Alle innlegg Sukkerforum

svare/ikke svare?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym aaa lø. 19 mai 17:30

Når man får meldinger fra noen man ikke er interessert i, er det "mest riktig" å svare med høflig avslag, eller bare la være å svare?
Eventulet bare takke for melding/kompliment, og skrive at man ikke er interessert. Tenker litt sånn at når man ikke får svar, så sier det jo seg selv at den andre ikke er interessert? Men føler det er litt uhøflig å ikke svare og..
Lurer på hva dere andre mener/gjør?

Skjult ID med pseudonym tuppa lø. 19 mai 17:33

Varierer. Noen ganger bokkerer med en gang når ser bilde og alder, og andre ganger skriver noen så søtt att man svarer med høflighet!

Skjult ID med pseudonym *kikki* lø. 19 mai 17:37

Hmmm...da tror jeg du skal ta og se på mange av de andre innleggene her på forummet. det går nemlig ut på at vi jenter er så overlegne og høy på pæra at vi ikke gidder å svare. så der har du svaret.
VI GIDDER IKKE Å SVARE OM DU IKKE ER 187 HØY, ER KJEKK OG VELTRENT TJENER OVER 500 MILL OG ER EN GUD I SENGA!

Litt ironi, men samtidig litt "sann" rykte damene har her.

MEn når jeg først er i gang: det er feil å dra alle damene her inne under én kam. jeg er blandt de som sender høflig avslag om han ikke appellerer.
Får jeg et hjerte svarer jeg ikke, noen gjør det, enten ved å sende hjerte tilbake eller sende en melding. Personlig synes jeg at om man er interessert i noen her, så sender man heller noen linjer enn å holde kjeft og sende hjerte. Ja det er en start men ikke for meg, igjen vi er forskjellige.

saken kan være så enkelt at hun ikke synes du er attraktiv, men ja HELT enig med du at noen damer mangler folkeskikk.

Skjult ID med pseudonym Skjult ID lø. 19 mai 17:40

I motsetning til hva mange her inne mener, er det beste alternativet å ikke svare.

Er rett og slett kjedelig å se det blinke gult på meldingene og spent klikke inn for å se hva hun skriver, og så er det et helt ordinært avslag.

Mye bedre at de gangene det blinker, så er det en givende samtale.

Skjult ID med pseudonym Iris lø. 19 mai 17:41

Svarer høflig tilbake. Og da slipper den andre å bruke tid på å vente på svar, og kan se om han/hun finner en annen som er interessant å sende hilsen til.

(kvinne 31 år fra Hordaland) lø. 19 mai 17:43 Privat melding

Det kommer veldig an på hvor mye vedkommende har lagt i brevet. Står det bare "hei" eller en en masseprodusert melding, vel, da gidder jeg ofte ikke svare. Er det en som har tatt tak i ting i profilen min, men som jeg ikke er interessert i å bli kjent med, av ulike grunner, skriver jeg et personlig avslag. Og ja, jeg er høflig! :)

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 19 mai 17:47 Privat melding

Jeg svarer ikke de som ikke har bilde, eller som bare skriver hei. Jeg svarer ikke på hjerter heller. Men prøver å svare høflig til alle andre. Selv om det mange ganger ender opp med at jeg må skrive flere brev med dem. Det får så være. Folk er forskjellige og nettdating kan være vanskelig. Tror likevel man må ha ei positiv innstilling til konseptet om det skal fungere. Humor er definitivt noe jeg setter pris på:)

Skjult ID med pseudonym aaa lø. 19 mai 17:52

Takk for tilbakemeldinger:)
Enig i at hyggelige meldinger fortjener et svar iallefall. Så er det sikkert individuelt om man vil ha svar med avslag eller ikke svar. Er jo vanskelig å vite.

(kvinne 51 år fra Akershus) lø. 19 mai 17:54 Privat melding

Hvis det er en hyggelig mail så synes jeg man skal svare, om ikke annet et av standardsvarene med avslag. Er det bare et hei så gidder jeg ikke svare.

