Alle innlegg Sukkerforum

Mange med profilbilde men uten tekst

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Oslo) sø. 4 mai 2008 15:36 Privat melding

Mulig det er like mange gutter som jenter som holder på med dette, men...

Det er overraskende mange som har profil her på Sukker, og som legger ut både profilbilde og albumbilder, men som ikke har noen tekst eller beskrivelse. Og da snakker vi ikke om nyoppstartede profiler som bare ikke har kommet så langt ennå. Det er flere som har hatt det sånn i flere uker og måneder.

Nå skriver jeg ikke dette for å rakke ned på dem, men jeg begynner jo å lure på hva det er de vil. Det virker som om de får det verste av to verdener, de ligger ute med bilde på nett (noe mange kvier seg for), men får ikke presentert seg. Er det slik at de _ønsker_ å bli vurdert ut fra bare utseende? Man kan jo begynne å lure :o) Kanskje de ikke gidder å legge noe arbeid i det, men tenker at andre heller får henvende seg og så bli kjent den veien, men hva slags henvendeler oppnår man med en sånn profil?

Ikke noe hjertesukk dette, bare litt lattermildhet blandet ut med en god dose nysgjerrighet :o)

Skjult ID med pseudonym Søndag sø. 4 mai 2008 17:20

Du lurer på hva de vil, disse damene? Sjekke opp menn eller bli sjekket opp av menn, tror jeg. Hva får deg til å tro at de ikke klarer det, kanskje endog gang etter gang etter gang etter... osv. See?

Det er mye forskjellige folk her inne, av begge kjønn, og det som ser underlig ut for deg og meg funker kanskje 100% og etter hensikten for de du tenker på her. Tror jeg............... (Men jeg er jo enig med deg, da, det er noget underlig, det hele.)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 4 mai 2008 17:25

Veldig mange skriver: "Ikke lett å beskrive seg selv". og "Spør hvis du lurer på noe... " Og det er vel kanskje det de som ikke skriver noe tenker?

Skjult ID med pseudonym Birdie sø. 4 mai 2008 19:20

...og av og til tenker man; hvorfor i guds navn har han skrevet noe?? ;)

Skjult ID med pseudonym lars sø. 4 mai 2008 19:28

jenter med ett pent bilde trenger sikkert ikke skrive noe, det er sikkert nok menn som sender post fordet.

Skjult ID med pseudonym Bloomie sø. 4 mai 2008 20:31

...et bilde kan ofte si mere enn tusen ord, sies det?

:-)

(mann 56 år fra Hordaland) sø. 4 mai 2008 21:46 Privat melding

Det er vanskelig å beskrive seg selv utifra hvordan man tror andre oppfatter en. Det tok laaang tid før jeg til slutt tok meg sammen og skrev en litt mer utfyllende profil. Til å begynne med tenkte jeg det ikke var så farlig, så tenkte jeg at aktivitet på forumet ville gjøre samme nytten. Der kunne jeg da vise mange av mine aspekter og det jeg står for. Etter en stund slo det meg hvor lite tilfredsstillende det ville være for noen etter å ha fått interessen fanget av inlegg på forumet, og som ønsket å vite mer, å komme til en nesten tom profil (litt samme følelsen som tomme julepakker). Dette endte opp i at jeg skrev litt flere ord i profilen enn originalt planlagt. Dette er ingen mal, men har funket for meg ; )

Skjult ID med pseudonym Joques ma. 5 mai 2008 14:03

Jeg påstår ikke at det ikke funker, for det gjør det sikkert med noen. Avhengig av hva man mener med "funker", såklart :o)

Men at et bilde skal fortelle mer enn 1000 ord om personlighet, det har jeg liten tro på. Like mye som ett avsnitt, kanskje :o)

Men jeg må si at det er nesten litt frustrerende for meg å dumpe innom en profil hvor det er attraktive bilder, men ingen beskrivelse. Jaha? Hva skal man skrive til denne personen, da? "Oj, så søt du er"? Det er jo ikke andre knagger å henge en førstekontakt på, og jeg vil mye heller da gå videre til noen som har tatt seg bryet med å beskrive seg selv litt, enn å komme med tomme komplimenter.

Men men, det er kanskje bare meg :o)

Skjult ID med pseudonym Organ ma. 5 mai 2008 14:20

Joques: Er helt enig med deg og syns også Morpheon beskriver det greit. Hvis du, som jeg, har seriøse intensjoner med medlemskapet, som i Den Perfekte Partneren. Det er ikke særlig givende/inspirerende/informativt med en profil uten tekst. Som du sier er "du er pen" nesten det eneste man kan skrive og den åpningsreplikken er det lenge siden jeg sluttet å bruke.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 5 mai 2008 14:48

Det er jeg helt enig i. Det er vanskelig å skrive noe vettugt til disse... Men det går an å spørre om hun/han vil chatte med deg... Så får man i gang er rask dialog. Jeg tror det er lurt å minimum sette et hjerte (eller på annen måte få henne/han til å gå innom profilen din) før man kontakter på chat. Det er i alle fall ikke så ofte jeg takker ja på strak arm når jeg ser et helt ukjent profilnavn.

Skjult ID med pseudonym Mandag ma. 5 mai 2008 17:30

Lilleulv, Jocques m.fl. Jeg tror det er et poeng at man IKKE skal prøve å skrive noe vettugt til personer uten profiltekst. Det er jo ikke sikkert at de har tilgang til noen personer som kan hjelpe dem å forstå hva den rare ansamlingen av bokstaver de mottar egentlig skal bety, eller?

Skriver man ikke, så kan man neppe skrive noe særlig, tenker jeg! Men de kan jo kanskje brukes til andre ting - og da må man nok igang med snakking isteden?