Alle innlegg Sukkerforum

Kunsten å akseptere at datingverdenen kan være komplisert.

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Vest-Agder) sø. 20 mai 2012 14:40 Privat melding

Som man har sett her på forumet så har det vært en rekke personer som har klaget over manglende respons på meldinger og flørt de har sendt ut. Hovedsakelig så gjelder dette menn.
At man på en datingside kan skape seg (for) høye (og urealistiske) forventninger er skremmende fort gjort. Det er vel noe som en del mennesker kan kjenne seg igjen i. Man kan danne seg et bilde av en rosenrød og romantisk verden, der man går hånd i hånd med drømmepartneren sin, mens man beskuer den nydelige solnedgangen f. eks. Og jeg kan meget godt forstå skuffelsen og nederlaget man sitter igjen med, etter at man har sendt meldinger til 30 stk.,uten at noen av disse har svart i det hele tatt. De har kanskje bare lest meldingen, og besøkt profilen. Men det man må spørre seg om, ikke bare en gang, men gjerne flere ganger er; "Hvor realistisk er det at jeg finner drømmepartneren min i løpet av kort tid?"

Skal være såpass ærlig at jeg selv har følt skuffelse over manglende respons, og at jeg da begynner å lete etter feil hos meg selv som person. Men det er egentlig helt feil å reagere på denne måten, og man ødelegger i alle fall for seg selv, hvis man ikke kan akseptere flere avslag, uten å gjøre mye unødvendig drama ut av det. Med unødvendig drama så mener jeg at man kontakter den personen som avviste en på nytt, og da bruker en langt mindre hyggelig tone mot ham/henne.

Man vinner ingenting på den måten, og man ender opp med å ødelegge sin egen selvverdighet. Den personen som avviste deg vil i alle fall ikke vise noe interesse for deg nå, men heller blokkere deg for å slippe å bli plaget mer. :) Jeg har vært medlem av Sukker lenge nå, men det har ikke akkurat vært en nevneverdig suksess for å si det på en enkel måte.

Allikevel har jeg møtt tre forskjellige kvinner via nettdating, uten at det har klaffet rent kjemimessig med noen av disse tre. Så det har ikke vært ren fiasko heller. Det som er poenget mitt er at man må prøve å ikke føle seg mindreverdig av at man ikke får det til i datingverdenen. At man møter noen her er det ingen garanti for, men hvis man går inn for det, så kan man også ha et bra liv som singel. Så lenge man har gode venner og et godt forhold til familien sin.

Som nevnt tidligere så er det jo mange som reagerer med irrasjonell sinne og skuffelse på avslag de får, og føler en slags trang til å spørre ut den som avviste en, nettopp om hva som var grunnen til hele avslaget. At man ønsker å få vite på det, kan jeg til en viss grad forstå.

(mann 33 år fra Vest-Agder) sø. 20 mai 2012 14:42 Privat melding

Men vinner man noe på det? I de fleste tilfeller, NEI.

Jeg ser at ganske mange kvinner har besøkt profilen min opp gjennom tida, en god del av dem er også ganske attraktive, oppegående, smarte og flotte kvinner på hver sin måte. Men det har blitt veldig få hjerter og få meldinger. Og istedenfor at jeg tenker negativt om dem, så prøver jeg heller å tenke: ”Hun har vel ikke funnet det hun leter etter på min profil, men jeg er ikke noe dårligere menneske av den grunn”.

Jeg gjør jo det samme selv når jeg går gjennom profilen til en rekke kvinner, og det er da visse kriterier som må stemme, for at jeg skal få interesse nok til å ta kontakt. Ikke noe å legge under en stol, det faktumet.

Prøver også å ha litt selvinnsikt og tenke over om det er noe jeg kan forandre på, for å få bedre respons. Men allikevel forbli noenlunde ærlig om hvordan man er som person, og ikke da ende opp med å skape en falsk profil. Som jeg har nevnt tidligere, så kan det ofte være galt å lete etter feil hos seg selv som person. I alle fall hvis det ikke er noe godt grunnlag for å gjøre det. Men selv så gjør jeg dette stadig vekk.
Jeg tenker ofte på at bildene mine kunne ha blitt bedre, f. eks. ved å besøke en profesjonell fotograf. Men samtidig så synes jeg at det blir litt overkill å ty til dette. En annen faktor kan være at profilteksten ikke faller i smak, at den blir for langdratt og kjedelig. Og at den inneholder for mange typiske klisjêer.

(mann 33 år fra Vest-Agder) sø. 20 mai 2012 14:50 Privat melding

Eller at noen kvinner rett og slett synes at den blir for teit og useriøs også. Enda en faktor kan være stedet jeg bor på, at jeg bor for langt borte, eller bor i feil fylke. Til syvende og sist så er nok også utseendet en veldig viktig faktor. Enten så liker man trynet mitt eller ikke. Slik er det bare. Jeg er den jeg er, på både godt og vondt. Noen kvinner synes kanskje at jeg rett og slett ser for snill ut muligens? Er jo et velkjent fenomen at enkelte kvinner leter bevisst etter bad boys, noe som jeg for min del definitivt ikke er. Disse litt uforutsigbare og farlige typene.

Jeg ønsker meg veldig gjerne ei kjæreste, ei bestevenninne og en sexpartner i en og samme kvinne. Det er det som er hele målet mitt med Sukker. Men selv om det ikke har gått min vei med akkurat dette, så prøver jeg å ha et positivt syn på livet. Jeg er fremdeles singel, men har egentlig fått til ganske mye i livet mitt per i dag, som jeg ikke trodde jeg kunne få ordnet for 5 år siden.

