Alle innlegg Sukkerforum

Langvarig forhold eller flørt som kan utvikles seg?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym --uisk-- sø. 20 mai 2012 02:02

På profilen min har jeg valgt at jeg søker etter "Flørt som kan utvikle seg" fordi jeg føler det kan virke litt needy å velge "Langvarig forhold".

Men når jeg er inne på jenter sine profiler så foretrekker jeg egentlig de som har valgt "Langvarig forhold", fordi det er egentlig det jeg er ute etter.

Er det andre som tenker på dette, eller er det bare meg? Virker en gutt som har valgt "Langvarig forhold" needy?

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 sø. 20 mai 2012 02:13

nei, syns det virker fornuftig og ærlig :)
Hvorfor gå rundt grøten?

Holder en knapp på den, enn flørt som kan utvikle seg. Enkelte stopper med flørten....

(mann 57 år fra Oslo) sø. 20 mai 2012 07:27 Privat melding

Jeg er også av de som har satt flørt som kan utvikle seg. Og det optimale målet er et livslangt forhold i mitt hode. Men et sted må man begynne.

Skjult ID med pseudonym *KIKKI* sø. 20 mai 2012 08:07

@TS
For meg så vil det bety LANGVARIG FORHOLD at han er ute etter noe seriøst. det begynner alltid med en flørt og ting utvikler seg ettersom kjemien utvikler seg.

Jeg er dame og har langvarig forhold, for det er jo det jeg er ute etter. :0)

Skjult ID med pseudonym tuppa sø. 20 mai 2012 11:00

@LissiLady
Helt enig i det utsagnet!
Ønsker jeg bare sex selv om jeg skriver i min profil "langvarig forhold!, ja så får jeg det!

Skjult ID med pseudonym iPodagra sø. 20 mai 2012 11:08

Jeg skriver gjerne under på innlegget til @*KIKKI*

Jeg har også satt langvarig forhold. Er jo det jeg vil, så hvorfor ha noe annet der da? Og jeg tar jenter mer seriøst om de har satt det samme - og ikke flørt som kan utvikle seg. Man er jo uansett innom det stadiet skulle jeg tro..? Flytter jo ikke inn hos noen og tar opp huslån sammen etter 1.date uansett (ikke jeg i alle fall). Det skal litt til å få det SÅÅ seriøst. Men det er spennende å se hvordan folk tolker forskjellige.

(mann 33 år fra Oslo) sø. 20 mai 2012 11:11 Privat melding

TS, har egentlig tenkt som deg. Jeg er ute etter langvarig forhold egentlig. Men også bra med nye bekjentskaper.

Men lurer litt på da om jenter da trur at de som skriver "flørt som kan utvikle seg..."er folk som bare vil ha seg noe? Hva sier dere jenter? Eller er det hipp som happ hva det står?

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 20 mai 2012 11:19

TS: Hm.. mulig jeg er på feilt jorde... men en flørt som kan utvikle seg blir jo over lengre tid.... til et langvarig forhold? Jeg så ikke den store forskjellen...

Hvis det ikke er legitimt å flirte uten å gå til alters... hvem tør å flørte med noen hvis det SKAL bli et langvarig forhold ut av det? Snakker vi tvang? Huff :-b (Ikke å undres over at noen føler seg beklemt hvis en sender to meldinger på samme formiddag :-)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 20 mai 2012 11:28

Enig med bønna, det er jo slikt ("flørter som utvikler seg") forhold "are made of"... Har også satt dette opp selv, mest pga realitetsorientering; "Jammen, det ER jo sånn alle forhold begynner, lizzm..!". For dette stedet ER jo (i min verden) definisjonen på selve "begynnelsen", selve datinga må jo foregå (jfr. "utvikle seg") IRL.

Skjult ID med pseudonym iPodagra sø. 20 mai 2012 11:39

Med flørt som kan utvikle seg, tror jeg mange "safer" litt. Jeg tenker at mange er veldig tilfreds med kun en flørt, eller et ligg, og at man ikke nødvendigvis ønsker at det skal lede til noe mer. Ved å sette langvarig forhold, så er man klar på hva man vil, at man vil satse hvis det er rett - mer seriøst. Men for meg er det fremdeles underforstått at det er flørt som kan lede til noe mer det starter med. See? Fuck. Jeg er dårlig til å forklare. Jeg innser det.

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 20 mai 2012 11:51 Privat melding

Det er jo ikke nødvendig å komplisere for mye da, vi legger nok alle sammen forskjellig i definisjonene av langvarig og flørt som utvikler seg...så får man bare håpe at man treffer på en som har noenlunde lik oppfatning på dette området.

