Alle innlegg Sukkerforum

Blokkert over en lav sko.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ByTheOcean sø. 20 mai 2012 20:38

Synes Blokkerings funksjonen Burde ha et obligatorisk skjema der man skal fylle inn en begrunnelse, (avkryssning, pluss åpent felt for ad. info)

Dette vil for det første få folk til å tenke seg om 2 ganger før de blokker idet de leser nedover listen av ting personen de er i ferd med å blokkere ikke er eller har gjort seg skyldig I. for det andre vil det senke frekvensen av klagetråder over blokkering da en slik ordning vil Hindre at folk sitter igjen med et stort "Hvorfor" (om skjemaet er godt nok utarbeidet) uten mulighet for å få svar.

Hun som blokket meg (og trigget denne tråden) tror jeg hadde måtte krysse av på "fylleangst" da jeg ble blokkert etter å ha snakket med henne på lørdag kveld etter fuktig vors. og gjort en avtale, dobbeldate, meg og en kompis, uspesifisert tidspunkt, egentlig ikke bindende eller en big deal i det heletatt, jeg tror hun ikke har guts nok til å avlyse, tyr derfor til blokkering, umodent.

Kan diskuteres om klagetråd er mere modent, men Noe må jeg gjøre.
Kan noen belyse de negative sidene ved å tvinge folk til å la avgjørelsen gå en runde til oppi hodet før de blokkerer?

Skjult ID med pseudonym Ladybug sø. 20 mai 2012 20:44

Har jeg forstått dette riktig..

Dette er ikke en klagetråd?

Skjult ID med pseudonym ByTheOcean sø. 20 mai 2012 20:49

Vel ja? dette Er en klagetråd, men jeg lover at med en gang Det kommer en funksjon som gjør at utallige folk slipper å sitte med følelsen av å ha både skjegget og kjønnshårene fastlåst i postkassa uten å forstå hvorfor så kommer det til å komme færre,

Da kommer de få som er til å handle om folk som føler de fikk feil begrunnelse, men det er jo bare tilsvarende skjegget i postkassa.

Skjult ID med pseudonym Aronia sø. 20 mai 2012 20:50

Når førstemeldinga til meg er: har du lyst til å bli kjent med en med en stor en.....da trenger jeg ikke begrunne blokkeringa.......

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 20 mai 2012 20:51

Skulle likt og visst hvem du var så kunne jeg blokkert deg!

Samme hvilken grunn folk bruker for å blokkere vel, men gidder vel å bla igjennom ørten profiler man ikke mener er interessante. Grow up, dette er online dating ikke ta det så seriøst.

Skjult ID med pseudonym Aronia sø. 20 mai 2012 20:51

Og en ting til... OM noen blokkerer så er de ikke interesserte.. Så kan jeg fundere meg gul og grønn over hvorfor, eller rett og slett drite i å bruke energi på det og bare komme meg videre......

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 20 mai 2012 20:53

"...men noe må jeg gjøre". Foreslå skjemautfylling før man har anledning til å trykke på blokkeringsknappen, altså (av alle lite gjennomtenkte "forslag til forbedringer" av denne nettsida som har kommet opp er vel dette noe av det mest dødfødte undertegnede hittil har vært borti, hvilket sier litt)...
Man MÅ ikke "gjøre" noen ting bestandig, altså. Drit i det, og move on!

Skjult ID med pseudonym GhostPanda sø. 20 mai 2012 20:54

Å bli blokkert=han/hun liker deg ikke. Hvorfor bruke tid på en som ikke liker deg

Skjult ID med pseudonym sta sø. 20 mai 2012 20:54

Hva får deg til å tro at de faktisk kommer til å skrive grunnen selv? Og hvorfor skal man begrunne avslaget?

Greit at hun kanskje ikke var veldig voksen, men da fant du det ut nå og ikke etter ett par dater, og det sparte deg for problemer senere fordi hun evt var feig.

hjelper det deg egentlig å få vite at hun kanskje fikk ett bedre tilbud fra en annen? Du var for stygg uten "ølbrillene", hun svarte deg kun for moro skyld på vors/nach? osv osv?

Sier hun nei er hun ikke interessert, og om hun vil oppgi grunn er det opp til henne i grunn. Alle er vi forskjellige med forskjellige behov. Sånn er det bare dessverre. Det må man nok bare ta innover seg og akseptere.

Skjult ID med pseudonym JustDo sø. 20 mai 2012 20:59

Siden du føler at du må gjøre Noe, så tar du tydeligvis avslaget veldig personlig. Det kan være mange grunner til at hun har "ombestemt" seg (hvis hun egentlig ville være med på date til å begynne med). Det trenger ikke være deg det er noe galt med, det kan være noe helt annet. Uansett har det ikke noe å si.. Noe date blir det uansett ikke!

Når det gjelder måten hun gjør det på, så ja man kan si det er feigt. På en annen side, så er vi alle forskjellige og noen forbinder å avslå andre med mye stress. Det er isåfall hennes problem, og ikke noe hun fortjener å "henges ut" for. Kanskje visste hun at du ikke ville takle et avslag som en mann og ville droppe "konfrontasjonen" (som hun ville hatt rett i, siden du måtte starte en klagetråd for å fortelle verden hvor umoden hun var). Ikke noe vondt sagt om deg, men jeg er bare uenig i fremgangsmåten. Så var hun ikke interessert, og hun torte ikke si det til deg. Bare la det være. Da var dere ikke en match da.

