Alle innlegg Sukkerforum

Spørsmål til sukker.no

Vis siste innlegg
(mann 38 år fra Oslo) ti. 29 mai 2007 01:00 Privat melding

Matchlister på sukker filtreres i dag såvidt jeg kan se utifra hvilket kjønn man har krysset av for i egen profil. Systemet antar at dersom man er gutt, er man interessert i jenter og vice versa. Jeg kom akkurat over en profil der man skreiv at man var i et forhold, men at man var interessert i grunnleggende trigonometriske figurer*. Hvilke tanker ligger til grunn for dagens matchfiltrering på sukker? Er det et bevisst valg fra sukker sin side å ha et tilsynelatende heterofilt (monogamt) fokus?

*også kalt trekant

Skjult ID med pseudonym alf ti. 29 mai 2007 13:05

Ei av jentene som en tid var nesten øverst på min matchingliste var veldig åpenbart ute etter en, skal vi si, likesinnet jente og ikke en kar. Ikke unaturlig meldte hun seg ganske fort ut siden det garantert bare var mannfolk på matchinglista hennes.

Jeg tipper systemet her er slik fordi det rent teknisk er enklere sånn. Å tilpasse systemet til de ulike konstellasjonene som er mulige vil nok kreve et lite databasemessig kunstgrep, men burde være fullt ut gjennomførbart. Det må i så fall være slik at jeg slipper å plutselig få homofile/bifile menn på min matchingliste (eller homofile kvinner for den saks skyld), og at jeg ikke havner på deres liste. Det ville bare vært bortkastet. Vet ikke om jeg vil ha bifile kvinner på lista mi heller, det blir liksom konkurranse fra dobbelt så mange...

For par som søker andre par eller lignende tror jeg det finnes mer velegnede kanaler enn sukker.

Skjult ID med pseudonym Gutt26 ti. 29 mai 2007 15:20

Jeg synes det er ålreit at Sukker forbeholdes heterofile. Ikke at det er noe galt med homofile, men som nevnt ovenfor finnes det allerede langt bedre arenaer for de som vil sjekke folk av eget kjønn (f.eks. Gaysir).

Jeg ser derfor helst at man lar være å komplisere et godt fungerende system med å åpne for alternative legninger og preferanser som f.eks. å søke en tredjeperson til seksuelt formål. Jeg liker det seriøse preget over sukker, og vil helst slippe at de flotte jentene på matchlisten min blir overskygget av profiler av typen "jentekos" og "en ekstra gutt/jente til oss".

(mann 38 år fra Sogn og Fjordane) on. 30 mai 2007 20:46 Privat melding

Ja helt enig. De homofile og bifile har tilpassede arenaer som sikkert er minst like gode som denne. Jeg synes sukker.no burde forbeholdes de heterofile. Når dette er sagt, så er jeg ikke i mot de homofile på noen som helst måte. Jeg bare synes at de forskjellige sjekkesidene burde holdes adskilt. Jeg har ikke profil på Gaysir f.eks...

Skjult ID med pseudonym Så det så on. 30 mai 2007 21:12

Så det er ikke du som ligger inne som "backdoor_beauty" på Gaysir altså..? Lignet litt... ;-)

Skjult ID med pseudonym Supermann on. 30 mai 2007 22:53

LOL!!

(mann 38 år fra Sogn og Fjordane) to. 31 mai 2007 21:57 Privat melding

HAHA nei, beklager å måtte skuffe deg ;-)