Har selv satt flørt som utvikler seg, for å signalisere at jeg ikke har hastverk med å etablere meg i er forhold og vil bruke god tid på å finne den rette, eller la ham finne meg. Samtidig som jeg også ønsker å signalisere at jeg er åpen for å møte folk for å bli kjent og se hva som skjer, istedenfor å ha full fokus på kjæresteri på første møte, men det er mitt syn på det hele.

Jeg foreslår at man velger det som passer en best og holder et åpent sinn mtp hva andre har valgt. Om en jente har valgt flørt som kan utvikle seg betyr ikke nødvendigvis at hun bare er ute etter et ligg.... Litt trist å tenke på om potensielle herrer har latt være å ta kontakt fordi de tror det er slik ( satser på at det ikke er tilfeller hos meg, men mulig hos andre ref. innlegget over her, du går glipp av flotte gode kvinner ved å bedømme de slik).

Og folkens, ikke gruble for mye, ta ting for det de er og ikke analyser ting glugg ihjel, lurer man på noe, er korteste vei til rette svaret å stille et spørsmål :-)

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 20 mai 2012 11:58

Nå skal jeg gi det "langvarige" forholdet en sjans, haha... håper alle som besøkte meg kommer innom profilen en gang til :-b

"Jæ ska’ te pers på morrakvisten, pønta og fjong fra topp tel tå. Kom, jenter, favn mæ, elsk mæ og savn mæ, men få mæ i kjerka straks, jæ må!" :-b

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 20 mai 2012 12:04

Vel, Lissi, det går uansett ganske så klart frem av selve profilteksten min at det er svært så ønskelig at dette "hvamanåvilkalledet" utvikler seg til et "ordentlig" forhold, da (vil man bare kopulere, synes i hvert fall jeg at det finnes atskillig enklere metoder for å få DET til enn å utsette seg for alt styret med å komponere en ordentlig profil, laste opp bilder og skrive/svare på mld...). Men noen leser jo beviselig ikke disse, og da er de nå vel uansett "eksludert" likevel... :)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 20 mai 2012 12:12

Sjekk innboks! :)

Skjult ID med pseudonym bille sø. 20 mai 2012 12:42

Jeg har "flørt som kan utvikle seg" og tenker som Aqueena. Jeg tenker på meg selv som seriøs, og tror profilen min gir inntrykk av det også. Slik jeg ser det er flørting måten å starte et forhold på uansett. Men jeg er vel i tillegg åpen for å ha det litt moro dersom jeg møter noen jeg blir tiltrukket av uten at det er "den rette". Og har ingen hast med å komme i et veldig etablert forhold. Det skal sies at jeg har møtt fyrer herfra som har "langvarig forhold med *stort aldersspenn*" i sin profil, som ikke akkurat har gitt inntrykk av å være mer seriøse enn meg...

Men kan jo prøve å endre innstillingene etter hvert, og se om responsen endrer seg :)

(mann 43 år fra Akershus) sø. 20 mai 2012 12:43 Privat melding

Thanks for the great food for thought.. have worried about this for a while now.. and love everyones advice..
Håper alle har hadt et bra helg og ser fram til en bedre uke som kommer;)

Skjult ID med pseudonym apropo sø. 20 mai 2012 13:02

jeg har "langvarig forhold" på min profil og ser på menn med "flørt" som useriøse. Jeg får kun skikkelige brev, aldri noen sexrelaterte grisemailer som mange andre får. Jeg har ingen lettkledte bilder på min profil.

Eller dvs. jeg hadde et bilde fra toppen av et fjell iført ullundertøy, men pga kulde og vind viste brystvortene seg litt fram- og det fikk jeg kommentar på- og jeg fjernet bildet!

Skjult ID med pseudonym Snehvit sø. 20 mai 2012 13:05

Jeg har langvarig forhold.. men det skremmer meg ikke med flørt som kan utvikle seg.

Tror bare det er måten folk definerer det på. Om det utvikler seg til noe langvarig, er det jo fint om det begynner med litt flørting.....

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 20 mai 2012 13:08

Så ALLE menn ("Generaliserer med dagen!" "Takk skal du ha!") som har litt andre definisjoner enn deg (men i prinsippet er ute etter akkurat det samme) er ergo "useriøse", apropo? Greit å vite, men flere av oss har faktisk "forklart" ovenfor hva vi mener med "flørt som kan utvikle seg"... Vel, vel.