(mann 36 år fra Oslo) lø. 19 mai 17:54 Privat melding

Jeg svarer alltid tilbake, men igjen så er jeg en kar og får ikke særlig med brev da :P Men hvis jeg ble "spammet" av brev så hadde jeg kanskje sett på det litt anderledes, men hadde nok brukt autosvarene ganske flittig vil jeg tro :)

Skjult ID med pseudonym Ny her ma. 21 mai 20:43

Hei alle sammen.
Jeg opplever det slik at det er fryktelig vanskelig å vite om mottaker faktisk har lest meldingen fra meg. Hvis vedkommende har masse meldinger i innboksen så kan den bli borte i mengden, vil jeg tro? Jeg vet dermed ikke om vedkommende har lest den, men ikke orker å svare eller om den er borte i mengden.
Så min oppfordring må være å svare på meldinger. Om så bare "ikke interessert", det gir ro i sjelen til den som venter og man kan gå videre i sin søken etter den rette.

Skjult ID med pseudonym Odins_Mjød ma. 21 mai 20:45

Uhøflig å ikke svare, men når jeg hører hvor mange brev noen jenter får daglig her inne, så skjønner jeg godt at de ikke svarer alle. Kan jo ikke bruke hele dagen på å sende avslag heller...

Selv så svarer jeg alltid.

Skjult ID med pseudonym Snehvit ma. 21 mai 20:45

Svarer alle uansett, positivt eller negativt. Syns det er vanlig høflighet. Men om det er noen som får mange hundre om dagen, ser jeg jo problemet..

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ma. 21 mai 20:49

Snehvit, godt at det er ingen av oss som har det problemet med for mange meldinger :p

Skjult ID med pseudonym sta ma. 21 mai 20:57

Herregud hadde jeg fått 100 meldinger hver dag hadde jeg meldt meg ut... hvordan skal man klare å velge da?
Godt man ikke har det problemet, alt med måte :)

Hadde vært hyggelig å faktisk få noen meldinger innimellom da, må si det ;)
Men er vel like greit å sende til de man liker da, så får man svar fra noen man i utgangspunktet finner interessant :) Det er jo ikke alltid man gjør når man får første-meldinger.

Svarer alle, litt for høffelig til å la være i grunn. Ikke at det er så veldig slitsomt heller da, det må sies :)

Skjult ID med pseudonym Lila ma. 21 mai 20:58

Så sant det er en hyggelig melding med mer enn et "hei" svarer jeg. Pleier ikke å si rett ut at jeg ikke er interessert, men takker for melding og legger ikke opp til videre kommunikasjon. Dessverre er det mange som ikke tar hintet, og da lar jeg være å skrive mer.

Mulig jeg bør revurdere denne metoden, men kjennes så teit ut å si "sorry er ikke interessert"..

Skjult ID med pseudonym Snehvit ma. 21 mai 21:16

Lubricio.. ikke frist meg til å sende post hehe.( se hva som skjer..)vi har ganske god match og ;)

(kvinne 32 år fra Buskerud) ma. 21 mai 21:17 Privat melding

Svarer hvis det er noe å svare på.

Skjult ID med pseudonym Stjerne* ma. 21 mai 21:23

Jeg svare alle..både positivt eller negativt.. I alle fall på førstemeldinger. Om jeg ikke er interessert sier jeg det. Sender de flere brev da..så svarer jeg ikke/blokkerer.
Men jo..det er høflig å svare alle. Det er slik jeg vil bli behandlet selv.så da behandler jeg andre deretter:)

Skjult ID med pseudonym Rudolf ma. 21 mai 21:25

Verst med de damene som svarer og virker interessert, men som egentlig ikke er det. Bedre at dere ikke svarer da. Vi glemmer fort.

(kvinne 34 år fra Hordaland) ma. 21 mai 21:28 Privat melding

Jeg svarer ikke på de teite bildene... og ikke kåte gamle menn som vil at jeg skal underkaste meg dem...
Men ellers så synes jeg det er høflig å svare... har selvsagt "glemt" å svare noen.. Men hovedsaklig svarer jeg :)

Skjult ID med pseudonym sans ma. 21 mai 22:57

Svarer alle, med mindre det er slibrige forslag/hint, eller komplett intetsigende meldinger. Mye rart her inne, men heldigvis flest trivelige folk - som jeg skriver høflige svar til uansett om jeg tror vi kan passe sammen eller ei.

Har ved et par anledninger havnet i et slags skravlevenner-forhold her inne, med superkoselige fyrer, hvor vi begge kom til konklusjonen at vi ikke var "meant to be" som kjærester, men hvor vi beholdt et vennskap og pratet om "livet, kunsten og kjærligheten" generelt.

Dog ikke så mange meldinger som tikker inn for tiden, siden jeg har gjort meg ganske usynlig og vært ganske inaktiv her inne (annet enn tidvis litt aktivitet på forumet).