Alle innlegg Sukkerforum

Hvit , brun , gul og svart

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Gutten ti. 22 mai 2012 06:09

Hmmm.. Det er noe jeg har alltid lurt på

Er jenter er i Norge kun utte etter Gutter som er Norsk (Hvit) eller har det ikke noe å si for dere..

Har en kompis som sier at han har prøvd Sukker og ja! det er umulig å få kontakt, så fikk han se og høre at sukker er en av de beste stedene på nette for å finne seg en partner.

Så nå klager han over at Jenter her i Norge er kun ute etter Norske gutter som er (hvit) er dette sant Jenter ? ?

Ønsker å bevise han at han tar Velig feil!! :o)

Skjult ID med pseudonym milf ti. 22 mai 2012 06:11

Hudfarge betyr ingenting. Religion og kulturforskjeller derimot.

Skjult ID med pseudonym Gutten ti. 22 mai 2012 06:15

Helt enig.. å det prøver jeg å si men det fungerer ikke siden han er jo kristen :P men har brun hudfarge

Så han mener det som er problemet han O_o

Skjult ID ti. 22 mai 2012 06:20

Enig med milf, hudfarge mindre viktig, men fikk en melding fra en som ville ha en disiplinert og hengiven kone som vil ha barn (når jeg sier at jeg ikke vil ha barn), religion, lav høyde hos mange asiater (ned mot 170- 165) og manglende norskkunnskaper er dealbreakere der

Skjult ID med pseudonym Gutten ti. 22 mai 2012 07:02

Ahaa.. Det må jeg si var ganske spesielt O_O jeg mener, det er liksom ikke det første man begynner med eller noe man liksom tar opp etter vært.

Skjønner at Religion er hoved problemet Men!? jeg tror det er ganske mange kvinner her i Norge som ikke tør å si det men de mener det egentlig at de egentlig ønsker seg en Hvit norsk man siden ja! Foreldrene henne's kanskje ønsker det eller at hun er oppvokst på den måten, kan godt henne jeg tar veldig feil men er bare lit nysgjerrig på dette her :)

(mann 36 år fra Oslo) ti. 22 mai 2012 08:11 Privat melding

Mener det samme som @milf. En fyr må nesten være på bølgelengde med min kultur og normer i fra samfunnet.

Skjult ID med pseudonym staedtler ti. 22 mai 2012 09:11

Personlig tiltrekkes jeg ikke fysisk av menn med asiatisk eller afrikansk utseende..

Skjult ID med pseudonym Odins_Mjød ti. 22 mai 2012 09:35

Syns at han har for mye fokus på det at HAN ikke finner seg dame her inne, og at det derfor må være noe med at jentene ser noe galt i han som person e.l.

Det må ikke glemmes at mesteparten her inne er hvite, og en veldig stor prosentandel av de finner ikke en jente her inne heller.

Skjult ID med pseudonym S ti. 22 mai 2012 11:41

Ser på dette som nok en sutretråd. Damene vil ikke svare fordi de er kresne, uhøflige, bare her for å få bekreftelse/oppmerksomhet, og nå fordi de er rasister. Gjentar hva Aqueena sa i en annen tråd (tror jeg), dette er ikke noen kjæreste One Stop Shop, men et møtested for single å sjekke hverandre opp basert på veldig personlige preferanser. Hvis noen sterkt misliker en religion, lave menn, ikke tenner fysisk på asiater osv, må de få lov til å lete videre i fred uten å bli hengt ut for sine svært så primitive ofte ønsker og behov. Man kan ikke tvinges til å bli tiltrukket av noe man ikke er tiltrukket av.

Skjult ID med pseudonym Kev85 ti. 22 mai 2012 11:43

Skal sies da at selv om mange her skriver at fargen ikke har noe å si så virker det som mange jenter ofte blir skremt av mørke gutter fordi de nettopp er redd for dette med kultur forskjeller og religion, skjønner dem jeg, men er mange gutter som er mørke huden som ofte lever som en helt vanlig norsk gutt. En av de få forskjellene med meg og en "hvit" gutt er at jeg slipper å sole meg! Er litt kjipt å bli dømt på forhånd noen ganger, men sånn er samfunnet i dag!