Uansett lykke til videre :-)

Skjult ID med pseudonym Ladybug sø. 20 mai 2012 21:00

Joda! Jeg tar gjerne et slikt skjema. Men det er fordi jeg liker å være litt skadefro og ekkel. Da får jeg ikke bare blokkert folk, men også gnidd det skikkelig inn. Rimelig nært et kinderegg! :)

Skjult ID sø. 20 mai 2012 21:03

virker som at TS ikke har skjønt hva blokkeringsfunksjonen er til for :)

Hvis man blir blokkert så betyr ikke det at man er en fæl person på noen som hjlst måte. Det betyr bare at man ikke er den rette. Ikke noe verre enn det. Da er det heller ingen grunn til at profilen lengre vises.

Så jeg synes at det faktisk er for lite blokkering her. Hadde alle som ikke var interessert i meg som kjæresteemne blokkert meg, så hadde det gjort det lettere for meg i jakten på den rette også :)

Skjult ID med pseudonym ByTheOcean sø. 20 mai 2012 21:05

Jeg får nok svar og har mye rødt i Inboksen min, slapp av.

Jeg bare synes Blokkering er en smule brutalt for å si det mildt. Real life paralellen er at noen rett å slett tar på seg hodetelefonene og starter å se på mobilen mens dere er midt i en samtale... Alt jeg spørr om er at det popper opp et lite skilt der det står "Du er en dust"...

Jeg forstår at Ingen tibakemelding er Bedre enn å få 100 blokkeringer med begrunnelsen "liker ikke profilbildet ditt" Det hadde vært traumatisk det. Men det hadde aldri gått så langt fordi da hadde man vist hva problemet var og kunne gjort tiltak!

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 20 mai 2012 21:08

...mistenker at TS jobber som byråkrat av ett eller annet slag, jeg. Dette er da vel for f..n ikke Teknisk Etat/Avdeling i en større norsk kommune/fylkeskommune (hvorfra du faktisk KAN være så "heldig" å få lange, tungvint formulerte skriv om hvorfor du ikke får bygge ut garasjen din...)? Og som TS sier (virker faktisk som om dette er ment litt seriøst); Det vil nok komme færre klagetråder her hvis et slikt "system" blir innført, ja, men mest sannsynlig fordi folk da vil stikke av fra hele nettsida og ikke noe annet...

Skjult ID med pseudonym Blåruss sø. 20 mai 2012 21:11

TS, du surver som bare en sosialist kan. Ikke bare det, du surver som ei SV kjærring!

Ta deg sammen!

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 20 mai 2012 21:15

@Nref

Haha, du får det sagt ;)) Kunne ikk vært mer enig. Men tror faktisk det hadde ført til enda flere klagetråder her inne.
" For en dust, får ikke blokka han heller. Og hjelp jeg blir stalket osv osv :P "

Skjult ID med pseudonym ByTheOcean sø. 20 mai 2012 21:16

Herlig Karaktermord Nref
Kan du begrunne hvorfor folk hadde stukket? eller fortjener ikke jeg et langt skriv om hvorfor det er en dårlig Idé?

@Ladybug, det er jo bare å sende en skitpakke rett før du blokkerer det da, trenger da ikke noe skjema du.

Jeg prøver ikke å fjerne Blokkeringfunksjonen, som det virker som de fleste tilbakemeldingene innbilder seg at jeg gjør, bare utvide den slik at den har færre skadevirkninger og oppfattes mindre urettferdig/Kald.

Skjult ID med pseudonym bille sø. 20 mai 2012 21:17

Spiller vel ingen rolle hvorfor folk blokkerer. Nå sitter jeg og lurer på hvorfor en jeg klina med ikke blokkerer meg - jeg er fortsatt merket med rødt hjerte, men han svarer ikke på melding (i entall, ja) :) Ikke lenge før jeg får ta litt ansvar. Stort sett blokkerer jeg bare folk som sender teit-flørte-kanin nr 3 eller slibrige meldinger. Og kjentfolk...

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 20 mai 2012 21:19

*Blokkert pga utidig bruk av stor bokstav. ;-)*

Skjult ID med pseudonym Talentløs sø. 20 mai 2012 21:21

Blokkeringsfunksjon med alternativere:

1: nå mister jeg appetitten
2: jeg er ikke interessert i en nedgradering
3: Fyyyyy F......
4: Du er dum
5: SCHTØGG!!

Synes dette var en knallide! :)

Skjult ID med pseudonym i sø. 20 mai 2012 21:28

Jeg blokkerer også profiler som ikke svarer på min post eller som ikke passer inn i søket mitt.
Men får jeg en seriøs første melding hvor vedkommende har lagt litt flid i er det en selvfølge å svare tilbake.

Skjult ID med pseudonym ByTheOcean sø. 20 mai 2012 21:28

@Talentløs
Du er virkelig inne på noe der!

