Alle innlegg Sukkerforum

Manglende beskrivelser

Vis siste innlegg
(kvinne 61 år fra Vest-Agder) ma. 28 mai 2007 16:45 Privat melding

Det er så synd med alle de sikkert kjekke mennene som ikke legger ut beskrivelse av seg selv, sin drømmepartner og interesser! Det gjør i hvert fall at jeg ikke blir særlig interessert i å finne ut hvem de er. Fortell litt mer, mannfolk! Så er det nok flere damer som kontakter dere.

(kvinne 50 år fra Akershus) ma. 28 mai 2007 17:59 Privat melding

Helt enig med Bølge. Menn som hverken har lagt ut bilde eller tekst om seg selv fremstår jo ikke som særlig spennende i konkurranse med de som faktisk har brukt litt tid på å lage en innholdsrik tekst med litt personlighet og som har brukt litt tid på å plukke ut noen sympatiske bilder som gir et inntrykk. Når det ikke ligger noe informasjon ute, nytter det ikke å spørre om date i første mailen, gutter :-)

(kvinne 47 år fra Buskerud) ti. 29 mai 2007 15:45 Privat melding

Jeg tenker sånn at de egentlig ikke ønsker kontakt, jeg. De uten tekst og bilde. De er kun innom for å se om dette er noe for dem. Og dermed skikkelig uinteressant for en som tar dette på ramme alvor!
:-)

Skjult ID med pseudonym Å like bli on. 30 mai 2007 09:50

Alle de som har valgt å ikke legge ut bilde(r) er nok en blanding av de som ikke "tør" . de som ikke "kan" og de som ikke "vil".
Uansett er det overveiende stor del av sukker som ikke har dette og tilhører derfor majoriteten. Legge ut bilde er for mange en utfordring som blottlegger en selv ovenfor "hele verden" inkludert stedet der du bor, kollegaer, venner og bekjente. Kanskje jobber man i en butikk, resepsjon el.l og føler at dette blir feil da. Kall det gjerne lavt selvbilde men det dreier seg om folks følelse for egen identitet. Kunne skrive mye om dette og erklærer herved "de billedløse" for fredet. De som har bilde får passe på seg selv og konsentrere seg om sin egen profil slik at disse blir mest mulig korrekte i hht alder osv og ikke minst : det er ikke så gøy å se på bilder av blomsteroppsatser, fjelltopper, hester i solnedgang, animerte kattunger, sykkelen din. Det kan du vise frem på første date om det er så viktig ;-)
Med vennlig hilsen fra en med sebart bilde og lesbar profil

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt on. 30 mai 2007 15:00

Å like bli freder de billedløse men skyter de som faktisk bruker albumet?

Bare for å gjøre meg hørt;
Hvis profilbildet eksisterer, hvis albumet viser hovedpersonen hel og halv og i vinkel og hvis dette faller i smak, da vil jeg mer enn gjerne også se bilder av alt annet i denne personens liv.
Albuminnehold, utvalg og motiver kan si mye om ditt syn på livet og hverdagen, hva som er viktig for deg, hva du verdsetter osv., -spesielt om det er du som er fotograf(wannabe)mesteren.
Jeg personlig er veldig glad for muligheten til å kunne styre langt unna fjelltopp, tursekk og svette raggsokker allerede ved første titt på profilen :P ;)
Og den som formidler noe som sammenfaller med mine interesser og verdier er garantert å høre fra meg, -i hvert fall få en gul plutt :)

JA! til smekkfulle album med alle mulige og umulige anstendige motiver!
:)))

Skjult ID med pseudonym Å like bli on. 30 mai 2007 21:47

Noen må jo stå opp for de som blir "tråkka på" av folk som synes det de gjør er det eneste riktige. Respekt for sine (billedløse)medmennesker skal man ha.
Jeg skyter ingen jeg "heltenkelt", bare påpeker at man kan kanskje gå litt i seg selv ;-)

(kvinne 50 år fra Akershus) on. 30 mai 2007 22:05 Privat melding

Jeg har også forståelse for at noen ikke ønsker å legge ut bilder. Mitt poeng var at hvis profilen hverken har innhold i tekst ELLER bilder, så er det kanskje ikke så rart at det skorter litt på interessen hos folk. Håper ingen bildeløse føler seg "tråkka på"... :-)

Skjult ID lø. 2 juni 2007 00:42

Hei gutter

Jeg er nettopp kommet inn på denne siden og ser at jeg bruker mye tid på å lete etter hvem egentlig har lyst til å svare
Det som skjer er at jeg hopper over de som ikke fyller ut profilene sine.
Så hopper jeg over de som tar utydelige bilder med solbriller på (eller de ser ned eller bort)
Etter dette hopper jeg over de som sier de er gift eller samboende
Så de som ikke vil møte kvinner på sin egen alder

Og jeg er virkelig interessert i å finne en mann på min egen alder som ønsker seg et seriøst varmt og godt forhold!

Jeg skrev til den jeg hadde høyest "match" med
Han svarte at denne omgangsformen ikke var noe for ham. Han hadde fått mail fra flere kvinner som løy på alder og
yrke og førte bok over hvor mye opplysninger de kunne få ut av en mann
Han ville derfor ikke ha med Oslodamer å gjøre???

Dette ser ikke ut til å bli lett! Og jeg som ikke kommer fra Oslo engang...

Hilsen oppgitt


Skjult ID lø. 2 juni 2007 17:25

Hei H

Det er bra å høre at du leser litt i profilen også
Jeg er enig med deg- bilder teller mest. Også for meg.
Jeg liker å se et blikk eller et ansikt
Vet nesten på 3 sekunder om dette er en mann jeg kan føle noe for -engang i fremtiden...
Men en profil som ikke likner noen av mine interesser svarer jeg at jeg ikke tror vi passer sammen

Tror jenter er mer opptatt av hva menn tenker enn omvendt. jeg bekymrer meg liksom over at jeg skal ha noe å snakke med mannen om - også - i tillegg - på en måte...liksom....

Klem fra jente