre på..
Den som intet våger, intet vinner :)

Skjult ID med pseudonym jegern lø. 19 mai 2012 01:35

Du ser bra ut, og er høy. Begge deler er *ekstremt* viktig på sukker, så du har et bra utgangspunkt ;)

Prøv å skriv en profiltekst som stikker seg litt mer ut. Litt vittig etc, og så er det bare å innse at de færreste damer kommer til å svare deg - sånn er det for alle - og ikke bry seg om det. Send masse meldinger. Lykke til. =)

Skjult ID med pseudonym søta lø. 19 mai 2012 01:38

Det første jeg liker her inne, er et godt skriftsspråk, at han kan kommunisere via mail og i profiltekst. At han er ærlig og redelig, har en stor dose humor og selvironi. Jeg vil ha en som er selvstendig, både når det kommer til privatliv og økonomi. Han brenner for noe, har noe som driver han i livet. Er ikke en slabbedask uten mål og mening som vandrer hvileløst gjennom livet uten å fundere over hva han faktisk ønsker ut av livet, og ikke minst en partner. Han vet hva han vil, og klarer å vise det. Han tar initiativ, da jeg ikke er så flink til det. Da mener jeg vel så mye irl som her inne. Han bryr seg ikke om den berømmelige attraktivitestskalaen, og syns det er helt greit at jeg er litt småfeit selvom han kanskje etter skalen er fin;) Han klarer å engasjere meg, vil kverulere litt og ser sporten i en god diskusjon. Han har massevis av sjarm, kan flørte og vet hvordan han skal få meg til å smile. Han er god til å kline, og vekker meg midt på natten for en kjapp en..

Sist men ikke minst, han liker meg.. Der var drømmemannen min hvertfall.. :p

Skjult ID med pseudonym BlackHalo lø. 19 mai 2012 01:44

Jeg er mann, så det er ikke meg du henvender deg til, men:

Første feilen du gjør er vel egentlig å tenke at folk er "out of your league", det er ganske så feil tilnærming til saken. Ett menneske er et menneske, og er derfor grunnleggende ikke i noens liga, det at folk er på sukker er første tegnet på at vi alle er i samme liga.

Så, Prøv å ta kontakt med de du mener er ute av din liga, men du selv mener at kanskje kunne være intressante for deg. Mot er bare et annet ord for "Gjør det".

Og viktigst av alt, ikke la det gå utover selvfølelsen at du ikke får svar. (Ikke bruk en halvtime på å skrive en førstemelding...)

...mener vertfall jeg.

Skjult ID med pseudonym -Bene- lø. 19 mai 2012 01:46

Hvis samtalen flyter lett uten å måtte stille masse spørsmål og jeg flirer av ting han sier så er det egentlig mer enn nok.

(mann 28 år fra Rogaland) lø. 19 mai 2012 06:29 Privat melding

Det er jo bare å sende melding. Får du ikke svar så får du ikke svar, sånn er det bare. Når jeg ikke får svar fra noen tenker jeg ikke noe mer over det, og går videre. Det er jo ikke sånn at jeg treffer disse damene på en daglig basis allikevel, hvis du skjønner hva jeg mener? Kjør på!

(mann 32 år fra Østfold) lø. 19 mai 2012 14:04 Privat melding

Takk for hyggelige og konstruktive tilbakemeldinger :-)