Så jeg er slik sett passe fornøyd med livet. Savner bare ei kvinne i livet mitt til tider. Men jeg ønsker ikke å bli en bitter sutrekopp av den grunn. Sutrete og grinete menn er jo veldig utiltrekkende i en kvinnes øyne, forståelig nok. ;-)

Skjult ID med pseudonym kompis sø. 20 mai 2012 14:57

Hey TS, du lurer på om du ser for snill ut? Tja, kanskje littegrann... Tror kanskje du ville kledd å fjernet skjegget/barten og fått deg litt lenger og mer rufsete hårsveis :-)
Damer liker rufse-gutter vet du ;P

(mann 33 år fra Vest-Agder) sø. 20 mai 2012 15:00 Privat melding

Uten skjegg og bart så ser jeg "for ung" ut. Nesten som en guttunge. Jeg fyller 28 år til sommeren, men det er flere som regner meg for å være yngre enn det.

Lenger og rufsete hårsveis kan funke til en viss grad, men jeg har veldig tykt hår, som er vanskelig å forme og style ordentlig. Frisøren må alltid tynne håret mitt med saksa, for at det skal bli greit. :)

Skjult ID med pseudonym kompis sø. 20 mai 2012 15:04

Yeah, yeah, bare et velmenende råd fra en dude her :-) Men seriøst, jeg tror du ville tjent litt på fjerne skjegget og barten, eller eventuelt style det litt mer rufsete det også, tenker kanskje at det ser for "velpleid" ut til å være en ung kar?
Du får lage en tråd på forumet, og be damene stemme over hva du burde gjøre med skjegget, barten og håret, haha, så får du sikkert noen godt tips, og lager litt moro ut av det ;-)

Skjult ID med pseudonym Porfirij sø. 20 mai 2012 15:12

Einig med "kompisen" over her.

Ta skjegg og bart, og kom deg til frisøren!
Litt rufs vil nok hjelpe på.

(Eg tok meg fridomen til å svare på den tråden som enda ikkje er oppretta; som den "kjerringa" eg er. :D )

Skjult ID med pseudonym MissN sø. 20 mai 2012 15:25

Hadde du fått deg en annen frisyre så er det ikke sikkert du hadde trengt å fjerne skjegg/bart. Men du har et langt hodet (ikke stygt ment :) ) å da kler man ikke en slik frisyre. Da virker hodet mye lenger. Få deg mere hår ved ørene :)

(mann 33 år fra Vest-Agder) sø. 20 mai 2012 15:27 Privat melding

Jeg tror dere to kan ha ett poeng. :) Og jeg har hatt håret rufsete av og til.

Men å framstå som selvsikker i væremåten tror jeg er det aller viktigste da. Jeg gir nok inntrykk av å være en usikker og sjenert person, noe som jeg også er til en viss grad.
Av og til hadde det vært kult å leve livet som "Chuck Bass" (Ed Westwick) på Gossip Girl. :)

http://www.youtube.com/watch?v=RjvI8PSvpxE
http://www.youtube.com/watch?v=BADRdSPt-Z4

Mange jenter synes at han har en forførende og sexy stemme, og han er passe bad boy i væremåten også. ;-) Og så er han en rik forretningsarvtaker på toppen av det hele. Dette er riktignok bare en tv-serie, men en kul fyr uansett. :)

Skjult ID med pseudonym damion sø. 20 mai 2012 15:28

Folk flest kler og styler seg (f.eks. med frisyrer) for å fremheve og skjule enkelte egenskaper ved sitt utseende. I all enkelhet for å ta seg bedre ut. Dette er særlig viktig her på sukker.
Ser poenget til de over her, - ikke nødvendigvis med skjegget men iallefall med frisyre.
Du har f.eks. en veldig høy panne, som utgjør over 1/3 av ansiktet. En litt utenomgjennomsnittlig proporsjon. I seg selv ikke noe galt i det. Tror allikevel du hadde vært tjent med å "nedtone" panna, både ved hjelp av hår og måten du tar bildet på. (Du må ta det litt skrått, ovenifra og ned) Ditt nåværende bilde bidrar heller til å fremheve pannebrasken som fra før av er høy.

Dette er ikke under noen omstendigheter en kritikk av ditt utseende. Du ser helt normalt bra ut. Det er heller et velmennede og ærlig råd fra mitt hold. Mitt første, umiddelbare og intuitive inntrykk når jeg så bildet ditt var, nettopp: "særdeles høy panne - sikkert en smart fyr, men dog" :) Fra mann til mann, ts - ta det som en mann ;)

Skjult ID med pseudonym i sø. 20 mai 2012 15:28

fløffy boy:)

(mann 33 år fra Vest-Agder) sø. 20 mai 2012 15:34 Privat melding

Neida, jeg blir ikke sur eller fornærmet. Dere svarer meg på en saklig og velmenende måte, og jeg synes faktisk selv at panna mi er litt høy og for framtredende.

Jeg liker bare å ha håret kort, for da er det lettere å ha med å gjøre. Om ikke annet, lettere å style. :) Håret mitt vokser fort og blir tykt ved ørene og i nakken, og det ser heller ikke pent ut igjen.

Greit nok med en del hår på toppen selvfølgelig. :)

Skjult ID med pseudonym MissN sø. 20 mai 2012 15:36

Derfor er det så fint at frisørene nynner ut hår :) Prøv det :) Lykke til..

(mann 33 år fra Vest-Agder) sø. 20 mai 2012 15:51 Privat melding

Kanskje jeg skal lage en ny tråd der jeg foreslår en konkurranse for damene om å få "æren" av å style håret mitt? :)

Til gjengjeld spanderer jeg en dyrere middag og kan gi en times rygg og fotmassasje etterpå. Jeg har myke hender, så det er bare å sende meg en forespørsel! ;-)