(mann 38 år fra Oslo) ti. 22 mai 2012 11:44 Privat melding

Heheh nei, det kan jeg ikke si at det stemmer, i alle fall ikke fra her jeg står! Men når man snakker om utseendet, så har høyden mer å si enn hudfarge tenker jeg! ;)

Skjult ID med pseudonym Snehvit ti. 22 mai 2012 11:51

Utseende er ikke bare farge.. Det er høyde, kilo etc... Vi søker alle det vi tror vi vil ha...så virkelighets verdenen er ikke den samme som her inne. Ute i verden går vi på dem vi blir kjent med og liker, her inne er det øyet som får bestemme først...

Språk er viktig.

Skjult ID med pseudonym seriously ti. 22 mai 2012 12:13

@Tasty_Thai

Jeg klarte heller ikke å knekke den koden. Blir helt mo i knærne og kink i nakken av de skjønnhetene fra midt-østen og Balkan : )
Har vel noe med kultur og relligion å gjøre + en haug med dedikerte brødre som passer på.

Skjult ID med pseudonym Paraply ti. 22 mai 2012 12:20

Vel, jeg ønsker meg i utgangspunktet en norsk mann, men om han er hvit eller ei er for meg knekkende likegyldig

Skjult ID ti. 22 mai 2012 12:24

Jeg dater alle raser, med unntak av mongoler. Ikke fordi jeg hater mongoler, men fordi jeg aldri har sett en fin mongol.

Skjult ID ti. 22 mai 2012 12:27

Jeg dater alle raser, med unntak av mongoler. Ikke fordi jeg hater mongoler, men fordi jeg aldri har sett en fin mongol.

Skjult ID med pseudonym Kev85 ti. 22 mai 2012 13:17

Paraply, hva er en norsk gutt?

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) ti. 22 mai 2012 13:23 Privat melding

@kev85

godt spørsmål ; ) Norsk statsborgerskap ? født i Norge ? adoptert ? har bunad ? snakker Norsk ?
bor i Norge ?

Den som visste det : )

Skjult ID med pseudonym Paraply ti. 22 mai 2012 13:53

Kev

Det er så mangt. Og det var litt av mitt implisitte poeng. Men ja, det skal ikke nødvendigvis så mye til for å være ansett for norsk, men jeg skal ikke begynne å legge ut om ulike definisjoner og kriterier. Men en viss grad av integrasjon og forståelse for norske normer er et fint grunnlag.

(kvinne 33 år fra Vest-Agder) ti. 22 mai 2012 14:21 Privat melding

Æ date KUNN norske gutter dvs blå grøne øyne. Å høyde over 1,78 ingenting under det:)

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 22 mai 2012 14:26

Norsk statsborgerskap, punktum. Alt det "andre" er svært så individuelt, nemlig (har ikke bunad (vil aldri ha heller), liker ikke brunost, går ikke på ski, og synes "turiskogogmark" er oppskrytt... Nasjonalromantikken var også en i ettertid kraftig overvurdert kunstnerisk epoke etter min mening ("kilss")...). Snakker norsk? Det har vært en del tråder her inne om skriftspråk, men d..ken ta så elendig enkelte er til å snakke for seg/kommunisere muntlig også, om det er aldri så mye "morsmål norsk"...

Skjult ID med pseudonym Kev85 ti. 22 mai 2012 15:35

Charmed, vil det si at alle Norske gutter har blå øyne og er over 178? Greit nok at jeg er brun i huden og du sikkert er mere Norsk enn meg, men det der hørtes ikke helt smart eller gjennomtenkt ut.....