BTW! For de som ikke vil gi tilbakemelding så er det jo bare å krysse av for "annet" også la kommentarfeltet stå tomt.

Poenget er å få folk til å tenke seg om to ganger, å blokkere folk uten å tenke seg om, det å gjøre det til en personlig vane er jo til de grader destruktivt? Ja jeg skjønner poenget med "vi er jo ikke match" Vel hva om dere Egentlig var match da.. men fordi du var i dårlig humør den dagen så blokket du the love of your life.

Jeg vil ikke at folk skal slutte å blokke, Blokkering er en effektiv løsning på mange problemer, jeg vil bare at folk skal Tenke seg om først. som det virker som ingen gjør/synes man burde trenge å gjøre.
Alt jeg spørr om er Hvorfor? Hvordan er denne tankeløsheten en god ting?

@Tingeling
(If you can't win the argument, correct theire grammar)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 20 mai 2012 21:33

OK, TS; Sett deg inn i følgende situasjon; Du blir mast på gjentatte ganger av ei jente (å, JADA, de finnes i begge kjønnsutgaver...) du slettes IKKE er interessert i (av hvilke grunner som helst), men samme hva du skriver av forsiktige hint, så nytter det IKKE, hun er innom profilen din hver bidige dag, skriver meldinger (som du enten ikke besvarer eller svarer kort og høflig avvisende på) og alt det der...
Du vil IKKE skrive en melding til henne hvor du ber henne mer eller mindre direkte om å "gi faen", for etter det du allerede har sett av vedkommende, kommer hun sannsynligvis til å blir ENDA mer needy og kreve (ja,) svar/forklaringer og be om å få bli gitt en sjans, bare EN date, hvavetnåjeg... Hva da? Jo; Blokk. Ville du virkelig, med hånda på HJERNEN (her er det kun snakk om sunn fornuft, derav bevisst ordvalg) ha tatt deg bryet med å fylle ut et skjema før DET ble gjort, så er du virkelig noe for deg sjæl, det skal du ha...

Neste scenario; Hva med oss/dem som bruker blokkeringsfunksjonen som "sorteringsknapp" (uten å skrive meldinger først, men etter å ha skjønt av profilen umiddelbart at man er inkompatible)? Det er nemlig mange av oss, men må man da likevel fylle ut et skjema for å skrive "Var innom profilen din fordi vi jo hadde ganske høy match, men etter å ha lest denne synes jeg egentlig at du bruker for mye tid på trening og så også at du har bikkje (jeg er allergisk), men no offence, altså..." før man trykker "Blokkér" er den funksjonen i praksis ubrukelig/verdiløs DER også.

Hakket verre enn det jeg beskriver øverst er renspikka stalkere eller generelt ubehagelige mennesker, vil man virkelig nedverdige seg til å "begrunne" hvorfor man vil blokkere disse?

Etc, etc, etc...

Skjult ID med pseudonym Ladybug sø. 20 mai 2012 21:39

@ Nref

Nå fristet det veldig å finne ut hvem du er for så å melde deg rett i senk. Eller, hvis vi ikke hadde hatt blokkeringsfunksjonen, vel og merke.

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 20 mai 2012 21:40

Er ikke helt sikker på om det der var ment som et kompliment eller et sleivspark, Ladybug..? :)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 20 mai 2012 21:51

their.............

Skjult ID med pseudonym Ladybug sø. 20 mai 2012 21:52

Vel. Noe midt imellom der, kanskje ;)

Skjult ID med pseudonym ByTheOcean sø. 20 mai 2012 21:53

@Nref
Jeg sier ikke at Man alltid skal begrunne. å krysse av "annet" og la komentarfeltet stå tomt Må jo være et alternativ, Poenget er jo å hindre unødvendige blokkeringer Med svake begrunnelser da dette i dagens form blir direkte ubehagelig for den blokkerte part som ikke har gjort noe galt, ikke er stygg eller ufin på noen måte, men fortsatt sitter med følelsen av å bli tuppet i leggen.

Folk som ikke har kommunisert på melding er jo utenfor rammene av dette da de aldri kommer til å vite at de er blitt blokkert, (skjema kommer ikke opp i disse tilfellene) de bare får opp "match under 70" skjermen om de noensinne klikker seg inn via forumet (personen forsvinner jo naturligvis fra besøkslogg og søk)

De som bruker blokkering som sorteringsknapp har jo allerede "ikke kompatible" (fordi det var dette de begrunnet det med forrige gang) krysset av. Eneste forskjell er at de må klikke to ganger fremfor en.
http://www.vgtv.no/#!id=43133

Synes det er verdt det.

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 20 mai 2012 21:54

@ByTheOcean
Like god grunn som noen annen, er det ikke?

Utover det ser jeg ingen grunn til å oppgi en grunn for blokkering. Whatsoever...

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 20 mai 2012 21:58

gjesp, get over it, seriøst.
Ikke gidd og bruk tid på å debattere det en gang, ta det som en mann!

