Alle innlegg Sukkerforum

Folkelig.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym pickles lø. 19 mai 2012 18:41

Er det folkelig man må være her på sukker?

Virker som man må appellere til alle her inne for å lykkes, ikke misforstå jeg vil nå frem til flest jenter som mulig, men det virker som man ha de og de interessene, være i det og det miljøet, de tingene folk har brukt til de kjedsommelige.

Er det mangel på kreativitet som gjør at det blir sånn?

Skjult ID med pseudonym Baker lø. 19 mai 2012 18:55

Poenget er jo å finne noe som er din smak, noe som er Deg, så om å lykkes er å ha ett hakk til i gjerdestolpen, go ahead. om du skal ha noe som varer så må du nok være litt mer deg selv .

(mann 33 år fra Akershus) lø. 19 mai 2012 19:09 Privat melding

Du har ikke bra nok profilbilde.

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 19 mai 2012 19:18

Neida, det funker fint for undertegnede å være en kverulerende, gretten, selverklært elitist (="anti-folkelig") med hyperaktiv assosiativ hjernevirksomhet (jfr. "kreativitet")... Tilhører heller ingen bestemte "miljø" og har ekstremt snevert interessefelt ("liker ingen ting"). MEN det hjelper godt med et snev av selvironi/innsikt... :)

Skjult ID med pseudonym pickles lø. 19 mai 2012 19:59

@nref

Nå er jeg for ordens skyld ingen av de tingene du nettopp kalte meg, men jeg er en person med egne meninger og integritet. Vennegjengen min er de man man kan finne på Blå, John Dee, Rockefeller etc, men jeg er også venn med mange sportsfanatikere.

Når jeg kontakter en jente som stort sett har de samme interessene som meg, men ender ikke opp med å få noe svar syns jeg det er litt merkelig...

Skjult ID med pseudonym Drake lø. 19 mai 2012 20:07

Lange meldinger eller korte meldinger? har funnet ut at de korte meldingene med et spørsmål på slutten er mest effektive (resten står jo i profilen, om bildet ditt kommer gjennom nåløyet) lønner seg også å sortere etter "sist pålogget" og sjekke hvor lenge er det siden de personene du har sendt til var pålogget. Om de ikke har vært her på 4 uker så dukker de ikke opp kun for å svare på din melding.

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 19 mai 2012 20:11

Hæ, TS? Kalte DEG? Jeg beskrev meg SELV, og brukte det som lett selvironisk eksempel på at det er fullt mulig å IKKE være spesielt "folkelig" men allikevel "fungere" ganske godt i dette nettdatings-gamet... :)

Skjult ID med pseudonym -Bene- lø. 19 mai 2012 20:16

Tror folk har mye fler åpne dealbreakers her enn de kanskje ville hatt hvis de traff noen i RL FØRST :) Så ja, jeg tror det lønner seg å være 'folkelig' og være åpen for noe man kaaanske ikke ville trodd var aktuelt.

(mann 57 år fra Oslo) sø. 20 mai 2012 08:05 Privat melding

Synes det fungerer greit å være meg selv her inne, jeg. Det gir respons. Om jeg er folkelig, elitistisk eller bare sær på en måte, får andre si noe om.