Skjult ID med pseudonym sta ti. 22 mai 2012 15:39

Skal vi ikke bare kjøre på med flere stereotyper, hun er jo tross alt fra nord :p

Personlige preferanser er jo nettopp det, personlige. Er ikke noe rett eller galt der :)

Skjult ID med pseudonym Kev85 ti. 22 mai 2012 15:43

Sta, har ikke noe i mot at folk har personlige preferanser, og jeg syns det er kjempe viktig og bra nettopp at folk har det, men å skrive at en norsk gutt er en gutt med blå øyne og over 178.... ja ok, hun skal få mene det hehe! Synd for dere andre med brune øyne og under denne høyden, dere blir ikke definert som norske i hennes øyne!

Skjult ID med pseudonym S ti. 22 mai 2012 15:48

Er det så viktig å bli definert for deg Kevin? Virker litt desperat. Det er tusenvis av definisjoner av drømmemannen og drømmedama her inne, hvis du/ts ikke passer inn i en del av dem betyr vel nada.

Skjult ID med pseudonym Kev85 ti. 22 mai 2012 15:53

Vi snakker ikke om drømmemannen eller drømmedamen her da... Det kan du se i andre tråder! Denne tråden handler ikke om noe drømmemann eller drømmedame, så skjønner ikke helt hva det har med desperat å gjøre?

Skjult ID med pseudonym Kev85 ti. 22 mai 2012 15:54

Rettelse, mine innlegg handler ikke om drømmemann/drømmedame!

Skjult ID med pseudonym S ti. 22 mai 2012 16:01

I en tråd på et sjekkenettsted er det naturlig å anta at dette ikke handler om at norske jenter med blå øyne siler vekk menn med en annen hud og øyenfarge fordi de er rasister. Hvis det derimot er poenget du vil presse frem, tror jeg du blir skuffet. Folk blir ikke fysisk tiltrukket av andre basert på politisk korrekthet, de fleste tenner på noen som likner seg selv.

Skjult ID med pseudonym cilia ti. 22 mai 2012 16:02

Hudfarge har ingenting å si for min del, men kultur o.l. er viktig (ikke bare norsk vs "fremmed", men jeg vil ha en intellektuelt oppegående mann uansett hvor han er fra). Og han må snakke bra enten norsk/skandinavisk eller engelsk. De med annen hudfarge jeg har blitt kontaktet av har ikke beskrevet seg selv hverken i melding eller profil og har gjerne bare sendt en flørt eller superkort melding, men det er definitivt kjekke og interessante ikke-etniske nordmenn her inne :)

Skjult ID med pseudonym ewing ti. 22 mai 2012 16:05

Jeg diskriminerer ofte mot svensker.

Skjult ID med pseudonym Kev85 ti. 22 mai 2012 16:10

S, kanskje du skal lese igjennom innleggene her inne igjen? For det første har jeg ikke sagt til noen her inne at de er rasister, for det andre så kommer jeg med et spm, hva er en norsk gutt.

Hvis du leser svarene så er er dette noen av svarene;

Norsk gutt - en gutt med blå øyne og over 178
Norsk gutt - norsk statsborger
Norsk gutt - en som bor i Norge
Norsk gutt - adoptert
Norsk gutt - norsk kultur og normer

Osv osv osv.

Eneste jeg skriver her som er mitt poeng er at selv om det er en mørk gutt her inne, trenger ikke det automatisk bety religions krasj, kulturforskjeller, forskjellige normer og moral. Det er mange jenter som automatisk ser disse problemene når de ser en gutt med en annen hudfarge/opprinnelse. Selv om jeg skriver dette så har ikke dette noe med rasisme å gjøre. Når dette er sagt så skjønner jeg ofte hvorfor jenter tror dette, og i de fleste tilfeller så kan det hende det stemmer at det er totalt krasj i kultur, men det finnes unntak, og det er det som er mitt poeng!!

Skjult ID med pseudonym -Bene- ti. 22 mai 2012 16:30

Kulturkræsj funker ikke for meg, derfor holder jeg meg langt unna partysvensker.

for å generalisere litt til.

Skjult ID med pseudonym sta ti. 22 mai 2012 16:35

@Kev
Jeg er ikke norsk heller så det går helt fint for min del ;) Blir jo bare en mindre man ikke passer sammen med, litt enklere å velge da :p Føler ikke at det er noen krise altså.