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 20 mai 2012 22:09

"Unødvendige blokkeringer", TS? Dette ER ikke så blodseriøst som det kan virke som, og selv om jeg skjønner utmerket godt at du har på deg "Djupt såra og vonbroten"-trusa i dag, klarer jeg ikke for mitt bare liv å se fornuften i forslaget ditt til endring av blokkeringssystemet, uansett hvor mye du (bort)forklarer det... Ubehagelige følelser får folk av så mangt, det er slettes ikke sikkert at alle VIL ha noen begrunnelse heller; Tenk om vedkommende IKKE er enig i at man er inkompatible, da? Denne vil dermed regne det som en "svak begrunnelse" (eller en dårlig unnskyldning), som du kaller det, og man får dermed like stor mengde postkasser i skjegget av DET..!
Vel, har nå sagt mitt, mulig du vil endre litt mening på dette med tida, det gjorde i hvert fall undertegnede (som tok det meste av både avslag, blokking og svarmangel DYPT personlig "her inne" helt i starten og prøvde desperat å "skjønne"), lagde nå heldigvis ikke tråder om temaet av den grunn eller dynga ned "ofre" med masete sutremeldinger (og takk for det!); NÅ vet jeg ikke hva jeg skulle gjort uten blokkeringsmuligheten, da den som nevnt er en effektiv "sorterer" samt at jeg bla. har opplevd noe ikke ulikt det ovennevnte "førstescenariet" ett par ganger selv... Nok en gang; Move on, tenk mindre! :)

Skjult ID med pseudonym ByTheOcean sø. 20 mai 2012 22:09

Alle henger seg opp i at jeg synes selve blokkeringshandlingen er overdrevet, kan ikke folk forklare hva som hadde vært så horribelt med å innføre skjemaet.
Hvorfor uteblir de possetive effektene? hva er de negative effektene?

om jeg ikke får noe på DET snart så noterer jeg dette som en Win. fordi dere alle har failet i å komme med noe som faktisk berører problemstillingen.

Nref skal ha for godt forsøk da, men Det ene scenarioet er utenfor rammene av ordningen og en person, uansett hvor needy de er er verdt tre klikk. du kan ikke si at det er nedverdigende For deg, idet du gir en person den endelige sukkeravvisningen å måtte krysse av for ett av 7 normale alternativer, det blir for dumt...

Dere dumper folk over facebook hele gjengen høres det ut som, Ikke rart dere er her inne.

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 20 mai 2012 22:11

Les ovenfor, TS... Da jeg faktisk tar meg bryet med å gjøre et (NB!) tvers igjennom vennligsinnet og mer detaljert forklart forsøk til.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 20 mai 2012 22:15

Hvorfor i det hele tatt bruke så mye tid på dette TS, det finnes da andre nettsteder du kan gå på om du ikke liker at folk blokker deg her.

Synd at det ikke er igjen noen av bollene jeg bakte i dag, da skulle du fått noen!

Skjult ID med pseudonym meg sø. 20 mai 2012 22:15

Kan ikke ts bare godta at folk er forskjellige.?
Du synes tydeligvis blokkeringsfunksjonen er for ille, vi gjør det ikke.

Da kan vi jo fortsette med det. Du blokkerer ikke og vi blokkerer. Da burde alle være fornøyde :)

Skjult ID med pseudonym ByTheOcean sø. 20 mai 2012 22:22

@Meg
Hadde det vært så vanskelig for deg å krysse av for 1 av 7 alternativer før du blokkerte personen som sendte deg en førstemelding du satt i halsen?
Hadde det vært vanskeligere enn det personen på andre siden gjennomgår når han går inn for å se om han får svar, evt. om han skal sende en retting og ser "blokkert" uten å ha en tøddel av anelse hvorfor.... koster det klikket deg virkelig så mye???

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 20 mai 2012 22:34

Vel, Ladybug, jeg tror at jeg har lokalisert DEG, i hvert fall... :)

Skjult ID med pseudonym Blåruss sø. 20 mai 2012 22:39

TS, så lenge du ikke kan forklare hvorfor man skal ha et slikt skjema, så ligger jo denne byrden på deg. Du surver som bare en SVer kan gjøre om blokkering osv. Det er da ikke noe stress om noen blokkerer deg? Er det virkelig så mye å bry seg om?

Høres ut som du bør ta deg litt sammen.

Skjult ID med pseudonym ByTheOcean sø. 20 mai 2012 22:45

jaja, Gikk igjennom samtalene mine og har funnet ut at jeg har blitt blokket to ganger totalt, Tror Nref har rett i at det er en tilvenningsprosess... "herding"

Jeg synes fortsatt Kaldheten folk utviser i forhold til det her er overraskende.
Uvilligheten til å trykke en ekstra gang kun for å gi en annen person litt mer visshet om hva som skjedde... vel... Det er bare kaldt.

Skjult ID med pseudonym cage sø. 20 mai 2012 22:46

Jeg ler hele veien til blokkeringsknappen

Skjult ID med pseudonym Ladybug sø. 20 mai 2012 22:47

@Nref Etter fem anonyme meldinger på forumet vet du hvem jeg er? Nei.. Nå tror jeg du skryter på deg litt ekstra skarpsindighet altså :)

Skjult ID med pseudonym meg sø. 20 mai 2012 22:50

hvorfor skal du gjøre det så vanskelig? Blokkering betyr at man ikke er kjæresteemne. Det har ingenting med kaldhet å gjøre. Jeg kaller det heller effektivitet.
Så fort du innser at det er det blokkeringsfunksjonen betyr, så tror jeg det blir litt lettere for deg på sukker.