Skjult ID med pseudonym Snehvit sø. 20 mai 2012 13:13

Nref.. du må slutte å sende ut grisemailene som alle flørtegutta gjør..det er KUN de som er ute etter et fast forhold som skriver seriøst!!
Dkal vi gifte oss? ( etter en flørt som har utviklet seg, mener jeg..)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 20 mai 2012 13:20

Faen, Snehvit, busted... ;) Ja, hvorfor ikke bare gifte seg når man jo over her plutselig er blitt akk så grundig avkledt og likevel bare står ribba gjen som en useriøs nettdatings-mannesklie? Så HELT greit for meg, sparer tid og energi for alle... :-)

Skjult ID med pseudonym Snehvit sø. 20 mai 2012 13:24

Sender deg noen datoer i innboksen. Bare for å forklare hva jeg mener med de forskjellige dagene.. ::

1) første treff, kun flørt
2) flørt, litt klining
3) klining + sex
4) forholdet fastsettes
5) ferietur med dine, mine, naboens og våre unger ( evt vi lager vår unge)
6)forlovelse
7) ekteskap
8) du flytter, jeg hjelper deg å pakke
9) resten går av seg selv her hos meg ( og nå også deg)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 20 mai 2012 13:28

Ser greit ut det der, Snehvit, avventer nærmere ordre i innboks (hvem sa at dette var vanskelig?)! :-)

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 20 mai 2012 13:28 Privat melding

Jeg er ikke i stand til å hoppe inn i et forhold uten å blir godt kjent og utvikle følelser med en person. Dette tar tid for meg. Men kjappere for andre..
Men at jeg har skrevet at jeg ønsker langvarig er for å slippe sexmeldingene som florerte når jeg hadde flørt som kan utvikle seg.. Da er man plutselig lett tilgjengelig visst nok..

Men det er min erfaring da.. Folk er jo forkjellige

Skjult ID med pseudonym Snehvit sø. 20 mai 2012 13:30

Nref... må bare bla litt i almanakken.. Gifter oss 12.12.12..så kan du sette av den med en gang...

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 20 mai 2012 13:32

Dette er faktisk ikke tull, jeg ER allerede booka og opptatt den dagen... :)

(kvinne 34 år fra Buskerud) sø. 20 mai 2012 13:32 Privat melding

Enig med Harald..man må begynne ett sted og man treffer neppe et langvarig forhold på første forsøk.

Skjult ID med pseudonym Snehvit sø. 20 mai 2012 13:49

Nref.. Kjenner jeg er litt skuffet her nå. Skuffet, men ikke sint Det går fint. Vi kan gift oss FØR det. Du lager bare LITT trøbbel i planene mine, men det går fint.......

Skjult ID med pseudonym lovelace sø. 20 mai 2012 13:49

Jeg har flørt som kan utvikle seg ....tenkte nok som han at det kan virke litt needy å sette langvarig forhold ....
Tenkte at flørten kan utvikle seg til det et langvarig forhold , så GUTTER IKKE LA DERE SKREMME AV AT JENTER HAR FLØRT SOM KAN UTVIKLE SEG ::::DET ER DET MANGE VIL IKKE BARE HA SEG RUNDT ! ;)

Skjult ID med pseudonym apropo sø. 20 mai 2012 13:50

selvsagt begynner man ett forhold med flørt, det er vel ingen som på første date blir sammen.... Men forskjellen med "langvarig forhold" og "flørt" er vel at den som ønsker langvarig forhold skriver det, og den som kun har lyst å flørte (med flere?) skriver det. Men ja, jo, jeg flørter selvsagt også- først- men har en plan om å treffe mannen;)

Som jente slipper man grisemeldinger om man skriver "forhold"....(?)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 20 mai 2012 13:56

Vel, apropo, det beror nok VELDIG på hva man skriver i resten av profilteksten. Og jeg kan så absolutt levende forestille meg at det å spesifisere "forhold" (som uansett ikke skremmer meg, forklart ovenfor) på en jenteprofil kanskje er taktisk lurt for å unngå "sånne" folk/meldinger... :)

Skjult ID med pseudonym R2_D2 sø. 20 mai 2012 16:19

Alt starter vel med en flørt....bortsett fra arrangerte ekteskap...

Skjult ID med pseudonym sta sø. 20 mai 2012 16:23

Så lenge det ikke står elsker så er det vel en kjæreste man ønsker, så da er det ikke så stor forskjell mellom de to i grunn føler jeg. Har lyst på noe langvarig så da har jeg valgt det selv. Men alt starter jo med flørt uansett.

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 20 mai 2012 16:25

Jeg har valgt flørt som kan utvikle seg. Av den enkle grunn at det er det jeg er ute etter. Jeg vil ha et forhold som varer livet ut, men det begynner jo med en flørt som utvikler seg til noe mer.

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 20 mai 2012 16:29

Å nei, det betyr ikke at jeg vl flørter med flere. (ref @apropo) Jeg har vel også valgt flørt som kan utvikle seg fordi jeg ikke har noen hast, men det betyr ikke at jeg vil date flere på en gang eller aldri binde meg. Jeg vil gjøre det som føles riktig, som om det leder til det jeg vil ha, et forhold resten av livet.