Som med alt annet, "forhånddømming" er normalt, dessverre. Mange har en formening om hvordan en person er, ut fra hudfarge, kroppsfassong, klær osv. Det er fortsatt deres preferanse og deres definisjon av noe.
Om den er riktig for flertallet er noe helt annet.

Det finnes alltid unntak fra regelen ( grøss fra tysktimen ). Alle stereotyper har unntak, men ikke alle er like nyanserte når de skriver her da :) Ikke alle vil/klarer se flere sider av en sak heller :)

Skjult ID med pseudonym Bella ti. 22 mai 2012 17:14

Har kun vært tiltrukket av hvite menn så langt. Aller mest de med blå øyne, akkurat som meg....

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 22 mai 2012 17:34

Har altid syns menn med mørke trekke er litt ekstra kjekke men som kjæreste ender jeg ofte opp med en "helnorsk" en også som noen er inne på med hva familien syns osv..husker da jeg var sammen med en som var fra sudan og en tyrkisk gutt da jeg var yngre min mormor klikka i vinkel. Men da bodde jeg i trønderlag og de snakket begge trøndersk og jeg så på dem som norske på den måten "norsk" personlighet osv..da jeg fikk en "helnorsk" type fra en god familie fikk pipen en annen låt HAN var godtatt med en gang! tror nok det fortsatt ligger noen sånne ting bak..selv har jeg da hatt venner som er adoptert både herfra og derfra og de er da helige mennesker! blir så sinnsykt provosert at mennesker som dømmer på den måten! MEN noe som nylig sjokkerte meg litt var en gutt med norsk mor og afrikansk far som jeg deitet litt..han var da født i norge..MEN han mente at alle som ikke var det feks si en asiatisk jente på 1 år som er adoptert og vokst opp her hele livet var å regne som en utlending og mindre norsk enn hann som var født her!! DET provoserte meg og jeg ble egentlig ganske sjokka litt som å kaste stein i glass hus? skulle liksom et barn som var adoptert til norge og vokst opp hos norske foreldr være mindre norsk enn han som var født her`?

Skjult ID med pseudonym Blåruss ti. 22 mai 2012 17:38

Alle forstår det at å komme drassende med en utlending som NAVer eller er muslim gjør deg arveløs i de fleste familier i Norge.

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) ti. 22 mai 2012 20:05 Privat melding

Hvor kommer betegnelsen gule mennesker fra ? Er vel ingen fra Asia som faktisk er gule.
Rødhuder kom jo fra at de brukte rød maling i fjeset når de var på krigsstien.

Men gul ?? noen som vet ?

(mann 33 år fra Akershus) ti. 22 mai 2012 22:01 Privat melding

Jeg tror det kan være vanskeligere for fargede å få kontakt her på sukker fordi sukker er et veldig overfladisk medium.

Personlig (og jeg ser ingen grunn til at jenter skulle være annerledes enn gutter på dette punktet, ihvertfall ikke mer enn individuelle forskjeller utgjør) har jeg ingenting imot jenter med annen hudfarge eller religion enn meg selv, men jeg tiltrekkes oftere av slanke, lyshudede brunetter. I tillegg har oftere jenter fra andre kulturer så forskjellig oppførsel, forventninger og måte å kommunisere på at jeg ikke blir tiltrukket av de selv om jeg liker utseendet. Men ikke alltid. Og jeg har sett flere eksempler på at helnorske jenter og gutter finner seg mer eller mindre ikkenorske kjærester og ektefeller.

tl;dr: At han er kristen kan telle negativt, hudfargen kan telle negativt, men det viktigste er hvordan han oppfører seg.

(mann 31 år fra Oslo) ti. 22 mai 2012 22:05 Privat melding

snakk norsk og gå i kjerka på juleaften, så driter de aller fleste om du er enten grønn,blå eller rosa.

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 22 mai 2012 22:07

Kirka på julaften? ALDRI! Er ikke medlem, for pokkers...