Nå synes jeg det bare virker som at du er bitter fordi du har lyst til å treffe noen som ikke vil treffe deg....

Skjult ID med pseudonym Jente sø. 20 mai 2012 22:51

er bare glad når noen blokkerer meg jeg.
Da er det bare en mindre å forholde seg til!
Er jo ikke noen vits å skrive til noen som overhode ikke er interessert?
Om det er en kjekk kar på min onlineliste som ikke svarer på mine meldinger,blokkerer jeg ham. Så slipper jeg å sikle på ham. Dessuten så slipper jeg flausen med å skrive til ham flere ganger,-om han f.eks skifter profilbildet:) MOHAA!!!!!

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 20 mai 2012 23:01

Vel, da tok jeg altså feil, Ladybug (hvis ikke profilnavn har noe som helst med forumsnavn å gjøre er jeg LIKE blank, ja)... Beklager! :)
Uansett, og tilbake til tema; Bra at du tok i hvert fall litt av poenget mitt, TS... :) Det ER nå engang sånn det er i dette gamet, og man får enten "deal with it" eller gjøre noe annet for å oppnå kontakt med det motsatte kjønn; Noen "fungerer" bare bedre IRL enn på nett, det har jeg sett selv. Vil nok kunne krangle litt på ordbruken din mht "kaldhet" og det at man "sitter igjen med uvisshet", da, men det var nå ikke DET jeg skulle/ville diskutere her i tråden uansett, så det får andre ta seg av om de gidder... Lykke til (HELT uten ironi)! :-)

Skjult ID med pseudonym ByTheOcean sø. 20 mai 2012 23:10

@Jente
skutt deg selv i foten flere ganger du altså. Du nekter aktivt de som du sikler på å kontakte deg tilbake? fett... du er heller ikke åpen for folk som har et liv utenfor sukker (aka bruker lang tid på å svare), hva sitter du igjen med da? ikke et fristende sortement tror jeg..,. blokkering er så.. endelig... du tenker deg ikke om to ganger engang?

Skjult ID sø. 20 mai 2012 23:15

jaja...noen har litt tungt for det...

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 20 mai 2012 23:19

Eller som undertegnedes mannlige genetiske opphav pleier å si, som oftest akkopagnert av et tungt sukk (NB! Nordnorsk dialekt coming up, beware!); "De' e LÅV å bruk haue'...". :)
Tar meg i å tenke den tanken ganske ofte selv her inne, gitt...

Skjult ID sø. 20 mai 2012 23:26

"De' e LÅV å bruk haue'..."..... jævlig bra. Skal begynne å bruke den som avslag :) Takk :)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 20 mai 2012 23:29

:-)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 20 mai 2012 23:29

æ liiik itt dæ!

Beste jeg noen gang har hørt :)

Skjult ID med pseudonym yes sø. 20 mai 2012 23:30

Ikke legg for mye i det når du reg de på sukker og heller ta det som en bonus om du treffer noen her i det hele tatt.
Sukker er norges største fiskeplass og alle kan ikke få fangst:)

Skjult ID med pseudonym Jente sø. 20 mai 2012 23:34

@ ByTheOcean
Jeg har absolutt ikke skutt meg selv i foten her altså:) Jeg gjør det enklere for meg selv:!

Når jeg skriver til en gutt___han svarer ikke___ Han har lest meldingen__vært inne på min profil___fremdeles ikke noe svar.Da går jeg utifra at han overhodet ikke er interessert.
Mener du virkelig at jeg skal sitte å vente i ukesvis på at han kanskje skulle skrive til meg alikevel???
In my dreams kanskje?

Om en jente skulle skrive til deg som du ble bare lit interessert i/nyskjerrig på__hadde du ikke svart da? Eller hadde du tenkt. Gidder ikke nå,men tar det neste uke?

Skjult ID med pseudonym yes sø. 20 mai 2012 23:35

Sett noen teiner på forskjellige dating sider,du øker mulighten for fangst:)

som å spille lotto med flere hel graderinger,desto større mulighet for gevinst:)

Skjult ID med pseudonym ByTheOcean sø. 20 mai 2012 23:48

@Jente
Vel ja, har tatt en uke noen ganger ja.
Så du utelukker muligheten fordi du ikke tror den er tilstede? Hvorfor ikke være åpen for at du kan ha flaks? skjønner ikke denne pessimismen.
står på det jeg sa om å skyte deg selv i foten urimelig å sette en tidsfrist, ant. tapt et par svar på det.. og jeg klarer fortsatt ikke å se hva du har vunnet? ryddige søkeresultater? som bringer deg hvor mye nærmere den fyren du sendte melding til fordi du ville ha han men du blokkerte han så han fikk aldri svart (som ant. er din true love, but now you will never know)?...

