Alle innlegg Sukkerforum

Den første meldingen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 25 ti. 22 mai 2012 01:18

Heihei

Hva pleier du å skrive i den første meldingen til en du er interesert i? Fint om dere kunne dele noen tips slik at vi alle kan gi et best mulig førsteinntrykk

Ha en fn kveld videre :)

Skjult ID med pseudonym Stevia ti. 22 mai 2012 09:43

I det siste har jeg startet kommunikasjon med utgangspunkt i tråder vi begge har postet i. Da har jeg knyttet personlige kommentarer til trådens tema.

Eller jeg har sagt noe om at nå har jeg kikket hos deg, og du har kikket hos meg, kanskje vi kan veksle noen ord og bli bedre kjent, og så har jeg konkretisert spørsmål og svar om innholdet i hennes profil.

Uten de nevnte innganger ville jeg gått rett på at jeg kikket innom profilen hennes på grunn av bildet, matchtallet eller et interessesøk. Så ville jeg knyttet noen kommentarer opp mot noe jeg ønsket å snakke med henne om. Og stilt noen spørsmål jeg ville ha glede av å få hennes svar på. Om emner jeg tror hun vil ha glede av å besvare.

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 22 mai 2012 09:56

Forbannet at tråden var grønn, hadde en del forslag (ikke særlig gode, men kunne vært artig å hørt hvordan disse "funka"), dog ikke selvprøvde sådan (f.eks. "Hei! Bolle?"), så lar det ligge... ;)

Skjult ID med pseudonym Odins_Mjød ti. 22 mai 2012 10:09

Pleier å spørre om noe jeg lurer på, som manglet i teksten hennes.

Men er nesten så jeg har lyst til å prøve på noe nytt med for eksempel:

"Hei. Jeg er ikke interessert, så sender bare denne meldingen for å forsikre meg om at du ikke sender meg en. På forhånd takk!"

Skjult ID med pseudonym sta ti. 22 mai 2012 10:28

De funker de også nref ;)
Spørs bare om man treffer på de med samme humor.

Kan være så mangt, like overraskende hvor forskjellige meldingene som får svar er. Kan være 3 ord eller 4-5 paragrafer. Så det er nok ikke detsom er avgjørende. Bilde + profil påvirker nok mer. Prøv deg frem så merker man etterhvert :)

(mann 38 år fra Oslo) ti. 22 mai 2012 11:41 Privat melding

Ja, den var morsom den Odins_Mjød, men bør vel brukes til de der du kan se at de har litt humor i profilen sin! :P

Ellers å fungerer det alltid best med noe kort som tar tak i noe i profilen, om det er tekst, interesser eller bilder, men vær forsiktig med fysiske komplimter, for hvis du syntes jenta ser flott ut, ja da er du mest sannsynlig ikke den eneste som har tenkt det før deg, og da har hun sikkert hørt det meste før!

Men det er ikke til å komme bort i fra at det er andre ting som spiller en større rolle om du får svar, tenker da på alder, høyde og utseendet på bildene, vi vet jo alle at bilder her inne lyver!

Og sorry jenter, men mange av dere styler dere opp for mye og skaper et feil bilde av dere selv for dere går jo ikke sånt til vanlig... Ja, menn gjør sikkert det også, men jeg ser ikke så mange manneprofiler at det gjør noe, men tipper 1/3 av damebildene her inne er tatt hos fotograf, bare tenk på de bildene der du har en dame som speiler seg på en glassflate... Har sett en del av de! :P