Skjult ID med pseudonym iPodagra sø. 20 mai 2012 17:11

Begge disse valgmulighetene som presenteres av sukker kan jo egentlig brukes litt om hverandre da. De fleste er vel ute etter det samme - langvarig forhold. Om de setter det i profilen eller bruker flørt som kan utvikle seg spiller kanskje ikke så stor rolle..? Man går jo gjennom samme bli-kjent prosess uansett. Hvis man er usikker hva folk legger i det - spør. Folk tolker betydningen av de forskjellig. Det kommer i alle fall fram i denne tråden. Uansett mye som skal klaffe, om ikke det skal være en hindring også.

Off-topic: lashes har litt av en timing og beslutningsevne. Det har ikke jeg. Jeg har derimot et veldig interessant skribleri på rundt 15000 tegn i den sammenheng. Sånn. Ferdig med det. Jeg er blid og glad. :)

Carry on. :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 20 mai 2012 17:34

Så hvis en velger langvarig forhold så slipper man å flørte og kan bare hopp rett til delen der en er sammen?
Where do I sign up!? :P

Har ikke valgt noe jeg, går ann det også. :P

(mann 38 år fra Telemark) sø. 20 mai 2012 17:51 Privat melding

hmmm...jeg har valgt "flørt som kan utvikle seg", men får ikke noen grisemeldinger fordet :( ;)

valget langvarig forhold, virker så blodseriøst og nesten skremmende, tenkte jeg da. Er jo det man trakter etter, men det er jo greit å bli litt kjent først..

Skjult ID med pseudonym Laker sø. 20 mai 2012 18:00

Synes det er litt rart at folk ser så forskjellig på det.
Trodde det vær verre å se etter noen man skal i et langvarig forhold med enn å se etter noen man Kan havne i et langvarig forhold med. (flørt som kan utvikle seg)

Har kanskje noe med at Flørt som kan utvikle seg litt sånn halvveis indikerer at man må havne til sengs først før man klarer å bestemme seg, men for noen som skal ha et langvarig forhold punktum så ser man for seg at man ikke havner til sengs før det er 4 realz... ??? Kan det stemme?

Skjult ID med pseudonym MissN sø. 20 mai 2012 18:12

Hva med dem som ikke har sex før ekteskap da? :P

Skjult ID med pseudonym bille sø. 20 mai 2012 18:18

Selv om jeg sikkert ønsker meg et langvarig, gjerne livslangt, forhold om jeg møter den rette, kjennes litt rart ut for meg å skrive det i profilen. For jeg vil jo ikke på død og liv inn i et forhold heller. Får noen useriøse meldinger, men ikke så veldig mange. Ikke så innmari mange seriøse heller, når jeg tenker meg om.

Skjult ID med pseudonym 90-10 ma. 21 mai 2012 12:17

Temaet i denne tråden er en gjenganger her på forumet, og det skyldes egentlig bare en ting tror jeg. Nemlig at Sukker ikke har spesifisert hva de mener med "flørt som kan utvikle seg". Utvikle seg til hva da? Sex? Langvarig forhold? Kortvarig affære? Men sukkerfolka har vel trolig valgt å la den stå såpass uklar med hensikt vil jeg tro, slik at folk kan holde alle muligheter åpne her eller tolke det som de selv vil. Eller?

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 21 mai 2012 12:38

Vel, etter å både ha lest og deltatt i denne tråden bestemte jeg meg for bare å kutte "hva" jeg søker etter i profilen, nå står det bare "Kvinne fra ... til ... år" og intet mer. Tydeligvis er det såpass mange oppfatninger av dette (det var faktisk nytt for meg at det var SÅ mye meninger om saken) blant begge kjønn at jeg tar det til etteretning, altså. Hvem sa at man ikke kunne lære noe på nettfora? :)

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 21 mai 2012 14:57

gutter har en tendens til å bli blodseriøse rundt meg så jeg foretrekker å ha flørt som kan utvikle seg..men just fore the moment holder jeg meg litt unna dating kjenner jeg akkurat dumpet enda enn som ble SÅ seriøs..men nå bruker jeg jo sukker mest til forum da og tar det andre med en klype salt,.tør vertfall ikke sette søker langvarig forhold da må det jo vertfall tiltrekkes uber seriøse gutter..phu..date pause fore the win!

(kvinne 37 år fra Buskerud) ma. 21 mai 2012 16:01 Privat melding

Jeg har krysset av på langvarig forhold, fordi at det er det som er interessant. Det betyr jo ikke at man har det travelt, det er bare et tegn på hva man ser etter om man finner riktig person.
Flørt som kan utvikle seg kan jo bety så mangt, men i mine ører så virker det som om man kanskje er mest ute etter en flørt, og ikke så mye mer, med mindre man presiserer i profilen at man ønsker seg et langvarig forhold.