Når startet det å være "lurt" å brenne bruer? Jeg ser ingen avanserende hær...

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 20 mai 2012 23:59

TS; For ordens skyld, og nok en gang med aller beste hensikter fra undertegnede; DER (foregående innlegg, spesielt når man ser på mld denne er ment som svar på) går i hvert fall MIN "needy-alarm" høyt og skingrende på andre karers vegne...

Skjult ID med pseudonym ByTheOcean ma. 21 mai 2012 00:11

Jeg bare ser ikke gevinsten av å brenne lottobiletten din? selvom du har fler.

Altså alt er mulig, men det er rett å slett ikke alt som er like sannsynlig.

det Jente sier er at siden det ikke er sannsynlig så er det ikke mulig, også forsegler hun Profetien ved å Sørge for at det er umulig...
Jeg bare forstår ikke premissene som gjør dette "lurt"... Hindre seg selv i å få kontakt med de hun prøver å få kontakt med... faller litt tilbake på seg selv gjør det ikke?

Er ikke snakk om Needy, har faktisk noe på G, og jeg dumpet eksen for 2 mnd siden. og som jeg sa, blokket to ganger totalt, chill... du er litt for flink med karakterdrap og karakteristikker Nref, en veldig billig herskerteknikk, skinner veldig gjennom.

(mann 38 år fra Telemark) ma. 21 mai 2012 00:32 Privat melding

har blokkert drøssevis av folk her etterhvert. gidder ikke å se de samme trynene komme innom profilen uten å si et pip. eller de som aldri svarte på meldinger jeg sendte.

Skjult ID med pseudonym rutinert ma. 21 mai 2012 00:39

du har ikke vært her lenge nok ts :)

Se det på denne måten istedet :
Ved å ikke blokkkere så vil man stadig få fler profiler til å forholde seg til. Etterhvert så husker man ikke hvem man har vært innom. Og man bruker sinnsykt mye ekstra tid på profiler du har vært innom før istedet for å¨se på nye.

Så da har man valget...vil man fortsette å bruke mye tid på profiler som med relativt stor sannsnylighet ikke fører frem til noe som helst, eller skal man gå videre i livet og se på nye profiler hvor mulighetene er noe større?
Jeg har ihvertfall ikke tenkt å bruke hele livet mitt på nettet og dermed så vil jeg også gjøre min tid her mest mulig effektiv. Da er blokkering en meget god ide.

Skjult ID med pseudonym ByTheOcean ma. 21 mai 2012 00:42

@tbird80

Serr?
Så personen som ikke har tatt kontakt enda men sjekker innom deg i ny og ne for å sjekke om det har skjedd noe nytt fordi du er en av de interessante på søkeområdet hennes men hun føler hun må avslutte et par andre samtaler først før hun føler hun kan ta kontakt Også blokker du henne?

Genious, you are so getting a girlfriend verry soon... oh no... you blokkd her already...

Man har jo mange innenfor området man sjekker ut... Men man sender jo ikke meldinger Til alle samtidig??? jeg er innom 10-15 profiler av gangen men sender bare til 5 av dem, er sikkert innom samme profilene igjen, seinere men sender da også melding til fem av dem, Kan jo ikke spamme alt og alle som er interessant??? så hvis jeg fortsetter sånn så blir jeg plutselig blokkert av en av disse 15 interessant Kun fordi jeg ikke tok initiativ tidligere? og moralen i historien er`??? spam alle alltid? Copy Paste FTW?

(mann 38 år fra Telemark) ma. 21 mai 2012 00:45 Privat melding

har hun ikke evne til å ta kontakt om hun er interessert, får det heller være.

FYI, så har jeg faktisk vært på to dater siste uka og har planlagt neste, så det går fint ;)

har forøvrig aldri genierklært meg selv.

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 21 mai 2012 00:51

"Hersketeknikker og karakterdrap", TS... Jaha, ja. Er veldig ærlig, ja, men har faktisk vært det i aller beste mening/hensikt her i tråden, tåler du nå engang ikke det i tristesse-tilstanden du tydeligvis befinner deg i for tida, så HELT greit for meg. Man "lærer" i hvert fall noe nytt (hvem sa noe om "karakteristikker"?) om seg selv (fra andre man ikke kjenner) hver dag, så vil bare beklage sterkt at jeg faktisk gjorde et forsøk på å (ja, faktisk!) hjelpe litt til... Skal aldri gjenta seg, vær du trygg.

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 21 mai 2012 00:52

tbird; Bare gi opp...

Skjult ID med pseudonym ByTheOcean ma. 21 mai 2012 00:53

@Rutinert

Trodde Litt av greia var at man skulle inn og så... uhm Ut Igjen?
Med dame? remember?

Altså jeg ser på dette stedet som et sted å skaffe Dates, altså man snakker sammen her, avtales og møtes, også skjer alt der på daten Og der kan hva som helst skje, og de med skikkelig dårlig profil kan vise seg å være perler i virkeligheten Og motsatt...
Så jeg Tar matchtall og alt det der med en stoooor klype salt. det er et nyttig verktøy, ja.. men fortsatt et verktøy, ikke en magisk krystallkule.

Det å blokkere noen før du har bekreftet en av disse:
1 Det blir ingen date.
2 Personen er skikkelig skikkelig stygg
3 personen har ingen interesse av deg

er jo bare å skyte ladningen sin alt for tidlig?
De premissene dere blokkerer folk på er jo ikke ting som sier noe om personen i seg selv??? Det er tilfeldigheter...

Har virkelig ikke tenkt til å bli her så lenge at jeg går i surr... Det blir for dumt... da har jeg revurdere metodikken for lenge siden.

(mann 42 år fra Telemark) ma. 21 mai 2012 00:55 Privat melding

Angående blokkeringsfunksjonen så er jo den eneste måten å "sortere bort" profiler fra søk. Jeg skjønner godt at mange bruker den som nettop det siden sukker ikke har noen andre måter å gjøre dette på enn å blokkere!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 21 mai 2012 00:58

Blokking kan kjennes ubehagelig, men det er et klart svar i det minste.. Det er å foretrekke framfor å ikke få svar dersom man har hatt RL-kontakt synes jeg. Jada feigt og brutalt. Men veldig klar tale. Jeg ville ikke gjort det uten en forklaring om jeg hadde møtt noen, men jeg blokker stadig vekk de profilene jeg er innom og som jeg ser ikke er aktuelle kandidater. Da slipper de å bruke tid på å evt. skrive og bli avvist. Og jeg slipper å avvise, og kan konsentrere meg om de aktuelle. Jeg er her for å få kjæreste, ikke noe annet.

Lurer på hva alternativene man skulle krysse av for skulle vært? Lo godt av talentløs sine forslag. :-)

Skjult ID med pseudonym wallaby ma. 21 mai 2012 01:17

Nemlig Strings, Sukker har ingen andre måter å rydde opp i listene på enn å blokkere.

Problemet med dette er at samtidig som man blokkerer roper man, i overført betydning, "jævla stygging" i trynet på den som er bortvist.

Det mest humane hadde vært å bare rydde den uønskede profilen bort fra oversikten til den som markerer noen som uinteressant.

Men uten å gi beskjed til styggingen om at hans tilnærmelser ikke er velkommen.

Dermed slipper styggingen å få dagen ødelagt, og ønsker fortsatt å være betalende medlem.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 21 mai 2012 09:35

"Problemet med dette er at samtidig som man blokkerer roper man, i overført betydning, "jævla stygging" i trynet på den som er bortvist".

Nei, wallaby. Problemet er at noen velger å tolke det sånn.

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 21 mai 2012 09:44

Jepp, Lilleulv... Og det er vel strengt tatt essensen i TS' problemstilng, men du må ikke FINNE på å påpeke dette, ikke engang med alle mulige forbehold om at det ikke under noen omstendighet er vondt ment (se ovenfor)... At det for noen både her inne og ellers nærmest har gått sport i å tolke ALT i verste mening får man (tydeligvis) ikke gjort så mye med, dessverre.

Skjult ID med pseudonym damme ma. 21 mai 2012 10:25

Jeg blokkerere over en lav sko alle som ikke interreserer meg, kan f.eks være pga utseende, intreresser eller bosted.
I tillegg blokkerer jeg bildeløse profiler, spesielt de ikkebetalende, som selv etter 10 besøk ikke har sagt et pip.
Hvis vedkommende trenger så lang betenkningstid passer han uansett ikke sammen med meg.

Jeg behøver ingen til å fortelle meg hvordan jeg skal bruke mitt medlemskap her inne, Sukker ble i sin tid valgt nettopp fordi jeg kunne blokkere.
Om noen blokkerer meg er det totalt uintressant, kunne selvfølgelig satt meg ned for å gråte en skvett, men det er jo hans tap og ikke mitt;-))

TS
Du sier så fornøyd at det er nok av rødt i innboksen din.. Foreslår da at du heller utviser litt av den høfligheten du åpenbart etterlyser hos andre og svarer på mail istedefor å bruke tiden på tullete byråkratiske forslag.

Ønsker dere alle en fin start på uken!

Skjult ID med pseudonym Stevia ma. 21 mai 2012 12:00

Jeg har over 10 000 damer med match her på sukker. Om noen av dem blokkerer meg vil det knapt monne. Og om jeg kikker på deres profil, konstaterer at det ikke vil bli oss, og blokkerer noen av dem, monner ikke det heller. Det er uansett alt for mange igjen å ta av. Jeg vet at heller ikke resten er mulige kjæresteemner. Så en blokkering fra en som har vært innom min profil og straks utelukket / blokkert betyr nada.

Men om det er en gjensidig kontakt og det så kommer en blokkering fra klar himmel, reagerer jeg på det (uten at jeg kan eller vil gjøre noe). For det oppleves som om noen bevisst først gir inntrykk av å holde døren åpen for deg, og så slenger den i trynet på deg i stedet. (Dette har ikke skjedd meg, så jeg sier det hypotetisk.)

Eller, som jeg har opplevd, jeg skrev et innlegg på forumet, og en anonym person sa hun skulle blokkere meg på grunn av innholdet i innlegget. Jeg synes hun kunne sagt det under fullt navn, men ellers er det helt greit.

Skjult ID med pseudonym ByTheOcean ma. 21 mai 2012 12:19

@Nref
Vel ja, det er vel spikeren på hodet, og et skjema som gir et svar, og ikke bare et blankt felt der du kan fylle inn ditt verste mareritt/all din tvil. er vel ikke i seg selv en dum ting?

Okey, Revurdering av ideen etter all responsen:
Eneste gangen skjemaet er "gyldig"/popper opp er når man har motatt en førstemelding som man har svart på, altså ideet profilene er "linket" og det har vært gjensidig kommunikasjon, da foreligger det i den normale psyke og få en viss begrunnelse for å avslutte kommunikasjonen. Også hvis man har sendt en førstemelding uten å få svar begrunne hvorfor man trekker tilbake initiativet. Den som mottar førstemeldingen kan fortsatt blokke uten å gi begrunnelse. (Og det er selvfølgelig mulig å krysse av for annet og la feltet stå tom, der begrunnelsen er selvforklarende og man ikke vil bruke ekstra tid på det)

Skjemaet vil ligne veldig på "automatisk svar" fanen.

er Dette dumt? eller bare unødvendig? Eller egentlig ganske lurt?

Skjult ID med pseudonym wallaby ma. 21 mai 2012 12:44

Jeg kan se for meg at ikke-betalende brukere klikker ''nysgjerrig" eller "interessert" på vip+ medlemmer. Dette er før de har fått se verken album og tekst.

De har stort sett bare faktaboksen og profilbildet å forholde seg til.

Etter at vip+ brukeren har sendt en melding vil den ikke-betalende brukeren få se album og tekst.

Kanskje det dukker opp ting som gjør vip+ brukeren uinteressant. Kan være hva som helst. Kanskje vedkommende har hund, og det kan være en dealbreaker.

Uansett grunn kan være grunn nok til at man velger å avslutte kommunikasjonen raskest mulig vha blokkeringsfunksjonen.

Burde dette være et tilfelle der "årsak til blokkering"-boksen burde komme fram syns du, ByTheOcean?

Skjult ID med pseudonym ByTheOcean ma. 21 mai 2012 12:51

@Wallaby
Egentlig ikke, dette havner vel utenfor. Det blir jo nesten tilsvarende å tvinge folk til å bedømme hver profil de er innom

Begynner å merke at piffen i engasjementet daler litt. Det jeg egentlig vil er jo å på en måte tvinge folk til å være litt mer slik de ville vært i real life (finne på en plausibel bullshitunnskyldning) idet de avslutter en samtale med en blokkering og faktisk "Avslutte" samtalen, ikke som Stevia sier, slenge en blokk i tryne på folk.

Burde vel ta denne praten med diverse foreldre/Skolevesenet Ikke Sukker.

Skjult ID med pseudonym Danty ma. 21 mai 2012 12:52

Ts føler seg uskyldig dømt(blokkert). Vi snakker altså; justismord..
Han har sikkert rett. Justismord foregår jo hele tiden, der folk blir uskyldig blokkert.

Løsningen ligger i at sukker.no oppretter en gjenopptakelseskommisjon, der blokkerte kan få saken sin opp til ny behandling.

I selve behandlingen kan det gås i dybden for å se om en blokkering oppsto ved en feilbedømmelse slik at kontakt eventuelt kan gjenopprettes. Er da ikke så vanskelig dette ;)

Skjult ID med pseudonym ByTheOcean ma. 21 mai 2012 12:56

@Danty + spiker + hammer + en skog = ferdig bygd hus uten røde tomler
Balansert, morsom og med stil som alltid. Hva pokker gjør du fortsatt her inne? Someone Grab this guy!

Skjult ID med pseudonym ByTheOcean ma. 21 mai 2012 16:05

Fikk akkurat svar på en melding jeg sendte for over en mnd siden. (en av de første medlingen jeg sendte faktisk) inkluderte en unnskyldning.

Glad jeg ikke lider av kløe i blokkeknappen. flott jente.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ma. 21 mai 2012 16:07

Skyndt deg og blokker henne, det kan være ei luremus

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 21 mai 2012 16:10

Hehe, Danty.


TS: Ja, det er nok et dumt forslag. Du skjønner de aller fleste av mennene her ønsker seg mer og ikke mindre svar på sine førstemeldinger (skal vi tro det som skrives i forumet). Så ikke straff de jentene som svarer noe med obligatorisk skjema-utfylling.

Dessuten: Om et slikt skjema hadde eksistert og et valg var: "Du er dessverre ikke det jeg søker nå" eller noe annet rundt, ville det samme blitt valgt i de fleste tilfeller uansett. Tror du ikke?
Eller tror du virkelig at en som blokkerer etter en del kontakt, ville gitt deg en grunn du kunne blitt klokere av på grunn av et skjema?

Da jeg var ny i gamet, ble jeg også irritert av å ikke få vite grunnen til både det ene og det andre. Så skjønte jeg at det får jeg ikke gjort noe med. Og har derfor sluttet og bruke tid på det. Folk gir deg den informasjonen de selv vil. Verken mer eller mindre!